تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
آنلاینها
233 کاربر(ها) آنلاین هستند (143 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
229
مهمانان
|
4
اعضا
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
انتخابات وزارت
انتخابات بیستویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد
نامنویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آمادهاید برنامههایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.
مهلت ثبتنام: ۲ تا ۵ مهر
نامنویسی نامزدها
۰روز
۰۰ساعت
۰۰دقیقه
۰۰ثانیه
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - پایان ترم
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
گریفیندور
اسلیترین
سالاولیها از این طرف: کلاه گروهبندی
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
درود بر تو ای اصیل زاده که اصلاً هم دورگه نمیباشی.
با این خصوصیاتی که من در تو میبینم، به نظرم میتونی در گروه اسلیترین خوش بدرخشی!
مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیتها و معرفی اون در تاپیک معرفی شخصیت!
آستوريا نوشته:
اى پير ترين كلاه
من يك اصيل زاده ام...و... چي...؟ نه...! اصلا دورگه نيستم.. كي گفته؟... نه كاملا اصيل زاده ام.
براى رسيدن به چيزي كه ميخوام ، هر مانعى سر راهم باشه برميدارم و از فدا كردن هيچ چيزي دريغ نميكنم، اما وقتى بهش ميرسم، ديگه جذابيتى نداره و بايد بهترش رو بدست بيارم...
از هيچي نميترسم..چي...از مرگ...؟ نه بابا كلاه، مرگ كه ترس نداره...!![]()
كافيست ديگر...گروهمان را بده بريم.
درود بر تو ای اصیل زاده که اصلاً هم دورگه نمیباشی.
با این خصوصیاتی که من در تو میبینم، به نظرم میتونی در گروه اسلیترین خوش بدرخشی!
مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیتها و معرفی اون در تاپیک معرفی شخصیت!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/08
آخرین ورود: سهشنبه 18 مهر 1396 19:34
از: زير سايه ى ارباب
پستها:
240

اى پير ترين كلاه
من يك اصيل زاده ام...و... چي...؟ نه...! اصلا دورگه نيستم.. كي گفته؟... نه كاملا اصيل زاده ام.
براى رسيدن به چيزي كه ميخوام ، هر مانعى سر راهم باشه برميدارم و از فدا كردن هيچ چيزي دريغ نميكنم، اما وقتى بهش ميرسم، ديگه جذابيتى نداره و بايد بهترش رو بدست بيارم...
از هيچي نميترسم..چي...از مرگ...؟ نه بابا كلاه، مرگ كه ترس نداره...!

از هيچي نميترسم..چي...از مرگ...؟ نه بابا كلاه، مرگ كه ترس نداره...!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
علت چیست؟
مشکلی نیست. میتونی بدون گروه وارد ایفای نقش بشی. ولی داشتن گروه خصوصی مزایایی داره که اینطوری از دستش میدی. مثلا از راهنمایی ها و فعالیت های درون گروهی که به پیشرفت کمک زیادی میکنن محروم میشی.
اما اگه اینطور میخوای جلوتو نمیگیرم. میتونی هر سوال و کمکی داشتی از جادوکاران ویزنگاموت یعنی هکتور دگورث گرنجر، تد ریموس لوپین و ویولت بودلر بپرسی.
بعد از ورود به ایفای نقش، انجمن ویزنگاموت که برای پرورش تازه واردان هست رو فراموش نکن.
نقل قول:
با چیزایی که گفتی حتم دارم تو گروه هافلپاف میتونی به اونچه که میخوای برسی.
نقل قول:
خب... در واقع منم فکر میکنم بهتره که بری به اسلیترین.
نقل قول:
سه گروه دیگه مخالف اسلیترین هستن؟ فکر میکنم بهتره راجع به گروه های سایت اطلاعات بیشتری بدست بیاری و ازت میخوام بیوگرافی گروه های چهارگانه رو بخونی.
با این وجود منم گروه اسلیترین رو برات مناسب میدونم. پس برو به اسلیترین.
PercivalGraves نوشته:
سلام! میشه "فعلأ" هیچ گروهی نرم؟! چپ چپ نگام نکن!!
علت چیست؟

مشکلی نیست. میتونی بدون گروه وارد ایفای نقش بشی. ولی داشتن گروه خصوصی مزایایی داره که اینطوری از دستش میدی. مثلا از راهنمایی ها و فعالیت های درون گروهی که به پیشرفت کمک زیادی میکنن محروم میشی.
اما اگه اینطور میخوای جلوتو نمیگیرم. میتونی هر سوال و کمکی داشتی از جادوکاران ویزنگاموت یعنی هکتور دگورث گرنجر، تد ریموس لوپین و ویولت بودلر بپرسی.
بعد از ورود به ایفای نقش، انجمن ویزنگاموت که برای پرورش تازه واردان هست رو فراموش نکن.
نقل قول:
iamviolet نوشته:
وای سلام کلاه تایید شدم و هیچی نمیتونست روزمو از بی اعصابی در بیاره!
خب از خودم بگم که یه دختره بی اعصابم بیشتر اوقات و نمیتونم جلو عصبانیتمو بگیرم و اصلا منظم نیستم ولی سعیمو میکنم! عاشق هیجانم و ماجراجویی سرم درد میکنه واسه اینکارا خلاصه خیلی مهربونم حالا نگی خودشیفتم ولی شخصیتمه و عاشق بچه هام از اسلیترین هم بدم میاد میخوام برم گرینفندور این اولویته و بعدی هافلپاف!
با چیزایی که گفتی حتم دارم تو گروه هافلپاف میتونی به اونچه که میخوای برسی.
نقل قول:
Arampa نوشته:
سلام کلاه پیر!
من یه آدم بلند پروازم، دوست دارم همیشه حرف خودمو به کرسی بنشونم عاشق اینم که همیشه تو هر کاری بهترین و بالاترین باشم ولی دوست ندارم خیلی واسه بالا رفتن جون بکنم و تلاش کنم...
بگی نگی یکمم مغرورم. هوشم معمولیه و شجاع نیستم. دوست ندارم به غیر از اسلیترین هیچ گروهی برم.
عاشق گروه اسلیترینم♡
خوااااهش میکنم منو بنداز اسلیترین چون من هیچ جا نمیتونم به اندازه گروه اسلیترین خودم باشم و توی بقیه گروها معذب میشم.
امیدوارم بیفتم اسلیترین♡
خب... در واقع منم فکر میکنم بهتره که بری به اسلیترین.
نقل قول:
mehdi.sh نوشته:
سلام کلاه جون.ببین من هر طوری حساب کردم فقط اسلیترین میخورم از اونجایی که سه تا گروه دیگه مخالف اسلیترینن پس انتخاب دومی ندارم میدونی ما خاصیم و اصلیلم با هرکسی دم خور نیستیم و قهرمان هم میشیم.من ادمیم که با هرکسی رفت و امد ندارم و فقط ادمای اصیل پس ازت میخوام که گروه اسلاترین رو بریا من انتخاب کنی میدونم که بهترین انتخاب ممکن روبرام میکنی به ذکاوتت ایمان دارم. در ضمن از گروه هاپلهاف و ریونکلاو که اصلا به تیپم نمیخوره ازگریفیندور هم البت به اعضا بر نخوره ولی خوب خشم نمیاد میدونی خیلی مثبتن و عادی و منم یکم دمدمی مزاجججج.دوستدارم بازم ازت خواهش میکنم اسلیترین![]()
![]()
ببخشید یکم خودخواه بودم ولی خوب جزوی از شخصیتم دیگههه و ادم باید به خودشناسی برسه تا بدونه چی برشا خوب یا بد!!!ولی خوب بعد از اسلاترین میتونم گریفیندور رو به خودم بقبولونم
سه گروه دیگه مخالف اسلیترین هستن؟ فکر میکنم بهتره راجع به گروه های سایت اطلاعات بیشتری بدست بیاری و ازت میخوام بیوگرافی گروه های چهارگانه رو بخونی.
با این وجود منم گروه اسلیترین رو برات مناسب میدونم. پس برو به اسلیترین.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/09
آخرین ورود: جمعه 11 فروردین 1396 16:19
از: خوزستان.بندر امام خمینی
پستها:
4

سلام کلاه جون.ببین من هر طوری حساب کردم فقط اسلیترین میخورم از اونجایی که سه تا گروه دیگه مخالف اسلیترینن پس انتخاب دومی ندارم میدونی ما خاصیم و اصلیلم با هرکسی دم خور نیستیم و قهرمان هم میشیم.من ادمیم که با هرکسی رفت و امد ندارم و فقط ادمای اصیل پس ازت میخوام که گروه اسلاترین رو بریا من انتخاب کنی میدونم که بهترین انتخاب ممکن روبرام میکنی به ذکاوتت ایمان دارم. در ضمن از گروه هاپلهاف و ریونکلاو که اصلا به تیپم نمیخوره ازگریفیندور هم البت به اعضا بر نخوره ولی خوب خشم نمیاد میدونی خیلی مثبتن و عادی و منم یکم دمدمی مزاجججج.دوستدارم بازم ازت خواهش میکنم اسلیترین
ببخشید یکم خودخواه بودم ولی خوب جزوی از شخصیتم دیگههه و ادم باید به خودشناسی برسه تا بدونه چی برشا خوب یا بد!!!ولی خوب بعد از اسلاترین میتونم گریفیندور رو به خودم بقبولونم
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط mehdi.sh در 1396/1/7 18:44:24
جزئیات کاربر

سلام کلاه پیر!
من یه آدم بلند پروازم، دوست دارم همیشه حرف خودمو به کرسی بنشونم عاشق اینم که همیشه تو هر کاری بهترین و بالاترین باشم ولی دوست ندارم خیلی واسه بالا رفتن جون بکنم و تلاش کنم...
بگی نگی یکمم مغرورم. هوشم معمولیه و شجاع نیستم. دوست ندارم به غیر از اسلیترین هیچ گروهی برم.
عاشق گروه اسلیترینم♡
خوااااهش میکنم منو بنداز اسلیترین چون من هیچ جا نمیتونم به اندازه گروه اسلیترین خودم باشم و توی بقیه گروها معذب میشم.
امیدوارم بیفتم اسلیترین♡
عاشق گروه اسلیترینم♡
امیدوارم بیفتم اسلیترین♡
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/12
آخرین ورود: شنبه 16 اردیبهشت 1396 21:39
از: عمارت گات های خوناشام اصیل زاده اکنون هاگوارتز
پستها:
3

وای سلام کلاه تایید شدم و هیچی نمیتونست روزمو از بی اعصابی در بیاره!
خب از خودم بگم که یه دختره بی اعصابم بیشتر اوقات و نمیتونم جلو عصبانیتمو بگیرم و اصلا منظم نیستم ولی سعیمو میکنم! عاشق هیجانم و ماجراجویی سرم درد میکنه واسه اینکارا خلاصه خیلی مهربونم حالا نگی خودشیفتم ولی شخصیتمه و عاشق بچه هام از اسلیترین هم بدم میاد میخوام برم گرینفندور این اولویته و بعدی هافلپاف!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هلن مونرو
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

نقل قول:
درود بر تو.
به خاطر شجاعتت تو رو به گروه گریفیندور میفرستم و امیدوارم که زیاد خوابگاه رو بهم نریزی.
fatemeh.ala نوشته:
سلام کلاه عزیز
من یه ادمی هستم که خیلی سریع بم بر میخوره شجاعم و زیادم مظم ترتیب ندارم
اتخاب اولم و مورد علاقم گریفندوره و انتخاب دومم هافلپاف
گریفندورو خیلیییییی دوست لطفا برا اونجا قبولم کن
مرسی😘
درود بر تو.
به خاطر شجاعتت تو رو به گروه گریفیندور میفرستم و امیدوارم که زیاد خوابگاه رو بهم نریزی.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/01/07
آخرین ورود: چهارشنبه 3 مرداد 1397 02:25
از: جایی که ماگل ها جادوگران را خوردند
پستها: