شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
آقای مرلین من نمیتونم معذرت بخوام چون اون همه جا اول توهین کرده ! تازه من پیغاممو ویرایش نکردم کینگزلی کرد ! تازه من گفتم قد قد نکن نه اینکه مثل مرغ! منظورم کل کل بود و خود چو اون بخشها رو از شکمش در آورده ! با تشکر
خب فرض كنيم اون شروع كرده باشه.. تو ميومدي و ميگفتي كه فلاني بهم توهين كرده... بهم فحش داده... تا اون اخطار بگيره هان؟ نبايد ادامش ميدادي ديگه عزيز من.. حالا هم طوري نشده كه.. بياين روي همو ببوسين... نه نميخواد همينجوري معذرت خواهي كنين از هم و دورادور براي هم صلوات ختم كنيد تا كينهها برطرف بشه.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
مرلين نوشت خب خب... اين طور كه همه دارن ميگن مشخصه كه آقاي كراوچ خطايي رو مرتكب شده.. حالا نميدونم كه اينكار رو توي اين فروم كرده يا يه جاي ديگه.. بهرحال اگر باز هم لغت بد از دهانش خارج شد از اين انجمن حذفش ميكنم... بهرحال اين شكايات شما حتما لحاظ ميشه و تمام حركات و پيامهاي ايشون تحت نظره... ضمن اين كه ايشون بايد از شما و هركسي كه بهش توهين كرده معذرتخواهي كنه كه كدورتي هم نباشه.. من بهش پيام شخصي ميدم
مثل اینکه اول چو توهین کردا ! کسی که شروع کرد باید معذرت بخواد ! کینگزای هم میدونه...
خب خب... اين طور كه همه دارن ميگن مشخصه كه آقاي كراوچ خطايي رو مرتكب شده.. حالا نميدونم كه اينكار رو توي اين فروم كرده يا يه جاي ديگه.. بهرحال اگر باز هم لغت بد از دهانش خارج شد از اين انجمن حذفش ميكنم... بهرحال اين شكايات شما حتما لحاظ ميشه و تمام حركات و پيامهاي ايشون تحت نظره... ضمن اين كه ايشون بايد از شما و هركسي كه بهش توهين كرده معذرتخواهي كنه كه كدورتي هم نباشه.. من بهش پيام شخصي ميدم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
نامه اولی؟ چی هست این نامه هه؟ ولی آخه چه برخوردی باید باهاش بشه؟ یعنی اصلا چه برخوردی میشه باهاش کرد؟ به نظر من چون دفعه اولش بوده فقط باید بهش اخطار داد ولی برخورد علنی رو نمیدونم اصلا یعنی چی؟!! حالا هر جور مدیرا راحتن و هر جور شما راحتید... من نظرمو دادم و حالا برخوردی که قراره باهاش بشه رو باید دیگران تصمیم بگیرند!
گيلدروي نوشت اشتباهی پستی که میخواستم اینجا بزنمو یه جا دیگه زدم! هومک... خوب انتظار دارید چه برخوردی باهاش بشه؟ خوب کرواچ دفعه اولش بوده، حواسش نبوده یه چیزی گفته! باید بهش اخطار داده بشه چون دفعه اولش بوده و خودشم پی برده به اشتباهش و ویرایش کرده! اتفاقا همین که ویرایش کرده خیلی کار خوبی بوده... حالا اگه تکرار کرد میشه خفن بازی درآورد و مثلا شناسه شو بست! بعدشم اصلا برای چی این بحثو آوردید اینجا؟ اینجا در مورد قوانین هاگوارتزه باید میرفتید تو نحوه برخورد! که البته اگه نحوه برخورد رو هم نیگاه کنید میبینید که قبلا هم همین بحثا بوده و لیست کامل فحش هایی که ما دریافت کردیم توی نحوه برخورد موجوده... که البته نمیشه جدا یه کاری کرد که جلوی اینجور چیزا گرفته بشه! میشه؟ و البته بدونید که اون موقع که خفن پشت سر هم فحش به خوردمون میذاشتن ما کنفرانسی هم در این مورد گذاشتیم و یه خورده تصمیمات گرفتیم!
نه از کجا معلوم پشیمون شده در ضمن مگه نامهای اولی را دریافت نکرده والا من نخوندم ولی حداقل شعورم میرسه باید درست صحبت کنم و وقتی ایشون علنی توهین کردن باید علنی با ایشون برخورد بشه!
اشتباهی پستی که میخواستم اینجا بزنمو یه جا دیگه زدم! هومک... خوب انتظار دارید چه برخوردی باهاش بشه؟ خوب کرواچ دفعه اولش بوده، حواسش نبوده یه چیزی گفته! باید بهش اخطار داده بشه چون دفعه اولش بوده و خودشم پی برده به اشتباهش و ویرایش کرده! اتفاقا همین که ویرایش کرده خیلی کار خوبی بوده... حالا اگه تکرار کرد میشه خفن بازی درآورد و مثلا شناسه شو بست! بعدشم اصلا برای چی این بحثو آوردید اینجا؟ اینجا در مورد قوانین هاگوارتزه باید میرفتید تو نحوه برخورد! که البته اگه نحوه برخورد رو هم نیگاه کنید میبینید که قبلا هم همین بحثا بوده و لیست کامل فحش هایی که ما دریافت کردیم توی نحوه برخورد موجوده... که البته نمیشه جدا یه کاری کرد که جلوی اینجور چیزا گرفته بشه! میشه؟ و البته بدونید که اون موقع که خفن پشت سر هم فحش به خوردمون میدادن ما کنفرانسی هم در این مورد گذاشتیم و یه خورده تصمیمات گرفتیم و اتفاقا تاثیر گذار هم بوده!
پست اصلي ويرايش شده ولي مدرك جرم ايناهاش اين پستو بيگانه زده: ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نقل قول:
بارتي كراوچ نوشت این چو هنوز اون قدر رشد نکرده که بدونه معنی قد قد نکن این نیست که طرف مرغ باشه ! قد قد نکن x
پیداش کردم این هم مدرک جرم که آقای کراوچ صریحا اعتراف کردن ولی پست اصلی را ویرایش کرده اند. واین را در راستای ماستمالی فرستادن! ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پست اصلي هم اين بود دقيقا يادمه: ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ چو جان قدقد نكون اخه عواقب داره!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worried, Harry,»
said Dumbledore, his voice a little stronger despite
the freezing water. «I am with you.»[/font] [/b]