آنلاینها
17 کاربر(ها) آنلاین هستند (13 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
16
مهمانان
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
آخرین گروهبندیها
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
جغددانی
خروج

)هستم از گروه 

)

) و 
"

با توجه به اینکه کاربر
وضعیت خونی: HIV+
چوبدستی ها!: چوب رز ، مغز ریسه قلب اژدها، هفت اینچ
گروه: هافلپاف
کوییدیچ: همیشه به عنوان دروازه بان بازی میکردم تا وقتی بعد از مرگم تبدیل به یک روح شدم ، این حقیقت که توپ از بدنم عبور میکرد باعث شد به مهاجم تغییر پست بدم
ویژگی های ظاهری و اخلاقی:
کیه که پیوز رو نشناسه ! یک روح که بدنش نسبت به بقیه روح ها پر رنگ تر و صورتش از بقیه موذی تره !! از زمان حیاتم چیزی یادم نیست فقط یادمه که کل عمرم رو صرف خدمت به گروهم یعنی هافلپاف کردم. بعد از مرگم به خاطر احساس تعلقی که به هافلپاف داشتم به صورت یک روح سرگردان توی هاگوارتس و تالار هافلپاف موندم. اون زمان ها هافلپاف برای خودش ابهتی داشت ولی بعد کم کم تبدیل به مهجور ترین گروه هاگوارتز شد. همین باعث شد به صورت یک واکنش دفاعی ناخودآگاه احساس تعلق و از خودگذشتگی من به بچه های هافل، برای بچه های بقیه گروه ها به صورت آزار و اذیت و شوخی های زننده بروز بکنه. پیوز به طور کلی قلب پاکی داره و بخصوص برای اعضای گروهش یعنی هافلپاف، همیشه اونه که حاضره و هرکاری از دستش بر بیاد میکنه، ولی علاقه شدیدی هم به خرابکاری و شیطنت داره! آماده برای پرت کردن گلوله های جوهری ! همیشه آماده کمک به دوستاش و هافلپافی ها ! فداکار و شوخ طبع !به شدت بیناموسم و زیر دست بورگین بزرگ در تمام فنون بیناموسی توانا شدم ! با کمک لودو بگمن فنون سرپرستی تالار را آموختم و در جوار دنیس کبیر در نظام فمینیست جادوگری سر بلند کردم ! من بهترین دانش آموز تازه هافل بودم ! وقتی سال اول بودم تونستیم هافلپاف رو برای اولین بار قهرمان هاگوارتز کنیم ! بعد ها هم که ارشد گروه شدم هافلپاف با کمک های من قهرمان کوییدیچ شد ! تمام سعیم رو کردم که برای هافل مفید باشم ! تمام تلاشم رو کردم که برای دوستام رفیق خوبی باشم !! تمام تلاشم رو کردم و هرچی بودم ، بهترین چیزی بود که میتونستم باشم ! شاید یک نواده واقعی هلگا ...

.