جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

10 کاربر(ها) آنلاین هستند (6 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
6
مهمانان
4
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  94 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  204 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  217 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  306 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  208 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: قلم پر تندنویس
ارسال شده در: چهارشنبه 14 بهمن 1394 19:21
نمایش جزئیات
آفلاین
خوب خوب! آرياناي عزيز هم اومد رو صندلي قلم پر!
بريم تا از دوست خوبم بپرسم سؤالا رو!

١- اول از همه چه حسي داري كه اومدي قلم پر؟
٢- آريانا از كجا اومد؟
٣-چرا اول محفلي بود ولي بعد مرگ خوار شد؟
از اون موقع كه شناسه ي آريانا رو گرفتي قصد مرگ خوار بودن رو داشتي يانه؟
٤- مي دونستم ماهيتابه ات خيلي درد داره؟
اون موقع كه تو محفل بودي، ازش راضي بودي؟چه چيز هاي خوبي داشت و كجاها انتظارات رو بر آورنده نمي كرد؟ ( با حساب هافلي بودنت مي دوني وقتي كمبود عضو باشه چيه ديه!)
٥-هافل چي، هافل چه جوريه؟ از وقتي كه اومدي تا الان، تونسته انتظارت رو بر آورنده كنه؟
٦-خوب همه مي دونيم كه تازه واردا كم به هافل ميان و كمتر حتي وقتي به هافل مي افتن ميان ببينن چه شكليه! خوب نظرت در اين باره و شيوه ي گروه بندي جديدمون چيه؟
٧-چي دوست داري به ما،بچه هاي هافل بگي؟ از پيشنهاد تا انتقاد!
٨- با ويبره هاي من مشكلي داري؟(جرئت داري بگو آره!)
٩- رز در نظرت چه شكليه؟ فكر مي كني اگه رز (نه من، رز رو) توي خيابان دياگون ببيني مي توني بشناسيش؟
١٠- شكلك مورد علاقت؟
١١-كتاب از چه سبكي بيشتر مي خوني و چيا رو پيشنهاد مي دي؟
١٢-سوْال بالا رو براي موسيقي جواب بده!
١٣-لولوخرخره ي آريانا چيه و اگه مايلي بگي، مال خودت چيه؟
١٤-بهترين نويسنده هاي ايفا صرف نظر از قديم يا جديد، كيا هستن(بودن).
١٥-بهترين چيز براي إنسان چيه؟
١٦-آرمان چه فرقي با آرزو داره؟
١٧-آرمان و أهداف سايت چيه؟
١٨-آرمان هاي ما و اهدافمون تو هافل چيه(بايد چي باشه)؟
١٩-چند ريشتر مي توني زلزله بزني؟
٢٠-ننه رو چه قدر دوست داري؟
٢١-فيلم عالي چي سراغ داري؟
٢٢- بازيگر مورد علاقه؟
٢٣- كتاب بهتره يا فيلم، چرا؟
٢٤-خيلي سوْال پرسيدم!
٢٥-

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: چهارشنبه 14 بهمن 1394 18:48
نمایش جزئیات
آفلاین
به به! ببین کی اینجاس! آریانا مایتابه دور!
به نظرم باید زودتر از اینا روی قلم پر می نشستی!
من سوالا رو می سپرم به سوسک قرچ شده و بقیه ی دوستان، ولی سه تا سوال ازت دارم!

اول اینکه.. اون اولا که تازه از سایت سر در آورده بودی، یوزرنیم ـت اسم حقیقیت بود در واقع! و یادمه که سوژه شدی برای یه مدت کوتاه توی چت باکس و توئم خبر نداشتی!
خب، همه مون اینجا هستیم تا یه بُعد تمام جادویی از خودمون نشون بدیم.
اینکه بعضی وقتا اسم واقعیت رو توی لیست آنلاین ها یا جاهای دیگه میدیدی، حس ناجوری بهت دس نمیداد؟
که مثلا بگی کاش با یه اسم دیگه عضو میشدم، نه با اسم واقعیم؟

دومیش.. یادمه همون اول اومدی و یه تاپیک ایجاد کردی، تحت عنوان "یه هری جدید بسازین" که یادم نیس واکنش ناظر مطالب اشتراکی چی بود دقیقا!
یه مدت بعدش با فلورانسو خوب شروع کردی و الانم که با آریانا پیشرفت خیلی خوبی داشتی.
ولی سوالم اینه که اون لحظه که دیدی تاپیک "یه هری جدید بسازین" حذف شد، چه حسی داشتی؟ دلخور نشدی که همون اول کار، چرا اولین پستت رو حذف کردن؟ یا حتی فکرهای دیگه!
مثلا این پیچیده بودن ابتدایی قسمت های مختلف سایت باعث بشه احساس گم و گور بودن بهت دس بده؟ یا حتی بعدش احساس ناراحتی کنی و همون اول کار منصرف شی و بری؟!
در کل میخوام بپرسم که دقیقا چی شد که با اوضاع و اتمسفر و قوانین و جو سایت آشنا شدی و الانم یه عضو کاملا پخته و کار بلد هستی و میدونی که چیکار کنی.
سیر تکاملی عضو تازه واردی که الان آریانا دامبلدوره و زندانبان آزکابان هم هس رو میخوام بدونم دقیقا چطور بوده؟!

و سومیش.. نظرت درباره "فرار از آزکابان" چیه؟ تا چه حد تجربه خوبی/بدی بوده برات؟ نظرت درباره قوانین و شرایطش چیه؟ میتونست از این بهترم باشه؟
هممم.. یه جوری جواب بده که کاهوها و گوجه فرنگیا و لنگه کفشا احضار نشن و گیس و گیس کشی هم شاهد نباشیم این وسط!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
If you smell what THE RASOO is cooking!
ارسال شده در: سه‌شنبه 13 بهمن 1394 01:21
نمایش جزئیات
آفلاین
آریانا سلام!

خب حقیقتا از اونجایی که من با شما آشنایی قبلی ندارم،پرسیدن سوال یکمی سخت میشه.اما این موضوع رو به فال نیک میگیرم و سعی میکنم سوالات کلیشه ای نپرسم.اتفاقا فرصت خیلی خوبیه که نظراتتون در مورد یه سری چیزا جویا بشم!

*همه ی ما میدونیم که سالهاست از عمر جادوگران میگذره و ممکنه فردا روزی دیگه شاهدش نباشیم.آیا واقعا اونقدر با جادوگران و تمام لحظاتی که توش سپری کردین،خو گرفتین که اگه روزی دیگه جادوگرانی نباشه،احساس نبود و خلأ چیزی رو توی زندگیتون بکنید؟

*شاید اگه الان هرایده ی تازه ای ارائه بشه،بعد از کمی جستجو لابه لای انجمنا بتونیم همون ایده رو پیدا کنیم.یعنی تقریبا به جایی رسیدیم که شاید فضای چندانی برای نوآوری نمونده باشه.به نظرتون با وجود این موضوع بازهم جادوگران میتونه با افتخار راهشو ادامه بده؟ و چه چیزی باعث ـش میشه؟

*خیلی از تازه واردین،آشنایی چندانی با ایفای نقش ندارن.یعنی دلیل ورودشون به جادوگران میتونه بخش اخبار،شرکت در بحث های گروهی و خیلی چیزای دیگه باشه.اما چه چیزی باعث میشه که بعد از یه مدت چنان شیفته ی ایفای نقش بشن که تا حدودی و یا شاید اصلا به سایر موارد اهمیت ندن؟

*نمیدونم تابه حال سایتهای طرفداری انگلیسی هری پاتر و رولینگ رو دنبال کردی یا نه.اما اگه دقت کنی کلی مقالات و بخشهای جالب وجود داره که واقعا حیفه به فارسی برگردانده نشن.حتی مثلا یه مقاله انگلیسی با عنوان "ارتباط جنگ جهانی دوم (آلمان نازی) با کتابهای هری پاتر" دیدم که خیلی تخصصی به این موضوع پرداخته بود.به نظرتون خلأ چنین مقالاتی احساس نمیشه؟ نباید تا فرصت هست اونهارو ترجمه کرد؟

*من عقیده دارم هنوز فرصت فعالیت توی خیلی زمینه ها هست ولی هیچ قدمی برداشته نمیشه.یعنی "ایفای نقش" که البته بخش مورد علاقه خودمم هست،چنان همگی رو درگیر خودش کرده که به هیچکس اجازه ی فعالیت توی بقیه زمینه هارو نمیده(مثل فرهنگنامه!).درکل با توجه به اینکه ایفای نقش مرکز توجه همه س،تلاش کردن برای چنین بخش هایی میتونه ثمره بخش باشه یا بی فایده س؟

*اگه دقت کردی باشی ایفای نقش روند کلی و با ثباتی رو طی نمیکنه.یعنی هرتاپیک حوادث خودش رو دنبال میکنه و ممکنه هرازگاهی یک مسابقه برگزار بشه که البته توی فعالیت ایفا هم میتونه مفید واقع بشه.اما به نظرت اگه هرکاراکتر توی ایفا،یه جایگاه به خصوص داشته باشه و یکسری اتفاقات کلی (مثلا جنگ دو جبهه به تمام بخش های ایفا سرایت کنه) در جریان باشه مفید تر نیست؟ یا به نظرت حتی میتونه آسیب هم وارد کنه؟ البته این داستان کلی هم هرچند وقت یکبار رفرش میشه و کاملا تغییر میکنه!

*به عنوان آخرین سوال میخوام ازت بپرسم اینهمه فعالیت و وقت گذاشتن توی جادوگران،میتونه چه ثمره ای داشته باشه؟ البته قبول دارم که خیلی چیزا حتما نباید ثمره ای داشته باشن و هدف مهم نیست توشون.شاید اون مسیری که به سمت هدف سپری میشه مهم تر باشه! اما به نظرت از هدفمون دور نشدیم؟ یا اینکه شاید کمی کُند پیش میریم؟!

سعی کردم در اولین فرصت سوالام رو مطرح کنم چون شما مهمون هستید و ما هم وظیفه مونه هرچه زودتر با سوالامون از شما پذیرایی کنیم.شرمنده با سوالام سرتو درد اوردم.چون کنجکاو بودم به یه بهونه ای این سوالارو از یکی بپرسم و خب قرعه به نام شما افتاد!خیلی ممنون!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط تام ریدل در 1394/11/13 1:25:11
ارسال شده در: دوشنبه 12 بهمن 1394 01:41
نمایش جزئیات
آفلاین
سعلام به همتون:))
من سوالامو بپرسم و در برم:دی

اول از همه تا درباره شخصیت ایفات بپرسم که؛
یکمیش: آریانا رو همه ما میشناسیم کم و بیش. گیسو کمندِ شیرینِ فشفشه. حالا از ایده هایی بگو که داشتی برای شخصیت آریانا و نشده که جا بندازی. یا حتی ریسکش رو هم نکردی.

دومیش: چقدر آریانایی که ساختی به خودت شبیهه؟: خز کردن سوال

سومیش: همه میدونیم که شخصیت پشت آریانا کلی شناسه عوض کرده( منظورم دو، سه تاس:دی) با این وجود امکانش وجود داره که به یکیشون پایبند باشه؟ به یکیشون احساس تعلق کنه؟ یا اینکه روی یکیشون تعصب داشته باشه؟ رو کودومشون؟ چرا؟

چهارمیش: آریانا وسطِ ایفای نقشش اومد و مرگخوار شد. تجربه ای که من هم داشتمش. خب، از تفاوت ها و شباهت های بین دو تا گروه بگو. اصلا چی شد که اومدی مرگخوار شی؟ پشیمون اینا که نیستی؟: چماق به دست

پنجمیش: تاحالا شده دلت بخواد شخصیت ایفای کسِ دیگه ای رو ازش بگیری؟ کی؟

شیشمیش: سه تا از نویسنده های خفن جدی سایتو از نظرت نام ببر. سه تا از نویسنده های خفنِ طنز رو هم همینطور.

هفتمیش: تاحالا شده رولی رو خونده باشی و آرزو کرده باشی کاشکی من مینوشتمش؟ کاشکی ایدش برای من بود؟ آدرس بده:))

هشتمیش: اون اوایل که اومده بودی توی سایت رو یادته؟:دی هی میخواستی مدیر شی، هنوز هم میخوای؟:دی

نهمیش: بزرگترین سوتیِ ایفای نقشت چی بوده؟

یه کم بیایم روی مرز؛

یکمیش: تاحالا دلت خواسته از جادوگران بری؟ چرا؟ چند بار؟

دومیش: اگه یه روز بیای توی سایت و ببینی که سایت بسته شده یا بلاکت کردن چه واکنشی نشون میدی؟

سومیش: چقدر توی فضای مجازی، نوشته هات- حتی در فضاهای غیر جادوگران- و غیره خودتی؟

چهارمیش: سه نفرو توی جادوگران نام ببر که دلت بخواد از فضایِ مجازی به دنیای واقعیت منتقلشون کنی.

پنجمیش: راستشو بگو. شده از کسی متنفر باشی، مجبور هم نباشی اما به روش بخندی؟

شیشمیش: اگه شخصیتِ پشت آریانا مدیر بود...

هفتمیش: چهار نفر از اعضای سایتو انتخاب کن و راجع بهشون بنویس.

هشتمیش: تاحالا شده کسی از اعضای سایت قلبتو بشکونه؟ چند بار؟

از جو ایفا خارج شیم؛

یکمیش: بزرگترین حسرتت؟

دومیش: بزرگترین سوتیِ خانوادگیت که برای اعضای ده ساله سایت هم مناسب باشه..؟

سومیش: اگه میتونستی بمیری و زندگیتو ببخشی به کسی، کی رو انتخاب میکردی؟

چهارمیش: دلت میخواد منو به خاطر سوالات زیادم بزنی نه؟

پنجمیش: بزرگترین ترست؟

شیشمیش: برو تو سایتِ www.khodshenas.ir و سه تا کهن الگوی برترت رو بگو:))

والسلام:)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط روونا ریونکلاو در 1394/11/12 17:14:33
ویرایش شده توسط روونا ریونکلاو در 1394/11/12 17:16:22

هوش بی حد و مرز، بزرگترین گنجینه ی بشریت است!
Only Raven

I only wanted to have fun
learning to fly, learning to run :)

{ بعد از هزاران سال.. حالا جاش روی سر صاحب اصلیش امنه.. }
ارسال شده در: یکشنبه 11 بهمن 1394 22:28
نمایش جزئیات
آفلاین
بسم القرچ!
نامحرم نباشه تو تاپیک ـمون! ما اومدیم.. :دی

خب! بعد از حدود یک ماه و نیم قفل بودن این تاپیک پر طرفدار، تاپیک رو باز میکنیم و ..
البته که مهمون جدید هم معرفی میکنیم!
میدونم خیلی منتظر مهمون جدید هستین.. من هم حاشیه نمیرم!
این شما و این.. :

آریانا دامبلدور

با توجه به تقویم:

تا روز یک شنبه / 25 بهمن ماه فرصت دارین تا سوالای خودتون رو از آریانا دامبلدور عزیز بپرسین!
بترکونین :دی

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: یکشنبه 17 آبان 1394 22:21
نمایش جزئیات
آفلاین
خب خب، فرزندان!

بابت تاخیر معذرت میخوام یه سری مسائل دست به دست هم داد نتونم زود مصاحبه رو بفرستم، اگه هم چیزی کم داشت به بزرگی خودتون ببخشید.

این مصاحبه... شایدم این مصاحبه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
به یاد گیدیون و هری.

قدم قدم تا ‏ روشنایی، ازشمعی در تاریکی تا نوری پرابهت و فراگیر !
می جنگیم تا آخرین نفس!!
می جنگیم برای پیروزی !!!‏
برای عشق !!!!
برای گریفیندور ‏.
ارسال شده در: سه‌شنبه 12 آبان 1394 19:45
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام
بی وقفه بریم سراغ سوالات

آلبوس.. این تو اینم سوالات!
به یکی شون جواب ندی، کاری میکنم دیه ایفای نقش رو ترک کنی :دی

سوالات آلبوس پرسیوال ... دامبلدور

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

پیوند فایل:

zip اندازه فایل: 35.78 KB; بازدیدها: 18
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 آبان 1394 14:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام و درود به پیشگاه ریش سفید شپشو
عایا شوما همون وزیر دیگر سابق هسدید که با تغییر چهره و با یک حرکت انگولاساکسونی به منصب دامبلی رسیدین یا خیر؟ با رسم شکل توضیح دهید 😁😁
موتوشکرم :D

امضاع : یک عدد خوناشام تشنه خون سیپید ???👿👿👿👿👾👿👿👿😡😡😡

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Yeah...We will return to peak...

ارسال شده در: چهارشنبه 29 مهر 1394 16:23
نمایش جزئیات
آفلاین
با سلام

با توجه به صحبت هایی که با آلبوس عزیز شد، مصاحبه تا روز یک شنبه ادامه خواهد داشت!

با تشکر
ریتا استیکر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلتنگ آن گوشه گیر قدیمی!

به امید بازگشتِ سیریوس بلک

گوشه گیرم، باز گشت!
ارسال شده در: چهارشنبه 29 مهر 1394 00:38
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام بر والا حضرتا!

همه وقت فکرم این است وهمه شب سخنم!
گر کسی سن تو پرسید،چه حرفی بزنم؟
سن تو گر 3000است و100و یا که 1000؟؟
مدتی است که دنبال جواب یافتنم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
eileen prince

آسایش دوگیتی،تفسیر این دو حرف است: بادوستان مروت،با دشمنان مدارا.

باسیلیسک سواران:باسیلیسک ها می ایند!

And if we should die tonight
Then we should all die together
Raise a glass of wine
... for the last time

Now I see fire
Inside the mountain
I see fire
Burning the trees
And I see fire
Hollowing souls
I see fire