جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها اخبار اخبار تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  111 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  123 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  249 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  166 خواندن  1 نظر 
طعم برتی بات شما چیه؟!

طعم برتی بات شما چیه؟!

بردلی 1405/02/22 03:30  198 خواندن  بدون نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک:
Re: كلوپ شطرنج جادويی
ارسال شده در: سه‌شنبه 6 مرداد 1388 22:51
نمایش جزئیات
آفلاین
بازی انگلیس و فرانسه در روز چهار شنبه 1 آوریل 1890 ساعت 14:50

آلبوس بیلیتارو خریدی؟

آلبوس:آره پومانا مگه می شه من چیزی یادم بره؟شده؟

من:آره یادت نیست سال پیش برای خرید بلیط رفتی بیرون راهو یادت رفت. ها یادت نیست؟

آلبوس:چرا خوب راه پیچیده بود و یادم رفت

من:خب حالا خوب شده این مسابقه صد متر آنطرف تره میتونیم پیاده بریم

آلبوس:پومانا ما هر دومون چاقیم چه طوری صد متر رو پیاده برویم

من:من که شصت و هفت کیلو لاغر کردم و راحت می تونم صد مترو راه بروم تو چند کیلو لاغر کردی؟

آلبوس در فکر<بیست کیلو چاق کردم>گفت:بیست کیلو لاغر کردم

من:خوبه حالا راه بیفتیم؟

آلبوس:باشه حالا بگو نمی شه غیت و ظاهر شد؟

من:نه نمیشه تا صد و یک متر از دور زمین مسابقه نمی شه غیب و ظاهر شد و ما هم در صد متری آنجا هستیم حالا بریم؟

آلبوس: بریم

در راه

آلبوس:آی کمک کمرم کمرم داره می ترکه ...

من:اه آلبوس واقعا که چقدر غر می زنی رسیدیم همینجاست

ورزشگاهی طلایی در جلوی چشم البوس و من پیدا شد و هر دو با قیافه ی اینجوری به ورزشگاه طلایی خیره شدیم.در آنجارا با یک مشت محافظ حفاظت می کردند و من و آلبوس با قیافه ای اینجوری از لابه الی درختان وارد منطقه ی حفاطتی که درب ورود در آنجا بود نزدیک شدند و وقتی به در رسیدند یک مشت چوبدستی به طرفش آمد و من گفتم:بوقی ها آلبوس دامبلدورو نمیشناسید؟ همین الان برید کنار تا همتونو نکشتم

صدایی از پشت آمد و گفت:لطفا بلیط هایتان را بدهید

برگشتم و دیدم او کسی نبود جز<دیدالوس دیگل>

من گفتم:اوا تویی دیدا ما رو نشناختی؟

دیدا:ا شمایید پروفسور ببخشید نشناختمتون بفرمایید شما بدون بلیط هم بروید هیچی نمی شود

در سالن

من:واو اجب جای بزرگیه تا حالا همچین جای بزرگی را ندیده بودم

در سالن بیش از هزاران نفر برای تماشای بازی آمده بودند و بعضی ها علامت پرچم انگلستان را روی پراهنشان گرفته بودند و بعضی ها پرچم انگلستان را در دست داشتند و همین طور طرفداران فرانسه.

دیدا:پروفسور شما باید بروید تو جایگاه اصلی که مخصوص افراد مهم هستش

آلبوس و من:

بازی شروع می شود

کاپیتان ها جلو می روند و با یک دیگر دست می دهند و با هم رو به عکاسان می کنند و عکس می گیرند.

اول بازی توپ در دستان انگلیس می افتد و بازی کنان اکگلیس بازی را شروع می کنند و بازی با یک گل شروع می کنند و بازی کنان فرانسه با تمام قدرت از تیمشان دفاع می کنند.من در جایگاه اصلی به شدت از تیم انگلیس همایت می کردم ولی آلبوس از تیم فرانسه همایت می کرد و در این باره چند بار با هم بحسمان شد و با هم دعوا کردیم.

از تیم انگلستان نفر شماره ی هشت هی گل می زد, هی گل می زد, هی گل میزد و در تیم فرانسه نفر شماره ی شش هی گل می زد, هی گل می زد, هی گل میزد

تا این که بازی 150-140 به نفع گریفندور شد منم هی بازیکن شماره ی 8 انگلیس را تشویق می کردم و هر وقت موقعیت کل داشت فریاد می زدم: تو می تونی برو ,برو که الان گل می زنی و وقتی گل می زد البوس با قیافه ای غمناک که انگار داداششو کشتن به زمین بازی خیره می شد و کسانی که پشت من و آلبوس بودند انگلیس را تشویق می کردند تا این که شماره ی 12 انگلیس فریاد زد گرفتمش همه با قیافه خوشحال نگاهش کردیم و آلبوس که قیافه اش اینجوری به زمین بازی خیره شده بود گفت امکان ندارد و بازیکن شماره ی 12 گوی زرین را بالا گرفته بود و بازی 300-140 به اتمام یافت

از کینگزلی عزیز درخواست می شود که این پست منو نقد کنند

باتشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دیدگاه هر کس نشان
ارسال شده در: یکشنبه 4 مرداد 1388 20:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام دوستان..چطورید؟

آقا من تازه متوجه شدم که یه مسابقه جدید اینجا در راه هست ولی من یه نظری دارم.

باور کنید که پست تکی زدن اصن حال نمیده.یه پست که خودت شروع کنی،خودت توصیف کنی و خودت ادامه بدی و خودت به پایان برسونی اصن حال نمیده.حال رول زدن به اینه که تو بنویسی و دیگران بیان ادامه بدن و تو دوباره بری رول بزنی و خلاصه از جریان پیدا کردن داستان با چند سبک نوشتاری و فکری لذت ببری!اینجوری خیلی خسته کنندس که خودت شروع کنی و خودتم تموم کنی!

به نظر من مسابقات رو جور دیگه برگذار کنید.لازم نیست حتمن مث شطرنج واقعی دو به دو باشه و همانند دوئل برگذار بشه.میتونید یه تاپیک رو انتخاب کنید و بگید که بریم رول بزنیم.بعد داورا سه تا شرکت کننده که رول های قشنگ تری زدن رو به ترتیب اول و دوم و سوم بذارن!اینجوری حالش خیلی بیشتره!

من شخصن هیچ قولی نمیتونم بدم تو این مسابقه فعلی شرکت بکنم.چرا که نمیخوام کاری رو به زور انجام بدم و تفریح محسوب نشه.اینقدر بیرون سایت درگیری هست که دیگه بخوام اینجا فقط تفریح کنم و عذاب نکشم! !

حالا میتونیم یه کاری کنیم.رای گیری کنی بین بچه ها و ببینی با کدوم سبک موافق ترن.اگر دیدی که اکثریت موافق همین تک پستین خب من مجبور میشم یا تو این مسابقات شرکت نکنم یا کلن از گروه جدا بشم.چون به خاطر من که نمیشه علائق بقیه رو نادیده بگیریم.

ممنون،موفق باشیم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium][color=6600FF][font=Arial][url
ارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1388 17:56
نمایش جزئیات
آفلاین
کینگز جان من اگه صد تا شناسه دیگه هم عوض کنم عضو کلوپ می مونم !( البته گفته باشم ها ، از صد و یکمی به بعد باید بیشتر در موردش فکر کنم!)

خوب خوب ، حالا اشکات رو پاک کن ! مرد که گریه نمی کنه :دی . می دونم خیلی خوشحال شدی. د یه دقیقه وایسا سوال دارم ! ای بابا.....

نیم ساعت بعد

بیا ، بیا این دستمال رو بگیر.... میدونم.... میدونم که در پوست خودت نمی گنجی . آفرین. میدونستم تو میتونی خودت رو کنترل کنی!

پس از این مقدمه طویل و یخ به اصل موضوع می پردازیم ؛ آقا این ماموریت زونکو رو میشه الان توش شرکت کرد ؟

پی نوشت : چرا اینجوری نیگام می کنی؟ خواستم پست تک خطی نشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گل می کند شقایق، دانه ی اسفند می رسد
ارسال شده در: جمعه 2 مرداد 1388 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
اطلاعيه:

اولين دوره مسابقات كلوپ شطرنج جادويی آغاز شد. نفر اول، رنك مخصوص نفر اول و دويست امتياز را می برد.

نفر دوم، موفق به كسب صد و نود امتياز و رنك نفر دوم می شود.

نفر سوم، موفق به كسب رنك نفر سوم و كسب صد و هشتاد می شود.

از اين به بعد تمامی پست هايی كه افراد، برای ماموريتهايشان می زنند در اين تايپك نقد می شود. دوستانی كه مرا در امر نقد همراهی می كنند سوروس اسنيپ و زاخارياس اسميت می باشند. به هر كدام از اين دو نفر صد و هفتاد امتياز اضافه می شود.

*با توجه به اينكه اين دو نفر از سی امتياز داشتند، به پست فيل ارتقائ مقام پيدا می كنند.

*
هنوز نقاد بودن اين دو دوست قطعی نشده!

دوستانی كه در داوری مرا در اين مسابقات همراهی ميكنند، هستيا جونز و زاخارياس اسميت و هستند. به هستيا جونز نيز صد و هفتاد امتياز اضافه تعلق می گيرد.

*از اونجايی كه فروتنی خاصی رو در زاخارياس سراغ دارم، همون صد و هفتاد امتياز مورد اول براش كافيه.

قرعه كشی مسابقات:

كورمك مك لاگن * زاخارياس اسميت / سوژه : جاسوس!

رابستن لسترنج * ديدالوس ديگل / سوژه : اولين روز مدرسه!
توضيح: اولين روز در هاگوارتز را توصيف كنيد! نمی خواد نقش اول داستان رو شما داشته باشيد، موفق باشيد!

سوروس اسنيپ * مرلين / سوژه : يك جشن ( هر جشنی می خواد باشه، باشه ) رو توصيف كنيد.

اسپراوت * اسكريم جيور / از ديدگاه يك تماشاگر يك بازی كوييديچ را توصيف كنيد.

هستيا جونز ( در مرحله اول استراحت. بدون هيچ مسابقه ای پا به مرحله دوم ميگذارد. )

كسانی كه در اين مرحله شكست بخورند، حذف ميشوند.

مسابقات به صورت حذفی برگزار ميشود.

وقت پايان مسابقات تا شانزدهم مرداد ميباشد. تا آن موقع قوانين و ملاك های امتياز دهی به داوران اطلاع داده ميشود.

نقد پست روفوس اسكريم جيور، فروشگاه زونكو:

پست خيلی خوبی بود. خيلی خوشمان آمد. من با سابقه تو بودم، پستام به اندازه پستای اول تو هم قشنگ نبودن! واقعا آفرين!

فضاسازيت نسبتا ضعيفه. سعی كن توی پستات فضايی كه افراد توش قرار دارن رو توصيف كنی. مثلا بگی مغازه چه جوری بود؟ كاشی هاش مرمرين بودن يا هر چی تو مايه های همين. ميتونستی در مورد آسمون اطلاعات بدی. در مورد آفتابی بودنش، ابری بودنش. اينا نكاتی هستن كه در زيبا كردن پست تاثير زيادی دارن.

علاوه بر فضا سازی، كه در پست های خود من هم به زور پيدا ميشه و بايد يه فكری براش بكنم؛ توصيفات مناسب هم نقش مناسبی داره.

نقل قول:
آنها در خيابان مشغول پياده روي بودند و كينگزلي از همه ي آنها جلوتر راه ميرفت .

ميتونستی به جای خيابان، از خيابان زيبا و وسيع استفاده كنی. سعی كن برای كلماتت از صفت های مناسب استفاده كنی.

نقل قول:
آنها در خيابان مشغول پياده روي بودند و كينگزلي از همه ي آنها جلوتر راه ميرفت .

آنها در خيابانِ زيبا ( صفت مناسب ) مشغول پياده روی بودند و كينگزلی از همه ی آنها جلوتر، راه می رفت. ( استفاده از ويرگول )

يكم مشكلات نگارشی هم داشتی كه با تمرين بيشتر برطرف ميشه...

در مجموع پستت خيلی خوب و جالب بود. كوتاه بود و كوتاهی پست باعث ميشه كه خواننده زياد خسته نشه، مخصوصا تو داستانهای دنباله دار سعی كن پستات كوتاه باشه. سوژه رو خوب جايی تموم كردی. از ويرگولها استفاده به جايی كرده بودی و اين پيشرفت تو مدت كوتاهی كه از عضويتت ميگذره، قابل تحسينه!

ملت، محل انجام مسابقه تو همين تايپيكه! تا شونزده مرداد بيشتر وقت ندارينا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 1 مرداد 1388 12:45
نمایش جزئیات
آفلاین
آقا من یه نظر بدم

یه علامت بدید ما بذاریم تو امضامون که نشون بده شطرنجی هستیم

بعد گفتی جنگل رو توصیف کن تو توصیف که آدم اسم خودشو نام نمی بره

اینجا تاپیک رول هست! لطفا از زدن پستهای خارج از رول جلوگیری کنید. مشورت و هماهنگی رو میتونید با پیام شخصی بگید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مونتگومری در 1388/5/1 13:45:37
دیدگاه هر کس نشان
ارسال شده در: پنجشنبه 1 مرداد 1388 12:36
نمایش جزئیات
آفلاین
دوباره سلام!

هميشه شطرنجی باشيد!

توضيحی كوتاه در مورد كم شدن فعاليت: خوب، واقعا معذرت می خوام. من به اين دليل يكم فعاليت اين كلوپ رو كم كردم تا شما عزيزان بتونين به راحتی در هاگوارتز شركت كنيد. اما اين خوب نيست كه يك گروه به خاطر مسائلی مثل هاگوارتز كاملا غير فعال باشه.

با توجه به اينكه اكثر اعضای كلوپ در هاگوارتز فعاليت كمرنگی دارن يا وقت كافی رو برای كلوپ دارن دوباره بدون اين وقفه ها به فعاليت گولاخمون ادامه ميديم.

امتيازات: همه اعضا، چه اونهايی كه در ماموريت ها شركت كردن، چه نكردن، به خاطر اينكه اين اولين ماموريت ما بود به همشون سی امتياز رو كامل ميدم.

به پروفسور اسپراوت: من بهت گفتم جنگل رو توصيف كن، فرض كن تو جنگل نشستی هر چی رو ميبينی بنويس! توصيفت علمی بود. جك هم نمی خواد بذاری اما به خاطر اينكه ما رو خندونی از ت ممنونم.

ايول!

پروفسور، من اين كار رو دارم باهات ميكنم تا به اميد ريش مرلين بتونم باعث پيشرفتت بشم. مثلا اينجوری بنويس:

در شبی تاريك، زير درخت بلند قامت سرو نشسته بودم. نسيم ملايمی، با حالتی خوف انگيز برگ درختان را تكان می داد...

يا هر چيزی تو مايه های اين. منتظر توصيفت در مورد جنگل هستم!

نقد پست ها:

نقد پستها به زودی برای اعضا پيام شخصی می شوند اما از دفعه ی بعد نقد ها در همين تايپيك انجام می گيرند.

مژدگانی:

به زودی مسابقه ای بين اعضای كلوپ و برای نزديك شدنشان به هم شكل می گيرد. اين مسابقه فرا گولاخ است و اميدوارم از آن لذت كافی را ببريد.

متاسفانه زياد تو فعالسازی تايپيكها موفق نبوديم، فقط برای چند روز! می خوام بگم به زودی اون ماموريتهای گولاخی كه ميگفتم شروع ميشن! فعلا نمی گم چی هستن، بيشتر تمركزمون رو برای هاگزميد صرف می كنيم تا بعد بهش برسيم.

خطاب به مرلين و هستيا جونز:

شما هم زود بياين بگين با شناسه های جديدتون بازم عضو كلوپ می مونين يا نه؟ منتظرتونم.

چه برين چه نرين، هميشه در ياد كلوپ می مونيد.

در صورتی كه می مونين حتما در ماموريت زير شركت كنيد.

ماموريت:

برای يه مدت فقط تو هاگزميد فعاليت ميكنيم. وقتی فعالش كرديم برنامه ی گولاخی رو كه گفتم در همون جا ارائه ميكنيم.

همه با هم به فروشگاه زونكو ميريم! دايی مونتی، خطر رو احساس كن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 18 تیر 1388 15:36
نمایش جزئیات
آفلاین
به دستور کینگزلی

توصیف جنگل

جنگل جاییست سر سبز با درختان و گیاهانی فراوان که به انسان اکسیژن می بخشد.جنگل جاییست زیبا با حیواناتی بسیار که بدون جنگل قادر به زندگی نیستند.انسان ها هر روز هزاران درخت را می برند و با آنها هیزم درست می کنند و می سوزانند واین باعث شکسته شدن دل درختان و حیوانات می شود

در جنگل انواع گیاهان وجود دارد, گیاهان با رنگ های مختلف وخیلی چیز ها که انسان در خواب هم ندیده است حیوانات میکروسکپی و حیوانات بزرگی مانند فیل

همین

یه جکم بگم تو کتاب ادبیات بود

مردی که در جنگل گردش می کرد,پس از مدتی با خشم و ناراحتی با خود گفت:چه بد شد!این همه راه آمدم تا جنگل را تماشا کنم اما مگر این درختان می گذارند آرزویم برامده شود!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دیدگاه هر کس نشان
ارسال شده در: چهارشنبه 17 تیر 1388 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
دوستان اعتقاد داشتن كه تايپيك جديد برای دادن اعلاميه ها و اينا زده بشه. من هم خودم با اين موضوع موافقم و خوب كارِ خيلی خوبيه منتهی برای اين كار بايد از ناظرانِ محترم اجازه بگيريم. اونها هم بايد از نحوه ی كار ما اطلاع پيدا كنن ديگه!

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

به! ايگورِ عزيز. به كلوپ خوش اومدی! تا تو رو داريم غم نداريم!

هميشه شطرنجی باشی!

آلتيدای عزيز، تو هم خوش اومدی! اميدوارم كه بهترين لحظاتت رو تو كلوپ بگذرونی. يه جايیيه پر از تلاش و محبت. اميدوارم خوش بگذره. در ضمن تا رو هم داريم غم نداريم!

هميشه شطرنجی باشی!

نكته ای كه مهم دونستم تا اعلام كنم اينه كه هر مدت معيت يك بار مسابقاتی بين اعضا صورت ميگيرد. خيلی مسابقات باحاليه به هر حال.

ميزان فاصله هر مسابقه بعدا معلوم خواهد شد.

پ.ن: به قول آلتيدا ملت فعلا درگيرِ هاگوارتز هستن. بعد از هاگوارتز يه نظرسنجی ميذاريم تا نتيجه در اين زمينه اعلام بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 17 تیر 1388 13:11
نمایش جزئیات
آفلاین
من تو تاپیک ورزش های جادویی سوژه دادم دوستان بروید ادامه بدهید..

من با نظر اسپراوت موافق بوده و میخوام بگم که برای ارتباط با سران و همین کارا مثل این که اعلام کنیم که سوژه دادیم،یک تاپیک دیگه درست کنی کینگزلی جان!

با تشکر!دیدا

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

غیر ممکن غیر ممکنه! همینی که گفتم...ناراحتی زنگ بزن 118
ارسال شده در: چهارشنبه 17 تیر 1388 12:49
نمایش جزئیات
آفلاین
فرم عضويت:

1- نام و نام خانوادگی:
چشم بچرخون این بغل نوشته .

2- چرا عضو اينجا شديد؟ چه پيشنهاداتی برای پيشرفت كلوپ داريد؟
چون جای باحالیه .
پیشنهاد: گروهی کار کنید ! تک تک ماموریت ندید که مجبور باشیم همزمان ده نفر رو تو تاپیک های مختلف حمایت کنیم. مثلا تو یه تاپیک خاک خورده همگی با هم ماموریت بریم چون اینجوری نمودش بیشتره و راحت تر جا می افتیم .
بعدش هم که الان مثلا توی ترم هاگوارتزیم ها ! الان محفل هم ماموریت نداره چه برسه به ما.

3- فرض كنيد به شما ماموريتی داده شده است، به اختصار بيان كنيد چه طور ماموريت را به انجام ميرسانيد.

سوالا می کنی ها !
اول به تاپیک مربوطه مراجعه می کنیم . سپس وارد بخش پاسخ می شویم و ماموریت خواسته شده را به همراه شکلک و تصویر و طنز و مخلفات به انجام می رسانیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
نمی گویم فراموشم نکن هرگز
ولی