شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با عرض سلام خدمت مسئولین هاگوارتز، با توجه به مشکلات پیش آمده برای سایت در چند روز گذشته، درخواست تمدید تدریس جلسه ی سوم کلاس ها رو برای یک هفته ی دیگه دارم. امیدوارم با این درخواست موافقت بشه.
گلرت پرودفوت نوشته: پیشنهاد میکنم به جای استفاده از یک تابلوی شنی که محدودیت عددی داره، امتیازات رو توی تابلوی شنی به صورت نمودار میله ای نشون بدیم. مجموع امتیازات رو هم توی ساعت شنی بزنید که ملت ببینن امتیازاشون رو و اگر خواستن دوباره بشمرن و چک کنن. از دید شخصی، روشی که در حال حاضر وجود داره اونقدرها روش جالبی برای نمایش امتیازات نیست. برای روشن شدن این موضوع مثال میزنم. فرض کنیم امتیاز گروهی 353 و گروه دیگر 347 باشه. در این صورت:
353/7=50.42 با توجه به کوچکتر از نیم بودن اعشار، به سمت پایین رند شده و برابر با 50 خواهد شد.
347/7=49.57 با توجه به بیش از نیم بودن اعشار، به سمت بالا رند شده و برابر با 50 خواهد شد.
امتیاز این دو گروه 7 واحد تفاوت دارد اما با یکدیگر برابر خواهند شد. اگر این تقسیم بر هفت جزو محاسبات اصلی امتیازات نباشد، گروه دوم به اشتباه فکر می کند که با گروه اول برابر است و ممکن است اعضای آن با انگیزه ی کمتری شرکت کنند؛ و اگر این تقسیم بر هفت را جزو محاسبات اصلی امتیازات حساب کنید، در پایان ترم پیامدهای فاجعه باری مانند تغییر قهرمان را نیز ممکن است شاهد باشیم...
پیشنهاد میکنم به جای استفاده از یک تابلوی شنی که محدودیت عددی داره، امتیازات رو توی تابلوی شنی به صورت نمودار میله ای نشون بدیم. مجموع امتیازات رو هم توی ساعت شنی بزنید که ملت ببینن امتیازاشون رو و اگر خواستن دوباره بشمرن و چک کنن. از دید شخصی، روشی که در حال حاضر وجود داره اونقدرها روش جالبی برای نمایش امتیازات نیست. برای روشن شدن این موضوع مثال میزنم. فرض کنیم امتیاز گروهی 353 و گروه دیگر 347 باشه. در این صورت:
353/7=50.42 با توجه به کوچکتر از نیم بودن اعشار، به سمت پایین رند شده و برابر با 50 خواهد شد.
347/7=49.57 با توجه به بیش از نیم بودن اعشار، به سمت بالا رند شده و برابر با 50 خواهد شد.
امتیاز این دو گروه 7 واحد تفاوت دارد اما با یکدیگر برابر خواهند شد. اگر این تقسیم بر هفت جزو محاسبات اصلی امتیازات نباشد، گروه دوم به اشتباه فکر می کند که با گروه اول برابر است و ممکن است اعضای آن با انگیزه ی کمتری شرکت کنند؛ و اگر این تقسیم بر هفت را جزو محاسبات اصلی امتیازات حساب کنید، در پایان ترم پیامدهای فاجعه باری مانند تغییر قهرمان را نیز ممکن است شاهد باشیم...
21. اساتید محترم مکلف به ارائه نمرات به صورت غیر اعشاری می باشند.در صورتی که نمره به دست امده اعشاری باشد می بایست عدد به دست آمده را به سمت بالا گرد نمایند.به عنوان مثال: 3.75 را به صورت 4 وارد نمایند. تبصره: اگر حاصل به صورت نیم درامده باشد عدد به سمت بالا گرد می شود.3.5 به صورت 4
توی این قانون نیومده که ما اعداد کم تر از 0.5 اعضار دار را دقیقن چه کنیم... با برخی اساتید هم صحبت کردم، دیدم اونا هم پی بردند. البته، شما گفتید که اعشار ها رو به بالا، اما با وجود تبصره ای که زدین نسبت به 0.5 اعشار دچار تردید شدم! اگه میشه این قانون رو توضیح بدین اگه من بد برداشت کردم یا اصلاح کنین! چون یک امتیاز ممکنه توی سرنوشت قهرمان تاثیر بزاره!
قربان شما ریتا
+ من نسبت به همون مورد نمرات رو به بالا رند کردم همه رو! کاری که بیشتر اساتید کردند!
با درود.
خب فکر می کردم این واضح باشه ولی خب گویا نبوده!
ببینید منظور این بوده اعدای اعشاری به صورت 0.5 و بالاتر از اون به سمت بالا گرد بشن ولی اعدادی که اعشارشون کمتر از نیمه رو به سمت پایین گرد بفرمایید.این مقصود اصلی ماده ست. نقل قول:
من نسبت به همون مورد نمرات رو به بالا رند کردم همه رو! کاری که بیشتر اساتید کردند!
اگر مقصودتون حاصل اعشاری نیم هست نگران نباشید اشتباهی رخ نداده و درسته.نیم هم باید به سمت بالا رند بشه.
نقل قول:
سلام بر مدیریت زحمت کش مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز.
در پی ترک کردن ناگهانی استاد جادوی سفید مرلینی، بنده روبیوس هاگرید، ناظر زحمت کش تالار گریفیندور رو به عنوان استاد جدید جادوی سفید مرلینی معرفی میکنم.
با تشکر.
با تشکر از اطلاعتون در این خصوص، وفق ماده 5 ضمن کسر 10 نمره از گروه گریفندور روبیوس هاگرید به سمت تدریس جادوی سفید منصوب میشن.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/23 15:09:48 ویرایش شده توسط سیوروس اسنیپ در 1394/4/23 15:24:01
21. اساتید محترم مکلف به ارائه نمرات به صورت غیر اعشاری می باشند.در صورتی که نمره به دست امده اعشاری باشد می بایست عدد به دست آمده را به سمت بالا گرد نمایند.به عنوان مثال: 3.75 را به صورت 4 وارد نمایند. تبصره: اگر حاصل به صورت نیم درامده باشد عدد به سمت بالا گرد می شود.3.5 به صورت 4
توی این قانون نیومده که ما اعداد کم تر از 0.5 اعضار دار را دقیقن چه کنیم... با برخی اساتید هم صحبت کردم، دیدم اونا هم پی بردند. البته، شما گفتید که اعشار ها رو به بالا، اما با وجود تبصره ای که زدین نسبت به 0.5 اعشار دچار تردید شدم! اگه میشه این قانون رو توضیح بدین اگه من بد برداشت کردم یا اصلاح کنین! چون یک امتیاز ممکنه توی سرنوشت قهرمان تاثیر بزاره!
قربان شما ریتا
+ من نسبت به همون مورد نمرات رو به بالا رند کردم همه رو! کاری که بیشتر اساتید کردند!