پشت درب اتاق لردایوان پشت در اتاق لرد برای فضولی مستقر شده بود...
-خب!چی شد؟گفت؟
-نه هنوز...اه...د جون بکن دختر...بچه ها،دو ثانیه دیگه اینجا وایسم دنده چهارمم میپره بیرونا،گفته باشم!!!
-شاید ارباب فقط به حرف من گوش بدن :pretty: ...این تازه واردارو ول کنید...
ملت:
بلا با دیدن ملت از ابراز علاقه دست بر داشت و تالار به سکوت اضطراب آور همیشگیش برگشت...
در اتاق لرد-به دختر ارباب مربوط میشه؟

نکنه بازم باهاش طناب بازی کردید...؟کروشیو اما...اعتراف کن...
اما که برای اولین بار در کل زندگیش مزه کروشیو لرد رو چشیده بود،از درد به خودش میپیجید...
-واااای مامان...ارباب آخه من که شخصیتم تازه تایید شده...آآآآآآآآآآآآخ

...از کجا باید بدونم اونا چیکار کردن...
-باید افتخار کنی که ارباب بهت کروشیو میزنه...حالا بگو ببینم چی شده...؟
اما با زحمت بلند شد و درحالی که چارستون بدنش میلرزید،رداش رو تکوند...
-ارباااااااااااب...!پرنسس نجینی در سن رشد هستن...ایشون کم کم پوست میندازن،میوفته وسط تالار...
-میخوای بگی دختر ارباب مایه کثیفی تالار هست؟؟؟دلت یه کروشیو دیگه میخواد لابد...
-نـــــــــــــــــــــــــــــه...من غلط بکنم یه همچین حرفی بزنم...نه اصلا...ولی خودتون که دمبل رو میشناسید.میاد گیر میده و،خودتون تا آخر خط برید...چیزه...تشریف ببرید
-

...برو ورود ارباب رو به تالار خبر بده...
بعد از چند دقیقه:وسط تالارملت اسلیترین وسط تالار تجمع کرده بودن...
-یعنی ارباب میخوان چی بگن...
-سالازار بدادمون برسه :worry:
-من یکی رو میخوام بداد خودم برسه...پس کو این نوه ما؟؟؟
-اه ه ه ه...شاکت...بفلما اومد...
با ورود لرد،تالار به طرز استرس آوری ساکت شد.
-هم تالاریان همیشه سبز،همونطور که میدونید دختر ارباب،پرنسس نجینی،در سن رشد هستش و پوست میندازه...به همین دلیل ارباب به شما یاران همیشه سبز دستور میدن برای جلوگیری از گیر دادن دمبل و نمره کار عملی،هر روز صبح پوست های انداخته شده پرنسس رو جمع کنیدو البته برای اینکه دختر عزیزم راحت تر این دوره سنی پر استرس و طاقت فرسا رو طی کنه دستور میدم که کسی کاری بکارش نداشته باشه

دختر ارباب هرجاکه بخواد پوست مبارکشو میندازه و هر کاری بخواد میکنه...تسترال فهم شدید؟
لرد با ابهت تمام به همراه نجینی به اتاقش برگشت.
-گل بود به سبزه نیز آراسته شد...
-اِاِاِاِا...چیزه بچه ها...من به مدت یه ماه با سوروس کلاس چفت شدگی دارم.اونم که فقط صبح وقتش آزاده و...
-میشه دو دیقه خفه شید؟!...هیشکی پاشو از این تالار بیرون نمیذاره...دستور ارباب باید حتما اجرا بشه...پس اتحاد اسلیترین کجا رفته؟بیاید فکرامونورو هم بذاریم تا ببینیم چه خاکی به سرمون کنیم...!!!!
ملت به نشانه موافقت با نظر بلا سری تکون دادن...