شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
در هر صورت بادراد با ده تا شناسه هم که فعالیت کرده باشه و امتیاز گرفته بشه،بالاخره فعالیت کرده و پست نوشته!به نظر من به خاطر وقتی که گذاشته و با دو شناسه فعالیت کرده که کار سخت و وقت گیری هم هست نباید از گروهشون امتیاز کم بشه.
من میگم اصن این رو آزاد کنیم که هر کسی با هر چند تا شناسه ای خواست بیاد شرکت کنه.اگر واقعا اینقدر وقتشو داره که به جای دو تا شناسه پست بزنه پس باید نتیجه شم ببینه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بعضی اوقات نیاز به تغییر هست . برای همین شناسه بعدی منتقل شدم !
به پرسی : قبل از تو هفت ترم هاگوارتز برگذار شد که من 4 ترمش رو دیدم ! تا حالا ندیده بودم مدیر توی تاپیک شورا پست بزنه ! واقعا بوقیدی با این مدیریتت !
شما چهار ترم تو هاگوارتز بودی و خوشحال توی هاگوارتز پست زدی ، ولی من اون چهار ترمی که شما بودی کلی فعالیت کردم و یکی از عوامل ِ اصلی مدرسه بودم ! همین که میگی تا حالا ندیدم مدیر توی تاپیک شورا پست بزنه یعنی اصلا توی باغ نبودی شما ! چون از وقتی که این تاپیک زده شده ، همیشه مدیر ها اینجا پست زدن ، برای اینکه ببینی حالا که مدیر توی شورا پست میزنه ، میتونه صفحات قبلی این تاپیک رو ببینی !!
نقل قول:
نکته 1 : نظر مدیر نباید هیچ تاثیری توی نظر شورا داشته باشه ! یعنی اصلا مدیر نباید نظر بده ! اگر قرار بود نظر مدیر ذره ای اهمیت داشته باشه شورای چهارنفره هاگوارتز هم بوجود نمی اومد ! شورا حتی تا ترم قبل اختیار عزل و نصب مدیر رو هم داشت که این ترم با درایت پرسی ویزلی این اختیار از شورا گرفته شده گویا ... !!!
این قانون هیچ جایی وجود نداره ! همونطور که توی قوانین هاگوارتز نوشتم ، شورا فقط بحث میکنه و انتقاد و پیشنهاد میده به مدیر ، هیچ مانعی هم برای مدیر وجود نداره ! شورا بوجود اومده که راهنمایی برای زمانی باشه که مدیر به مشکل بر میخوره که مدیر بتونه بیاد از شورا کمک بگیره ، ولی الان شورا شده تنها مشکل مدرسه ! شورا فقط اسمن حق این رو داشت ، رسما فقط میتونه انتقاد و پیشنهاد بده ! شورا اگر بخواد مثلا منو عزل کنی کی رو میخواد بذاره مدیر ؟!!
نقل قول:
راست میگه این پیوز ها ... برای چی قانون های شورا رو که توی تاپیک قوانین هاگوارتز زده بودم پاک کردی ؟ قوانین شورا رو که مدیر تعیین نمیکنه که دست زدی بهشون برشون گردون توی پست من !
همون قانونی که من توی قوانین مدرسه در مورد شورا نوشتم کافیه ! نیازی به پستِ طولانی و قوانین الکی که هیچوقت اجرا نمیشن نداره
این قانون بهترین قانونی هست که گذاشته شده و نیاز به تغییر نداره دیگه ! ضمنا ، آخرین بار باشه اعضای شورا اینجا بحث میکنن ! مدرسه آروم هست و شورا باید کمک مدیر برای آروم شدنِ مدرسه باشه ، نه جوگیر شدن و بدتر کردنِ جو ! شورا فقط به مدیر نظر میده !
شورا اگر قرار بود کاره ای باشه ، دسترسی نظارتی میگرفت ، الان ترم هر خوبی و بدی ای داشته باشه به اسم مدیر ثبت میشه و مدیر باید شرایط رو بسنجه و کاری رو انجام بده ! اعضای شورا فقط به گروه خودشون توجه میکنن و نظر میدن !
اگر یک بار دیگه ببینم توی شورا بد حرف زده بشه ، یا بحثی بشه که ملت بیان بگن برو این شورا رو جمع کن ،نماینده ی گروها خودشون با هم دیگه مشکل دارن بعد میخوان مشکله دیگرانو حل کنن ، علاوه بر اینکه از گروهه اعضای شورا امتیاز کم میکنم ، این تاپیک رو هم میفرستم به خاطرات ! نظری ندارم دیگه و توی این تاپیک هم دیگه نیازی نیست پست بزنم !
نظر مدیر نباید هیچ تاثیری توی نظر شورا داشته باشه ! یعنی اصلا مدیر نباید نظر بده ! اگر قرار بود نظر مدیر ذره ای اهمیت داشته باشه شورای چهارنفره هاگوارتز هم بوجود نمی اومد ! شورا حتی تا ترم قبل اختیار عزل و نصب مدیر رو هم داشت که این ترم با درایت پرسی ویزلی این اختیار از شورا گرفته شده گویا ... !!!
راست میگه این پیوز ها ... برای چی قانون های شورا رو که توی تاپیک قوانین هاگوارتز زده بودم پاک کردی ؟ قوانین شورا رو که مدیر تعیین نمیکنه که دست زدی بهشون برشون گردون توی پست من !
نقل قول:
من با تقسیم امتیازات بر تعداد موافقم ! یعنی اگر 1 نفر از یک گروه شرکت کنه امتیازات تقسیم بر 1 بشه ! اگه 10 نفر هم شرکت کنن تقسیم بر 10 میشه ! با احتساب موافقت من نماینده دو گروه با این طرح موافقن ولی استرجس گویا نظرش رو هنوز در این مورد نگفته که خواهش میکنم بگه !
پیوز عزیز من نمیخوام نظر خودمو بگم ولی یک لحظه بگرد به سه ترم پیش که اسلاترین با پست های ایگور قهرمان شد ! چه اتفاقاتی افتاد ؟ هیچ کس قهرمانی اسلاترین رو قبول نکرد ... کلی هم درگیری داشتیم بعدش که قانون تقسیم رو بعد از اون ترم پیاده کردیم ... تقسیم باید بر تعداد خاصی پایدار باشه !
بعد من اگر اعضای شورا موافق باشن یک عدد برای تقسیم تعیین کنیم تا من توی تاپیک دفتر مدیریت بگم توی تاپیک تابلوی اعلانات قشنگ ثبت کنه ... اول ترم فکر کنم خودت بودی پیوز گفتی 5 نفره تقسیم ... یک هفته بعد شد سه ... ما که نفهمیدیم چی شد ... بگین اینجا اعدادتون رو تا من اعلام کنم به مدیر ...
منم نظرم به عنوان نماینده شورا 5 نفره ... اینم نظر من پیوز عزیز ... چیز دیگه ؟؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
به پرسی : قبل از تو هفت ترم هاگوارتز برگذار شد که من 4 ترمش رو دیدم ! تا حالا ندیده بودم مدیر توی تاپیک شورا پست بزنه ! واقعا بوقیدی با این مدیریتت !
نکته 1 : نظر مدیر نباید هیچ تاثیری توی نظر شورا داشته باشه ! یعنی اصلا مدیر نباید نظر بده ! اگر قرار بود نظر مدیر ذره ای اهمیت داشته باشه شورای چهارنفره هاگوارتز هم بوجود نمی اومد ! شورا حتی تا ترم قبل اختیار عزل و نصب مدیر رو هم داشت که این ترم با درایت پرسی ویزلی این اختیار از شورا گرفته شده گویا ... !!!
نکته 2 : من با تقسیم امتیازات بر تعداد موافقم ! یعنی اگر 1 نفر از یک گروه شرکت کنه امتیازات تقسیم بر 1 بشه ! اگه 10 نفر هم شرکت کنن تقسیم بر 10 میشه ! با احتساب موافقت من نماینده دو گروه با این طرح موافقن ولی استرجس گویا نظرش رو هنوز در این مورد نگفته که خواهش میکنم بگه !
نکته 3 : با افزایش ظرفیت کلاسها به 5 مخالفم ! همونطور که اول ترم هم گفتم هافلپاف ظرفیت 5 نفر رو نداره ! ما توی همین سه نفرش هم موندیم یه سری به کلاسها بزنید متوجه میشین ! در ضمن گفتم برای بقیه گروه ها 3 نفر و 5 نفر آنچنان تفاوتی نمیکنه !
نکته 4 : با طرح بادراد مخالفم ! گرچه طرحش به نفع هافلپافه اما بی عدالتی هایی در پی داره که من ازش استقبال نمیکنم !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلگا معتقد بود ... « هوش و علم ، شجاعت و غلبه بر ترس و حتی نجابت و وقار به وسیله سختکوشی قابل دسترسیه ! »
با تقسیم بر سه موافق نیستم با 5 موافقم !!! ترم پیش زمستون بود عضوی نداشتیم همین طوری عضو داره از در و دیوار کلاس ها بالا میره ! مثلا تابستونه ها ... توی ترم زمستون هم گفته شد که 3 نفر فقط مال زمستون هستش نه تابستان !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!
امم ، خب من پستِ بادراد رو خوندم و منصرف شدم ! بله درست میگه و این باعث میشه که رغبتِ گروه ها کمتر بشه اگر امتیاز ها تقسیم بر تعداد بشه ، چون ملت میان میگن دیگه برای چی شرکت کنیم ، اگه یه نفر پست بزنه میترکونیم دیگه ! ضمنا همونطور که ویولت توی دفتر ارتباط عمومی گفت ، تغییر قانون باعث بهم ریختن برنامه ها میشه ، در نتیجه بهتره که قانونی تغییر نکنه
من اول ترم نظرسنجی رو برای خنده و شوخی و جوک نذاشتم و انتظار داشتم نماینده ی گروه ها با فکر بیان نظر بدن که چیکار کنیم ! شما نظر موافقتون رو در مورد تقسیم بر سه گفتید و دیگه نیازی به بحث نیست !
ببين اگر با اون چيزي که من گفتم مخالفتي هست پس لطفا طوري نباشه که بد تر هم بشه! مسلما اگر تقسيم بر تعداد بشه حق اونايي که با برنامه هستن و توي هاگوارتز سعي مي کنن شرکت منظم داشته باشن ضايع ميشه.
با عرض پوزش دوره اي رو مثال ميزنم که ايگور کارکاروف يک تنه اسلايترين رو قهرمان هاگوارتز کرد و پيرو اون اعتراضات باعث شد که قانون تقسيم بر يک عدد محدود اجرا بشه.
من کاملا مخالف اين قانونم. الان گريفيندور ممکنه بياد و يکي از شرکت کنندگانش يک عضو ضعيف باشه و امتيازات گروه رو کم بکنه ولي اون طرف مياد يک عضو خوب و عالي مثل ايگور کارکاروف تو کلاسا شرکت مي کنه و همه رو امتياز کامل ميگيره. اين بيشتر باعث تضييع حق ميشه!
اگر قراره جلو نريم ، پس خواهشا پسرفت نکنيم. فقط درجا بزنيم!
پ.ن : آقا غلط کردم بزاريد آب از آب تکون نخوره همونجوري بمونه!