جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

اطلاعیه مرداب هالادورین: به جدیدترین الهامات گوش فرا دهید تا با خرید چوبدستی به جنگ دمنتورها رفته و سپر مدافع یا مهاجم خود را فعال کنید. سپس با خیال راحت سری به کالاهای فروشگاه زوپس مارکت جادوگران ، معجون‌های معجون‌سرای پاتیل‌طلا و اقلام شوخی‌کده فارس د ماره بزنید تا خودتان را سرگرم کنید یا دیگران را چیزخور کنید! فقط زیاد پرخوری نکنید که در این صورت باید برای درمان به شفاخانه مرداب زیرین مراجعه کنید!
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  60 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  172 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  188 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  291 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  196 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: مجله شايعه سازي!
ارسال شده در: جمعه 10 اردیبهشت 1389 13:54
نمایش جزئیات
آفلاین
گزارش ریتا اسکیتر در پیام امروز:

آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور، پس از ماه ها بیخبری و غیبت به میان جامعه جادوگری بازگشت. بهمین خاطر تصمیم بر این شد که او کنفرانسی خبری تشکیل دهد و در اینباره صحبت کند.

دیروز این کنفرانس برگذار شد و دامبلدور به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. البته چیزی که دهان همه خبرنگاران از از شدت تعجب باز نگه داشت شکل و شمایل جدید دامبلدور بود.

عکاسان از خبرنگاران مشتاق تر بودند و با کوبیدن بر سر و کله هم سعی میکردند از دیگران سبقت بگیرند و عکسهای بیشتری از دامبلدور بگیرند.

بالاخره هرج و مرج تمام شد و کنفرانس حالت رسمی پیدا کرد. البته شایان ذکر است در این بین تعدادی از اعضای محفل ققنوس که در آنجا حاضر بودند با دیدن چهره دامبلدور جا بجا غش کردند و با آمبولانس شوالیه راهی سنت مانگو شدند.

روابط عمومی سنت مانگو نام این اعضا را منتشر کرده است:
مالی ویزلی، هری پاتر، هرمیون گرنجر، رون ویزلی جینی ویزلی.
شایان ذکر است که حال مالی ویزلی وخیم گزارش شده است!

بالاخره من موفق شدم با تلاش فراوان اولین خبرنگاری باشم که سوالم را از دامبلدور میپرسم:

_آلبوس عزیز ضمن خیر مقدم، میخوام سوالی بپرسم که فک میکنم سوال همه خبرنگاران حاضر در اینجاست. چی شد که این شکلی شدی؟

دامبلدور: ریتای عزیز ممنونم. راستش من چند ماه پیش به آزمایشگاه سنت مانگو رفتم و آزمایشی دادم که با توجه به این آزمایش مشخص شد من اختلالات هورمونی دارم و بهمین خاطر به جنس مخالف گرایش ندارم ...

همه خبرنگاران از شدت تعجب آآآآه میکشند ...

... آره خلاصه اینطور شد که پزشکان سنت مانگو پیشنهاد کردند من عملی را انجام بدم که تکلیف خودم با خودم مشخص بشه و بالاخره بدونم اینوریم یا اونوری. من هم قبول کردم ...

دامبلدور یک لیوان آب مینوشد و ادامه می دهد:

علت این غیبت چند ماهه هم همین قضیه بود که بعد از این عمل بسیار سخت شبانه روزی تحت نظر بودم تا بهبودیم کامل بشه. من الان خستم و دیگه باید برم. از همه شما عزیزان تشکر میکنم. بیب بیب بوم!

--------

در زیر میتوانید عکسی که از نمای نزدیک از دامبلدور در این کنفرانس گرفته شده را ببینید:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 9 اردیبهشت 1389 23:24
نمایش جزئیات
آفلاین
بازگشتی خفت بار !
آلبوس پرسيوال ولفريك برايان دامبلدور پس از مدتی دوری از محفل ققنوس ، سرانجام به محفل بازگشت . البته بر هیچکس پنهان نیست که دامبلدور به چه دلیل مدتی از محفل دور مانده است ... پس از رسوایی اخلاقی او و قربانی شدن هری پاتر، و پس از اینکه وکلای او نتوانستند پرونده ی فساد اخلاقی وی را پنهان کنند و پس از افشاگری شبکه ویزارد نیوز که با عنوان تند خود که یک روز قبل از افشاگری نوشته بود " فردا پرونده ی فساد دامبلدور را برایتان رو میکنیم " سبب شد تا دامبلدور طی نامه ای از تمام جادوگران عذرخواهی کرده و اعلام کند که برای ساختن دوباره ی خود ، مدتی از محفلی دوری میگیرد . اکنون ای پن سوال پیش آمده که دامبلدور توانسته خود را بسازد یا نه ؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا ایشالا به ما خدمت بده به شما توفیق کنیم ...
ارسال شده در: چهارشنبه 8 اردیبهشت 1389 22:26
نمایش جزئیات
آفلاین
رسوایی بزرگ دیگری برای محفل ققنوس!

بازگشت مرد هزار چهره!

بر اساس گزاریش سرویس ویژه خبری هفته نامه با وجود مخفی کاری ها و سرپوش گذاشتن های فراوان محفل ققنوس بر این فاجعه تیم خبری ما بالاخره موفق شد اسنادی را افشا کند که بر پایه آن شخص اول ریاست محفل ققنوس هدف اتهام های بزرگی قرار میگیرد!

با گذشت چند ماه از انتشار خبر مرگ آلبوس دامبلدور، به نظر میرسید همه چیز به حالت عادی بازگشته است و دنیای جادویی مرد بزرگی را برای همیشه از دست داده است!اما مطالبی که در این مقاله توسط تیم خبری هفته نامه انتشار پیدا میکند نشان میدهد جامعه جادویی بازیچه مردی شیاد و حقه باز بوده است!

آلبوس دامبلدور بر خلاف آنچه بسیاری تصور میکردند کشته نشده بود.دامبلدور بر طبق اسنادی محکم و غیر قابل تکذیب، دست به کلاه برداری چند میلیارد گالیونی زده است!به نظر میرسد در زمان ریاست او بر محفل ققنوس طرح های زیادی برای شرکت محفل در کارهای عمده دنیای جادویی صورت گرفته است که به خاطر خلا قانونی و عدم رسیدگی مسئولان وی در این مدت توانست با در اختیار گرفتن اکثر ارگان های دولتی بودجه آنها را به حساب شخصی خود در گرینگوتز منتقل کند!

به نظر میرسد با قوت گرفتن افشای این رسوایی کسانی که در این کلاهبرداری بزرگ شرکت داشته اند نقشه ای طراحی میکنند که در ان متهم ردیف اول به ظاهر کشته شود تا بدین وسیله از شروع شدن هرگونه تحقیقی جلوگیری کنند!

اما در این بین آلبوس دامبلدور از یکی از شرکایش که تا کنون هویت وی برای ما فاش نشده،فریب میخورد و در حالی در دنیای جادویی سرگردان و اواره میشود که حتی یک نات هم در جیب هایش باقی نمیماند!چون شریک دیگر وی تمامی اموالی را که از این راه بدست آمده از بانک گرینگوتز خارج میکند و متواری میشد.

در این مدت آلبوس دامبلدور بدون پول و سرپناه همانند یک خانه بدوش فشفشه در جامعه زندگی میکرده که با طولانی شدن این قضیه تصمیم میگیرد سناریوی مردن خودش را فراموش کند و دوباره به دنیای جادویی با ظاهر اصلی اش برگردد!در زمان انتشار این مقاله تیم ویژه تحقیق وزارت سحر و جادو به محل دفتر آلبوس دامبلدور در خانه گریمالد رفته تا علاوه بر بازداشت وی تحقیقات برای روشن شدن ابعاد وسیعتر ماجرا را پیگری کند!

در زیر عکسی که از دوران اوارگی دامبلدور به صورت تصادفی گرفته شده است را مشاهده میکنید:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ایوان روزیه در 1389/2/11 21:53:49
ویرایش شده توسط ایوان روزیه در 1389/2/11 21:55:02
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!
ارسال شده در: یکشنبه 5 اردیبهشت 1389 19:20
نمایش جزئیات
آفلاین
طبق آخرين اخبار، آقاي آلبوس پرسيوال ولفريك برايان دامبلدور كه البته احتمالا والدينشان خيلي در انتخاب نام دوبه شك بوده اند، پس از مدت ها دوري از جامعه جادوگري به ميادين بازگشتند و احتمالا تا به دوران اوج قبلي (كه البته اين دوران تنها در چند كتاب تخيلي مشاهده شده) مدتي طول خواهد كشيد. اما پرسش هاي اصلي اين جاست: دامبلدور چرا رفت؟ كجا رفت؟ چرا آمد؟ كجا آمد؟ ( ) به كجا ميرود؟ و ...
در حالي كه جامعه ي جادوگري مدت ها در حسرت دانستن پاسخ اين پرسش ها بود بالاخره به طور كاملا و كاملا اتفاقي جواب ها را يك مشنگ به جامعه ي جادوگري رساند!!!
بر اساس شواهد به دست آمده ما اتفاقاتي كه افتاد تا اين خبر به دست بيايد را بازنويسي ميكنيم:

صبح روز شنبه 20 آوريل 2010 يكي از جادوگران كشور ما، روزنامه پيام امروز را از جغدش دريافت ميكند. اين شخص كه هويتش مشخص نيست، از آن جا كه بسيار شخص آگاهي بوده و توسط افراد موسوم به سفيد گمراه نشده بوده، با ديدن صفحه اول پيام امروز كه عكس آلبوس دامبلدور را چاپ كرده و روي آن نوشته شده بود "او برگشته" (he's back) خشمگين شد و روزنامه را بر روي زمين مياندازد و با وردي آن را ميسوزاند. اما از آن جا كه بسيار خشمگين بوده، طلسمش عمل نميكند و روزنامه همان جا ميماند. از قضا يك مشنگ كنج كاو روزنامه را برميدارد و ميبيند و روي آن عكس كسي را ميبيند كه بسيار برايش آشنا بوده. (شانس آورديم كه پيام امروزي ها عكس مطحري از دامبلدور را نگذاشته بودند) مشنگ بلافاصله توضيحات زير عكس را ميخواند كه همان پرسش هاي مطرح شده در بالا بوده. شخص بلافاصله به دفتر روزنامه كه آدرسش روي خود روزنامه نوشته شده بود مراجعه ميكند و با دريافت مبلغي گزاف اسراري از دامبلدور را فاش ميكند. در زير عينا صحبت هاي مشنگ را مشاهده ميكنيد.

" ...من ويلايي در اطراف ساحل برنتيا* دارم. يك روز صبح همين آقايي كه عكسش روي روزنامه شماست به سراغ من آمد و در ازاي مبلغ بالايي كه بسيار بيشتر از اجاره ي خانه ي من بود خانه ام را اجاره كرد. من از كار مرد تعجب كردم اما هرگز تصور نميكردم كه او شخص مهمي باشد. مرد اجاره يكسال را پيشاپيش داد. چهره اش دقيقا هميني بود كه امروز در روزنامه ديدم اما تنها يك تفاوت داشت ... او ريش به اين بلندي نداشت، در واقع اصلا ريشي نداشت و همين طور مويي نيز نداشت!!!موي سر و صورتش از ته تراشيده شده بود!!! من خيلي از كار هاي او سر در نميآوردم اما بيشتر اوقات با اندوه جلوي آينه مي ايستاد و به ريش و مويش دست ميكشيد. انگار منتظر بود همين قدر كه در اين عكس است بلد شود! او در اين يك سال يك بار هم ريش و مويش را كوتاه نكرد و تمام مدت در خانه افتاده بود و جلوي آينه ميرفت. همين كه يكسال گذشت مرد كه اكنون ريش ها و موهايش بلند شده بود كليد ويلا را به من تحويل داد و رفت كه رفت. ديگر او را نديدم تا امروز صبح ..."

* برنتيا: ساحلي كاملا مشنگي در غرب انگلستان

بله! همان طور كه خودتان احتمالا متوجه شده ايد، دامبلدور در يك اتفاق كه هنوز ذره اي از آن را هم نميدانيمتمام مو و ريشش را از دست داد و رفت تا با آن ها بازگردد!!!
البته خودش به شدت ماجرا را تكذيب ميكند اما مرد به عنوان مدرك عكسي از او به هنگام عقد قرارداد منزل به همراه داشت كه در شماره ي بعدي براي شما آپلود خواهد شد!!!
ضمنا طبق آخرين خبر كه هم اكنون به دست من رسيده گروهك تروريستي ساحران به رهبري عبدالرفوس ريگي مسئوليت تراشيدن ريش و موي دامبلدور در خواب را به عهده گرفته و ما سعي داريم با آنان مذاكره كنيم و مداركشان را مورد بررسي قرار دهيم.

تا خبر ديگري از اين ماجراي اعجاب انگيز شما را به مرلين ميسپاريم...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن  در 1389/2/5 19:28:55
ویرایش شده توسط لودو بگمن  در 1389/2/5 19:30:28
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: یکشنبه 5 اردیبهشت 1389 14:23
نمایش جزئیات
آفلاین
حقایق انکار ناپذیر از زبان : آلبوس پرسیوال وولفریک برایان دامبلدور !

امروز همه ی مردم جهان جادوگری خبردار شده اند که آلبوس دامبلدور ، فرزند حقیقی برایان دامبلدور و ناجی و رهبر بلندآوازه ی محفل ققنوس ، دشمن اصلی ریدل ها و جادوگران سیاه دنیا ، که مدت ها بود محفل را تنها گذاشته بود دوباره برگشته است .

خبرنگاری روزنامه پیام امروز اعلام داشت که : « این شخصیت برجسته در دنیای جادوگری ، علت حقیقی رفتن و سر به بیابان گذاشتن خویش را با خبر نگار ما ، خانم ریتا اسکیتر در مصاحبه ی اخیری که در دفتر پیام امروز داشت در میان گذاشت . » در زیر میتوانید بخشی از مصاحبه را بخوانید .

- خیله خب آقای دامبلدور ، آماده هستید ؟

- آره آماده ام .

- کارهای محفل چطور پیش میرود ؟

- کارهای محفل سری است . پس پیشنهاد میکنم دیگر در این رابطه فضولی نکنید .

- اِ . . . خب راستی میتونید مفید و مختصر دلیل رفتنتون رو برای ما توضیح بدهید ؟

- دلیله . . . رفتنم ؟! اوهـــــــــــــو ! بـــــــــــوهـو ! مامان جون !

- آقای دامبلدور ؟! آقای دامبلدور ! چتون شد یهو ؟! آب قند بیارم براتون ؟!

- فــــــــین ! نه ، زحمت نکشین . آخه داستانش ناراحت کنندس و منو به گریه میندازه ! خیله خب تعریف میکنم .

حدود دو سال پیش محفل به بالا ترین درجه ی فعالیتش بر زد تام ریدل رسیده بود . همه چیز داشت خوب پیش میرفت و ما به موفقیت هایی دست یافته بودیم که باورمون نمیشد . اما یه روز من کسی رو دیدم که زندگیمو خراب کرد !

درست یادم میاد ، مو های بلوند ، سیفید ، لاغر ، با کلاس و . . . با همون نیگاه اول عاشقش شدم .

اون بهم گفت که اگه میخوام باهاش ازدواج کنم باید محفلو ول کنم . منم ولش کردم . اما یه سال بعدش بهم خیانت کرد و منو تنها گذاشت و پولامو بالا کشید .

اعتراف میکنم که احمقی بیش نبوده ام . . .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زندگی از بودن آغاز میشود و تا شدن ادامه می یابد . . .[i][b][size=large][font=Arial]پ
ارسال شده در: جمعه 27 شهریور 1388 23:52
نمایش جزئیات
آفلاین
آشوب و اغتشاش در حال گسترش است!

طبق گفته ی شاهدان عینی، گروهی از زندانیان ( از جمله ترورس، پرسی ویزلی و گابریل دلاکور)، به طور مخفیانه در میان تظاهرات روز قدس دیده شده اند.

مسئولان زندان مخوف آزکابان، پس از شنیدن این خبر، شوکه شده و با تمام قدرتشان سرشان را به دیوار کوبیدند که در طی آن، سارا اوانز راهی سنت مانگو شد.در این میان، شایعاتی مبنی بر ترور شدن وی در راه سنت مانگو توسط این سه تفنگدار وجود دارند که گزارشات اخیر صحت این شایعه را به طور 100% تایید کرده اند.

همچنین، زاخاریاس اسمیت، مدیر شماره ی دو آزکابان، بعد از شنیدن این خبر، خود را از بالاترین برج آزکابان به درون دریا انداخت.جسد وی هم اکنون در قبرستان به سر میبرد.

از شما شهروند گرامی خواهشمندیم در صورت مشاهده ی این سه تفنگدار، با دفتر این مجله تماس حاصل نمایید.برای شفاف سازی بیشتر، عکس این سه تفنگدار را در اختیارتان قرار میدهیم:

تصویر تغییر اندازه داده شده(از راست به چپ)پرسی ویزلی-گابریل دلاکور-ترورس

با تشکر از این که در این بخش خبری ما را همراهی نمودید.تا شصت ساعت دیگر، مرلین نگهدار

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1388/6/27 23:54:44
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1388/6/27 23:56:15
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1388/6/27 23:58:45
ویرایش شده توسط زاخاریاس اسمیت در 1388/6/28 0:01:22
[b][color=000066]Catch me in my Mer
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 شهریور 1388 23:28
نمایش جزئیات
آفلاین
لرد ولدمورت كره ماه را خريد !!!

شنبه شب هفته گذشته لرد ولدمورت در يك اقدام عجيب و حيرت اور كره ماه را خريد!

خبرنگار هاي شبكه مركزي خبر پس از شندين اين اتفاق سريعا به سمت خانه ريدل حركت كردند تا در مساحبه اي كوتاه از چندو چون ماجرا باخبر شند!

خبرنگار قاجلو : خب لرد چي شد كه به فكر خريد كره ماه افتاديد!؟

لرد : اوادا كادورا ، خب بايد بگم ديدم نياز هستش كه يك سري امكانات براي مرگخواران فراهم كنم و از اونجايي كه روي زمين جا كم بود براي مرگخوارانم كره ماه رو گرفتم!

خبرنگار محسني پلنگي ميرچلنگي : از كي خريديد كره ماه رو!؟

لرد : والا ما دفتيم دنبال صاحبش ديدم كره ماهم جزو زمين هاي اقاست ما هم خلاصه رفتيم مشهد و متاسفانه فهميديم كه اقا رضا شهيد شدن واسه همي زمين رو از يه اقاي به اسم شلغم پور خريديم كه گويا وكيل اقا بودن!

خبرنگار ماشالا قحطاني : هاي ، نگرتو چيكرتو ماكرنرو ختوفو ديكارتو دليستي نيستو والدي پردو چيكاستي موتو!

مترجم : ميگن كه شما چه برنامه هاي واسه كره ماه داريد!؟

لرد : بايد بگم در ابتدا ميخوام واسه همه مرگخوارانم يه ويلاي دوهزار متري بسازم با تمامي امكانات ، بعدش هم شروع به ساختن يه شهر كاملا مجهز و تفريهاتي ميكنيم!

لرد پس از اين مصاحبه شخصا به كره ماه رفت تا از نزديك شاهد فعاليت كارگران باشند.

مديران اين پروژه از بزرگترين مديران بريتانيا هستند و قابل به ذكر است كه كارگران همه محفليوني هستند كه نزد ارباب اسير بودند!

نكته جالب اينجاست كه اين پروژه تا يك ماه ديگر كاملا خواهد شد ولي پروژه قطار شهري كه مديريت ان را سه فرد ايراني به عهده دارند تا دوازده سال اينده ساخته خواهد شد!

با تشكر ، خبرنگاري اعزامي واحد خبر ، رم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدا يكي ؛ زن يكي ، يكي !

"تا دنیا دنیاست ابی مال ماست / ما قهرمانیم جام تو دست ماست"
ارسال شده در: سه‌شنبه 24 شهریور 1388 14:15
نمایش جزئیات
آفلاین
فصل نقل و انتقالات باشگاه هاي ماگلي اروپا عجيب ترين اتفاقات ممكن به پايان رسيد تا ديگر همه فقط به مارتن 10 ماهه ليگ هاي معتبر دنيا بينديشند .

درست وقتي تابستان داشت آرام مي شد و همه داشتند به خريد هاي عجيب رئال مادريد عادت مي كردند و بسياري از هواداران هم داشتند با غم از دست دادن ستاره هاي محبوبشان كنار مي آمدند، اتفاقي افتاد كه يك بار ديگر آندرنالين خون همه بالا رفت و دنياي ماگلي و جادويي را با شگفتي رو به رو كرد .

حدود ساعت 8 شب به وقت اسپانيا ، باشگاه رئال مادريد در جلوي چشمان همگان با عقد قرار داد بين دو دشمن ديرينه پرونده ي خريد و فروش هاي خود را بست تا بر همگان اثبات كند كه پرس مدير عمال اين باشگاه خود نيز عجايبي است .

پرس با عقد قرار داد ميان دو فورواد جديد آشنا نام در ميان جادوگران به نام هاي لرد ولدرموت و آلبوس دامبلدور بار ديگر كهكاشي شدن تيم خود را به همگان اعلام نمود .

با تشكر از توجه شما به اين بخش خبري .

مرلين نگهدارتان .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[color=0000FF][b]" - خوش به حالش رفته تو آسمون پيش خدا !!!
دست كوچكش كه در دستانتم بود محكم فشردم و پرسيدم :« كي ؟!»
با انگشت
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 19:58
نمایش جزئیات
آفلاین
گلگومات به قتل رسید!

به گزارش ویزنا عصر دیروز هنگامی که دکتر گلگومات در غار بزرگ و معروف خودش خوابیده بود به قتل رسید.
طبق گفته درمانگری قانونی علت مرگ ضربه مغزی بوده و طبق عکسی که یک ناشناس برای ما فرستاده ما آقای گراوپ را قاتل میدانیم زیرا در عکس که کپی اش را در زیر مشاهده میکنید گراوپ چماق به دست بالای سر دکتر گلگومات ایستاده و احتمالا به وسیله همین چماق مقتول را به قتل رسانده. اطلاعات دیگری در دست نیست.

خانم نوریس درگذشت!

صبح امرروز خانم نوریس به علت سکته قلبی در گذشت!
به گزارش ویزاردنیوز امروز صبح که لرد ولدمورت به هاگوارتز مراجعه کرده بود در زمین کوییدیچ با خانم نوریس مواجه شد که روی حصیری که آرگوس فیلچ به میله ها بسته بود دراز کشیده بود. هنگامی که خانم نوریس چشمش به لرد می افتد بلافاصله چشمانش گشاد شده و سکته را می زند! کالین کریوی که مشغول جاروسواری بوده فورا عکسی از بالای سر خانم نوریس میگیرد و برای ما ارسال میکند.
در ضمن آرگوس فیلچ که از لحظه مرگ تا به حال اشکش خشک نشده مجلس ترحیمی در زمین کوییدیچ ترتیب داده است

برای شادی روح دو مرحوم مغفور صلوات بفرستید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط لودو بگمن  در 1388/6/4 3:36:29
ویرایش شده توسط لودو بگمن  در 1388/6/4 3:46:15
هیچی به هیچی!
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 شهریور 1388 18:03
نمایش جزئیات
آفلاین
آلبوس پرسیوال والفریک برایان دامبلدور در گذشت!

به خبر رسیده است که دیشب در طی شبیخونی که مرگخواران لردالزمان به مخفیگاه فعلی محفل زدند(توضیحات:خانه گریمولد در تصرف مرگخواران است)آلبوس دامبلدور که از دیدن لرد بسی ترسیده بود سکته ی قلبی کاملی زد و جان به جان آفرین تسلیم کرد.
محفلیون نیز که از دیدن مرگ فرمانده خود شکه شده بودند به دست مرگخواران دستگیر و به آزکابان منتقل شدند!!

آلبوس دامبلدور توسط برادر خود در دره گودریک به خاک سپرده شد، عکسی نیز از قبر ایشان موجود است:
این عکس به وضوح نشان میدهد که دامبلدور تمامی پول خود را خرج نموده و برادر ایشان نیز به همین علت تنها چند سنگ را به دور قبرش چیده است!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!