جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

12 کاربر(ها) آنلاین هستند (5 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
3
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  142 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  254 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  248 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  232 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر اساتید هاگوارتز
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 20:09
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!

من یه چند روزی مسافرت بودم، معذرت بابت تاخیر!

حله گودریک جان؛ کاریت ندارم این بار، با عدل و انصاف برو جلو، دعواتون هم نشه، فیر پلی بازی کنید وگرنه میام توپتون رو میگیرما!

رز ویزلی عزیز، حق با شماست، من وقتی داشتم امتیاز دهی می کردم؛ انگاری کلا پست شما رو ندیدم، تصحیحش کردم.

به ارنی و جیمز و بقیه!

یه نگاهی به نمره های من بندازید، تقریبا سعی کردم نمرات رو کامل بدم؛ حالا یه مرور اجمالی به نحوه ی نمره دادنم میندازیم با هم:

توی سوال اول، من به صورت مقایسه ای نمره دادم، ینی اینکه به بهترین مقایسه ها که طنز هم بودن، نمره ی کامل دادم و برای بقیه ی اعضا به صورت مقایسه ی با این افراد، نمرات رو در نظر گرفتم.
توی سوال دوم، ملاک من فقط آوردن موارد بود، کاری به درست یا غلط بودن و طنز و حدی بودنشون نداشتم، هر مورد در هر شرایطی 1.5 امتیاز خودش رو داشت و 6 مورد هم نمره ی کاملش رو داشت!
در سوال سوم هم کاری به علمی بودن نداشتم، هر فردی با اسفاده از تخیل و طنز خودش، هر تعداد رو که بیان میکرد؛ باید توضیح خوبی در موردش میداد، امکان داشت حتی دو مورد با یک توضیح خوب و طنز ( یا جدی و یا علمی) نمره ی کامل رو بگیره ولی 10 مورد با توضیحات کوتاه، نصف نمره رو بگیره!

بقیه ش هم به من ربط نداره، برین یقه ی لودو رو بگیرین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 19:35
نمایش جزئیات
آفلاین
به عنوان همکارتون، به نظر من بازرس عالی رتبه می تونه بیاد تدریس انجام شده توسط دافنه رو لغو کنه و تدریس شمارو رسمی اعلام کنه. البته قطعاً این اجازه رو داره دافنه رو برای اقدام سرخودی که انجام داد جریمه کنه.
به هر حال به نظر خودتونه پروفسور چانگ. میتونید تدریس دافنه رو رسمی بدونید و میتونید ندونید. دانش آموز شرکت کرده بر اساس اون تدریس توی کلاس تون.
می تونید تدریس جدید بزنید که بقیه بر اساس تدریس جدیدتون شرکت کنن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
No Country for Old Men

ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 17:46
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام.

دافنه جای من تدریس کرده من دقیقا چی کار کنم؟؟؟

این رو قبلا به من اطلاع نداده بود.

لطفا زودتر جواب بدید که اگه لازمه امروز تدریس کنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: پنجشنبه 3 مرداد 1392 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
*این پست اعتراضی نیست ، فقط پیشنهادی از یک پای همیشه هاگوارتز که خودش چندین دوره مدیر و معلم و دانش آموز نمونه و فلان بوده هست . کسی خاص هم هدف گرفته نشده *

اساتید عزیز ! من احساس کردم که باید حتما چند نکته مهم رو بهتون بگم تا اگر خواستید در جلسات بعدی تدریستون ازش استفاده کنید .

-تکالیف طولانی و تعداد زیاد همیشه دانش آموز رو خسته میکنه . به نظر من نهایت 2 تا 3 سوال برای تکلیف کافی هست . وقتی تعداد بیشتر میشه ، دانش آموز حوصلش سر میره از ماجرای کلاس و دیگه از اینکه داره پست میزنه لذتی نمیبره . ضمن اینکه خسته میشه و فعالیتش در بقیه جاهای سایت کم میشه .

-من بعضا دیدم که سوالات استاد ها خیلی کتابی و دقیق هستن . منظورم این هست که به جایی از کتاب های هری پاتر اشاره میکنن و انتظار دارن که دانش آموزان جواب خوب و دقیق و درست ( با توجه به کتاب ) بهشون بدن که در واقع کار دانش آموز رو به شدت سخت میکنه . هر چی سوالات تخیلی تر و ساده تر باشه ، کلاستون بهتر و تکالیف قشنگ تری درست میکنه .
میتونید برای نمونه سوالات ، کلاس تغییر شکل یا طلسم ها و ورد ها نگاه کنید یا مثل کلاس کوییدیچ که با اینکه سوالات واقعی هستن ولی به طرز خوبی سوالات مطرح شدن که نیازی نیست بری و تحقیق کنی یه روز تا جواب سوالات رو در بیاری . اینجا واقعا مدرسه نیست .

-سعی کنید در کلاس تدریستون و در تکلیف ها ، از سوژه های درون سایتی استفاده کنید که پست های تدریس و تکالیف جذاب تر بشه برای خوندن و انجام دادن . مثلا من دیدم که بعضی از استاد ها از معتاد بودن و وزیر بودن مورفین استفاده کردن که واقعا پست ها و تکلیف هاشون رو جالب میکنن چون مشخصا این نکته رو ما بیشتر باهاش میتونیم سوژه بسازیم و بخندیم تا اینکه مثلا هرمیون یه بار رون رو پیچوند با کرام رفت فلان جا .
توجه کنید که نمیگم که از کتاب هری پاتر دور بشید . نه اتفاقا باید پست هاتون به کتاب ها و ماجرا هاش نزدیک باشه ولی در این بین اگر سوژه های سایت هم قاطیش کنید خیلی جالب تر میشه .

باز هم برای مثال ، من کلاس تغییر شکل و تکالیفش رو میگم . کلاسشون کاملا مربوط به سایت هست و خیلی جالب شده کلاس . درسته که ماجرای هری پاتری خاصی توی تکالیفش نیست ولی خب میبینید که عیبی هم نداره . از خودش و مورفین استفاده کرده و تکالیف رو به شدت جذاب انجام داده .

در کل باید بگم که به عنوان یه استاد ، هدف باید این باشه که کلاس ها و هاگوارتز رو جذاب تر کنید تا اعضای بیشتری جذب بشن و اونایی که میان از کاری که میکنن لذت ببرن . در غیر این صورت ، میشه همون مدرسه و دانشگاه دنیای واقعی که نه سودی نداره و نه لذتی ! !

امیدوارم که همگی موفق باشید و باز هم میگم که هدفم هیچکس خاصی نیست . فقط خواستم نکاتی از تجربیات خودم بگم تا شاید بخواید ازش استفاده بکنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عضوی از طرفداران گلرت گریندلوالد
ارسال شده در: چهارشنبه 2 مرداد 1392 01:41
نمایش جزئیات
آفلاین
آهــــــان!!

زدی تو خال برو! در این صورت همه چی بستگی به معیار امتیاز دهی داره! اما اگه معیار، معیار امتیاز دهی اون جلسه شما باشه، اینجوری میشه:
30= 1.5 /(15 + 30)

سی نمره به گیریف اضافه میشه! در ضمن، این سی نمره، برا بهترین دانش آموز هاگ حساب میشه! بهــله! من بیشتر از چیزی که فکر میکنید جاه طلب ـم

شما هم اگه میتونی ثابت کن! برا ما که ضرری نداره؛ وقت خودت میره

حالا به هر حال!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: چهارشنبه 2 مرداد 1392 00:56
نمایش جزئیات
آفلاین
لی جردن:

میتونم ثابت کنم. اگه کسی خواست پیگیری کنه بهش ثابت میکنم. با سند!
مضاف بر اینکه مجبورم کردی بگم اونو که نمیخواستم بگم:دی بر فرض هم که سی نمره رو بگیری. این سی نمره به درد خودت که نمیخوره جایزه که بهت نمیدن به درد گروهت میخوره. من توی امتیاز دهی جلسه اول کلاس نمره الفیاس دوج رو در واقع باید صفر میدادم! ولی ارفاق کردم و تا پونزده رسوندمش ولی بازم پایین ترین نمره کلاس شد و برای اینکه نخواستم زحمت بچه هایی که کلی وقت گذاشته بودن و زحمت کشیده بودن و شرکت کرده بودن از گروه شما حروم شه نمره الفیاس رو حساب نکردم چون مشکوک بود پستش. بر فرض که نمره شما حساب بشه اونوقت منم نمره الفیاس رو حساب میکنم. الفیاس شده پونزده و بر فرض شما میشی سی. هیچی نمیشه! خنثی میشه این دو تا نمره با هم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
درود!

برادر هارد: پرد رو بالا!! 28.4 رو به بالا میشه 29! در ضمن شما باید بگید بابت هر سوال چقدر به دانش آموزا نمره دادید!

برادر هوف: شوما به همیچ وجه نمتونید ثابت کنید من از رو شما کپی کردم! من زود تر از شما پست زدم! و شما از پاسخ های من کپی کردین

برادر من: شوما اگه وقتت پره چرا میای بازرس میشی؟ رسیدگی کن دیگه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
I work out
I work out
When I go to "contact us", this is what I see
Modirs are in bed and they wont answer me
I got passion in my head and I ain’t afraid to show it

I’m ANGRY and I know it

ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 13:47
نمایش جزئیات
آفلاین
اووووم من خيلي وقته كه توي هاگوارتز فعاليتي نداشتم و اين ترم هم همونطور كه گفتم به پيشنهاد سالازار بود و بخاطر همين ذهنيت خاصي نداشتم. فرضا همينكه شما ميگي هيچ استادي پاسخنامه نميزده رو نميدونستم. من ذهنيتم اين بود كه پاسخنامه بذارم كه جلوي سليقه اي صحيح كردن سوالات گرفته بشه.

البته بر خلاف چيزي كه شما ميگي چون هميشه از جدي بودن بيش از حد و اين مسائل گريزان بودم .. تكاليفي كه دادم طنز زيادي دارند و همشون جواباشون كامل با يه دور روخوني مشخصه و بعضيا كه كاملا طنز و بچه گانه هستن و پنج نمره اضافي هم كه وجود داشته.
تازه قرار نيست شما پاسخنامه رو كپي كني اون براي اينه كه جواباي صحيح مشخص باشه وگرنه به كلمات كليدي هم اشاره ميكردي كافي بود و بقيه شو طنز خوب مينوشتي نمره كامل ميگرفتي.

اتفاقا من خيلي بيشتر خوشم مياد كسي طنز بنويسه تا جدي و بعضيا كه اسمشون هم در پست اعلام نمرات آوردم بابت همين نمره اضافي آوردن بخصوص الادورا بلك كه همه سوالاتشو نمره اضافي آورد و ديگران كه موردي و در بعضي سوالات خاص. ولي اقلا طنزش بايد يه چيزي باشه كه ارزش داشته باشه و در نهايت اين چيزا سليقه ايه. ممكنه من به درست يا اشتباه از پستي خوشم بياد كه استاد ديگه اي نياد.

ولي وقتي هنر داشته باشي مثل گودريك و توي جوابا بزني تو خال من چيكار كنم؟ نمره كامل بهش ندم؟ البته اين يكي از مزاياي اين ترمه بنظرم چون اين ترم تكاليف رول نويسي نداريم و بيشتر سوالات كوتاه و طنز و جا خاليه. ميدوني مشكل اينجا بوده كه من بيشتر سوالاتو خيلي راحت و بصورت طنز دادم شما فكر كردي ديگه هر چي بنويسيم حله!:دي

فرضا تيكه هاي فين فين خان براي من توي پست تكليفش تكراري بود و اصلا مثل قبلا خوشم نيومد از پستش.(حالا هي بزنيم تو سر مورفين! مقام مشاور اعظمي رو از من بگيري جفت پا ميام تو حلقت!)

بازم فرت! به اميد فرت آخر!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 13:21
نمایش جزئیات
آفلاین
درود

من این قسمت پستت رو خونده بودم ولی این جواب حرف من نبود.
فکر می کنم منظور من رو متوجه نشدی.
توی همین قسمتی که نقل قول کردی و توی این پستی که اینجا زدی بار ها از کلمه ی « پاسخ صحیح » استفاده کردی.
من مشکلم کلاً با این کلمه هست.

به نظر من برای کلاس های هاگوارتز هیچ جواب مشخص و ثابتی وجود نداره.
من تا حالا توی این 5-6 ترمی که از هاگوارتز دیدم، ندیده بودم که استادی بیاد و پاسخنامه بزنه!
همونطور که میدونی و توی پست قبلیم هم اشاره کردم، من نوعی نیومدم توی هاگوارتز شرکت کنم که یاد بگیرم بازی های کامپیوتری چه تأثیری روی ماگل ها میذاره، یا گرگینه ها چه علائمی دارند، یا معجون رفع آکنه چجوری درست میشه.
من اومدم که با استفاده از خلاقیت و نوشتن زیبا، لحظه های خوبی رو با دوستانم بگذرونم.

نقل قول:
ببين جواب دادن به سوالات سه حالت داره:
ـ يا كاملا بدون هيچ هنر و طنز نويسي خاصي با ذكاوت خودت دقيقا به جواب صحيح اشاره ميكني مثل پست گودريك كه پنج نمره اضافي هم آورد!
ـ يا مثل الادورا بعضي چيزا ذاتيه يا شايدم اكتسابي ولي در هر صورت اينقدر خوب مينويسي كه جواب هاي اشتباهتم بچشم نمياد كه اينو نميشه معمولا انجام داد چون افراد استثنايي اينجورين.
ـ يا هم طنز مينويسي هم به كلمات كليدي و جواب صحيح حداقل اشاره ميكني.

اینجا به نظر من یه گروه رو از قلم انداختی.
کسانی که طنز نویسی، یا با خلاقیت نویسی کردند ولی به جواب های صحیح مد نظر تو اشاره ای نکردن.
حالا ممکنه طنز نویسی شون خیلی هم فوق العاده نبوده باشه، ولی من پست ها رو می خوندم به نظرم خیلی جذاب بودن.

حالا این گروه به شدت مظلوم واقع میشه. چون قطعاً نمره ی خوب که نمی گیره و به نوعی خلاقیتش هم سرکوب میشه.
فرض کن یه عضو تازه وارد که داره سعی می کنه قشنگ بنویسه توی این گروه باشه.
قطعاً می بینه همون خشک و بی روح نوشتن و امتیاز کامل آوردن خیلی بهتر راحت تر از اینه که کلی وقت بذاره و خلاقیت مصرف کنه، آخرشم یه امتیاز پایین بگیره. برای همین آروم آروم همه میرن به سمت گروه اول که مسلماً خیلی ملال آوره و هیچ کدوم ما دوست نداریم هاگ اینجوری بشه.

در ضمن من هیچ وقت جو نگرفتتم و نیومدم دو خط بنویسم و انتظار نمره ی کامل داشته باشم.
شما نمره ی منو صفر بده، ولی به این صحبت من توجه کن، باور کن من راضیم.
هر چند شیوه ی تدریست به خودت مربوطه و اگه کل کلاس رو هم صفر بدی کسی نمی تونه بگه بالای چسمت ابروئه.

بعد هم اون بنده خدایی که زحمت می کشه تدریس می کنه بد نیست یه نقد هایی ازش بشه و به نقد ها توجه کنه.
بله دیگه این شغل تدریس پر مشغله س، کاریش نمیشه کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 مرداد 1392 11:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به ارني:

قبلا وقتي پست نمرات رو فرستادم پيشاپيش جوابتو داده بودم گل پسرم:

نقل قول:

نکات بســـــــیار مهـــــــــم

چند نکته پیرامون امتیازدهی و پست های شما:

_ جواب سوال دوم رو میشد کاملا سلیقه ای داد البته به این شرط نمره کامل میگرفتید که جمله بندی هم صحیح بنظر بیاد.

_ بقیه سوالات هم نباید مثل پاسخنامه ای که من قرار دادم باشه بلکه مفهومم میرسوندید نمره میگرفتید. نمونه کامل رساندن مفهوم و خلاصه نویسی بطرز عالی و حتی بهتر از خودم گودریک بود که جواباش موجز و خلاصه بود و کاملا بطرز عجیبی لب مطلب رو رسونده بود! همینطور ظاهر پستش هم زیبا و مطابق رنگ بندی گروهش بود. گودریک مشخصه که شما یا سمپادی هستی یا شاگرد اول کلاس بودی همیشه.

_ بعضی ها که تعدادتون هم کم نبود کاملا طنز نوشته بودید. همونطور که از پست های تدریسم مشخصه منم از طنز بیشتر خوشم میاد منتها اگه میخواین نمره بگیرید باید حداقل یه اشاره ای به جواب صحیح بکنید یا کلمات کلیدیشو در جوابتون بیارید و بعد هر چی خواستید طنز بنویسید ولی جوری جواب ندید که مشخص باشه یه بارم پست تدریس رو نخوندید.

_ نمونه عالی و بینظیر طنز نویسی پست الادورا بلک بود. بعضی جواب های ایشون واقعا اشتباه بود ولی بقدری خوب طنز نوشته بودن و خنده آدم رو درآورده بودند و ریزبینی داشتند که اکثرا نمره کامل بهشون دادم. طنز هم اگر میخواهید بنویسید اینجوری بنویسید.

علاوه بر اين چون اسم برديد اينو اضافه كنم كه خداروشكر من با مورفين رو در واسي ندارم. نه اينجا نه مسنجر و هم سن هم هستيم تقريبا. خيلي وقتا توي بهترين نويسنده سايت هم بهش راي دادم اما اين پستش بنظر من خوب نبود. يعني نه طنز جالبي داشت نه درست به جواب هاي صحيح اشاره كرده بود. از طرفي شما كاري كه هميشه اعضاي قديمي ميكردن رو نكن يعني خودشونو با تازه واردا مقايسه ميكردن و جو ميگرفته فكر ميكردن دو خط بنويسن همه چيز حله.

وقتي ميخوايم نمره بديم نبايد اين ملاك باشه. بايد با ديد بيطرفي خوند منم همينجوري خوندم. من تا همين امروز از ابتداي عضويتم تو سايت با الادورا بلك حرف نزده بودم و اصلا نميشناختمش ولي اينقدر خوب نوشته بود كه كاملا تعجب كردم.

ببين جواب دادن به سوالات سه حالت داره:
ـ يا كاملا بدون هيچ هنر و طنز نويسي خاصي با ذكاوت خودت دقيقا به جواب صحيح اشاره ميكني مثل پست گودريك كه پنج نمره اضافي هم آورد!
ـ يا مثل الادورا بعضي چيزا ذاتيه يا شايدم اكتسابي ولي در هر صورت اينقدر خوب مينويسي كه جواب هاي اشتباهتم بچشم نمياد كه اينو نميشه معمولا انجام داد چون افراد استثنايي اينجورين.
ـ يا هم طنز مينويسي هم به كلمات كليدي و جواب صحيح حداقل اشاره ميكني.

خوشحالم كه پيشنهاد تدريس سالازار رو قبول كردم ولي نذاريد اين بنده خداهايي كه تدريس ميكنن و اتفاقا خودشونم حساسن روي نكات ريز از كار و زندگي بيفتن و براشون از حالت نرمالش خارج بشه تدريس. يه بار بايد تدريس كني بايد فكر كني چي بگي چه سوالاتي بدي بعد تازه سوالات كه نرمال بود و خيلي ساده يه بار روزنامه وار درسو خونده بودي سي ميگرفتي.

يه بار با سرور سايت سر و كله بزني كه به زور پروك.سي يا همون پيكسي هم حتي نميشه پست فرستاد. بعد بخاطر مشكل سرور سايت و اينكه پيش نمايش رو شصت بار ميزني نشونت نميده اشتباهي ارسال رو بزني و يه بنده خدايي ببينه و دقيقا كپ بزنه بگه چرا به من نمره ندادي بعدش!:دي

يه بار كل پست هارو بخوني يه بار نمره بدي دقيق و حواست باشه قاطي نكني. تك تك نكاتي كه فكر ميكردي ميشه بهشون اشاره كرد رو بگي تا بچه ها فكر نكنن پستشون كامل خونده نشده كلي توضيح بدي بعد اينجا هم دوباره كلي توضيح بدي.

فرت:دي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!