سلام بر مدیر بد اخلاق!
من کامچیوترم یکم مشکلات پیدا کرده بعد شاید نتونم پستم رو امروز بزنم. سعی میکنم بزنم ولی قول نمیدم! میخواستم اطلاع بدم که امتیازی کم نشه. ممنون، بای!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
58 کاربر(ها) آنلاین هستند (50 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
55
مهمانان
|
3
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخاب بهترینها
هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۵ تا ۲۸ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[continious]] دفتر توجیهات عالیه
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: دوشنبه 30 خرداد 1390 17:33
از: يت نكن! شايدم، اذيت نكن!
پستها:
708

جزئیات کاربر

پس ريپر كوش؟! چرا سر جاش نيست؟ تو به من كلك زدي؛ ارثمو حلالت نميكنم 
اينجا انگار همه ميتونن پست بزنن؛ منم كه ديگه خوديم و اينا!
خواستم يادآوري كنم، مري فريز، مشخص نكرده كه اين امتيازهايي كه داده، مربوط به چه درسيه و كلا خواستم بگم شايد بتونيم از اين طريق يه امتيازي از هافل كم كنيم؛ حالا يكي بياد منو اين وسط بگيره بهطور عالي توجيه ام كنه
به پرسي:
ميري ميگردي ببيني اين ريپر ديشب رفته توي كدوم سوراخ سنبه ايي دنبال الواتي! بعدش برش ميگردوني خونه!!

اينجا انگار همه ميتونن پست بزنن؛ منم كه ديگه خوديم و اينا!
خواستم يادآوري كنم، مري فريز، مشخص نكرده كه اين امتيازهايي كه داده، مربوط به چه درسيه و كلا خواستم بگم شايد بتونيم از اين طريق يه امتيازي از هافل كم كنيم؛ حالا يكي بياد منو اين وسط بگيره بهطور عالي توجيه ام كنه

به پرسي:
ميري ميگردي ببيني اين ريپر ديشب رفته توي كدوم سوراخ سنبه ايي دنبال الواتي! بعدش برش ميگردوني خونه!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1385/09/06
آخرین ورود: یکشنبه 3 خرداد 1405 23:58
از: سر قبرم
پستها:
1506

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1383/11/19
آخرین ورود: پنجشنبه 30 بهمن 1404 04:03
از: تو میپرسند !!
پستها:
3736

گرابلی :
استاد وظیفه داره که امتیازات رو چند بار چک کنه که درست بزنه و یک امتیاز بالا و پایین نشه ! غلط تایپی و اینها اصلا اینجا قابل ِ توجیه نیست ! توی قوانین بازرسین اومده :
2. وظیفه دیگر بازرس عالی رتبه چک کردن امتیازات اساتید در تاپیک شرح امتیازات میباشد ، چک کردن اینکه امتیازات درست تقسیم شده باشند ، امتیازات اعشاری داده نشده باشند و یا تاخیر نداشته باشند . استاد تا یک روز بعد از ارائه تدریس میتواند امتیازات را ارائه کند ، مگر با اطلاع قبلی در دفتر مدیریت ! در صورتی که یک روز بعد از تدریس امتیازات ارائه نشده بود ، و یا یک روز از ارائه امتیازات گذشته باشد و امتیازات مشکل داشته باشند ، بازرس عالی رتبه وظیفه دارد سه امتیاز از گروه استاد مورد نظر کسر کند .
پس سه امتیاز درست از گریفیندور کسر شده !
در مورد گابریل هم ، توجه کن که الکی نیای پست بزنی
همونطور که مری گفت امتیازات 28 زده شده در حالی که باید 27 زده میشد ! مری امتیازات گرابلی رو ویرایش کرده !
ضمنا الکی هم بحث نکنید ، مشکلی بود یه پست کافیه
استاد وظیفه داره که امتیازات رو چند بار چک کنه که درست بزنه و یک امتیاز بالا و پایین نشه ! غلط تایپی و اینها اصلا اینجا قابل ِ توجیه نیست ! توی قوانین بازرسین اومده :
2. وظیفه دیگر بازرس عالی رتبه چک کردن امتیازات اساتید در تاپیک شرح امتیازات میباشد ، چک کردن اینکه امتیازات درست تقسیم شده باشند ، امتیازات اعشاری داده نشده باشند و یا تاخیر نداشته باشند . استاد تا یک روز بعد از ارائه تدریس میتواند امتیازات را ارائه کند ، مگر با اطلاع قبلی در دفتر مدیریت ! در صورتی که یک روز بعد از تدریس امتیازات ارائه نشده بود ، و یا یک روز از ارائه امتیازات گذشته باشد و امتیازات مشکل داشته باشند ، بازرس عالی رتبه وظیفه دارد سه امتیاز از گروه استاد مورد نظر کسر کند .
پس سه امتیاز درست از گریفیندور کسر شده !
در مورد گابریل هم ، توجه کن که الکی نیای پست بزنی
همونطور که مری گفت امتیازات 28 زده شده در حالی که باید 27 زده میشد ! مری امتیازات گرابلی رو ویرایش کرده ! ضمنا الکی هم بحث نکنید ، مشکلی بود یه پست کافیه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
جزئیات کاربر

الان کی میگه من اینجا نمیتونم پست بزنم ؟
1. مدیر مدرسه نیست ؟
2. همیشه و در همه مواقع شاگردای هاگوارتز به طرز فجیعی مخفیانه یا غیر مخفیانه وارد اتاق مدیر می شدند .
3. به عنوان دو تا استاد اومدیم دفترت نبودی و اینا
4. دو تا دختر اصلاً تو دفترت چکار میکنن وقتی تو نیستی ؟
5. بوقی اصلاً درسته دو تا خانم رو توی دفتر معطل میکنی ؟
( پرسی بعداً پاکش کن مرسی
)
اومدم بگم سلام !
آره همینی که تو گفتی
1. مدیر مدرسه نیست ؟
2. همیشه و در همه مواقع شاگردای هاگوارتز به طرز فجیعی مخفیانه یا غیر مخفیانه وارد اتاق مدیر می شدند .
3. به عنوان دو تا استاد اومدیم دفترت نبودی و اینا

4. دو تا دختر اصلاً تو دفترت چکار میکنن وقتی تو نیستی ؟
5. بوقی اصلاً درسته دو تا خانم رو توی دفتر معطل میکنی ؟
( پرسی بعداً پاکش کن مرسی
)اومدم بگم سلام !
آره همینی که تو گفتی
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
پستها:
708

نقل قول:
سلام !!
نقل قول:
این پرسی که کلا" خوابه باب! جومونگ!!!! بعدم من کِی زدم بوقی؟
نقل قول:
با این حال که گفتی ، من احساس میکنم چیزی نباید تغییر کنه!
ولی فکر کنم منظورت رو فهمیدم.
خب اگر امتیازات رو جمع کنیم و تقسیم کنیم امتیزهای راون میشه 27 و این یعنی یک امتیاز نسبت به آن چیزی که گرابلی ورد کرده ، کم میشه .
من چیزی کم نکردم .
تو کم نکردی، ولی در کل کم شد! اوکی، پس امتیازات ِ درست رو وارد کنید. نه اینکه از راونکلاو امتیاز کم کنید. از گریف کم کنید! بوقی ها!!!
اهم
سلام !!
نقل قول:
چرا میزنی خانم ... شما کلاً با هر سمتی که باشید پرسی پاسخگو خواهد بود .
این پرسی که کلا" خوابه باب! جومونگ!!!! بعدم من کِی زدم بوقی؟
نقل قول:
جمع امتیازهای گرابلی میشد 27 ولی ایشون نوشته بودند 27 ، یعنی یک امتیاز اشتباهی بالا رفته بود .
با این حال که گفتی ، من احساس میکنم چیزی نباید تغییر کنه!
ولی فکر کنم منظورت رو فهمیدم. خب اگر امتیازات رو جمع کنیم و تقسیم کنیم امتیزهای راون میشه 27 و این یعنی یک امتیاز نسبت به آن چیزی که گرابلی ورد کرده ، کم میشه .
من چیزی کم نکردم .
تو کم نکردی، ولی در کل کم شد! اوکی، پس امتیازات ِ درست رو وارد کنید. نه اینکه از راونکلاو امتیاز کم کنید. از گریف کم کنید! بوقی ها!!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
جزئیات کاربر

اهم
پرسی من جواب میدم ، اگر مشکلی بود پاک کن خودت بزن همین رو .
گابر جان خیلی تابلوئه دیگه
جمع امتیازهای گرابلی میشد 27 ولی ایشون نوشته بودند 27 ، یعنی یک امتیاز اشتباهی بالا رفته بود .
خب اگر امتیازات رو جمع کنیم و تقسیم کنیم امتیزهای راون میشه 27 و این یعنی یک امتیاز نسبت به آن چیزی که گرابلی ورد کرده ، کم میشه .
من چیزی کم نکردم .
پرسی من جواب میدم ، اگر مشکلی بود پاک کن خودت بزن همین رو .
گابر جان خیلی تابلوئه دیگه
من چیزی کم نکردم .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
خداحافظی در اوج یا خروج فوج فوج... مسئله این است!
جزئیات کاربر
پستها:
708

نقل قول:
من فقط میخوام علت ِ کم شدن ِ امتیاز توسط مری باود از راون رو بدونم. پست ِ ایشون در شرح امتیازات!
-----
بنده نه بازرش هستم و نه هیچی! من فقط یک دانش آموزم، میخواستم علت ِ کم شدن ِ امتیاز توسط "اشتباهی" رو بفهمم.
ممنون!
( پ.ن ، من ایرادی نمی بینم واسه امتیاز کم شدن منتهی فقط میخوام متوجه بشم اشتباه ِ ریونکلاو کجا بوده! )
اول اینکه یک امتیاز از راونکلاو کم میشه بابت اشتباهی که صورت گرفته !
من فقط میخوام علت ِ کم شدن ِ امتیاز توسط مری باود از راون رو بدونم. پست ِ ایشون در شرح امتیازات!
-----
بنده نه بازرش هستم و نه هیچی! من فقط یک دانش آموزم، میخواستم علت ِ کم شدن ِ امتیاز توسط "اشتباهی" رو بفهمم.
ممنون!
( پ.ن ، من ایرادی نمی بینم واسه امتیاز کم شدن منتهی فقط میخوام متوجه بشم اشتباه ِ ریونکلاو کجا بوده! )
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
جزئیات کاربر
آخرین ورود: شنبه 25 بهمن 1393 18:40
از: این به بعد آواتار فقط مردونه!
پستها:
621

سلام مدیر محترم
ببخشید این سه امتیازی که بابت اشتباه تایپی بنده از گروهم کم شده، تو قوانین نیومده، کسر امتیاز به خاطر اشتباه نوشتن، من فکر کنم با یه تذکر کوچیک خیلی راحت حل میشد، اشتباه تایپی همیشه پیش میاد، فکر نکنم عادلانه باشه. میخواستم اگه ممنه تجدید نظر کنید.
بای
ببخشید این سه امتیازی که بابت اشتباه تایپی بنده از گروهم کم شده، تو قوانین نیومده، کسر امتیاز به خاطر اشتباه نوشتن، من فکر کنم با یه تذکر کوچیک خیلی راحت حل میشد، اشتباه تایپی همیشه پیش میاد، فکر نکنم عادلانه باشه. میخواستم اگه ممنه تجدید نظر کنید.
بای
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[color=FF0000][b]پس قدم قدم تا روشنايي از شمعي در تاريكي تا نوري پر ابهت و فراگير!
ميجنگيم تا آخ?
ميجنگيم تا آخ?
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج