نقل قول:
یاکسلی نوشته:
نام:آنتونین دالاهوف و بارتی کراوچ
تاپیک:انجمن های خصوصی(تالار اسلیترین)-آشپزخونه اسلیترین
(شما خودتون میتونید برید بخونید ولی بقیه،غیر اسلیترینی ها نمیتونند جرم رو ببینند.)
پست ۹۵ تا ۹۸ اقدام به اغفال مار ارباب(نجینی)کردند و سپس او و بارتی کراوچ کارهای بیناموسی کردند.
---------------------------------------------------------------------------------
آماندا بروکل هرست و مینروا مک کونگال در پست ۱۲۲# و #۱۲۳ تاپیک پاتیل درزدار اقدام به دزدی از خونه آرتور ویزلی شدند.
---------------------------------------------------------------------------------
خب من الان برم بریزم تو تالار خصوصی این بدبختا رو بگیرم، بعد فردا یکی از گریفندور بیاد بگه تو تالار خصوصی منم خلاف شده، من چجوری برم؟
همینجا از مدیران درخواست دارم دسترسی تمام انجمن های خصوصی سایت منجمله انجمن مدیران رو به زندانبانان آزکابان بدن تا چشم همیشه بیدار نگهبانان دولت جرم ها رو رصد کرده و عدالت و آزادی و پرواز رو اجرا کنه.
نتیجه ی نهایی: چون تالارهای خصوصی خارج از حوزه ی استحفاظی آزکابانه، این دوتا قسر در رفتن!
اما درباره ی سرقت از خانه آرتور ویزلی؛
قانون عطف به ماسبق نمی شود! یعنی چی؟ یعنی اعلام جرم تازه از دیروز فعال شده ولی خونه ی این مرتیکه مشنگ شیفته رو یه ماه بیشتره که دزد زده. بنابراین هر جرم و جنایتی که تا دیروز انجام شده قانونا منعی نداشته و آزادی و پرواز بوده.
حالا اگه بعد از این باز هم یه دزد ناشی پیدا بشه که به کاهدون آرتور ویزلی بزنه، بیا خبر بده تا ببینیم چه میشه کرد.
نتیجه ی نهایی: پس از لیست برداری از اجناس بارو و مقایسه اش با قبل از سرقت مشخص شد که مبلغ دو نات به موجودی های خانه اضافه شده که ظاهرا ناشی از شدت ترحم دزدان بوده است. بنابراین متهمان مذکور مجرم شناخته نمی شوند.خب دیگه کی موند یاکسلی؟!... هیشکی؟!...
خودت که موندی.

نظرت چیه اسم خودتو به جرم آزار و اذیت وزیر بفرستم تو لیست زندانیا؟!
دِ آخه بی انشاف! لینک بده! خدا رو خوش میاد من با دوتا کلاه سنگین رو سرم این همه راه برم انجمن به انجمن بگردم دنبال پاتیل درزدار و بعدشم صفحه ی دو و یه ساعت بگردم تا پست نمی دونم چند پیدا بشه و خو بعدش حالی به آدم می مونه؟... نه والا! احوالی به آدم می مونه؟!... نه بلا!...