سلام
به نظر من مدیران انجمن دیگه اصلا معنا نداره. چون انجمن در حال حاضر فقط ایفای نقشه. انجمن های غیر ایفای نقش توسط مدیران انجمن رسیدگی نمیشه. خود به خود پست میخورن و جلو میرن و ناظری گاهی سر میزنه. این روند طبیعی هستش در مورد انجمن های غیر ایفای نقش. بحث های هری پاتری خوابیدن به جز فن فیکشن و کارای اشتراکی چیز خاصی نمونده. یکی دو تا طرح ناتمام مونده خودم پیگیری میکنم زودتر تموم بشن (فرهنگنامه +پاترمور). خیلی هم بخوایم امیدوارانه نگاه کنیم فعال شدن بحث واسه فیلم های اقماری (مثل جانواران شگفت انگیز) یا کتاب های دیگه رولینگ میتونه برقرار بشه نه چیز دیگه.
در نتیجه مدیران انجمن دیگه اصلا مفهوم نداره. همون مدیران ایفای نقش باشه خیلی بهتره. الان لیلی که در کینگزکراس فعالیت میکنه همون بهتره که دسترسی وبمستر قبلی رو برگردونم.
فلور هم دقیقا نمیدونم چیکار میکنه. ازش بارها خواستم مشارکت کنه ایده بده یه ندایی بده اما خجالتی تر از این حرفاست نمیدونم یا مارو حساب نمیکنه. کلا وجود ندارم ازشون بپرسم نقش شون چیه !!!
ایوان رو فقط میدونم خیلی گرفتاره. در نتیجه من معتقد هستم بهتره سمت مدیران انجمن تبدیل بشه به مدیران ایفای نقش. یعنی مثلا سه مدیر ایفای نقش داشته باشیم.
یکی شون رسیدگی کنه به ناظران و امورات هاگزمید - مرگخواران - دیاگون - یک گروه هاگوارتز
یکی دیگه رسیدگی کنه به ناظران و امورات قلعه - محفل - وزارت - یک گروه هاگوارتز
مدیر سومی هم به ناظران و امورات لندن - کوییدیچ - آزکابان - یک گروه هاگوارتز
× گروه دیگه هاگوارتز رو مسئولیتش باشه برای یکی از وبمسترها.
× هاگوارتز دروم اشترنگ کلا مال استرجس
هیچ مدیر ایفای نقشی هم نیاد دیگه ناظر باشه توی این انجمن ها. بلکه موارد ذکر شده رو براش ناظر تعیین کنه و به اون ناظر جهت توسعه فعالیت همون انجمن کمک کنه. مدیر دوم مثلا نره در امورات انجمن های مدیر اول دخالت کنه.
این قضیه مدیر الان یک سال و نیمه روی مخ منه. دیگه دیکتاتوری عمل باید کنم. اصلا نظر هیچ کدوم تون اهمیت نداره. فقط خودمان !