اما درباره مدیریت؛
فک کنم جادوگران تقریبا فرومی باشه که من دیدم مدیرانش تقریبا، نقش هویج (
) رو بازی می کنن! یعنی این وسط گردانندگان دسترسی می دن، نظارت میکنن (بر کار ناظرا) و کلا همه چی با خودشونه، حالا دقیقا مدیر چی کارس، من نمی دونم. تا جایی که دیدیم، مدیر، ناظرانِ انجمن های تحت نظرش رو مشخص می کنه، توشون فعالیت مستمر داره ولی مطمئنا فعالیتش خیلی کمتر ولی تاثیر گذار تر از ناظر هست. اون توی رول زدن حرفه ای تره و می تونه سوژه هارو از رسیدن به درجه شهادت نجات بده، هرچند مورد خشم و غضب پیامبر سیاهی قرار بگیره!
واسه همین به نظرم ایده بازنگری کلی روی این قضیه مدیر باید توی جادوگران انجام بشه، اصلا خودمو در سطح بحث نمی دیدم، اما این قضیه، اگر با مدیریت بعضی ها و در نتیجه فعالیت بیشتر انجمن ها منتهی بشه، باعث خوشحالی همس دیه!
من با طرح این وزغ ممکلت هم موافقم! اما این مدیران گرانقدر گروه های چهارگانه، باید از همون گروه باشنا! و جسارتا، دسترسی مشاهده انجمنای گروه های دیگرو هم نداشته باشن. چون منطقیه فقط گردانندگان ای دسترسی رو داشته باشن. البته مدیری که انجمن مرگخواران رو داره باید مرگخوار باشه.
فکر کنم برای سه تای این گروه-انجمن ها، شخص مورد نظر در دسترس باشه، اما فک کنم هافلپاف دست وبمسترا باشه خیلی بهتره! چون وبمسترا غالبا وقت کمی رو دارن و نظارت هافل هم اصلا وقت نمی خواد!
همین دیه! کلا به نظرم یه تجدید نظری رو این قضیه مدیریت بکنید. راحت هم باشید، هر کسی رو لایق دیدید، حتی دو نفر در یک گروه-انجمن، رو مدیر کنید، این مدیریت دوره ای پیشنهادی بانو ایوانز هم خیلی جذابه! می تونیم بر اساس انتخاب گردانندگان، یک نفر رو به عنوان مدیر یک بخش انتخاب کنیم و همینطور بخش های دیگه.
خب، ممنون از دالّاهوف برای این بحث!
فلیت
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

... طبق استدلالات بالا تکروی داشتم... چند نفرو بلاک کردم... انجمن های بقیه گروه ها رو دیدم...بعد از اینکه دیگه مدیر نبودم تا چند وقت با شناسه دیگه انجمن مدیرارو میخوندم و حتی موقع مدیر شدن اینقدر هیجان داشتم دسترسی نامحدود داشته باشم که به کوییرل گفتم هر کاری غیر از خبر فرستادن هم باشه قبول میکنم.