سلام
منتظر توضیحی.. اومدم توضیح بدم.
اول که کی گفته زحمت نکشیده ریتا؟ من گفتم؟ خوبه من بودم اونجا و شخصن گفتم دمتون گرم و خودمون- همین جمعی که جمعیم رو عشق است.
دوم.. ینی شما میگی من نباید حرف خودمو بزنم؟ نباید انتقاد کنم؟ دلگیر بودم حرفمو زدم.. مگه شما خودت شاکی باشی حرفتو نمی زنی؟ مدیر انتقاد نمی کنه تو سایتای دیگه ینی؟ ینی نظرشو فقط توی عملش نشون میده؟
ببین برادر من.. چرا الکی بحثی که مربوط نیست بهت رو گنده ش می کنی؟
روی صحبت ِ من به چند نفر بوده توی اون پست که اسمشون رو اعلام کردم.. اونم به این دلیل که فکر می کنم اگه مشکل و دلگیریم رو به دوستم بگم.. مسلمن درک می کنه و سعی می کنه با هم به توافق برسیم.. ولی کسی که نه می شناسیم همو نه ارتباط چندانی داریم.. تا ساعد عسل کنی دهنش بزاری بازم ناراضیه و حرفی بزنی از مشکل.. ول می کنه میره. از نظر شخصی.. من واسه همچین شخصی کمترین اهمیتی قائل نیستم. اما برای کسایی که ازشون اسم بردم پیام فرستادم تلگرام و با هم حرف زدیم.. به توافق رسیدیم.. من گله کردم.. اونا گله کردن.. من پذیرفتم.. اونا هم پذیرفتن. پس فکر نمی کنم این موضوع به شما کمترین ارتباطی داشته باشه.. هووم؟
حالا دوستی باهاش .. خواستی ازش دفاع کرده باشی، اونم اکی.. فکر کردی بخاطر مقامم تو سایت دارم هر حرفی دلم می خواد میزنم؟ خیر برادر من. آشنایی من و ریتا حداقل به قبل از آشناییش با شما برمیگرده و اولین آشنایی مون هم حضوری بوده.. واسه همینه اعتماد می کنم مدیریت میتینگ میدم بهش.
این بحثا رو با خود ریتا کردم.. نیازی نمی بینم راستش واسه کس دیگه ای جز خود شخص توضیح بدم.
مسئله دوم.. حس می کردم تونسته م منظورمو برسونم توی اون پست.. ولی گویا متوجه نشدی!
ببین آقا.. یه شخصی مثه روونا ریونکلا دوست ِ منه. یه شخصی هم مثل ریتاسکیتر هم دوست ِ منه. خوشبختانه انقدر هم صمیمی هستیم که دعوا کنیم با هم و کینه ای نمونه.. یا شوخی کنیم و جدی نگیریم.
اوضاع بین ِ این دوتا بهم میریزه.. من اینجا بخاطر دوستی که با هر دو طرف دارم نمی تونم و نمی خوام قضاوت کنم. کار من نیستش.. دو تا راه تعریف کردم واسه خودم. اول اینکه بیخیال شم و بگم به من مربوط نیست و خودتون حلش کنید. که خب متاسفانه بچه ها اومدن با من صحبت کردن و گله کردن از اون یکی.. و تشخیص من اینه بهم مربوطه.
راه دومم این بوده که بیام و مشکلات ِ هر دو رو بگم و بیان کنم غر نزنید و از هم گله نکنید. این مسائل هستش و کم کم با هم کنار میاید. همونجوری که من با دوستام کنار اومدم و مشکلی نداریم از هم گله کنیم.
و اینکه چرا گله کردم هم باز مربوط نیست به کسی.. جز به کسایی که مخاطب بودن. اونا هم می دونن که " بله.. من ناراحتم " . حالا اگه شما می خوای بگی چرا گله کردم و نباید می کردم هم.. اول که حق منه بعنوان کاربر از چیزی که ناراحتم می کنه حرف بزنم و دهنم بسته نشه. دوم اینکه توضیح خواستم و این حق منه باز.. هم بعنوان مدیری که ازش خواستن قضاوت کنه.. هم بعنوان یه دوست. که بازم این مسئله.. که " چرا ؟! " به صلاحدید خودم بوده.
مسئله سوم.. اینکه چرا بستم تاپیکو!
من مدیر این سایتم آقا.. صلاح دونستم ببندم تاپیک بخشی که کار مرتبطش تموم شده و به کسی واسه کاری که صلاح میدونم توضیح نمیدم.
اما شما دوست ِ منی. یه تبصره هایی همه جا هست واسه دوستا..
بازم عرض می کنم.. وظیفه ای در قبال توضیح چیزی که تصمیمم بوده ندارم و نخواهم داشت.
امیدوارم به اندازه کافی منطقی و مفهوم حرف زده باشم..
شاد باشی : )
آبر