جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
2
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  51 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  164 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  176 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  280 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  194 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: كلاس دفاع در برابر جادوي سياه
ارسال شده در: چهارشنبه 11 شهریور 1388 14:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

پستِ کلاهِ گروهبندی ( هوکی ) رو اینجا ارسال میکنم .

امتیازات جلسه ی اخر کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه:

گینگزلی شکلبوت : 30

روفوس اسکریم جیور : 30

لودو بگمن : 30 *
هستیا جونز : 30

در مجموع هافل : 30

_____

عمه مارج : 30
جسیکا پاتر : 30

جینی ویزلی : 30

در مجموع گریفندور : 30

______

گابریل دلاکور : 30
ترورس : 30

در مجموع راوانکلاو : 20
* شناسه لودو بگمن هم بسته شده مدیریت خودش تصمیم بگیره ..

ممنون از تدریس ِ کلاه گروهبندی عزیز . بعد از اتمام امتحانات ، تاپیکِ امتحان با کلاس ادغام میشه ؛ این تاپیک هم قفل میشه

پایانِ ترم هشتم هاگوارتز

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چای هست اگر مینوشی ... من هستم اگر دوست داری
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1388 14:31
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمايشی: كينگزلی شكلبوت

گروه: هافلپاف

توضيح كوتاه در رابطه با شخصيت: كينگزلی شكلبوت، يكی از اعضای مهم محفل ققنوس، قدرتمند، هيكلی، حسن كچل، گولاخ، باحال، با تدبير و ... بوده است. تدبير بی نظير او موجب شد دورانی كه او وزارت سحر و جادو را بر عهده داشت به يكی از بهترين دوران وزارتخانه تبديل شود. تمامی جادوگران بر اين باورند كه هيچ شخصی به اندازه ی تدبير او پيدا نخواهد شد!

كينگزلی شكلبوت، اين ستاره ی آسمان جادوگری، اين حسن كچل، اين باحال، اين خوشگل، اين زيبا، اين خوش اندام، اين بيناموس، اين بی دين، اين ضد آسلام و ... هميشه از نظر زيبايی با يك خرفت، احمق، لاغر، مردنی، خوردنی، كچل اما زيبا، خوشگل، مامان به نام لرد ولدمورت مقايسه ميشود...

وی چنان در بازی كوييديچ و پست دفاع مهارت دارد كه به جای توپ بازدارنده، ملاج يا فونتانول(نام علمی ملاج) مغز طرفِ مقابلش را موردِ هدف قرار ميدهد و موچبات شپلخ شدنِ مغز را فراهم می آورد... به اين دليل، او ا خشن ترين، آدم كش ترين، خوف ناك ترين جادوگر لقب نهاده اند. اين در حالی اكثر جادوگرانِ احمق، ابله، بی مخ، مرگخوار، ديوانه، همچون هوكی... نه چيز... اعتقاد داشتند لردولدمورت خوف ناك ترين جادوگر جهان است...

وای بر اين ولدك مردم فريب!!

در ضمن كينگزلی هميشه برترين كچلِ جادوگر بوده...

پس چی فكر كردی؟!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1388 12:43
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمایشی : من مجهول الهويه ( اين طوري مينويسنش ؟) هستم ... يكي تو چتر ميگه روفوس ... يكي ديگه رفوس ... يكي ديگه روفس ...
خودم هم تو كف اش موندم ... ديگه بيخيال شدم ... اين تروريست بي ناموس نويس هم ميگه كرفس ... خودم هم ديگع بيخيال شدم ...

گروه : هافل پاف جيگرررررررررررر

توضیح کوتاه در رابطه با شخصیت: من يه مدت از بس با كلاس و خوشتيپ و ... بودم كه گفتن آقا ديگه از اين باكلاس تر وجود نداره تو دنيا ... بيا كاري كنيم كه وزير شه ... خلاصه مارو وزير كردن ... بلند قد بودم و با ابهت ...
من در ضمن مثل اون فاچ بوقي نبودم كه وزارتخونه رو به گند بكشه ...
من هميشه با تدبير عمل كردم ...
هرچي با عله سر و كله زديم كه تو هفته لااقل يه سري به وزارتخونه بزنه ، نا مرد اين كار رو نكرد ... در ضمن از دامبلدور هم بدم مياد ...
خلاصه ما رو به خاطر عله ي كوفتي كشتن ... خلاصه ما به لقا المرلين پيوستيم ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1388 12:12
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمایشی: گابريل دلاكور

گروه: ريونكلاو

توضیح کوتاه در رابطه با شخصیت:

خل ، چل ، كج ، كوله ، كچل ، كوتاه ، چاق ، عينكي ، موهاي بلوند ، خواهر فلور ، دور دست ، تالار ريون ، خوابگاه دختران ، هوكي ؟؟!!‌، گابر كلا" دختر خوبيه ولي توي كتاب نقشي نداشته . هميشه يكي از جذاب ترين و پسر كش ترين هاي تالار بوده و هست و خواهد ماند !‌ مرگخوار هست ، چون ارباب رو به شدت دوست داره (به شدت!!!!‌) و هميشه هم براي ارباب ميمونه . گابري دلاكور خودش زياد شخصيت نداره اين صاحابشه كه بيسيار خانوم با شخصيت، داف، شاخ، بچه ي ناف الهيه!! و غيره هست ! ببخشيد من دماغم داره مانيتور رو سوراخ ميكنه ، ديگه برم !‌

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b]دیگه ب
ارسال شده در: جمعه 6 شهریور 1388 00:11
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمایشی: لودو بگمن

گروه: هافلپاف

توضیح کوتاه در رابطه با شخصیت:

لودو بگمن مدافع(ضربه زن) کوییدیچ معروی است که مدتی نیز کاپیتان تیم ملی انگلستان بوده و به همین دلیل از محبوبیت بالایی برخوردار است
او اعتماد به نفس بالایی دارد و کلا آدم بیخیال و شادی است! الارغم هیکل درشت و فربهش جنب جوش بالایی هم دارد. در زمان قدرت لرد سیاه و اوج گیری اولیه اش، لودو اطلاعاتی را با واسطه به لرد میرساند اما خودش اذعان داشته که تصور میکرده اطلاعات را به دشمنان لد میدهد و از آن جا که مدرکی بر علیه او نبود و به خاطر محبوبیت بالایش هیئت دادگاه رای به تبرئه شدن او دادند.
پس از آن او به عنوان رئیس سازمان ورزش ها و تفریحات جادویی در وزارتخانه فعالیت کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هیچی به هیچی!
تصویر تغییر اندازه داده شده
ارسال شده در: پنجشنبه 5 شهریور 1388 23:34
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمایشی : هرمیون رولینگ( چهار پنج سال پیش بدون هیچ پستی به فنا رفت)--->آلتیدا(یک ماه و اندی پیش بسته شد)---->هستیا جونز!

گروه :تهی ---->گریفیندور---->هافلپاف!

توضیح کوتاه در رابطه با شخصیت : توضیح خیلی خیلی کوتاه و تلگرافیش میشه: جوان،عضو محفل،قد کوتاه،خوش خلق!

توضیح کوتاه به همراه شاخ و برگ اضافی و اینا ، میشه یه همچین چیزی:

هستیا جونز ، حدودا سی ساله ، مجرد (قصد ازدواج ندارما
! ) ، خوش خنده و خوش خلق ، قد کوتاه و مو خرمایی ، عضو محفل ققنوس، الف دال و هافلپاف ، علاقه مند به کاکتوس و کوییدیچ ، شاغل(معلم پرواز کودکان ) ، بسیـــــــــــــار فروتن ، دارای کارت عضویت "انجمن دختران مستقل بدون مردان" ، اصیل زاده(شایدم نیم دو رگه ، کسی چه میدونه؟) ، دارای یک عدد خواهر شر به نام مگان (کاش پسر میشد اسمشو میذاشتن پرادو!) که خواب راحت رو از ما گرفته ، دارای کلکسیون چوبدستی شکسته ، علاقه مند به البالو و مربای بادمجون، شکلکهای مورد علاقه: :fan: ، دوستدار موسیقی مشنگی ،حیوان خانگی:گربه سفید رنگی به نام ملو که دستش با مگان تو یه کاسه ست!، کارتون مشنگی مورد علاقه:فوتبالیست ها، برنامه جادویی مورد علاقه:آواز " لالایی" سلستینا واربک، اسباب بازی مورد علاقه :روبیک جادویی ، دیوونه جارو های قدیمی!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 شهریور 1388 16:05
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمايشي : دكتر غلام علي ترورس !
يوزر : داف.
پسورد: خونه خالي !
گروه : حدس ميزنم بايد ريون باشه ولي دقيق نميدونم!

توضيحات كوتاه در رابطه با شخصيت :

دكتر غلام علي در سال هزار و نهصد و خورده اي در خانه پدريش واقع در روستاي چلغوز ديده به جهان گشود ، وي در خانوادي هفته نفره و كاملا ماگلي زندگي ميكرد و از همان ابتدا علاقه وافر خود را به ساحره بازي و مخ زني نشان داد به طوري كه در هشت سالگي سه دوست ساحره داشت !
غلام علي در يازده سالگي به هاگوارتز رفت و در انجا هم دست از ساحره بازي بر نداشت بلكه در وسعت بيشتري به كارش ادامه داد ؛ ابتدا او قصد داشت با يك شناسه در دنياي جادوگري باشد ولي از ان جايي كه كمتر كسي با يك شناسه مشغول به فعاليت بود او هم تصميم به ساختن شناسه هاي مليوني را گرفت و در اين زمينه تخصص گرفت !

وي در برحه اي از زمان از دنياي جادوگري بلاك شد ولي بعد از چند مدت بازگشت .

غلام علي دكتراي خود را به زور از دستان عله سيم سرور گرفت و با دكتراي جعلي به كابينه رياست جمهور رفت ، وي با نام كردان مدتي مشغول خدمت به كشورش شد ولي پس از مدتي با كله شوت شد بيرون!

دكتر به نيت پنج تن پنج زن سفيد و حوري گرفت و براي ترويج سنت پيامبر صدو خورده اي فرزند اورد!

دكتر پايان عمرش را در جزاير بلاك زير نور خورشيد سوزان گزراند ، وي هميشه معتقد بود شيرموز دروازه هاي جديدي از عالم جادوگري و بي ناموسي را به روي گشوده است و به همين خاطر سعي كرد در دوران قدرتش ، شيرموز را بين جادوگران جا بيندازد.

غلام علي هنگامي كه در يك پارتي شبانه بود قرص اكستازي مصرف كرد و به خاطر سن بالايش سكته كرد و مرد.

از وي تنها تعداد زيادي شماره دختر به جاي مانده كه احتمالا به خاطر اين كه بازمانده اي ندارد به موزهجادوگري تعلق خواهد گرفت.

پ.ن : استاد من واقعا از اين تكليف شما متشكرم چون باعث شد بفهمم چقدر بي ناموس هستم و ديگر اينكه به شكل جالبي دريافت كه مرده ام و خودم نمي دانستم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ترورس در 1388/6/5 16:08:51
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: پنجشنبه 5 شهریور 1388 15:29
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمایشی:جینی ویزلی

گروه :گریفیندور

توضیح کوتاه در رابطه با شخصیت :

اهم...اهم...من جینی ویزلی دختر آرتور و مالی ویزلی میباشم تنها دختر خانواده و کوچکترین عضو آن هستم.پنج برادر دارم که یکی از آن ها به رحمت مرلین از دنیا رفته است.

به کوییدیچ علاقه ی زیادی دارم و ضمن تحصیل در هاگوارتز به عنوان جستجو گر کوییدیچ بازی میکردم.به دلیل این که پنج برادر دارم اخلاقم تا حدودی شبیه پسر هاست.با هرمیون گرنجر رابطه ی خوبی دارم.
پف کوتوله ای به نام آرنولد دارم(این خیلی مهم بود).همسر هری پاتر هستم و دارای سه فرزند با نام های جیمز سیریوس پاتر،آلبوس سوروس دامبلدور و لیلی میباشم.

پایان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1388/6/5 15:37:53
ویرایش شده توسط جینی ویزلی در 1388/6/6 1:21:00
[b][color=FF0000]قدم قدم تا روشنايي
ارسال شده در: پنجشنبه 5 شهریور 1388 14:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ياهو

شناسه نمایشی : جسيـكا پـاتر
گروه : گريفيندور
توضیح کوتاه در رابطه با شخصیت :
شخصيتِ من بسيار شخصيتِ ناشناخته اي هستش بطوري كه بنده عملا" حتي در ايفاي نقش هم جايي ندارم !!! ... اينجا سوال پيش مياد كه چطوري تا الان زنده موندم ؟! و شوت نشدم !
بله ! به دليل تلاشهاي مستمر و رنگ كردن كلاغ جاي قناري و اينا ! بنده تا الانش موندم و كلي افتخارمند هستم در تالار به طوري كه بچه هاي تازه وارد از من به عنوان ِ يكي از فاميل خودشون ياد ميكنن و خيلي هم منو دوست دارن ! اينجانب چندين بار رستگار شدم ولي باز دوباره اومدم ... در حال حاضر نيز لاوِ مستر ايماگو هستم و زوجه ي ايشون حساب ميشم و خيلي خيلي خرسندم كه اينو اظهار كردم ! ... و ديگه همين ديگه !

نتيجه : مرگ بر ديكتاتور !!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 5 شهریور 1388 08:03
نمایش جزئیات
آفلاین
شناسه نمایشی : عمه مارج (هوكي: )

گروه : ماگلهاي ساكن دهكده-سيتيِ گريفيندور!!

توضیح کوتاه در رابطه با شخصیت : عمه مارج خواهر ورنون(شوهر خاله ي آقا و بزرگوار عينكي) و صاحب ريپره. عمه از اينكه كلا صاحب يه سگ خوشتيپي مثل ريپره به خودش عشق ميورزه( ) و در ساعاتي كه براي تو دهني زدن به زاغ سياه عينكي اي كه ميخواد سر به تنش هم نباشه اين ور و اون ور ميره، يه همراه خوب و مطمئن و وفاداري به اسم جن خونگي داره كه بچه ها توي مهد هوكي صداش ميكردن!! هوكي پيش مرگ هپزيبا بوده، ولي درعوضِ مبلغ چرب و چيلي اي از پوند و ليره و اينا حاضره براي عمه مارجم بميره!!
عمه مارج شبا دندوناشو مسواك ميزنه و به ساندويچ بلغاري علاقه داره؛ يكي از برنامه هاي عمه مارج براي شخصيت پردازي هر چه بيشتر، همونيه كه خود استاد ميدونه و استاد هم به ماهايي كه اينجا هستيم قول همراهي داده؛ اين ما يعني من و ريپر و كلنل!!

البته اشاره ميكنن از بالاي ديوار كه استاد همين الان زد زير قولش؛ چون استاد كلا با ما نيستيم ها نيست

آخراي توضيح كوتاه( ): عمه مارج همه ي برادر زاده هاي دنيا رو دوس داره و براشون بلغاري گلاسه با طعم چي توز ميخره!! و در نهايت اينكه عمه مارج اهل زيارت و گشت و گذار به عتبات توجيهات عاليات هم هست، بود، شد و خواهد بود و در نهايتترش اينكه:

عمه مارج... دوسِت داريم!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
موندنی شو!