جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

16 کاربر(ها) آنلاین هستند (12 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
12
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  79 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  151 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  268 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  258 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  340 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  241 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ به: اتاق مدیریت
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 12:18
نمایش جزئیات
آفلاین
آقای مدیر
بازی گریفیندور-اسلیترین یه چیزی تو مایه های بازی پرسپولیس استقلاله. کدوم آدمی زیر بار می ره که یکی از پرسپولیس یا استقلال بیاد داور این بازی بشه حتی اگه سوگند بی طرفی خورده باشه؟!
من بی طرفی شما رو زیر سؤال نمی برم ولی حرفتون منطق خاصی نداره. به اعتقاد من باید به احساس بازیکنا احترام بذارید. اینجا هدف اصلی سرگرمیه. شما که دیروز، پریروز عضو سایت نشدید که الان به خاطر یه داوری ساده خودتون رو به آب و آتیش بزنید. یه کم خودتونو بذارید جای تازه واردا. الان اگه شما بالاترین امتیازا رو هم به گریف بدید ولی باز این تیم ببازه همه به خصوص تازه واردا تو ذهنشون تصور می کنن تقلب شده.
این قضیه هم تا سالها تو ذهن همه ی اعضا باقی می مونه. شما اگه واقعاً بی طرفی خودت رو از قضیه داوری بکش کنار.
اگه واقعاً نتیجه بازی ها مساوی شد (که من احتمالش رو زیر 10 درصد می دونم) اونوقت با نظر بازیکنای دوتا تیم داور سوم میاریم. اینجوری شأن شما هم به عنوان مدیریت بی طرف حفظ می شه.
بعدشم شما بر چه اساسی می گید تا به حال داور زوج نداشتیم یا هیچ جای دنیا زیر دو نفر داور نداریم؟ کنکور که نمی خوان بدن که رقابت مویی باشه.
تو لیگ اصلی کوئیدیچ سینا و مسعود داوری نکردن؟ پرسی و ایگور داوری نکردن؟ نازنین دامبلدور تنهائی داوری نکرده؟ از کی تاحالا کوئیدیچ هاگوارتز انقد مهمتر از لیگ شده که حتماً آقای مدیر باید توی داوریش شرکت داشته باشن؟
شما اگه واقعاً بی طرفی خیلی شیک و متین و رسمی به احترام نظر بقیه از تصمیمت منصرف شو و اجازه بده بچه ها بدون استرس از ناداوری احتمالی، از نوشتنشون لذت ببرن.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 7 شهریور 1392 11:38
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت مدیریت محترم هاگوارتز.
چرا شما میخوای به زور داور مسابقه باشی؟ هیچ کدوم از اعضای تیم گریفندور قبول ندارن که شما داور مسابقه باشین. و اگه همین روند پیش بره و شما با زور بخواین داور باشین هاگوارتز در اغتشاش فرو میره.
خیلی ممنون که با حوصله جواب ما ویزلی هارو میدید.
باتشکر عضو تیم کوییدیچ گریفندور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 شهریور 1392 18:13
نمایش جزئیات
آفلاین
استر

حرف میزنی خودت، خودت هم میای پس میگیری ، آخرش هم سر من میشکونی؟!

من میگم نره ، تو بگو بدوش ، کلا تعدا زوج عرف هیچ جای دنیا نیست ، یا یک داور یا سه داور ، اما اینبار قدرت تصمیم گیری دست شما نیست ، به عنوان مدیر هاگوارتز دو داور به همراه خودم رو برای مسابقه ی شما با اسلایترین انتخاب خواهم کرد .

تمام

وزیر جان

آقا بسوزه پدر سیاست ، من از شما خیلی خیلی ممنونم که زحمت رو قبول کردید و نشستید شش پست را خواندید و امتیاز دادید ، هیچ کس منکر زحمات شما نیست ، چیزی که من و برخی از دوستان مشکل داشتیم معیار شما برای امتیاز دهی بود، من فقط امیدوارم که شما قبل خوندن شش پست ، پست توضیحات این استر رو هم خونده باشید که توش چه توضیحاتی داده و چه سوژه های فرعی مشخص کرده . همین .
اگر ناراحتی من برای شما دوست قدیمی ایجاد کردم در جلوی این همه بازدیدکننده، پوزش میطلبم . عذرحواهی من را صمیمانه بپذیر.

رون ویزلی

به خدا از دست شما ویزلی ها کلافه شدم ، یکیتون از این دفتر میره بیرون اون یکی میاد تو.
جناب رون ویزلی ، یار شفیق و رفیق کله زخمی ، درسهایی که استاد مهمان دارند سوالهایشان توسط شخص بنده طراحی خواهد شد . شما خیالتان راحت باشد و بر روی صندلی استاد کلاستان چرتتان را بزنید

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: چهارشنبه 6 شهریور 1392 12:35
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام خدمت مدیریت محترم
برای امتحانات پایان ترم اساتید مهمان هم باید سوال بدن؟ اگه اره میشه غیر از تکالیف باشه؟ اگه اره میتونیم سوالات غیر درسی بپرسیم مثلا رز تو کلاس چی کار میکرد؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
شیفته یا تشنه؟

مسئله این است!
ارسال شده در: چهارشنبه 6 شهریور 1392 00:37
نمایش جزئیات
آفلاین
ابراز تاسف! واقعا و صمیمانه!

آقای مدیر!
این که ملت میان می ریزن این وسط گیس همدیگرو این جوری می کشن از بوقی بودن مدیره!

این که مدیرم با اون هیکل میاد وسط گیس بقیه رو می کشه شاهد زنده ست بر این ادعا!!

واقعا انتظار نداشتم با همچین واکنشی از مقام معظم مدیریت رو به رو بشم! شما هم انتظار نداشته باشید بی جواب بمونید.. من الان جواب این پیری رو ندم شب خوابم نمی بره! ولی خو بالاخره مدیر بودن یه مرام و منشی می خواد که خوب از پسش بر اومدیا! اصن یه وضعی!

من توی این بی وقتی نشستم 6تا پست عریض و طویل رو به خاطر شما خوندم بعد اینم جای تشکر!! چی بگه آخه آدم!!؟

خیلی ادعای بی طرفی می کنی بعد به پستهایی که خیلی هم آرمانی نیستن ده می دی و میگی فلانی اشتباه کرد! عاقا جان من شرط می بندم شما خودت یه دور هم از روی پستها نخوندی! به اسامی و دوستان آشنایان نمره دادی! وگرنه بر چه اساس پست ارنی که خودشم می دونه تهشو سمبل کرده 10 میگیره!؟

یه بار منصفانه نگاه کنین بعد صبحت از عدالت و سیخ و کباب کنین! آخه اصلن مگه من عاشق اسلایترین یا هافلم که بخوام بهشون لطف کنم!؟ بوق بر هردوی سیخ و کباب اصن! جفتشونم می سوختن به حال من فرقی نمی کرد باو! به مرلین فرق نمی کرد! ولی واسه شما چرا!

از این رو جناب مدیر حواست باشه از این به بعد داری چیکار می کنی! اشتباهات خودتو گردن بقیه ننداز! عدالت نبود که اسلایترین سه تا ده مفت بگیره و عدالت هم نبود هافل به خاطر سهل انگاری بعضیا ببره! و این حقیقته!

تازه اگه من دست بالا نمره نمی دادم خیلی نمرات کمتر از این باید می دادم و این لطف من فقط به شما بود نه به سیخ و کباب که با اختلاف زیاد نمره ها، نخوندن پستها توسط جنابتان تابلو نشه!

به هر صورت ما رفاقتی بهت لطف کردیم! تشکر که نکردی هیچ.. یه عذرخواهی هم بدهکاری!!

نقل قول:
لطفا بفرمایید که اعشاری هم نمره ندن !

آسووو! اینو به اون نخبگانی بفرمایید که مقیاس نمره ها رو اینقد کم و کوچیک گرفتن! این معیار برای امتیاز دادن پستهای الف داله فرزندم نه کوئیدیچ.. سعی کنین درک کنین! البته اگه بتونین!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
یک روز جادوگر به سراغ جادوی واقعی می رود!

به یاد اغتشاشگران خوف:

ارسال شده در: سه‌شنبه 5 شهریور 1392 20:37
نمایش جزئیات
آفلاین
نه دیگه آقا من گفتم چهار داور ولی الان بچه ها گفتن زیاده ! دو تا داور رو ما قبول داریم یکی از هافل یکی از راون ! جمع امتیازات این دو نفر مورد قبول گروه ما هستش ! لطفا بفرمایید که اعشاری هم نمره ندن ! 5 داور واقعا زیاده و اصلا مورد قبول ما نیستش ! چهارتاشم تازه من پس میگیرم !

منتظر پاسختون هستم !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 5 شهریور 1392 17:38
نمایش جزئیات
آفلاین
به استر عزیز

معاون از اول هم عدد نبود، یک حرف بود . "معاون".

تعداد چهار داور در هیچ جای دنیا مرسوم نمی باشد ، معمولا داوران باید تعدادشان فرد باشد تا زمانی که رای ها 2-2 مساوی شد داور پنجم نقش تعیین کننده را ایجاد کند .

با پیشنهاد شما موافقم اما علاوه بر چهار داور از چهار گروه ، مدیریت مدرسه به عنوان یک فرد بی طرف نیز باید به عنوان داور پنجم حضور یابد.

درباره ی خود مسابقه هم باید ذکر کنم که بله ، سوژه آزاد و ادامه دار است .

موفق باشی حرف جان.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ."
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: سه‌شنبه 5 شهریور 1392 17:28
نمایش جزئیات
آفلاین
به عنوان کاپیتان تیم کوییدیچ گریفیندور

خسته نباشید مدیر جان ... معاون هم که عددی نیست در این لحظه

میخواستم با توجه به اتفاقاتی که در مسابقه ی دوم اتفاق افتاد برای مسابقه ی آخر داوری رو هر چهار گروه انجام بدن !

و اینکه طبق اطلاعیه های اولیه آیا مسابقه ی آخر رول ها ادامه دار میباشد و سوژه آزاد هستش یا غیر این موارد هستش !؟؟؟؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
عشق یعنی وقتی که دستتو میگیرم مطمئنم باشم که از خوشی میمیرم !!!!!

ارسال شده در: سه‌شنبه 5 شهریور 1392 17:11
نمایش جزئیات
آفلاین
ریگولس عزیز

با درخواست شما موافقت میشود و شما تا پنجشنبه فرصت دارید تدریس این درس را انجام دهید.

موفق باشید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
گابريل گارسيا ماركز

ارسال شده در: سه‌شنبه 5 شهریور 1392 14:45
نمایش جزئیات
آفلاین
درود بر مدیریت محترم هاگوارتز
یگانه مدیر برحق هاگ که اون سه تای دیگه از حسودی زیرآبش رو زدن!

ای جد بزرگ،
بنا بر تجربیات بسیار گسترده و خفن اینجانب در زمینه ی انجام جادوی سیاه و بعدها دفاع در برابر جادوی سیاه ، با اندوخته ای حجیم و سنگین به اتاق مدیریت هاگ اومدم تا این موارد گران بها رو در اختیار دانش آموزان قرار دهم.

امید است که با درخواست تدریس اینجانب در جلسه ی چهارم کلاس دفاع در برابر جادوی سیاه، به عنوان استاد مهمان موافقت به عمل آید

با تشکر
ر.ا.ب

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اینم طاخچه ی افتخارات... ریا نشه البته!