من جواب اين سوال رو به صورت خيلی جامع، البته از نظر خودم بيان كردم. از اونجايی كه اين تايپيك، نياز داره يه نتيجه ی خوب ازش بيرون بياد، پس بحث رو بازتر ميكنيم...
نقل قول:
مطمئن باشید وجود داره . چرا که بزرگانمان بارها در احادیث به ما توصیه کرده اند از جادو دوری کنیم! در ضمن بد نیست چندتا کتاب از پائولو کوئلیو بخونید (مثل خاطرات یک مغ یا بریدا) وببینید چطور از جادو و جادوگری دفاع می کنه و آدم رو متقاعد می کنه که جادو وجود داره .
من اصلا" خوب نفهميدم شما چی ميگی. جادو يعنی چی؟ به اين فكر كردين؟ اصلا" خود كلمه ی جادو چه مفهومی رو ميرسونه. جادو تعاريف يا مفاهيم مختلفی داره. بعضيا به كارايی كه كاملا" مجازين، مثل جادوهای هری پاتر، ميگن جادو، بعضيا به نيروی همت آدما ميگن جادو، و خيلی مفاهيم ديگه كه از جادو وجود داره!
ما بايد نظرمون را راجع به يكی از تعاريف جادو بيان كنيم. اگه يكی بياد بگه جادو وجود داره، از نظر من گنگ گفته، منظورش چيه، چه جادويی رو ميگه؟
چون ما تو يه سايت هری پاتری هستيم، پس من هم نظرم رو در مورد جادويی ميگم كه رولينگ خلقش كرده. جادويی كه تو داستان های هری پاتر به خوبی باهاش آشنايی داريم...
اين طور كه به نظر ميرسه، اين نوع جادو وجود نداره. نمی تونم ثابت كنم وجود نداره، امكانش هست فردا يكی پيدا بشه و اين جادو رو انجام بده. به نظر من جادويی كه هری پاتر باهاش سر و كار داره، نمی تونه وجود داشته باشه مگر تو روياها و خيالات ما. تو تفكرات ما. به نظر من اين جادو فقط ميتونه اون جا وجود داشته باشه، البته امكانش هست كه اين جادو تو دنيايی كه توش زندگر ميكنيم هم وجود داشته باشه...
پس به نظر من جادويی كه هری پاتر باهاش سر و كار داره، فقط تو ذهنيات ما وجود داره. البته امكانش هست كه فردا يكی تو دنيای واقعی خودمون، نه تو رويا ها و تفكراتمون، رو همين زمينی كه داريم زندگی ميكنيم پيدا بشه و بتونه اين جادو رو انجام بده. من بدون شك ميگم جادوهای هری پاتری، توی ذهنيات ما وجود دارن، در اين شك نكنيد!