اولین جلسه مراقبت از موجودات جادویی!
پروفسور گرینگراس وارد کلاس شد و بی مقدمه از دانش آموزان خواست که پشت سر او بیایند.اودر حالی که به دانش آموزانی که با اخم به دنبال او میامدند تذکر میداد تا حرف نزنند گفت:
-شما امروز میخواین به یه جایی برین تا با موجوداتی مخوقف آشنا بشین! بعضی ها میگن اینا جادویی نیستن.اما نگاه کنین.واقعا چه موجودی میتونه در آن واحد هم از زیر دمپایی فرار کنه،هم پرواز کنه هم ما رو بترسونه،اونم بدون این که هیچ چیز خطرناکی داشته باشه؟
ناگهان یکی از دانش آموزان با بی اعتمادی گفت:پروفسور،نکنه منظورتون ...سوسکه؟ :worry:
بر لبان پروفسور گرینگراس لبخندی نقش بست و گفت:آفرین!10 امتیاز برای هافلپاف!
او بعد از این حرف گفت:حالا دیگه جامون تنگ میشه.اما من از همتون میخوام این رو تحمل کنین.چون من واقعا برام سخت بود تا این همه سوسک رو یه جا اونم تو این محل جادویی پیدا کنم.کی میدونه که من شمارو الان وارد کجا میکنم؟
لی جردن فریاد زد:دستشویی پروفسور!چون محل زندگی سوسک ها دستشوییه!
پروفسور گرینگراس در را باز کرد و با تعجب گفت:مثل این که دروازه اطلاعاتتون در مورد این موجودات کوچیک بامزه و ناز خیلی زیاده!حالا بدون این که هم دیگه رو هل بدین وارد شین!
بچه ها با سر در گمی وارد شدند و تنها چیزی که دیدند چندین توالت بود.لی جردن که ناامید به نظر میرسید پرسید:پس سوسک هاش کو؟
پروفسور لبخندی زد و به بالای سرشان،به سقف سیاه اشاره کرد.بچه ها با دیدن هزاران هزار سوسکی که بالای سرشان وول میخوردند و هر آن امکان پرواز آن ها وجود داشت،جیغ کشیدند.

لی جردن با عشق به سوسک ها چشم دوخت و
چند سوسک را از زیر لباسش در اورد تا آن ها نیز در خوشحالی او شریک باشند.
پروفسور گرینگراس پرسید:هر کدومتون یه دونه از این سوسک ها رو به خونه میبرین و جلسه بعد اونا رو تزیین میکنین و به من تحویل میدین.خب،کی میتونه چند نوع سوسک رو نام ببره؟
بار دیگر دست لی جردن بالا رفت و هر اسمی رو که میگفت به سوسک مورد نظر اشاره میکرد.او بلاخره با اجازه پروفسور گرینگراس شروع به گفتن کرد:سوسک سرگین غلطان،سوسک شاخ گوزنی،سوسک زرافه ای،سوسک اره ساطوری،سوسک موزی،سوسک تخم بلبلی...
پروفسور گرینگراس که از اطلاعات لی جردن بسیار متعجب شده بود پرسید:تو از کجا این همه چیز میدونی؟
لی زیر لب به دوستانش گفت:میدونی روزی چند بار دوستامو با
این سوسک ها میترسونم؟
او به دانش آموزان گفت که سوسک ها را تماشا کنند و در دفترشان نام آن هایی که میدانند رابنویسند.پس از مدتی شروع به دیدن دفاتر دانش آموزان کرد و گفت:کی میدونه چند نوع سوسک دذاریم؟
اما با دیدن تنها دستی که بالا رفت،لی جردن، بدون توجه به او گفت:ما تقریبا000 370 سوسک تو دنیا داریم!
بعد از 15 دقیقه پروفسور گرینگراس از بچه ها خواست که به کبلاس بروند و وسایلشان را جمع کنند.درهمین حین تکالیف را روی تخته با یک تکان مختصر چوبدستی نوشت.
تکالیف:
1.سوسک ها موجودات جادویی ای هستند.برای تایید یا تکذیب این نوشته دلیل بیاورید.(5 نمره)
2.سوسک مورد علاقه شما چه نوع سوسکی است؟؟نام و یک عکس از آن را بگذارید.اگر به سوسک ها علاقه ندارید دلیل تنفر و بی علاقگیتان را آشکار سازید.(7 نمره)
3.مناسب ترین نام برای یک سوسک چیست؟(3 نمره)
4.آیا از سوسک ها میترسید؟هنگام روبرویی با یکی از آن ها چه میکنید؟(10 نمره)
5.وضعیت چند سوسک که گرفتار دمپایی شده اند رو توصیف کنید.رول یا غیر رول(5 امتیاز)*لطفا به هم توهین نکنید.
*در مورد عکسی که خواستم.میتونید اون عکسو نذارید.