عجب بحثيه!!
ولي من رو نظر خودم هستم. اگر دقت كرده باشيد معجوني كه باعث تضعيف قدرت دامبلدور شد سبز بود. اون محيط جان پيچ تقلبي سبز بود. من الكي كه نميگم تو يه سري كارتون و فيلماي ديگه هم ديدم. شما هم اگه بيشتر توجه كنيد ميتونيد در بيشتر فيلما اين مورد رو ببينيد.
در مورد انتخابشونم واقعا" بد سليقه ان. آخه چو كجاش خوشگله. درسته تو فيلم 4 قشنگ بود ولي تو 5 خيلي زشت شد.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
13 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
هری پاتر یک کتاب کاملا سیاسی است !؟!؟
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

ورونیکا جون سلام من منظورم این نبود که راجبه اون فیلمها بحث کنیم من می گم هری پاترو نمیشه یه فیلم یا داستان سیاسی فرض کرد هری پاتر یه داستان تخیلی سرگرم کننده است
همین حالا اینکه سیریوس عزیز میگه نور سبز نشون اینه و یا نور سرخ نشونه چیزه دیگه اینا به نظره من وجود نداره کار گردان و نویسنده سعی نداشتن کتاب و فیلمی که مال بچه هاست رو سیاسی کنند و به صهیونیست یا توهین به مذهب یهود ربط بدن اونا اگه بخوان همچین چیز هایی رواج بدن سو زه های بهتری می تون گیر بیارن تا اینکه بخوان با نمایش هری پاتر توهین به مذهبو نشون بدن
همین حالا اینکه سیریوس عزیز میگه نور سبز نشون اینه و یا نور سرخ نشونه چیزه دیگه اینا به نظره من وجود نداره کار گردان و نویسنده سعی نداشتن کتاب و فیلمی که مال بچه هاست رو سیاسی کنند و به صهیونیست یا توهین به مذهب یهود ربط بدن اونا اگه بخوان همچین چیز هایی رواج بدن سو زه های بهتری می تون گیر بیارن تا اینکه بخوان با نمایش هری پاتر توهین به مذهبو نشون بدن
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b] به یاد شناسه ی قبلیم:«د�
جزئیات کاربر

ورونیکا جان من از اونجا میگم رنگ معنی خاصی نداره چون هیچ رنگی به طور مطلق به نشانه خوب و بد استفاده نشده مثل همون رنگ سبز طلسم مرگ ورنگ سبز چشمای هری یا رنگ قرمز اکسپلیارموس و رنگ قرمز موهای لی لی وهمه ویزلی ها با رنگ قرمز چشمای ولدمورت اگر این رنگها نشانه خوب وبد بود باید مطلق استفاده میشد مثلا رنگ قرمز برای چیزای خوب ورنگ سبز برای چیزای بد تازه فکر نمیکنید اگه دولت بریتانیا سفارش دهنده کتاب بود به جای ققنوس که نماد و برآمده از شرقه یه پرنده دیگه می گذاشت ؟یا به جای شیر گریفندور ؟اگه شما میگید اونا از اهمیت وقداست رنگ سبز برای ما خبر دارن پس قطعا اینم باید بدونن که شیر هم یه جورایی نماد ایرانه نه؟ به هرحال من فکر نمی کنم کتاب سفارشی یا با قصد سیاسی نوشته شده باشه البته این در مورد فیلما صدق نمی کنه در مورد شخصیت چو هم باید بگم اگه کمی آشنایی با سلیقه غربی ها داشته باشید میفهمید که زنان زرد پوست وچشم بادومی در نظر اونا خیلی زیبا هستن و این دلیل انتخاب یک زرد پوست به عنوان اولین عشق هریه ولی منم میگم از همون کتاب 2 هم میشد فهمید که در نهایت هری و جنی مال هم خواهند بود
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط نیمفادورا تانکس در 1388/7/30 15:31:41
ویرایش شده توسط نیمفادورا تانکس در 1388/7/30 15:52:14
ویرایش شده توسط نیمفادورا تانکس در 1388/7/30 15:52:14
جزئیات کاربر

نقل قول:
با این نظرت کاملا موافقم فقط فرق من با تو اینه که شما احتمال دادی ولی من مطمئنم . البته شایدم رولینگ نویسنده واقعی این کتاب ها نیست شاید دولت بریتانیا برای پیشبرد اهدافش این کتاب رو به یک نویسنده سیاسی و خبره سفارش داده بعد برای اینکه بگه من از همه جا بی خبرم و در ضمن کتاب گل کنه پای رولینگ رو وسط کشیده .
دابی میگه :
نقل قول:
منم میگم : :خب عزیزم اینجا یه سایت هری پاتریه وگرنه اونام مشکلاتی دارن . می خوای یه بحث هم راجع به اونا راه بندازیم ؟
سیریوس بلک
نقل قول:
خب منم این بحث رو راه انداختم تا شماها به این چیزا اهمیت بدین دیگه!
نیمفادورا جان تو از کجا مطمئنی که رنگ ها معنی خاصی ندارن ؟ و چرا فکر میکنی نظر سیریوس دور از ذهن و بی معنیه ؟
به نظر من که نظر خیلی جالب و قابل تاملیه .
البته می شه این احتمال رو داد که با مطرح شدن هری پاتر حکومت بریتانیا علاقه مند شده باشه و خواسته های خودش رو در قبال حمایتی که از رولینگ کردند به طور غیر محسوس وارد کتاب کرده باشه!
با این نظرت کاملا موافقم فقط فرق من با تو اینه که شما احتمال دادی ولی من مطمئنم . البته شایدم رولینگ نویسنده واقعی این کتاب ها نیست شاید دولت بریتانیا برای پیشبرد اهدافش این کتاب رو به یک نویسنده سیاسی و خبره سفارش داده بعد برای اینکه بگه من از همه جا بی خبرم و در ضمن کتاب گل کنه پای رولینگ رو وسط کشیده .
دابی میگه :
نقل قول:
چرا به ارباب حلقه ها "مرلین یا هزار تا فیلم دیگه گیر نمی دن
منم میگم : :خب عزیزم اینجا یه سایت هری پاتریه وگرنه اونام مشکلاتی دارن . می خوای یه بحث هم راجع به اونا راه بندازیم ؟
سیریوس بلک
نقل قول:
ولي كي به اين چيزا اهميت ميده!!
خب منم این بحث رو راه انداختم تا شماها به این چیزا اهمیت بدین دیگه!
نیمفادورا جان تو از کجا مطمئنی که رنگ ها معنی خاصی ندارن ؟ و چرا فکر میکنی نظر سیریوس دور از ذهن و بی معنیه ؟
به نظر من که نظر خیلی جالب و قابل تاملیه .
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بیا دنیا بسازیم
نه با دنیا بسازیم
نه با دنیا بسازیم
جزئیات کاربر

در پاسخ سریوس بلک رنگها در کتاب های هری پاتر نشانه ومعنای خاصی ندارد همانگونه که چشمان هری سبز رنگه تازه رنگ سبز برای ما مفهوم خاص داره وما اینو می دونیم ولی به نظرم خیلی دور از ذهنه که بگیم چون برای ما خاص ومقدسه پس رولینگم رنگ طلسم مرگ رو سبز گذاشته این خیلی بی معنیه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

با توجه به صحبت هاي آمايكوس كرو و صحبت هايي كه ديگران انجام دادند منم كم كم به اين نتيجه رسيدم كه اين فيلم ميتونه سياسي باشه. ولي فكر نكنم كه ميخواستن سياسي بشه. به نظر من بيشتر ضد مذهب بود. يعني اينكه طلسم نا بخشودني آواداكداورا نورش سبز رنگه كه اين رنگ براي ما ميشه گفت يه مفهوم و ارزش خاصي داره كه حالا بگذريم و نور طلسم خلع سلاح كه يه طلسم خوبه قرمزه.
نظر من: احتمال داره سياسي باشه ولي كي به اين چيزا اهميت ميده!!
نظر من: احتمال داره سياسي باشه ولي كي به اين چيزا اهميت ميده!!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیریوس بلک در 1388/7/28 23:03:30

جزئیات کاربر

به نظر من این حرف واقعا مسخره س هری پاتر یه داستان تخیلی هست نمی دونم چرا انقدر بردنش زیر ذربین ؟!مثل تمام داستانهای دیگه. چرا به ارباب حلقه ها "مرلین یا هزار تا فیلم دیگه گیر نمی دن این همه کارتن های قدیمی مثل زیبای خفته یا سفید برفی که حرف از جادو و جادوگری هست اونا توهین نیستن هری پاتر توهین هست؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b] به یاد شناسه ی قبلیم:«د�
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

یا هو
آمیکوس به نکته ی خوبی درباره ی فیلم های هری پاتر اشاره کرد. هدفدار بودن مضمون هایی که توی فیلم های هالیوود مطرح میشه چیز عیانیه! نباید هم انتظار داشته باشیم همیشه اون مضمون ها رو کشف کنیم! خیلی چیزها مثل داروی بیهوش کننده عمل می کنه! وقتی مصرف می کنی متوجه نمی شی، ولی نا خودآگاه تاثیراتش رو می زاره!
اما بحث این تاپیک در مورد کتاب هری پاتره!
اگه زندگی نامه رولینگ رو بخونیم متوجه می شیم که از اول نویسنده مطرحی نبوده! پس نمی شه گفت کتاب ها رو با هدف سیاسی نوشته!
ولی این نکته جای بحث داره که فضای حاکم بر هر کشوری توی نوع و هدف نگارش نویسنده های اون کشور هم تاثیر می زاره و القائات سیاسی حکومت توی داستان ها به چشم می خوره! این از قدیم بوده، مثلا همین شاهنامه خودمون! پر از مسائل سیاسی زمان خودشه!
هری پاتر هم مستثنا نیست! ولی اینکه بگیم با اهداف سیاسی نوشته شده به نظر من بی انصافیه! البته می شه این احتمال رو داد که با مطرح شدن هری پاتر حکومت بریتانیا علاقه مند شده باشه و خواسته های خودش رو در قبال حمایتی که از رولینگ کردند به طور غیر محسوس وارد کتاب کرده باشه! به نظر من این فرضیه تا حدودی درسته! چون کتاب به تدریج از فضای فانتزی دو کتاب اول مجموعه دور و دور تر می شه!
آمیکوس به نکته ی خوبی درباره ی فیلم های هری پاتر اشاره کرد. هدفدار بودن مضمون هایی که توی فیلم های هالیوود مطرح میشه چیز عیانیه! نباید هم انتظار داشته باشیم همیشه اون مضمون ها رو کشف کنیم! خیلی چیزها مثل داروی بیهوش کننده عمل می کنه! وقتی مصرف می کنی متوجه نمی شی، ولی نا خودآگاه تاثیراتش رو می زاره!
اما بحث این تاپیک در مورد کتاب هری پاتره!
اگه زندگی نامه رولینگ رو بخونیم متوجه می شیم که از اول نویسنده مطرحی نبوده! پس نمی شه گفت کتاب ها رو با هدف سیاسی نوشته!
ولی این نکته جای بحث داره که فضای حاکم بر هر کشوری توی نوع و هدف نگارش نویسنده های اون کشور هم تاثیر می زاره و القائات سیاسی حکومت توی داستان ها به چشم می خوره! این از قدیم بوده، مثلا همین شاهنامه خودمون! پر از مسائل سیاسی زمان خودشه!
هری پاتر هم مستثنا نیست! ولی اینکه بگیم با اهداف سیاسی نوشته شده به نظر من بی انصافیه! البته می شه این احتمال رو داد که با مطرح شدن هری پاتر حکومت بریتانیا علاقه مند شده باشه و خواسته های خودش رو در قبال حمایتی که از رولینگ کردند به طور غیر محسوس وارد کتاب کرده باشه! به نظر من این فرضیه تا حدودی درسته! چون کتاب به تدریج از فضای فانتزی دو کتاب اول مجموعه دور و دور تر می شه!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
این روزها که می گذرد
شادم
این روزها که می گذرد
شادم
که می گذرد
این روزها
شادم
که می گذرد...
«قیصر»
شادم
این روزها که می گذرد
شادم
که می گذرد
این روزها
شادم
که می گذرد...
«قیصر»
جزئیات کاربر

اول از همه می خوام از مورگانا تشکر کنم چون من نمیدونستم صاحب امتیاز کتاب ها و فیلم های هری پاتر امریکا است . از اینکه اشتباه مرا گوشزد کردی ممنون .
خطاب به مورگانا وآمیکوس
اگر لطف کنید و بحث در مورد فیلم های هری پاتر و ارماگدون را تمام کنید خوشحال میشویم . همانطور که از عنوان تاپیک پیداست ما میخواهیم راجع به کتاب های هری پاتر و سیاسی بودن یا نبودن آن بحث کنیم. ولی در کل از اینکه نظر خود را نوشتید ممنون.
2سوال:
1. چطور باید نقل قول کنم؟
2. کسی از تئودور نات خبری ندارد؟
خطاب به مورگانا وآمیکوس
اگر لطف کنید و بحث در مورد فیلم های هری پاتر و ارماگدون را تمام کنید خوشحال میشویم . همانطور که از عنوان تاپیک پیداست ما میخواهیم راجع به کتاب های هری پاتر و سیاسی بودن یا نبودن آن بحث کنیم. ولی در کل از اینکه نظر خود را نوشتید ممنون.
2سوال:
1. چطور باید نقل قول کنم؟
2. کسی از تئودور نات خبری ندارد؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بیا دنیا بسازیم
نه با دنیا بسازیم
نه با دنیا بسازیم
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه