من سالهاست عضوم. سالهاست برام سواله معیارهای این یدونه رنک چیه. بهترین نویسنده مشخصه. بهترین تازه وارد. بهترین ایده.
اما جادوگر ماه رو نمیدونم به کی میگن. اینجا همه جادوگرن. همه هم ماهن.
خیلی وقته دورم از سایت و حقیقتش شناختی ندارم از نسل جدید، خیلی از پست هارو نخوندم. نمیدونم بهترین نویسنده تون کیه. بهترین ناظرتون کی بوده یا اون تازه وارد طلاییه امسال، اسمش چیه.
اما فکر میکنم جادوگر ماه رو میشناسم. جادوگر سال رو هم میشناسم. جادوگر قرن رو! پس واسه یه بار این توضیح رو میدم، خواهشا دو ماه بعد و دو سال بعد و دو قرن بعد، نگین چرا بی دلیل باز به همین آدم رای دادی.
راستشو بخواید من بالاخره امسال دوزاریم افتاد که حداقل معیارهای من برای انتخاب صاحب این رنک چیه.
گرچه من نبودم اون زمان، شک ندارم
تازه وارد خوبی بوده. لازم نیست توی تاپیک های غیر رول با فشفشه ها سر و کله بزنه تا بدونیم توی
بحث های هری پاتری دستش بالای دست هاست.. یه نگاهی به ایفای نقشی که بر عهده داره بندازیم، کافیه.
ایده های فوق العاده ای داشته طی تمام این سال ها. حضورش همیشه قوت قلب بوده. سوژه های بی نظیر و تاپیک های جذابش همیشه هر نویسنده ای از هر سن و هر گروهی رو برای نوشتن، وسوسه کرده و میکنه.
قلم این
نویسنده، یکی از میراث ارزشمند این سایته. استاد طنز و جدی. فردی که امکان نداره با کوتاهترین پست های طنزش هم، که شاید توی وقت کم و با عجله برای بستن یه سوژه و از روی وظیفه زده شده، حداقل لبخند به لبتون نیاد.
احساس مسئولیتی که ایشون توی
نظارتـش داره اگه کله گنده های این سرزمین یا حتی کله ریزه! هاش توی کارشون داشتن، ایران کدخدای دهکده ی جهانی بود الان!
برای این رنک،
لرد ولدمورترای گذشته، حال و آینده ی منه
هری پاتر جادوگران.
ارادت داریم ولدک.