سلام...فنگ...من قمه ام رو گذاشتم دم در...تو هم گاز نگیر!
آقا!(فنگ نر بود دیگه؟!اگه ماده بود بگین ابراز علاقه خاصم رو بهش بکنم!)
از زمانی که زدی پوکندی خودت و ما رو من یه شکلی پیدا کردم...نمیدونم این بسته شدن آی پی اینه یا نه...ولی در کل من معمولا وقتی با
شکن میام توی سایت(چون اون موقع که زندس ترکوندی من رو با
شکن بودم!) با
این صفحه روبرو میشم...در کل...بدون
شکن مشکلی ندارم...با این
شکن هم همیشه اینجوری نمیشم...ولی معمولا اینجوری میشم!
البته چیز زیاد حادی نیست...خب بدون
شکن میتونم میام...اما چون من همه کارام با سایتای
شده است(منحرفا!ننه سیریوسا!خب به من چه سایتای خرید و فروش اینترنتی رو هم
کردن!به من چه؟!)سختمه برای اینکه هی بیام جادو بزنم
شکن رو خاموش کنم...و از اونجایی که "هی بیام جادوگرانم" زیاده،یکم دردسر دارم!
اما اگه مشکلش لاینحله خب مهم نیست...زیاد هم مشکل جدی نیست...اگه قابل حله،حل بشه ممنون دارتونیم!
ــــــــــــــــــــــــــ
پاسخ:
هاف هاف واق هاپ هوواف هاف (این قضیه ربطی به گیس و گیس کشی ما نداره. سیستم امنیتی سایت وقتی با یک سری از آی پی های مشخص- در واقع مجموعه ای از پروتکل های همسان و مشابه، وارد سایت میشین و یا پست میزنید، شمارو در اون محدوده شناسایی میکنه.)
خوواف هاف هاف واق (اگر در ورود های بعدی یا ارسال پست های بعدی، آی پی شما به طرز غیر طبیعی تغییر کنه و مفهوم منطقه جغرافیایی جدا از کشور معمول رو برسونه (کشور میزبان اون سرویس ف.ی.ل.ت.ر شکن) و از اون محدوده شماره ها خارج بشه، این سیستم امنیتی مسدود میکنه اون آی پی جدید رو چون تصور میکنه که فعالیت مشکوک رخ داده و مثلا شناسه شما هک شده. طبیعی هم هست.)
هاپ هاپ هاپ واق وواف (شما در گوگل یا هات میل هم با ف.ی.ل.ت.ر شکن لاگین کنی بلافاصله پیغام میده که از محدوده جغرافیای دیگه ای وارد اکانت شما شدن. آیا تایید می کنید که خودتون بودین؟ حالا ما مثل اینها اینقدر پیشرفته نیست سیستم مون که ریسک کنیم و بپرسیم که آیا خودت بودی رودی یا نه. مال ما شبیه ویزاکارد و مستر کارده که ببینه از ناکجا آباد اومدی، زود می بنده. )
واق هاپ (این مورد قابل حله به سادگی اما فعلا تصمیمی گرفته نشده که کاهش بدیم این سطوح امنیتی رو. )