آمادهاید شاهد یکی از بزرگترین و نفسگیرترین رقابتهای تاریخ هاگوارتز باشید؟ جام آتش بازگشته، و اینبار نهتنها جادوآموزان برجسته، بلکه چهار گروه افسانهای هاگوارتز در جدالی سهمگین برای کسب افتخار نهایی رو در روی هم قرار میگیرند. از ۵ اردیبهشت تا ۲۶ اردیبهشت، همهچیز در هاگوارتز رنگ رقابت به خود میگیرد؛ جادو، شجاعت، نبوغ و اتحاد به آزمون گذاشته میشود و تنها یک گروه میتواند قهرمان نهایی لقب بگیرد. تماشاگران عزیز، شما دعوت هستید تا از نزدیک شاهد این ماجراجویی باشید، پستها را بخوانید، از خلاقیتها لذت ببرید و با گروه خود همدل شوید. این فقط یک مسابقه نیست؛ جشن شکوه جادوی ناب است!
یه مدتی بود بعضی ها می گفتن برا جادوگران لایک بذارین که مثلا از یه پستی خوشمون اومد، لایکش کنیم که مدیرای بدجنس (;hammer:) نمی ذاشتن.
من با اون ایده موافق نبودم چون انگار جادوگران رو تبدیل به شبکه های اجتماعی می کرد و طرف فکر و ذکرش لایک پستاش می شد. اما اگه من بهتون بگم یه راهی پیدا کردم که مشکل های لایک رو نداشته باشه چی؟
می تونیم تو یه تاپیک، نقل قول کنیم از تیکه ی جالب پست مورد نظر و همراهش یه لینک هم بدیم!
با این کار، اولندش نویسنده خوشحال می شه. دومندش دیگران می تونن بخونن و فیض ببرن و سومندش یه آرشیو از چیزمیز های ریز و باحال سایت می شه.
یه تاپیکی تو این انجمن هست به نام ترین های هفتگی که خیلی وقته پست نخوردهو فک می کنم بخاطر این باشه که تو یه هفته این همه فاکتور "ترین" پیدا نمی شه. ما می تونیم با تغییر نام و کاربری این تاپیک به کاری که گفتم، در استفاده از تاپیک صرفه جویی کنیم یا کلا یه تاپیک جدید بزنیم که خوب، مزیتش اینه که جدا می شه این آرشیو و هم این که اگه یکی خواست بازم می تونه بره تو ترین های هفتگی پست بزنه.
البته لازم نیست نقل قولی که می کنیم، بهترین جمله ای که تو هفته خوندیم باشه. فقط کافیه لبخند روی لب هامون نشونده باشه یا حس خاصی به ما داده باشه و می تونه تیکه ای از یه پست جدی یا طنز باشه تا فرم های پر شده ی اعضا!
نظر محترمتون چیه؟
روایت است لوک آنقدر خفن است که نیاز به امضا ندارد.
درود! یه سری تاپیکا هست که به نظرم جالب بودن و همچنان بازن ولی خیلی وقته که پست نخورده. اینجا می گم. حالا هر طور خواستین روش فکر کنین. اولین رول شما در سایت، تاپیک جالبیه برای تازه واردا که اولین رول اعضای قدیمی رو بخونن و پیشرفت رو ببینن.
فسیل خانه جادوگران این تاپیک سه ساله پست نخورده چرا هنوز حذف نشده، ناظر می داند.
چه کسانی به شما کمک کرده اند؟ اینم سه ساله پست نخورده. ولی تاپیک خوبیه وقتی تو سایت یه سری برای بهتر شدن شانسه ات رول هات و... بهت کمک میکنن چه چیزی بهتر از یه تشکر درست و حسابی و این تاپیک به نظرم بهترین جاست برای این کار.
یک سری تاپیک های خوبی توی این انجمن وجود داره که ارزش کار شدن روشون. یکی از این تاپیک ها در واقع تاپیک « ترین های هفتگی جادوگرانه »
به عنوان ناظر قدح، می خوام این تاپیک رو احیا کنم و البته به کمک شما عزیزان دوباره راه بیاندازمش. نحوه ی کار تاپیک هم به صورت قدیمه با آیتم های جذابی که بچه میان و رای میدن.. رنک هم نیازی نیست به نظرم ولی باز هم نظر شما برای منِ ناظر بسیار مهمه! پس بیایین اینجا و نظر خودتون رو بگید. پس: 1. نظر خودتون رو نسبت به تاپیک « ترین های هفتگی جادوگرانه » بگید
2. به نظرتون چه تاپیک های دیگری پتانسیلِ احیا شدن رو دارن؟
یه مدت نبودم و با تاخیر جواب میدم ، من قبلاً ایده ی خودم رو توی اون تاپیک پیاده کردم و مسئولیتش رو داشتم و جمع بندیش رو انجام میدادم و نتایج ترین ها رو میفرستادم برای ناظر قدح که بذاره توی تاپیک مرکز کنترل ، ولی الان ایده ای ندارم براش ، چیزی که گفتی خوب هست ، اگر فکر میکنی میتونی مسئولیتش رو قبول کنی خودت این کار رو بکن ، من موافقم در کل
سلام به ناظر این جا، جناب عاغای پرسی ویزلی! ببخشید که نمی تونم خوب تو چشماتون نیگاه کنم؛ اما خو، به طرز جادویی ای زل زدن تو چشم یک نامحرم، اون هم جادویی، حرام ـه.
خیلی از این تیک خوشم می آد و اگه فعال بشه؛ با این که هیچ سودی هب فرد رای گرفته نمی رسونه؛ اما لذت بخشه و همین طور می تونه یه رنک خیلی کوچول داشته باشه که داخل امضا گذاشته بشه. اما اگه قرار باشه رنک داشته باشه؛ ترین ماهانه بهتره.
به نظرم داخل این تایک، باید یه چیز هایی بررسی بشه که داخل ترین های واقعی پرسیده نشده باشه و یا حداقل شبیه ـش نباشه. مثلا فقط چیز هایی باشه که طولانی مدت ـی نباشه. مثلا بهترین نویسنده نباید تو این تاپیک باشه. اما چیز هایی مثل آواتار و محل زندگی و اینا خیلی خوبه که داخل این تاپیک نظر سنجی بشه و قشنگ ترین ـشون معلوم بشه.
من یه روزی همین طوری بیکار بودم؛ اومدم نشستم محل زندگی ها رو جمع کردم و در مورد کاری که می شه باهاشون کرد و اینا از بچه های داخل ریون پرسیدم. لینی گفت که برم به یه جایی خارج ریون بگم که زحماتم (!) هدر نره و من گفتم چه جایی بهتر از این جا. اگه مثلا کسایی باشن که بخوان آواتار های اعضای فعال رو جمع کنن؛ یا یه جمله قشنگ از هر امضایی، خیلی خوب می شه. نظرتون چیه؟
ویرایش شده توسط دافنه گرینگراس در 1392/5/29 1:17:03
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
چون خودت پیداش کردی خودتم اینجا بذارش. نیاز به ویرایش پست پرسی نیست توی یه پست جدا بفرست: http://www.jadoogaran.org/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=5199