شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
از یک ماه قبل از شروع ترم به خیلی از رول نویس های خوب هاگوارتز پیام شخصی دادم و مثل یک مدیر واقعی ، آنچنان که در داستان های رولینگ آمده ، از دوستان دعوت به کار کردم . خیلی ها مانند آنتونین عزیز و آیلین دوست داشتنی قبول زحمت کردند و بر دیده ی ما منت گذاشتن، خیلی های دیگر هم به دلیل مشغله و گرفتاری نتوانستند ما را در این ترم همراهی کنند و من از همینجا برایشان آرزوی موفقیت دارم .
امروز میبینم تلاش من برای ساختن کادری از اساتید مجرب جواب داده است و خوشحالم که تک تک دوستان راضی هستند.
انتخاب بهترین استاد از میان همه ی استادها امری است بسیار سخت . حتی استادهای مهمانی هم داشتیم که لایق این لقب هستند مانند پرفسور ریگولس بلک و ...
از همه ی شما دوستان تشکر میکنم که زحمت کشیدید و رای دادید، حتی از اون دسته از دوستان که برای این رای دادن که مثلا فلانی حتما رای بیاره هم تشکر میکنم . و اما نتایج :
پرفسور آیلین پرنس : 5 رای
پرفسور آنتونین دالاهوف : 5 رای
پرفسور جیمز س. پاتر 10 رای
پرفسور دلاکور : 2 رای
بهترین استاد هاگوارتز از نظر دانش آموزان : جیمز سیریوس پاتر
بهترین استاد هاگواترز از نظر مدیریت : آیلین پرنس
به هردوی این عزیزان به پاس زحماتی که کشیدند امتیازاتی تعلق خواهد گرفت .
موفق باشید.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
" -زندگي آنچه زيسته ايم نيست ، بلكه چيزي است كه به ياد مي آوريم تا روايتش كنيم ." گابريل گارسيا ماركز
خب من رایمو پاک کردم چون اصن یادم نبود جیمز معلمه. تکالیف استاد دالاهوف و جیمز بسیار زیبا بودن. مجبور بودی کل خلاقیتت رو به کار گیری. از طرف دیگه تکالیفشون به اصطلاح فان بود یعنی همش درباره درس نبود. من یک امتیاز مثبت به جیمز به خاطر تکالیف نقاشیش میدم. پسا های تدریسشان بسیار زیبا بود و من وقتی میخوندم گذر زمان رو حس نمیکردم. پست تدریس جلسه اخر پیشگویی یک امتیاز مثبت برای جیمز به همراه داره. یک امتیاز مثبت به استاد دالاهوف میدم چون در کنار تصحیح کردن نمرات توضیحاتی برای کل دانش اموزان و تک تک دانش اموزان مینوشتن. در کل من به جیمز سیریوس پاتر رای میدم.
خب اگه بخوام سلیقه ای رای بدم من کلا با معجون سازی حال میکنم و دوست دارم همش معجون درست کنم ولی نامردیه اگه به خاطر علاقه م به یه درس همه چیز رو نادیده بگیرم. به نظر من بهترین تدریس رو جیمز سیریوس پاتر داشتند. چون رول هاش واقعن شاد بود. و تکالیفش متفاوت! البته من فقط دو جلسه ی آخر کلاس ها رو بودم. پس تا جایی که بودم و دیدم جیمز سیریوس پاتر!
بنده باید به کی رای بدم وقتی که در این ترم کلی مباحث ضد وزارتی و ضد اربابی در کلاس های چاخانوف و بوژبوژی مطرح شد؟! بنده به دلایل ابتکارات و پست های خنده ی تدریس به جیغز سیریوس پاتر بوژبوژی رای داده و هرگونه نسبت فامیلی و غیرفامیلی با این آمیب را به شدت تکذیب می نمایم.
من بدون شک به کسی رای میدم که با این وضعیت مدرسه، با طرح کردن سوالات نقاشی به هاگ طراوت بخشید! که اون کسی نیست جیمز سیریوس پاتر!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Modir look at that ticket I work out Modir look at that ticket I work out When I go to "contact us", this is what I see Modirs are in bed and they wont answer me I got passion in my head and I ain’t afraid to show it
من الان بین ِ فلور دلاکور و آنتونین دالاهوف تو شکم. فلور، سوال هایی می پرسه که آدم خیلی خیلی راحت باشه باهاش (سوال های جادویی رو می گم. نه خود ِ معلم. :دی) و همین طور، پست ِ تدریسش، طولانی نیست و خوب نمره هم می ده.
اما آنتونین دالاهوف هم تدریس خوبی داره؛ سوال های خوبی می ده و تنها مشکلشون اینه که یخورده، پست ِ تدریس ِ طولانی ای دارن. (البته در مقایسه با چارلی و اینا. نه در برابر آمبریج جان... :دی) من واقعا نمی دونم به کی رای بدم. اما من به "پروانه" رای می دم. (هر چند رای من هیچ چیز رو عوض نمی کنه... :پی)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تنها گیاهِ سیاهِ فتوسنتز کننده ی بدون ریشه ی گرد، با ترشح مواد گازی سیاه از واکوئلش. چرا ایمان نمی آورید؟
درسته که مدیریت هاگ این ترم خیلی سعی کرد با قوانین سخت اینجا رو تبدیل به پادگان نظامی کنه ( که البته از یه اسلی جز اینم انتظار نمیره) و درسته که اینجا مدرسه است و اسم کلاسها هم میگه موضوع هر کدوم چیه و بازم درسته که زمانی هاگ محلی برای رول نویسی بود و این ترم محلی برای .... رول ننویسی!! آما جیمز سیریوس پاتر با نوشتن رولهای خیلی خوب برای تدریسش حداقل مجبور میکرد بچههایی که حوصلهی خوندن رول ندارن یه رول خوب بخونن و با ساختارش آشنا بشن و با تکالیف متنوعی که میداد مثل ایده نقاشی کشیدن یا سوالات بامزه ای که مطرح میکرد خیلیها رو به کلاسش جذب کرد.
هر چند از نمراتی که بهم داد راضی نیستم اما رای من جیمزکه و بس!