یه کلوم می رفتی از طریق پیغام شخصی یا هر جای دیگه می گفتی من خوش ندارم اینجوری بهم گیر بدی یا خوش ندارم اسممو جور دیگه ای صدا کنی. بعد از این اگر دوباره به مشکلی بر می خوردی، میومدی به مدیریت می گفتی. که باز هم اینجا نه. ضمن اینکه بوق زدی به صفحه و نیم ساعت طول کشید که برای من لود بشه، باید توی گفت و گو با مدیران مطرح می کردی یا بلیت می زدی.
سیریوس عزیز، راستش من قبل از ارسال این پست با یکی از مدیران صحبت کردم و بهش گفتم بهم توهین شده و اینکه کجا باید ارسال کنم این پست رو. ایشون گفتن یا بلیط بزن یا توی نحوه ی برخورد مطرحش کن؛ مدیرا رسیدگی میکنن. منم همین کار رو کردم.
من تا به حال با کسی مشکلی نداشتم و سرم توی لاک خودم بوده. به همه احترام گذاشتم و عملا انتظار احترام داشتم. هر کسی ممکنه یه زمانی یه کلمه رو فراموش کنه. گاهی از خستگی و گاهی از مشغولیت فکری (که خدا رو شکر من این روزا هر دو رو با هم دارم). من هی سعی کردم بخندم تا فراموش بشه ولی ایشون ول کن نبودند و قضیه رو اونقدر کشیدن که نخ کش شد.
با توجه به حرفهای مدیران گرامی و پروفسور دامبلدور عزیز دیگه این موضوع رو کش نمیدم ولی دوست ندارم از این به بعد پست هایی مثل این ببینم که بهم تیکه بندازه.
من با "پاخوشحال" یا هر اسم دیگه ای که بذارن مشکلی ندارم و ناراحت نمیشم چون جزیی از ایفای نقشه ولی دوست ندارم به شخصیت در پس شخصیت گلرت توهینی بشه.
پ.ن: سایز عکس ها رو طوری انتخاب کرده بودم که بدون بازکردن قابل خوندن باشن ولی اون موقع متوجه سنگین شدن صفحه نبودم.
نقل قول:
ببین جناب، شما الان از دو حال خارج نیستی.
الف، رفتی گزارش بدی به مدیریت که بت توهین شده.
ب، نرفتی گزارش بدی به مدیریت که بت توهین شده.
اگر الف، آنگاه شما بیجا میکنی میای اینجا خط و نشون می کشی. مدیریت که دسته بیل نیست. تشخیص میده بت توهین شده یا نه.
اگر ب، آنگاه همچنان بیجا میکنی میای اینجا خط و نشون می کشی. مدیریت که دسته بیل نیست، تشخیص میده بت توهین شده یا نه.
جواب این سوال در بالا داده شد ولی میشد با نزاکت تر هم این حرف ها رو بیان کرد.
با عرض پوزش از دوستان عزیزی که مصدع اوقاتشون شدم.
Gellert Proudfoot
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

اعلام کنم ، چون ما هر چیزی داریم از همین تمایلاتِ دامبلدورانه و بچه های کم سن و سالِ محفله