تقریبا همه ی انجمنای ایفای نقش تاپیکی دارن که توش اعضا میتونن پست بزنن و از ناظران بخوان که پستشونو نقد کنن. البته با توجه به اینکه نقد کردن جزء وظایف ناظر نیست، ممکنه پاسخی تو اون تاپیک ها داده نشه که در این صورت ناظر باید حتما تاپیک رو ببنده.
اما تاپیک تالار نقد که تو انجمن ویزنگاموته، برای نقد کردن تمامی پستای رول تو هر قسمت از سایت که بخواین هست. جادوکاران ایفای نقش وظیفه دارن که نقد رو توی اون تاپیک انجام بدن، این جزء وظایفشونه.
علاوه بر اون ما ناظرانی رو هم داریم که حاضر به نقد پست هایی که توی انجمن خودشون میخوره هستن.
نباید برای کمک خواستن از دیگران خجالت کشید اما به هر حال برای نقد پست میتونین به تالار نقد مراجعه کنین.
انجمن کینگزکراس برای ورود اعضا به سایته و بقیه ی مسائل مربوط به ایفای نقش به انجمن ویزنگاموت مربوط میشن.
امیدوارم که اینبار اون چیزی که مورد نظر شما بوده رو جواب داده باشم.
تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
25 کاربر(ها) آنلاین هستند (15 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
24
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] گفتگو با ناظران انجمن كینگزكراس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1388/03/30
آخرین ورود: جمعه 25 خرداد 1403 19:05
از: رو شونههای ارباب!
پستها:
5457

تاپیکی راجع به رول زدن و داستان نویسی؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟
اگه درست متوجه شده باشم هدفتون از زدن این تاپیک آموزش چگونگی رول زدن و کمک به نویسندگان هست، باید بگم که تاپیک مشابهی تو انجمن ویزنگاموت هست که در پستای جداگونه نکات مختلف رول نویسی رو توضیح داده. منظورم تاپیک اسلوب نقده!
که در این صورت نیازی به ایجاد دو تاپیک مشابه نیست چون هرکس نیازمند راهنمایی تو رول نویسی شد میتونه به ویزنگاموت مراجعه کنه و از اون تاپیک بهره ببره.
اگه درست متوجه شده باشم هدفتون از زدن این تاپیک آموزش چگونگی رول زدن و کمک به نویسندگان هست، باید بگم که تاپیک مشابهی تو انجمن ویزنگاموت هست که در پستای جداگونه نکات مختلف رول نویسی رو توضیح داده. منظورم تاپیک اسلوب نقده!
که در این صورت نیازی به ایجاد دو تاپیک مشابه نیست چون هرکس نیازمند راهنمایی تو رول نویسی شد میتونه به ویزنگاموت مراجعه کنه و از اون تاپیک بهره ببره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/15
آخرین ورود: یکشنبه 14 شهریور 1395 23:18
از: گربه های ایرانی :دی
پستها:
342

با تشکر از پرنس عزیز
من متوجه شدم و میخوام الان برای زدن تاپیک راجی رول زدن و داستان نویسی از شما ناظران انجمن مجوز بگیرم.
میشه؟
من متوجه شدم و میخوام الان برای زدن تاپیک راجی رول زدن و داستان نویسی از شما ناظران انجمن مجوز بگیرم.
میشه؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
قدم قدم تا روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر!
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی!!!
برای عشق!!!!
برای گریفیندور.
جزئیات کاربر

مِز گرینجر عزیز
تو هر انجمنی که برین یه تاپیک هست برای صحبت با ناظران، حالا اسامیشون فرق می کنه فقط. مثلا همینجا، گفتگو با ناظرین انجمن کینگر کراس.
اگه کینگز کراس رو یه انجمن عادی در نظر بگیریم ( نه شریان ورودی ) میتونیم توش واسه زدن یه تاپیک جدید مجوز بگیریم.
امیدوارم متوجه شده باشین.
موفق باشید.
پرنس نیمه اصیل!
تو هر انجمنی که برین یه تاپیک هست برای صحبت با ناظران، حالا اسامیشون فرق می کنه فقط. مثلا همینجا، گفتگو با ناظرین انجمن کینگر کراس.
اگه کینگز کراس رو یه انجمن عادی در نظر بگیریم ( نه شریان ورودی ) میتونیم توش واسه زدن یه تاپیک جدید مجوز بگیریم.
امیدوارم متوجه شده باشین.
موفق باشید.
پرنس نیمه اصیل!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!

rest in peace dear Alan Rickman
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/09/15
آخرین ورود: یکشنبه 14 شهریور 1395 23:18
از: گربه های ایرانی :دی
پستها:
342

جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

مهران عزیز
متاسفانه چون در حال حاضر شناسه کاربری به جای شناسه نمایشی در سایت نشون داده میشه ما نمیتونیم سرچ کنیم و ببینیم چه شناسه ای در ایفا گرفته شده یا نشده. بنابراین باید صبر کنیم تا وقت کنیم و لیست شخصیت هارو به روز کنیم. بعد از اون به ترتیب زمان درخواستتون شخصیت ایفای نقش مورد نظرتون بهتون داده میشه.
متاسفانه چون در حال حاضر شناسه کاربری به جای شناسه نمایشی در سایت نشون داده میشه ما نمیتونیم سرچ کنیم و ببینیم چه شناسه ای در ایفا گرفته شده یا نشده. بنابراین باید صبر کنیم تا وقت کنیم و لیست شخصیت هارو به روز کنیم. بعد از اون به ترتیب زمان درخواستتون شخصیت ایفای نقش مورد نظرتون بهتون داده میشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
ثبت است بر جریده عالم دوام ما
جزئیات کاربر

ببخشید من میخوام نقش پرافسور اسپراوت را بگیرم اما میخوام در گروه گریفیندور باشم..
ایا امکان داره
چون اسپراوت یک هافلپافی هست..
و ایا هنوز لازم هست که در تاپیک بازی با کلمات داستان بنویسیم برای ایای نقش یا نه
ایا امکان داره
چون اسپراوت یک هافلپافی هست..
و ایا هنوز لازم هست که در تاپیک بازی با کلمات داستان بنویسیم برای ایای نقش یا نه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
شناسه جدید : کینگزلی شکلبوت
جزئیات کاربر

جینی عزیز سلام
بله به همینجا مربوطه. منظور ما اینه که دو شخصیت یکسان در ایفای نقش نداشته باشیم. بعنوان مثال یعنی دو شناسه جینی ویزلی نداشته باشیم که هر دو هم دسترسی ایفای نقش رو داشته باشند. وگرنه خارج ایفای نقش مشکلی نداره.
بله به همینجا مربوطه. منظور ما اینه که دو شخصیت یکسان در ایفای نقش نداشته باشیم. بعنوان مثال یعنی دو شناسه جینی ویزلی نداشته باشیم که هر دو هم دسترسی ایفای نقش رو داشته باشند. وگرنه خارج ایفای نقش مشکلی نداره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
جزئیات کاربر

سلام
نمیدونم این سوالم مربوط به اینجاست یا نه! :دی
تا اونجایی که من میدونم سایت اجازه عضویت به کسی رو با یه شناسه تکراری که فعلأ تو سایت هست رو نمیده!
درسته؟
ولی امروز کسی با شناسه ی جینی ویزلی تو سایت حضور داشت ؛یعنی همزمان دوتا جینی ویزلی رو سایت نشون میداد!
یعنی امکانش هست؟
نمیدونم این سوالم مربوط به اینجاست یا نه! :دی
تا اونجایی که من میدونم سایت اجازه عضویت به کسی رو با یه شناسه تکراری که فعلأ تو سایت هست رو نمیده!
درسته؟
ولی امروز کسی با شناسه ی جینی ویزلی تو سایت حضور داشت ؛یعنی همزمان دوتا جینی ویزلی رو سایت نشون میداد!
یعنی امکانش هست؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در اندرون دل خسته من ندانم کیست
که من خموشم و او در فغان و در غوغاست...
در زندگی مثل زودپز باش...هر وقت جوش آوردی در کمال آرامش سوت بزن!
که من خموشم و او در فغان و در غوغاست...
در زندگی مثل زودپز باش...هر وقت جوش آوردی در کمال آرامش سوت بزن!
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج