من برای نمره ی "کلاس تغییر شکل" اعتراض دارم.
استاد اینطور نوشته:
نقل قول:
شکلک هارو نباید در قسمت های غیر دیالوگ به کار برد، مگر در مواقع خیلی خیلی خاص، به غیر از اون زیاد فاصله انداختن بین بند ها و همینطور وارد کردن احساسات خواننده به نوشته که این باعث میشه تمرکز خواننده بهم بریزه و فقط باید در موارد خیلی خاصی باید استفاده بشه هرچند که کلا توصیه میشه احساسات خواننده رو وارد نکنید. از همه این ها هم بگذریم میرسیم به سبکتون که من به خاطر بیناموسیش چندان خوشم نیومد.
خلاصه ی حرف ایشون این می شه به نظرم:
از قیافت خوشم نیومد 24 برات کافیه.
من چند بار رولم رو بالا و پایین کردم و نکته ی بی ناموسی هم ندیدم توش. نمی دونم از کجا بی ناموسی آوردن که نمره هم کم کردن براش. "فاصله انداختن بین بندها" رو هم نمی فهمم. اگر قواعد رول نویسی رو بدونید، بین هر پاراگراف دو تا اینتر می زنن تا ظاهر رول زیبا شه و یه فضای خالی ایجاد شه تا چشم خواننده از کاسه نزنه بیرون. همینطور بعد از دیالوگ وقتی می خوان برن سراغ پاراگراف، دو تا اینتر می زنن. حالا ایشون با سبک من (قیافه تو مثال بالا) خوششون نیومده من دیگه حرفی ندارم، ولی درخواست دارم به اعتراضم رسیدگی شه و بلای اعتراض روونا ریونکلا سرش نیاد.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

ریتا هم سی و نه درصد، جمعاً می شیم 99 درصد ایفا

فقط چون پستم رو گفتید ناگهانى و يهويى تموم کردم، ميشه بگيد چطورى تمومش مى کردم؟ واسه يادگيرى بيشتر ميگم آخه. 
) ماده ی 21 (اگر هنوز ادیت نشده باشه):