شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
واقعا از کولی بازی این آدم خسته شدم . لینک فحاشی منو به خودت باید رو کنی اگه نکنی یا این قسمت پستتو ویرایش کنی مدیرا باید جواب بدن توهینتو قبول نمیکنم . دز موزد علاف کردن شما 20 بار به من رو انداختی ناظرت کنم گفتم مگه من مدیرم گفتی یه کاری کن درخواست دادم . مدیرا هم شما رو تایید صلاحیت نکردند هم به دلیل فعالیت پایینتون هم در مورد سطح پایین رولتون بلیت هم زدید . از من پرسیدید چیکار کنم گفتم بیشتر پست بزن . اگر شما انقدر بی تجربه و قانون شکنید که بدون مجوز تاپیک میزنی پس هنوز در سطح ناظر شدن نیستی و بقیه باید بیان به دادت برسند . ابرفورث عزیز هم از من خواهش کرد که کاری به کارت نداشته باشم . هنوز پی ام های مسنجرت هست که من جواب نمی دادم اصلا بعد من تو رو تحت فشار گذاشتم ؟ تو کار انجمن دخالت کردی در کل سایت پست بی محتوا زدی در کار نظارت دخالت کردی به چه حقی به کسی اخطار میدی ؟! دو بار بهت اخطار رسمی دادم . هی میگفتی منو ناظر کن دست من نیست تو ناظر شی ولی اگه یه موقع یه ذره میخواستم ناظر شی الان تو رو اصلا در حدی نمیدونم که ناظر یه انجمن بشی با این رفتار . در مورد پیوز عزیز هم از من خواستند که استعفای خودمو پس بگیرم و بعد از بحث من قبول کردم پس اینم هیچ و تازه ایشون میخواستند بدونن که تو از من خواستی یا نه که بازم من گفتم نه ! پس ببین باهات راه اومدم ولی جنبه نداری پسر خوب ؟! از نظر من با این رفتار نمیتونی ناظر شی . هی گفتم باید فعالیت کنی گفتی وقت ندارم گفتم کینگزلی رو نگاه کن 3 برابر تو پست میزنه گفتی ای دی اس ال داره . به من چه که شما ای دی اس ال نداری اون داره ؟! برات مثال هم زدم یه شرکت کارمندی رو میخواد که سر موقع بیاد بره حتی اگه تواناییش کمتر باشه نه کارمندی که نتونه بیاد و بگه از کافی نت میام !
چند هفته پیش، من میخواستم از سایت برم.با اصرار پیوز و اینکه منو به خاطر نظارت پیشنهاد داده موندم.اون زمان آبر و ریتا ناظر آزکابان بودن.اوضاع خیلی داشت خوب پیش میرفت.تو همین شرایط بود که اقای مینروا ناظر آزکابان شد.
خدا میدونه که ایشون حتی یه رول هم تو اینم انجمن نزدن.بعد ادعاشون بالاست.ایشون سه هفته منو سر کار گذاشتن و علاوه بر اون، منو تو مسنجر تحت فشار قرار دادن و بهم فحاشی کردن.همچنین تو دفتر دیوانه ساز ها و قبرستان به من توهین کردن و حرف های زشت زدن.
میخوام خودتون قضاوت کنید:
برین تو ازکابان و ببینین کی بیشتر پست زده.آقای مینروا حتی یه رول هم نزدن.اونوقت بهم میگن نظارت و فعالیت من به تو ربطی نداره امثال اینا.
فقط برین آزکابانو ببینین.
در ضمن، شما بیاین از آبرفورث و پیوز قضیه رو بپرسین ببینین چی شده.
حالا قضاوت با شما...
پ.ن:اون تاپیک مال وزارت بود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1388/5/20 23:14:36
از اونجایی که دیدم برای هر گروهی یه انجمن خصوصی میزنید درخواست دارم که چند تا انجمن خصوصی دیگم بزنید برای ما!
1-انجمن خصوصی گروهک قطب سوم 2-انجمن خصوصی اوباش 3-انجمن خصوصی افرادی که هم تو گروهک سوم هستن و هم تو اوباش! 4-انجمن خصوصی مدیر و معاون هاگوارتز 5-انجمن خصوصی گریفیندوری هایی که تو محفلن 6-انجمن خصوصی گریفیندوری هایی که تو مرگخوارانن 7-انجمن خصوصی اسلیترینی هایی که بالای 500 تا پست دارن. 8-انجمن خصوصی کاربرهایی که آخر شناسشون "ژ" هست! 9-انجمن خصوصی افرادی که با من دوست هستن ولی با هوکی دشمن هستن. 10-انجمن خصوصی کسانی که تو هالی ویزارد پست زدن ولی تو پیام امروز نزدن!