جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

18 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
11
مهمانان
7
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  66 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  142 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  255 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  248 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  329 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  232 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: دفتر اساتید هاگوارتز
ارسال شده در: دوشنبه 21 مرداد 1392 01:09
نمایش جزئیات
آفلاین
خب فضا یکمی زیادی جدی و بازجویی وار شده اینجا!

این چارلی ما رو اذیت نکنین! خودش درست کرد نمره ها رو! ازین به بعد هم قول می ده نمره های خوب خوب بده!

کلاً با هم دیگه دووووس باشین! (تریپ آدم بزرگای بابابزرگ منش! )

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 21 مرداد 1392 01:06
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور بیل ویزلی... در مورد امتیاز های سوال دوم ـتون (درسته سه امتیاز بیشتر نبود) اما یه تجدید نظری بکنین. خب، بچه های مردم هیچ کدوم متوجه سوال نشدن. من که دقت کردم به همه صفر داده بودین. خب، وقتی هیچ کسی، دقیقا هیچ کسی متوجه سوال نشد و همه یه جور دیگه جواب دادنغ شوما اون ذهنیت خودتونو از بین ببرین. برای همه بچه ها لدفن یه تجدید نظری در مورد سوال دو بکنین.

راستی، در مورد نمره های کلاس موجودات جادویی، اگه میشه لدفن برین یه بررسی دوباره بندازین. البته الادورا هم قبول داره. چون چارلی جان فقط امتایز پادما پتیل رو تغییر دادن و الا (نمی دون این جا هم اعتراض کرد یا نه) به نمره های من، خودش و پادما معترض بود.

+ می خوام ببینم کی می گه ریون دنبال یکی دو امتیاز ـه؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دافنه گرینگراس در 1392/5/21 1:11:59
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
ارسال شده در: دوشنبه 21 مرداد 1392 00:43
نمایش جزئیات
آفلاین
الادورای عزیز، اگه هنوز مشکلی داشتید، همینجا اعلام کنید که من خودم یک بار دیگه نمرات درس پروفسور ویزلی ( چارلیمون) رو بررسی کنم و اگه مشکل حل شد که هیچی!

پروفسور ویزلی( چارلی) معیار نمره دهی به پست هات رو برای منم بگو، یا پیام شخصی یا همین جا. فکر کنم همین جا ارسال کنی، بهتر میشه چون توی دید عموم هم هست.

منتظرتونم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

فقط جادوگران است و کسانی که از درکش عاجز هستند!
ارسال شده در: یکشنبه 20 مرداد 1392 10:26
نمایش جزئیات
آفلاین
به پادماپاتیل والادورا بلک
ببخشید به خاطر سوتی که دادم امتیازات ویرایش می شه وریز نمرات پیام شخص میشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1392 21:59
نمایش جزئیات
آفلاین
خب جمله آخرتون رو قلم می گیرم چون به نوعی تهدیده...:)
از نوع چارلی یعنی بیلتون نه! چارلیتون! دو تا پروفسور ویزلی داریم خب!!

خب جوابتون منو قانع نکرد متاسفانه. از سر باز کنی بود به نوعی! معیارتون طنز نویسیه،اوکی، خب اینو کسی بگه که طنز نویسه؛لااقل،چیزی "مینویسه" که سر طنز بودن و نبودنش بحث کنیم. بله؟شما طنز رو چی تعریف میکنید دقیقا؟! صدای طبل و ...آره؟

پست پادما پاتیل عزیز مثال بود. پست ایشون تو کلاس شما، مثل پست شما تو کلاس های دیگه ست.بلکم پر حوصله تر. اگر شما ایشونو لایق منفی میدونید، پس...تکلیف روشنه:))

البته این نکته که پستش واقعا اشتباهی جزو گروه هافلپاف ذکر شده وجود داشت ها...!

من اگه مجاز باشم از شخص سوم بی طرفی،(بازرسی،مدیری،معاونی، روبیوس هاگریدی لااقل:دی)خواهش می کنم بررسی مجدد روی تدریس پروفسور و تکالیف داشته باشه؛ به نظرم این راه عادلانه تریه. یکجانبه به قاضی نمیخوام برم، بله، پادما خودش میتونه اعتراض بنویسه و شاید ننوشتنش به خاطر گفتن من بود که نخواسته تنش ایجاد کنه با دوباره گفتنش، بنده هم هیچکاره ی ریون نیستم، ولی نمره های عجیب غریبی که نه به من، به همه دادن، به کنار؛صفر دادن به یه نفر که وقت میذاره، دو خط تدریس شما رو میخونه، به سوال هاتون جواب میده، و بابتش منتی هم قرار نیست سرش بذاریم،... خداوکیلی یه نفر سوم به عنوان قاضی، بیاد ببینه، نظرش رو بگه.

نیست که بگم چقدر تک تک امتیاز ها و نمره ها برای گروهم مهمه. دوست دارم کاری که حوصله میذارم و انجام میدم، نتیجه ش رو به تناسبش ببینم. درست و عادلانه.
+ از پادمای عزیزم معذرت میخوام اگر موضوع رو من مطرح کردم و مجال به خودش ندادم. اگر اعتراض خود پادما و هر کس دیگری شرطه، همه اونایی که حواله دادین به پیام شخصی( خلاف قوانین نیست آیا؟!) خودشون بیان و بگن. من از این به بعد موضوع رو از جانب خودم پیگیری خواهم کرد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1392 21:53
نمایش جزئیات
آفلاین
بله آقاى ويزلى .
من اعتراض دارم.
شما به من صفر دادين ولى به مينروا مك گونال١٧
در حالى كه پست من و ايشون به يه اندازه و يه حد بود.
من فكر مى كنم كه بقيه هم با من موافق باشن كه اگه به من صفر دادين بايد به مينروا هم همون نمره را بدين.
ايجورى حق كسى ضايع نميشه.

با تشكر.

اين پست بعد از پست الادورا بلك ويرايش شده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پادما پاتیل در 1392/5/19 22:17:08

به ياد قديما
ارسال شده در: شنبه 19 مرداد 1392 21:38
نمایش جزئیات
آفلاین
الادورا بلک:
نقل قول:
با سلام خدمت همه و خسته نباشید و از این بلاه بلاه های بدو ورود به ادارات دولتی:دی میخواستم از پروفسور ویزلی(از نوع چارلی) خواهش کنم ریز نمرات رو اعلام کنن. یعنی بنویسن دقیقا برای هر سوال چند نمره دادن به ما. چون نمراتشون کمی برق از سه فاز اینجانب پرونده.:دی ضمنا معیارشون رو برای پستی که نمره کامل میگیره اعلام کنن، به یکی از بچه های ما که پستای خودشون در دیگر کلاس ها رو معیار قرار داده، قصد کرده ن امتیاز منفی بدن که لطف کرده ن علاوه بر صفر دادن بهشون( که ما این سخاوتمندی و کجای دلمون بذاریم آخه :)) ) تو هافلپاف منظورشون کرده ن که از همینجا میگیم استاد دم شما گرم:)) میگم که یعنی اگه سرمشق گرفتن از استاد باعث منفی گرفتنه، شما خودتون یه معیار پست صحیح ارایه بدین به ما، ما همونطور پست بزنیم زین پس! چون شیوه ی خودتون تو کلاستون صفر هم نمی ارزه!:)) جل الخالق!! ضمنا تو اون ریز نمرات بگین ما کجا کم گذاشتیم که تو کلاسهای دیگه اشکالاتمون برطرف شه و شرمنده ی گروهمون نشیم خلاصه...پیشاپیش ممنون از پاسخ گوییتون:)

الادورا بلک سلام
ازنوع چارلی یعنی چی؟؟؟
ریز نمرات می نویسم.معیار های امتیاز دهی طنزه هرکسی طنز نویسی اش خوب باشه ما به او نمره بدیماگر کسی نمی توانست طنز بنویسد یک کاری می کنیم.درمورد پادما:اگر اعتراض داشت خودش می گه کاری نکن امتیاز کم کن.:دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مراقب خودت باش.
ارسال شده در: جمعه 18 مرداد 1392 15:55
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت همه و خسته نباشید و از این بلاه بلاه های بدو ورود به ادارات دولتی:دی

میخواستم از پروفسور ویزلی(از نوع چارلی) خواهش کنم ریز نمرات رو اعلام کنن. یعنی بنویسن دقیقا برای هر سوال چند نمره دادن به ما. چون نمراتشون کمی برق از سه فاز اینجانب پرونده.:دی ضمنا معیارشون رو برای پستی که نمره کامل میگیره اعلام کنن، به یکی از بچه های ما که پستای خودشون در دیگر کلاس ها رو معیار قرار داده، قصد کرده ن امتیاز منفی بدن که لطف کرده ن علاوه بر صفر دادن بهشون( که ما این سخاوتمندی و کجای دلمون بذاریم آخه :)) ) تو هافلپاف منظورشون کرده ن که از همینجا میگیم استاد دم شما گرم:))

میگم که یعنی اگه سرمشق گرفتن از استاد باعث منفی گرفتنه، شما خودتون یه معیار پست صحیح ارایه بدین به ما، ما همونطور پست بزنیم زین پس! چون شیوه ی خودتون تو کلاستون صفر هم نمی ارزه!:)) جل الخالق!!
ضمنا تو اون ریز نمرات بگین ما کجا کم گذاشتیم که تو کلاسهای دیگه اشکالاتمون برطرف شه و شرمنده ی گروهمون نشیم خلاصه...پیشاپیش ممنون از پاسخ گوییتون:)

مرسی که این تریبون رو در اختیار من قرار دادین و این صوبتا...

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 5 مرداد 1392 00:50
نمایش جزئیات
آفلاین
باشه مشکلی نیست سری بعد تدریس میکنم چون تدریس دافنه هم تقریبا به سلیقه ی خودم بود.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فراست بیش از هرچیزی، بزرگترین گنج انسان است که وقتی بر سر نهاده شود، هوش و خرد می آورد ...

Only Raven

هیچ چیز غیر ممکن نیست

جادوگران ، ریون ، ارباب=♥♥♥

ارسال شده در: جمعه 4 مرداد 1392 23:52
نمایش جزئیات
آفلاین
آی دایی بیل ِ بوقی ِ هم گروه فروش ِ برادرکش!!

قابیل! چرا از چارلی امتیاز تاخیر کم کردی! دایی ِ من دیر که تدریس نکرده هیچ زودم تدریس کرده!

نیگا این برنامه ی این ترم مراقبته!:

نقل قول:
سه شنبه ، 1 مرداد

كلاس معجون سازی | استاد: پرفسور پرنس
كلاس مراقبت از موجودات جادويی | استاد مهمان (چارلی ویزلی)

منتها چارلی ِ ما چون خیلی وظیفه شناسه همونطور که می بینی اینجا پستش رو یک روز زودتر زده! :

نقل قول:
پیام زده شده در: ۹:۱۰:۰۹ دوشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۲

بعد تو اومدی اینجا به نابرادرانه ترین حالت ممکن نوشتی:

نقل قول:
از گریفیندور بابت تاخیر در تدریس پروفسور ویزلی( چارلیمون ) 3 امتیاز کسر میشه!

کدوم تاخیر؟ به چه جرمی!؟ من ندیدم تو قوانین برای تدریس زود هنگام کسر امتیاز گذاشته باشن! الکی سه امتیاز کم کردی! پس بده سه امتیازمونو!

ببین دایی ِ من، میدونم چون داداشین و هم گروهین و بلاخره میخوای پیش مدیر هاگ بگی که خفنی و داداشتو بیشتر از بقیه دوس نداری و رو گریف تعصب نئاری! ولی نباید الکی کم کنی که!

به عنوان یک معلم غیور گریفندوری، چون 3 امتیاز الکی کم کردی، قصاصت میکنم و 3 امتیاز از گروهت کم میکنم!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط جیمز سیریوس پاتر در 1392/5/5 0:15:22