خیلی سریع میرم سر توضیح تاپیک.
عناوین اصلی :
1.اینجا ما میخوایم به یکسری
افشاگریها در مورد همه اعضای حضور داشته
در وزارت سحر و جادو از ابتدا تا هم اکنون که انتخابات در حال برگزاری هست بپردازیم.
2. این تاپیک
بسته به ورود افراد و سلیقهی آنها رول نویسی و غیر رول هست .
3. روند تاپیک به صورت حضور یک نفر که من باشم و
ایادی نام دارم و دستیار ایادی ( نامشخص ) می باشد که در هر برنامه و در هر حضور در
شبکه* یک نفر رو به چنگ میاریم و در زیرزمین وزارت سحر و جادو به فجیع ترین شیوه های ممکن مورد بازرسی و اذیت و آزار قرار میدیم .
نکات :
الف:اینجا
شبکه به معنی یک گروه می باشد و ربطی به شبکه های تلویزیونی ندارد .
ب: اینجا افردی که دعوت میشوند
از لحاظ ما دارای مشکل بود و باید پاشخگو باشند هر چند که در نظر شما ایشان ممکن است بهترین جادوگر دنیا باشد.
ج: شیوه های بازرسی
سختترین ولی در عین حال جالب ترین موراد را در پی خواهد داشت .
در این رابطه پیشنهاد میکنم کاندیدای فعلی وزارت که هر 5 تای آنها واقعاً مشکل دار هستند سریعاً این توصیهی ایوان رویه مرگخوار را گوش کنند.
نقل قول:
از امروز که آغاز دور تبلیغات است فقط به مدت دو روز مهلت استعفا وجود دارد . پس بنابراین به محض ورود به روز سوم استعفا ممنوع بوده و اسم شما وارد رای گیری خواهد شد !
4. گروهکهای بسیاری تا حالا و در زمان انتخابات شکل گرفتند که بعد از آن از بین رفتند اینجا کار ما تقربباً روند تاپیکهای سابقی چون معجون راستی، تاپیک مناظرات و از این دست را در پی خواهد داشت پس اگر وزیر آینده تمایل بر ادامه تاپیک اشت که برپا خواهد بود وگرنه با تاپیک مناظرات ادغام میشود .
5. اینجا من مصاحبه کنده اصلی هستم که ایادی* نام دارم اما دستیار من از بین افرادی که تا فردا همین موقع به من پیام شخصی ارسال کرده و
خواهان دستیاری هستند انتخاب خواهد شد .
دستیار ایادی میتواند هر شخصی اعم از ولدومورت، دامبلدور و یا مدیران جادوگران باشد و یا حتی افرادی ماند توحید ظفر پور پس اگر دوست دارین در این حیطه من را یاری کنید منتظر پیام شخصی های شما هستم .
نکات :
الف. در این تاپیک اصلاً
شخصی به نام مری وجود نداره، چون ایشون از ارائه مدارک برای زیباتر شدن تاپیک خودداری فرمودند و خودشون در حرکتی مفتضح اقدام به شرکت در انتخاب کردند .
ب. دستیار ایادی در نبود من
اختیار دار تاپیک به هر شکل می باشند .
پ.ن :
1.توضیخات در تاپیک ارائه خواهد شد، سوالی بود مطرح کنید .
2. احتمالاً حامی مالی این شبکه روزنامه پیام امروز خواهد بود که رایزنی های موجود صورت گرفته است .( این قسمت در صورت عدم توافق پاک خواهد شد )
3. پست اول تا امشب توسط ایادی ارسال خواهد شد،
حضور اولین گروگان در این شبکه فقط با نظر شما صورت میگیرد پس فقط یک اسم در چت باکس وراد نمایید.اگر فردی پیشنهاد نشد ما خود به طرف خانهی یکی از شما جادوگران حمله ور میشویم.
4. این شعار را در صورت حمایت از شبکهایادی در امضای خود قرار دهید.
متشکرم
به امید آنکه تمامی گروگانها آزاد شوند !