جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

7 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
1
عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
هاگوارتز وحشی!

هاگوارتز وحشی!

بردلی 1405/03/23 03:30  59 خواندن  بدون نظر 
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  137 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  250 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  246 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  327 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  231 خواندن  1 نظر 
wand

روزنامه صدای جادوگر

wand
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: اعلام جرم
ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1394 22:01
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

وندلین شگفت انگیز نوشته:
با توجه به این پست و این پست که ثابت می کنه هرمیون گرنجر در امر پیچوندن دوئل سابقه داره:

نقل قول:
هرمیون گرینجر! اگه در این دوئل به موقع شرکت نکنین دیگه هیچ درخواست دوئلی رو از شما قبول نمی کنیم. همینطور دعوت هایی که از شما به عمل میاد.

و با توجه به اینکه دوئل مساله مرگ و زندگی و شرافت و نجابت و تو جورز پور می باشد، در مقام وارث بی چون و چرای مرحوم الادورا بلک، علیه گرنجر اعلام جرم کرده و نسبت بهش شکایت دارم! خواستار دستگیری این مجرم هستم که بره وردست کله زخمی و باشد که الف دال نباشد!

خب در حقیت برای این عملکرد در قوانین موضوعه جرمی تعریف نشده وندلین عزیز ولی جهت رفع کدورت خاطر شما دستور میدم به معلمش بگن تا براش جریمه اضافی تعیین کنه و 10 امتیاز از گروهش کسر میشه و ضمنا تا هفته بعد از شام برای ایشون خبری نباشه!
البته باید بگذاریم یک شب بازداشتشون برای شعار دادن جلوی ساختمون وزارت سپری بشه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/1/14 22:25:04
ارسال شده در: جمعه 14 فروردین 1394 21:36
نمایش جزئیات
آفلاین
با توجه به این پست و این پست که ثابت می کنه هرمیون گرنجر در امر پیچوندن دوئل سابقه داره:

نقل قول:
هرمیون گرینجر! اگه در این دوئل به موقع شرکت نکنین دیگه هیچ درخواست دوئلی رو از شما قبول نمی کنیم. همینطور دعوت هایی که از شما به عمل میاد.

و با توجه به اینکه دوئل مساله مرگ و زندگی و شرافت و نجابت و تو جورز پور می باشد، در مقام وارث بی چون و چرای مرحوم الادورا بلک، علیه گرنجر اعلام جرم کرده و نسبت بهش شکایت دارم! خواستار دستگیری این مجرم هستم که بره وردست کله زخمی و باشد که الف دال نباشد!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

دیدمش از این جا رفت، اون بالا بالاها رفت!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 خرداد 1393 15:08
نمایش جزئیات
آفلاین
رییس مشنگ! پاشو بیا ارباب رجوع رو جواب بده دیگه! منِ وژیر با این همه مشغله باید بیام با رعیت کل کل کنم دوماد؟!

باری... ادوارد رایان! چه اسم ادیبانه ای داری!
شما خبیث نیستی پسرم فقط جنس مصرفیت رو از جای مطمئن نمی خری. بیا چیزهای وزارت نشان بزن که بری فضا نه اینکه بری قاطی گودزیلا و باقالی و اسپیلبرگ!

قوانین اعلام جرم هم اینجا اعلام شده. فازت که پرید برو مطالعه کن. الانم آزادی! خزانه خالیه! نون مفت نداریم بدیم زندونیا بخورن. خدافز!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: دوشنبه 12 خرداد 1393 11:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من میخوام اعتراف کنم آقا...
.
.
.
.
من وقتی تو سفر زمان بودم به 31 یوتاروساروس کروشیو زدم.5 تا هم تی-رکس آوااداکداورا زدم.

تازه شم کل یه محوطه ای رو که غذای 27 تا دایناسور گیاهخوار رو تامین میکرد رو سوزوندم.

هرکی هم بهم گفت خبیث خودشه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خوب زندگی کن. بزرگ شو و... کچل شو! بعد از من بمیر و اگه تونستی با لبخند بمیر. توی کارات دودل نباش. ناراحتی چیز باحالی برای به دوش کشیدنه ولی تو هنوز خیلی جوونی!

کوروساکی ایشین- بلیچ

ارسال شده در: سه‌شنبه 2 اردیبهشت 1393 14:06
نمایش جزئیات
آفلاین
اصن حالا که دارم دقت می کنم می بینم که من حیفم
بحله.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 16:15
نمایش جزئیات
آفلاین

یه آواتار بزار دل ما خوش شه..همینطوری خشک و خالی که نمیشه.بعدشم به خودت رحم نداری،به این تاپیک رحم کن.من اگه الان شما بندازم بند دیوانگان بی حد و مرز،اونارو هم دیوونه میکنی!انگیزت رو کنترل کن عزیز برادر،کنترل!

اگه قرار باشه شمارو به جرمی زندانی کنیم،انگیزه بیش از حده!ده تا پست که یهو نمیزنن..هشت تاش تکراریه!خو ناظر بیچاره چه گناهی کرده؟؟برو خوش باش شما! آزادی هرچی دلت میخواد کروشیو بزنی.

زیر سایه تاریکی،آزاد بدرخش!

بعد نوشت:توصیه میکنم حتما تاپیک های محفل رو زیر و روو کنی.برو اونجا عشق و حال کن واسه خودت.کسی هم کاریت نداره!هر کدوم از فرم هارو ده بار پر کن،توی همه ی تاپیک ها رزرو بزن.اعلام وفاداری کن و هرکاری که عشقت میکشه...ببینم چه میکنیا!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 14:34
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب انگار چون مورفین وزیره اصلا مهم نیست.پس بنده هرکسی سر رام بود روش کروشیو انجام می دم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 28 فروردین 1393 11:16
نمایش جزئیات
آفلاین
من می خوام اعتراف کنم!

من روی یکی کروشیو انجام دادم که در اون لحظه بسی حال داد.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 26 فروردین 1393 22:04
نمایش جزئیات
آفلاین
ملت جان!

با توجه به اینکه خیلی بیش از 72 ساعت از صدور این اطلاعیه گذشته و هیچکس پیدا نشد که بر ضد دشمنان آزادی و پرواز اعلام جرم کند، اینجانب شخصا وارد عمل شده و اعلام می دارم که افراد زیر دستگیر شده و جزو بازداشت شدگان موقت آزکابان می باشند:

تد ریموس لوپین

جیمز سیریوس پاتر

دلوروس آمبریج

هلگا هافلپاف

احتمال برگزاری دادگاه برای این افراد وجود دارد ولی اگر وجود هم نداشته باشد خیالی نیست و این ها پرونده شان سیاه تر از آن است که دفاعیات درست و حسابی داشته باشند.

ضمنا پس از بررسی پرونده ی لودو بگمن و هوکی؛ جن خانگی مونث، تصمیم بر صدور عفو وزیری در حق این دو نفر صورت گرفت. چرا که همان دوره ی اول زندان و جانبازی 99 درصد برای بگمن و بحران شخصیتی-جنسیتی برای هوکی بس است و مجازات بیش تر لازم نیست.

ویرایش: فلور دلاکور نیز مورد عفو وزیری قرار گرفت.

زنده باد تابستان!
وزیر سحر و جادو؛ مورفین گانت

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/1/27 0:06:41
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1393/1/27 0:07:40

هورکراکس را به خاطر بسپار؛ ولدمورت مردنیست!
ارسال شده در: سه‌شنبه 1 بهمن 1392 16:22
نمایش جزئیات
آفلاین
نـــــــــــــــه منو ببرید شکنجه کنید ولی با خانواده ی من کاری نداشته باشید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.ناسلامتی من مادر خانوادم
و صد البته دقت کنید! نمی تونید خونواده ی ویزلی رو اذیت کنید چون میدونم همه ی این کارا توطئست
:proctor:

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
پارسال ایفای نقش هرماینی گرنجر بودم!! بیکارم کردن !!بـــــــیکار!!
(البته از بروبچ جادوگران متشکرم چون واقعا زمان برای ایفای نقش نداشتم، رول نباید بیکار بمونه)

به توئیترم هم سری بزنید!!
https://twitter.com/hamed__n