منم با پرسی عزیز مخالفم!
اکثر جاها یکی به هری کمک کرده. یه بار رون ، یه بار هرمیون ، یه بار فاوکس ، یه بار ...
همیشه یکی به داد این بیچاره رسیده!!
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
11 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
شخصیت های ضعیف !! تنها راه پیروزی پاتر
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
آخرین ورود: جمعه 23 مرداد 1388 22:29
از: چون اسمشو نبر دنبالمه ، نمیتونم بگم!!
پستها:
99

جزئیات کاربر

رولینگ فقط شخصیت های سیاه داستان رو زیر سوال نبرده , شخصی مثل دامبلدور یا جیمز پاتر یا حتی رون وقتی که هری و هرمیون رو ترک کرد. تمام شخصیت ها در موقعیت هایی اگرچه کم رنگ زیر سوال رفتن و قابل انکار هم نیست , در مورد وزارت خونه همه می دونن مرگ خوارها ادامایی با توانایی های معمولی هستن و از هوش فوق الادهای هم برخوردار نیستن جز دو سه نفرشون از جمله بلاتریکس که خب جادوی سیاه رو از ولدومورت یاد گرفته ! همونجور که سوزان اشاره کرد اونها نمی خواستن سر و صدایی ایجاد بشه و کسی از حضورشون خبر دار بشه و خب وقتی ام پیشگویی دست هری بود باید با آرامش رفتار می کردن اما دیدیم به جز هری و لونا همه بچه ها جراحت های عمیقی برداشتد , مثل رون و هرمیون .. نویل هم که دماغش شکست , ولی اگه محفلیا دیرتر رسیده بودن هری داشت پیشگویی رو می داد بهشون
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره
نان در کنارم و ستاره ها دور،
آن دورها...
به ستاره ها نگاه می کنم و نان می خورم!
چنان غرق
آن دورها...
چنان غرق
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 23 شهریور 1390 19:37
از: جون گرابلی و انجمنش چی می خام؟!؟
پستها:
167

هنوزم نظرم اینه که ضعف شخصیت پردازی داشته، چرا فقط سیاه ها باید توی آزمایش شکست می خوردن؟!
قدرتی که رولینگ در کتاب های ابتدایی از مرگ خواران و سیاه ها، نشون داد، که حتی می ترسیدن اسمشونو ببرن، در کتاب های پایانی به شدت رو به افول بود. چرا؟ چون رولینگ می خواست داستان رو خیلی خوب و مثبت و هپی اند تموم کنه و از پس قدرتی که به لرد و اینا داده بود بر نیمود..
وگرنه در کتاب 5، در جنگ وزارت خونه، چرا همه مرگ خوارا از چند تا بچه شکست خوردن؟ دلیلی به غیر ضعف در جمع و جور کردن قدرت ها؟
بسیاری از محفلی ها از مرگ خوارا شکست خورده بودن و مرده بودن..چرا چند تا بچه از پسشون براومدن؟چرا طلسم های حفن اجرا نمی کردن؟ کم مونده بود دیگه فقط بلاتریکس هی بگه، آلاهومورا!
به نظر من شخصیت های سیاه به شدت بدکار شده بود در اخر کار!
قدرتی که رولینگ در کتاب های ابتدایی از مرگ خواران و سیاه ها، نشون داد، که حتی می ترسیدن اسمشونو ببرن، در کتاب های پایانی به شدت رو به افول بود. چرا؟ چون رولینگ می خواست داستان رو خیلی خوب و مثبت و هپی اند تموم کنه و از پس قدرتی که به لرد و اینا داده بود بر نیمود..
وگرنه در کتاب 5، در جنگ وزارت خونه، چرا همه مرگ خوارا از چند تا بچه شکست خوردن؟ دلیلی به غیر ضعف در جمع و جور کردن قدرت ها؟
بسیاری از محفلی ها از مرگ خوارا شکست خورده بودن و مرده بودن..چرا چند تا بچه از پسشون براومدن؟چرا طلسم های حفن اجرا نمی کردن؟ کم مونده بود دیگه فقط بلاتریکس هی بگه، آلاهومورا!
به نظر من شخصیت های سیاه به شدت بدکار شده بود در اخر کار!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

شخصیت های ضعیف عامل پیروزی هری نبود هر شخصیت توی داستان ضعف خاصی داشت و رولینگ از اون ضعف در شرایط خاص بیشترین استفاده رو برد مثلا همه از اول از مالفوی استنباط شخصیتی ترسو ضعیف گاهی خطرناک , خودخواه با عقاید خیلی شدید , عاشق قدرت و .. رو داشتند و رولینگ از این خصوصیات توی کتاب شاهزاده نیمه اصیل استفاده کرد و اون شخصیت رو در آزمایش گذاشت در مقابل شرایطی که متفاوت بود با زندگی معمولی دراکو و این عوامل خودشون رو خیلی برجسته تر نشون دادن ! در مورد ولدومورت هم همینطوره در جایی که همه انتظار چیز وحشتناک تری داشتند ضعف شخصیتیش بارزتر بود و این ایراد داستان نیست و نمیشه گفت رولینگ برای اینکه داستان لنگ نمونه اون ها رو ضعیف جلوه داده تا هری موفق بشه , هدف رولینگ این بود که اون ها در شرایطی به آزمون گذاشته بشن و ضعف های درونیشون و خواسته های پنهانیشون آشکار بشه وگرنه همه می دونن که رولینگ به قدری قدرت خیال پردازیه ف.ق الاده های داره که اگه می خواست می تونست همه رو در اوج قدرت نشون بده و به هری توانا یی های خیلی خاصی بده که بتونه اون موانع رو کنار بزنه ولی زیبایی داستان اینجاست که هری هیچ توانایی خاص و دور از ذهنی نداره که بگیم به این علت به اینجا رسید !
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][color=000066]نان و ستاره
آن دورها...
چنان غرق
آن دورها...
چنان غرق
جزئیات کاربر
آخرین ورود: چهارشنبه 23 شهریور 1390 19:37
از: جون گرابلی و انجمنش چی می خام؟!؟
پستها:
167

من فکر می کنم تنها راه پیروزی پاتر واقعا همین تناقض های رولینگ بود...
لرد سیاهی که همه می ترسیدن اسمشو ببرن، و مرگ خوارانی که توسط لرد اموزش دیده بودن( مثه بلاتریکس) چطوری در کتاب 5 از یه مشت بچه، شکست خوردن؟
بلاتریکس چطور از مالی ویزلی که جادوگر ساده ای بود به همین راحتی شکست خورد؟
لوسیوس مالفوی که اینقدر وفادار بود چی شد؟
رودلوفس لسترنج چی شد؟!
اگه بخوایم از خود مرگ بی ربط لرد هم رد شیم...اینا رو نمیشه گفت یه اشتباه ساده ی نوشتاری رولینگ...اینا ضعف شدید داستان پردازیه.
لرد سیاهی که همه می ترسیدن اسمشو ببرن، و مرگ خوارانی که توسط لرد اموزش دیده بودن( مثه بلاتریکس) چطوری در کتاب 5 از یه مشت بچه، شکست خوردن؟
بلاتریکس چطور از مالی ویزلی که جادوگر ساده ای بود به همین راحتی شکست خورد؟
لوسیوس مالفوی که اینقدر وفادار بود چی شد؟
رودلوفس لسترنج چی شد؟!
اگه بخوایم از خود مرگ بی ربط لرد هم رد شیم...اینا رو نمیشه گفت یه اشتباه ساده ی نوشتاری رولینگ...اینا ضعف شدید داستان پردازیه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

به نظر من هری همیشه با کمک دوستاش تونسته پیش بره.و این اصلا" بد نیست.اون سه تا یه جورایی مکمل هم دیگه بودند مثلا" اگه هرمیون نبود هیچ وقت نمی تونستند درست تصمیم بگیرند یا اگه هری نبود هیچ وقت کارهاشون درست پیش نمی رفت چون همیشه شجاعت نهایی رو هری نشون می داد و اگه رون نبود شاید هری نمی تونست شجاعت نهایی رو نشون بده!
در مورد سوتی ها هم به هیچ وجه نمی شه گفت که اصلا" سوتی نداره ولی این سوتی ها اونقدر کم و جزئی هستند که جای بحث زیادی رو باقی نمی ذارن و قطعا" نمی شه به خاطر چند تا سوتی ساده کل شاهکار رو نادیده گرفت!
در مورد سوتی ها هم به هیچ وجه نمی شه گفت که اصلا" سوتی نداره ولی این سوتی ها اونقدر کم و جزئی هستند که جای بحث زیادی رو باقی نمی ذارن و قطعا" نمی شه به خاطر چند تا سوتی ساده کل شاهکار رو نادیده گرفت!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

من با نظر پرسی موافقم!
چون فکر میکنم هر قدر هم که دوستان هری به او کمک کرده باشند باز هم در پایان کار خودش پله های ترقی را طی کرده همیشه در جای خطرناک تنها بوده همیشه باید مبارزه ی نهایی به تنهایی انجام می داده.
اما فکر نمی کنم رولینگ هم بدون نقص نوششته باشه اما درصد ضریب اشتباهاتش اونقدر پایین بوده که می شه از اونا گذشت و اگر می خواست این جوری دوستان می گویند آبگوشتی بنویسد حد اکثر 3 کتاب اولش فروش می کرد نه اینکه هر کتابش بزنه رو دست کتاب دیگش.
چون فکر میکنم هر قدر هم که دوستان هری به او کمک کرده باشند باز هم در پایان کار خودش پله های ترقی را طی کرده همیشه در جای خطرناک تنها بوده همیشه باید مبارزه ی نهایی به تنهایی انجام می داده.
اما فکر نمی کنم رولینگ هم بدون نقص نوششته باشه اما درصد ضریب اشتباهاتش اونقدر پایین بوده که می شه از اونا گذشت و اگر می خواست این جوری دوستان می گویند آبگوشتی بنویسد حد اکثر 3 کتاب اولش فروش می کرد نه اینکه هر کتابش بزنه رو دست کتاب دیگش.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
>>>>>>>پیوزی حمایتت می کنم تا آخر خط <<<<<<<
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج