جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
×

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده
×

آنلاین‌ها

11 کاربر(ها) آنلاین هستند (10 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
8
مهمانان
3
اعضا
×

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

×

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  105 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  223 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  310 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  212 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 3 خرداد 1390 12:52
نمایش جزئیات
آفلاین
ناظر الف دال کیه که میخوام با همین دستام خفش کنم !!

بیش تر از سه هفتس پست دادم هیچ کس نگاشم نکرده چه برسه به تایید

با تشکر از مدیران

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 1 خرداد 1390 17:06
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا سوال منو هیچ مدیر عزیزی جواب نداد؟

چرا سایت جادوگران که خیلی سر تر از دمنتور هست همیشه از نظر اخبار یک قدم عقب تر از این سایته؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: یکشنبه 1 خرداد 1390 15:56
نمایش جزئیات
آفلاین
آمیکوس جان
یه چند هفته ای میشه برای من مشکل پیش اومده و نمیتونم طبق روال قبل سایت بیام بنابراین سایر دوستان عزیز مدیر مجبورن وظایف منو انجام بدن که باید ازشون تشکر کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 30 اردیبهشت 1390 21:19
نمایش جزئیات
آفلاین
ريگولوس!

فكر مي كنم اينجا فقط آنتونين باشه كه كمي به اين موارد اهميت مي ده.
باقي مديران صرفا مديريت مي كنن!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده

خاطرات جادوگران...روز هاي اشتياق،ترس،فداكاري ها و ...
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: جمعه 30 اردیبهشت 1390 18:20
نمایش جزئیات
آفلاین
چرا جادوگران همیشه باید یک قدم از دمنتور عقب تر باشه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
تصویر تغییر اندازه داده شده
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390 21:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب الان سوالی من دارم. استرجس عزیز تمایل دارین که خبر مربوط نظرسنجی محبوب ترین شخصیت هری پاتر رو تایید کنید ؟

اگه تمایل دارین هم بهتره اینکارو نکنید. واقعا تایید نکنید آقا ! چون من به عنوان فرستنده خبر مسخره خواهم شد این وسط. این خبر چندین ساعت پیش از دمنتور برای جادوگران فرستاده شد و حالا شما اینو می بینید ! چرا من مسخره میشم ؟ سوال خوبیه. چون که سایت دمنتور خبر را از همون منبعی ترجمه کرده که من کردم و تفاوت بسیار کمی در چند کلمه فقط مشاهده میشه. دقیقا بار هشتم یا نهمه که داره این اتفاق برای من میوفته و این در حالی هست که حدود یک ماه و نیم پیش تقریبا در بلیتی به من قول داده شد که خبرها با سرعت بالاتر و خیلی زودتر تایید خواهند شد و نه تنها که این اتفاق نیفتاد، که سرعت به نصف رسید.

من ارسال هایی برای بخش دریافت فایل داشتم و چند روز میگذره اما هنوز نمی بینم تایید شده باشن ؟

بدون شک هر دو ساعت باید یک مدیر سر بزنه به سایت با برنامه و به ارسال های منتظر رسیدگی سریع کنه. من هرچقدر خواستم مفید عمل کنم نتیجه نامناسب یا بسیار بد دیدم. خب از یه جهتی هم وجود من در کادر اجرایی این سایت به ضرر تنبلی و راحتی شماست. چرا که من اگه بودم شماهارو به زور مجبور به همیاری میکردم و در صورت عدم همکاری در این موقعیت ها، دلیل کافی برای کنار گذاشتن یا محدود کردن در اعمال نظر این نوع مدیران رو داشتم.


ویرایش:
چقدر واقعا ارزش قائلی برای تقاضای اعضا !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگـولوس بلـک در 1390/2/26 21:37:09
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390 17:04
نمایش جزئیات
آفلاین
اگه 48 روز آنلاین نشی که شناسه تو میگیرن !
اخه میدونی که ... !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390 15:34
نمایش جزئیات
آفلاین
ریگلوس عزیز نگران نباش ... آسوده بخواب که مدیران بیدارند ...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390 14:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام

مخاطب این پست هم مدیران سایت جادوگران هستن و هم اعضایی که ممکنه احساس دلسوزی و علاقه داشته باشن نسبت به این سایت. موضوع از این قراره که من از 31 اردیبهشت تا 18 تیر (به مدت 48 روز) به سایت جادوگران نمیام. چون اولا درگیر نوشتن یک مقاله هستم. دوما اینکه درگیر یک جشنواره هنری خواهم بود و سوما از اواخر خرداد تا اواسط تیر درگیر امتحانات دانشگاهم هستم. این مدت دقیقا شامل دو ماه آخر برای یک پایانه (پایان فیلم های هری پاتر با "یادگاران مرگ: بخش دوم" ). دو ماهی که خبرهای بسیاری منتشر خواهد شد. عکس های زیادی از فیلم آخر و همینطور نگاه های تلویزیونی زیادی از فیلم آخر، مصاحبه ها، بازی آخر و موسیقی متن فیلم آخر و اطلاعاتی پیرامون مراسم های فرش قرمز و افتتاحیه فیلم آخر در شهرهای مختلف جهان و .... از مواردی هستن که در قالب خبر منتشر می شوند.

من خواهشم اینه هر مدیر یا مدیران فعالی که حضور دارند در مدت غیاب من دست از تنبلی و بی حوصلگی بردارند و کم کاری شون رو نسبت به فیلم قبلی (یادگاران مرگ 1 ) جبران کنند از نظر ارسال خبر، عکس و ویدیو ! چون آخرین فیلمه. اینه که همتی کنند. من روش خودمو در ادامه توضیح میدم. از سایر کاربرانی که به هر نحوی توانایی خوب در ترجمه و نگارش متون انگلیسی به فارسی دارن، خواهشمندم در این زمینه کمک کنند.

خبرها

پیش نیازهای خبرنگاری حرفه ای برای سایت جادوگران:

1. اینترنت پر سرعت یا مناسب
2. دسترسی به برنامه یا کانکشن های ف.ی.ل.ت.ر شکن
3. حوصله
4. تسلط نسبی و متوسط به انگلیسی برای ترجمه
5. تسلط نسبی و متوسط به نگارش متون انگلیسی

توی مدتی که من نیستم خبرهایی که منتشر خواهد شد شامل موارد زیر خواهد بود که برای سایت جادوگران از نظر اهمیت در اولویت قرار می گیرند:

1. نگاه های تلویزیونی = پیش نمایش تلویزیونی = تبلیغ تلویزیونی از فیلم آخر (با معادل انگلیسی Tv Spot )
2. تصاویر استودیویی و رسمی جدید از فیلم آخر + تصاویر با کیفیت عادی و متوسط که از نگاه های تلویزیونی گرفته شدند.
3. تریلر رسمی از فیلم آخر (تریلرهای دوم و سوم )
4. مصاحبه های بازیگران یا عوامل فیلم ها درباره فیلم آخر
5. تصاویر + تریلرها + ویدیوها از بازی آخر
6. خبرهایی پیرامون موسیقی متن فیلم آخر
7. اطلاعاتی پیرامون مکان های برگزاری و بازیگران و عوامل حاضر در پریمیر های (افتتاحیه) فیلم آخر در سراسر جهان

توضیح 1: نگاه های تلویزیونی عمدتا در سایت YouTube منتشر می شوند که متاسفانه در ایران مسدود و غیر قابل دسترس است و می بایست از برنامه یا کانکشن های ف.ی.ل.ت.ر شکن جهت مشاهده آنها اقدام کرد. در خبرنگاری حرفه ای عمدتا در متن خبر نباید به ارائه لینک ( آن هم لینک یک ویدیو در سایتی مسدود شده) اکتفا کرد. زیرا آن ویدیو در سایتی مسدود شده فرم عمومی نخواهد داشت و قشر خاصی با دالان های عبور و شکاندن سدها موفق به دیدن آن به فرم آنلاین خواهند شد. لذا پیشنهاد می شود در صورتی که برای مدیر یا کاربر امکان پذیر است، با بهره از شیوه شکاندن سد، از طریق وبسایت keepvid لینک ویدیو یوتیوب آن نگاه تلویزیونی را وارد کرده و آن را با کیفیت HD دریافت کرده (برای این کار باید برنامه java روی کامپیوتر شما نصب باشد) و سپس بعد از دریافت، ویدیو را در یک سرور معتبر ملی و آزاد آپلود نمایند. به عنوان مثال picofile از جمله سرورهای امن و مجاز به شمار می رود. در صورتی هم که نگارنده خبر یک مدیر است، بهتر است از سرور خود سایت جادوگران استفاده کند و در قسمت دریافت فایل ویدیوی آن نگاه یا نگاه های تلویزیونی را آپلود نمایند.

توضیح 2: در مورد تصاویر می بایست خبر ارسال کرد. البته تصاویر مهم ! این تصاویر چون در وبسایت خارجی آپلود شده می بایست توسط ارسال کننده خبر در رایانه شخصی اش ذخیره شود. اگر نگارنده خبر کاربر عادی است، بهتر است سرعت را در نظر داشته باشد و متن خبر را با ارائه لینک هایی به آلبوم یا تصاویر به همان سایت خارجی برای جادوگران ارسال کنند و پس از ارسال خبر، تصاویر را برای گالری سایت جادوگران ارسال کند. اگر نگارنده خبر هم یک مدیر است که می تواند بدون نیاز به تایید و سریع تصاویر را در گالری جادوگران آپلود کرده و در متن خبر لینک های تصاویر را در خود سایت جادوگران ارائه نماید.

توضیح 3: تاکنون یک تریلر رسمی برای فیلم آخر منتشر شده است. این احتمال وجود دارد که دو تریلر دیگر برای فیلم آخر منتشر شود. لذا در نظر داشته باشید که لینک های مشاهده آنلاین و دریافت تریلرها به شدت مهم هستند. از این جهت نیاز نیست همانند روش نگاه های تلویزیونی عمل کند. چرا که خود سایت برادران وارنر لینک های دریافت تریلرها را با فرمت ها و حجم های مختلف قرار می دهد. فقط نکته ی مهم در این مورد سرعت در نگارش و ارسال خبر است.

توضیح 4: مصاحبه های مهم در مورد فیلم آخر که مورد یا تغییراتی در فیلم ( تغییر در لوکیشن های فیلمبرداری یا ماهیت کلی یک صحنه) را فاش می کنند، بسیار ضروری اند و سعی در ترجمه آنها داشته باشید. عمدتا این مصاحبه ها کمتر از بیست خط هستند.

توضیح 5: بازی آخر هم اهمیت خاص خودش برخوردار است و تلاش کنید ویدیوها و تصاویر و تریلرهای مرتبط با آنها را در خود سایت جادوگران قرار دهید. برای آیتم های مسدود شده نیز از روش های یاد شده برای نگاه های تلویزیونی بهره بگیرید.

توضیح 6: موسیقی متن فیلم آخر چند روز پیش از اکران رسمی فیلم آخر در قالبی جدا منتشر خواهد شد اما معمولا نسخه های غیر قانونی از آن جهت دانلود در شبکه قرار خواهند گرفت (جهت دانلود). انتظار می رود که ختنها خبر انتشار موسیقی متن به همراه لیست ترک های آن را در قالب خبر منتشر سازید. لیست ترک ها دقیقا بیانگر چپتر بندی فیملنامه نویس خواهد بود و مشخص می شود چه چپترهایی از کتاب دقیقا به فیلم تبدیل شدند، چه چپترهایی اسامی دیگر پیدا کردند و ... .

توضیح 7: اطلاعاتی از جشن های پریمیر و افتتاحیه و فرش قرمز برای فیلم آخر در چندین شهر جهان منتشر خواهد شد. این اطلاعات احتمالا به شکل جامع از سایت harrypotterfanzone منتشر خواهد شد. در این اطلاعات ذکر می شود که مکان های برگزاری این جشن ها در کجاها خواهد بود و برای هر شهر و کشور چه بازیگرانی حاضر خواهند شد. اطلاعات دقیق پیرامون پریمیر های لندن، نیویورک، برلین و آمستردام از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. شخصا دو نماینده برای تهیه گزارش در دو کشور اروپایی در نظر دارم.


منابع خبری :

www.mugglenet.com
www.snitchseeker.com
www.the-leaky-cauldron.org
www.harrypotterfanzone.com
www.veritaserum.com
www.magical-menagerie.com

شیوه ارسال خبر:

برای ارسال خبر از اینجا اقدام کنید و فرم نوشتن خبر چون باید دو زبانه باشد، این فایل را دانلود کنید.
به جای عنوان فارسی، ترجمه عنوان خبر را قرار داده. به جای english title نیز عنوان انگلیسی خبر را . برای متن نیز بههمین صورت. در قسمت منبع هم لینک اصلی خبر در سایت خارجی را قرار دهید.

باز هم میگم این خطاب به همه مدیران و اعضایی است که ممکنه احساس دلسوزی داشته باشند نسبت به اینکه برای آخرین فیلم، اولین سایت هری پاتر در ایران باید 100٪ فعال باشه.


من 31 اردیبهشت میرم و 18 تیر برمیگردم
با سپاس و آرزوی موفقیت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط ریگـولوس بلـک در 1390/2/26 14:30:25
Re: گفتگو با مدیران ، انتقاد ، پیشنهاد و ...
ارسال شده در: دوشنبه 26 اردیبهشت 1390 00:18
نمایش جزئیات
آفلاین
توروخدابخش خبریتونوقوی ترکنین خیلی بخش خبریتون ضعیفه.اگه بخش خبریتونومثل سایت دمنتورکنین که دیگه جادوگران هیچی کم نداره آخه تودمنتورنداشتن یه انجمن خلاءبسیاربزرگی احساس میشه درحالی که جادوگران ازاین حیث چیزی کم نداره.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!