جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

6 کاربر(ها) آنلاین هستند (4 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

ارتباط با ناظر دیاگون

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: ارتباط با ناظر دیاگون
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1392 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت ناظر دیاگون!

من مجوز تاپیکی با عنوان "موسسه تقویت درسی قلمپرچی" رو میخوام.
همونطور که از اسمش پیداست موسسه ای تقویت درسیه برای آزمون های سمج.

ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به یاد اما دابز!

I'm bad.And that's good
I'll never be good.And that's not bad

ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1392 13:31
نمایش جزئیات
آفلاین
اژدها فروشی؟ ایده ی جالبیه چارلی عزیز. مجوز صادر میشه. فقط خواهشم اینه دفعه ی بعد اول تقاضا کنید بعد تاپیکتون رو بزنید. چون ناچار میشم پاکش کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1392 12:24
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام من مجوز ازدها فروشی ویزلی رامی خواهم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
پاسخ به: رویارویی با ناظران دیاگون
ارسال شده در: پنجشنبه 17 فروردین 1391 22:25
نمایش جزئیات
آفلاین
کورمک عزیز برای پست زدن در انجمن ها و تاپیک های مختلف احتیاجی به اجازه گرفتن نیست. المپیک البته فعلا برگزار نمیشه. موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ایوان روزیه...اسکلتی که وجود ندارد!
پاسخ به: رویارویی با ناظران دیاگون
ارسال شده در: چهارشنبه 16 فروردین 1391 20:50
نمایش جزئیات
آفلاین
من برای شرکت در المپیک و کلا فعالیت در کوچه دیاگون اجازه و مجموز میخوام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شناسه جدید : کینگزلی شکلبوت
Re: رویارویی با ناظران دیاگون
ارسال شده در: جمعه 18 آذر 1390 09:04
نمایش جزئیات
آفلاین
با عر ض پوزش من برای زدن پست عتیقه فروشی گل نیلی مجوز میخوام
مرسی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
درود بر سایت جادوگران
ارسال شده در: چهارشنبه 2 شهریور 1390 23:40
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام!

ببخشید این پست کلا فراموش شده بود. والا تاپیک که زیاده تو این انجمن و کلا نیاز به تاپیک نیست و فکر نکنم با زدن این تاپیکم خیلی فرقی بکنه. و مثل همین آموزشگاه کنکور هست و بنظرم بهتره همون فعال بشه.

ولی خب از طرفی فامیلیت بلک هست و اینا و خب پارتی خیلی مهمه چون پس تأیید شد

100 گالیون به حسابت واریز شد و میتونی این تاپیکو بی هزینه بزنی.

ها راستی...

نقل قول:
سیریوس گفت بهت بگم که:
دور از چشم برادرت میایی در حوزه استحفاظی ما ایده می دهی پدر سوخته؟

بعد اینکه اون پاراگراف اولم کلا جدی نگیر.

همین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
رویارویی با ناظران دیاگون
ارسال شده در: دوشنبه 31 مرداد 1390 16:34
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام خدمت ناظران دیاگون

برای تاپیکی با عنوان "آموزشگاه ماگلیت" تقاضای مجوز می کنم. این تاپیک همانطور که از اسمش پیداست، یک ساختمان سه طبقه در کوچه دیاگونه و یک آموزشگاهی ست که در اون اساتید ماگل شناس، برای تمام اقشار جادوگران، شیوه های زندگی و کنار آمدن با ماگل ها رو تدریس می کنند.(از نظر فرهنگی - اجتماعی- سیاسی-هنری و ... ) تفاوتش با کلاس "ماگل شناسی" در هاگوارتز اینه که آموزشی نیست و درکل در حالت نظام آموزشی هاگوارتزی نیست و جنبه نهضت سواد آموزی عمومی خودمون رو داره.

یعنی ختم کلام این که روله. به صورت رول. و در هر سوژه جدید، اساتید آموزشگاه می تونن عوض بشن، همینطور شاگردها. اما یک روال مهم باید در موردش رعایت بشه، اونم اینه که همیشه سوژه های جدید، باید در مراحل اولیه داخل کلاس های تئوری آموزشگاه طی بشن و ایده آشنایی و رفتن در عالم ماگل ها از همون کلاس های تئوری داخل آموزشگاه شروع بشن. بعدش اساتید در قالب کلاس های عملی و آزمایشگاهی ، به شکل اردوی آموزشی دست شاگردهای آموزشگاه رو میگیرن، اونارو از کوچه دیاگون خارج میکنن و به سطح شهر لندن می برن تا اونهارو متناسب با سوژه، با فلان مسئله یا فرد یا موضوع یا شیء ، آشنا کنن و آموزش بدن.

که البته در راه این آموزش جادوگرها به چه مشکلات و سختی هایی که دچار نمی شوند ! . تکنولوژی دشمن جادوگریه !

مثال هایی از تنوع سوژه ها در این تاپیک برای توجیه ناظران:

فرض کنیم مثلا در سوژه جدید، یک درس در این آموزشگاه عنوانش هست "آشنایی با اشیای ماگلی" ! استادش مثلا یکی از جادوگراست. تعدادی از شاگردها هم سر کلاس ایشون. شاگردها هم همانطور که گفتم از اقشار مختلف جادوگر. یعنی عجوزه و طفل معصوم و نوجوان و جوان و اینها همه می تونن شاگرد باشن. مبحث درسی شون هم مثلا آشنایی با در باز کن باشه. ماگل ها از در باز کن چه استفاده می کنند و ... ! اما خب، روال طنزه اینه که شوتیسم نو حاد جادوگران مطرح باشه و برداشت های اشتباهشون از در باز کن رو. درد استفاده نکردن از چوبدستی بحران بزرگی هست برای جادوگران. مثلا تصور می کنن با در باز کن، به جای باز کردن در رب و شیشه نوشابه، باید در ماشین های ماگل ها رو باز کنند و در قسمت عملی درسشون این کارو می کنن و پلیس لندن همشون رو دستگیر می کنه.

یا در مباحث هنری. اجتماعی و سیاسی کلا. به شدت راه داره تا سوژه ها و رول های انتقاد آمیز طنز و کنایی از تعامل و یا عدم تعامل دو دنیای جادوگر و ماگل رو به نگارش در آورد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مرداد 1390 11:09
نمایش جزئیات
آفلاین
سدریک جان

همون طور که می بینی تا الان پست هیچ کس امتیاز دهی نشده که بخوایم گالیون بدیم.
فقط شما نیستی که، برادران و خواهران دیگه ای هم هستن تو صف گالیون.

به زودی پست ها هم امتیاز دهی میشه.

با تشکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 25 مرداد 1390 00:56
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

یه سوال:

پست 123 من توی سالن ورزشی دیاگون بهش گالیون میدید یا نه؟ اگه میدید چرا نمیدید. و اگه نمیدید چرا نمیدید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!