جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

221 کاربر(ها) آنلاین هستند (165 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
220 مهمانان 1 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

انتخابات وزارت

نشان ستاد برگزاری بیست‌ویکمین دورهٔ انتخابات وزارت سحر و جادو

انتخابات بیست‌ویکمین دورهٔ وزارت سحر و جادو آغاز شد

نام‌نویسی نامزدهای وزارت آغاز شده است. اگر آماده‌اید برنامه‌هایتان را با جامعهٔ جادوگری در میان بگذارید، همین حالا برای نامزدی اقدام کنید.

مهلت ثبت‌نام: ۲ تا ۵ مهر
۰روز ۰۰ساعت ۰۰دقیقه ۰۰ثانیه
نام‌نویسی نامزدها

سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 2 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: چهارشنبه 1 فروردین 1397 15:00
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

ناگا نوشته:
انتخاب اول و آخر من اسلایترینه

درود بر تو فرزندم.

در حال حاضر گروه اسلیترین ظرفیتش پر هست. میتونی یا صبر کنی تا ظرفیتش خالی شه و بدون گروه وارد ایفا بشی، یا اینکه میتونی وارد گروه هافلپاف بشی که در حال حاضر ظرفیتش خالی هست.

در صورتی که تصمیم گرفتی بدون گروه وارد ایفای نقش بشی، یک شخصیت رو از لیست شخصیت ها، با توجه به گروهی که میخوای، در تاپیک معرفی شخصیت، معرفی کن و وارد ایفای نقش شو. یا اینکه برگرد همینجا تا در هافلپاف گروهبندی بشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اسفند 1396 17:38
نمایش جزئیات
آفلاین
انتخاب اول و آخر من اسلایترینه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
اتش در پس شعله های سیاهی معنا پیدا میکند.
ارسال شده در: سه‌شنبه 29 اسفند 1396 13:24
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

لوسى هارست نوشته:
سلام کلاه!
خوب می دونی، من یه اصیل زاده ام و با بیشتر دورگه ها مشکلی ندارم. البته اگه سرشون تو کار خودشون باشه! عادت ندارم از خودم تعریف کنم اما هوش بالایی دارم که می شه به کسب رتبه ی کشوری المپیاد و رتبه های برتر خوارزمی اشاره کرد! من به گفته ی دوستام در خارج از ابحاث دوستانه مغرورم و در بعضی جا ها راحت طلب! بیشتر ترجیح می دم از مغزم استفاده کنم. شجاعت و اطلاعات من زبانزد دوستام هست! و تئوری های خاص خودم رو دارم. هری پاتر می تونست حتی بدون جنگ و با استفاده از یه استراتژی ساده ولدمورت رو شکست بده. در هر صورت، انتخاب اول من گریفیندوره چون بنظرم می تونم بهشون با شجاعتی که تا حالا بار ها محکش زدم و هوشی که بهش واقفم، کمک کنم. اما اسلیتیرین هم بنظرم می تونه گزینه ی خوبی باشه چون علاقه ی زیادی به جادوی سیاه و ساخت معجون دارم. و قابل توجه ات این که من نمی تونم با هافلپافا کنار بیام! اونا زیادی سخت کوشن... چرا از یه جادو استفاده نمی کنن؟؟
ببخشید زیاد حرف زدم.
در آخر این که جدا از ظرفیت گروه ها بنظرت بدرد چه گروهی می خورم؟
منتظر نظرت هستم کلاه!

درود بر تو فرزندم.

اول از همه بهت بگم که گروه های سایت به شدت با گروه های کتاب فرق میکنن.
اما در مورد اینکه کدوم گروه به نظرم برات مناسبه، به نظر من ریونکلاو برای تو گروه مناسبی هست. اما بهرحال باز هم معرفی گروه ها رو مطالعه کن، و بعد وقتی که ظرفیت گروه ها خالی شد، برگرد اینجا تا گروهبندی بشی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 28 اسفند 1396 11:28
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه!
خوب می دونی، من یه اصیل زاده ام و با بیشتر دورگه ها مشکلی ندارم. البته اگه سرشون تو کار خودشون باشه! عادت ندارم از خودم تعریف کنم اما هوش بالایی دارم که می شه به کسب رتبه ی کشوری المپیاد و رتبه های برتر خوارزمی اشاره کرد! من به گفته ی دوستام در خارج از ابحاث دوستانه مغرورم و در بعضی جا ها راحت طلب! بیشتر ترجیح می دم از مغزم استفاده کنم. شجاعت و اطلاعات من زبانزد دوستام هست! و تئوری های خاص خودم رو دارم. هری پاتر می تونست حتی بدون جنگ و با استفاده از یه استراتژی ساده ولدمورت رو شکست بده. در هر صورت، انتخاب اول من گریفیندوره چون بنظرم می تونم بهشون با شجاعتی که تا حالا بار ها محکش زدم و هوشی که بهش واقفم، کمک کنم. اما اسلیتیرین هم بنظرم می تونه گزینه ی خوبی باشه چون علاقه ی زیادی به جادوی سیاه و ساخت معجون دارم. و قابل توجه ات این که من نمی تونم با هافلپافا کنار بیام! اونا زیادی سخت کوشن... چرا از یه جادو استفاده نمی کنن؟؟
ببخشید زیاد حرف زدم.
در آخر این که جدا از ظرفیت گروه ها بنظرت بدرد چه گروهی می خورم؟
منتظر نظرت هستم کلاه!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط Reyhaneh.Kh در 1396/12/28 22:55:23
مارگارت داره می گه داری امضام رو می خونی!

حواست باشه داری نزديک می شی به مارگارت صدمه نزنی!

یک عدد هافلی هستم

هلگا معتقد بود با پشتکار، هوش، شجاعت و بلندپروازی هم بدست میاد!

هافلپافی باشیم، خوشحال باشیم!

هی حواست به مارگارتِ من باشه!

تصویر تغییر اندازه داده شده

پاسخ به: گریفیندور رو میخوام
ارسال شده در: شنبه 26 اسفند 1396 19:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

a7766211 نوشته:
سلام میشه وقتی گریفیندور خالی شد من برم داخلش.انتخاب اول و آخر من فقط و فقط وفقط گریفیندور هست

درود فرزندم.

فعلا به نظر من معرفی گروه‌ها رو بخون، چون گروه‌های سایت مثل کتاب نیستن.
به نظر من فعلا برو به هافلپاف و توش فعالیت کن. اگه واقعا خوشت نیومد و نظرت باز هم روی گریفیندور بود، بعد دو ماه میتونی گروهتو عوض کنی. شاید اصلا تا دوماه دیگه‌ به ظرفیت‌های مجدد داده نشه.

اگه همچنان نظرت رو گریفیندوره، میتونی فعلا بی گروه باشی تا ظرفیت‌ها خالی باشن.
ولی وقتی بی گروهی، چیزای مهمی رو از دست میدی و تجربیات خیلی خوبی رو نمیتونی داشته باشی. این فرصتو از دست نده که گروه‌های دیگه رو هم امتحان کنی، مطمئنا چیزی رو از دست نمیدی.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
گریفیندور رو میخوام
ارسال شده در: جمعه 25 اسفند 1396 18:23
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام میشه وقتی گریفیندور خالی شد من برم داخلش.انتخاب اول و آخر من فقط و فقط وفقط گریفیندور هست

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: جمعه 25 اسفند 1396 17:52
نمایش جزئیات
آفلاین
* تـوجــه *

به اطلاع کلیه تازه واردانی که قصد ورود به ایفای نقش را دارند می‌رسانیم که ظرفیت گروه‌‌‌ های اسلیترین، گریفیندور و ریونکلاو تا اطلاع ثانوی پر بوده و از این پس هرکس به این تاپیک مراجعه می‌کند، باید انتخابش از گروه‌‌‌ هافلپاف باشد.

نکته: کسانی که تا بدین لحظه کلاه گروهبندی آن ها را اسلیترینی، گریفیندوری و ریونکلاوی خوانده اما وارد ایفای نقش نشده‌اند، جایگاه خود در این گروه ها را از دست داده و باید مجددا گروهبندی شوند.

توجه: برای اطلاع از چگونگیِ وضعیت گروه‌های چهارگانه هاگوارتز در سایت جادوگران، به تاپیک معرفی گروه‌های چهارگانه هاگوارتز(مخصوص تازه واردها) مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 اسفند 1396 21:32
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

اسكورپيوس مالفوى نوشته:
كلاه جان بي زحمت اگه ريونكلاو هست اونو ميخوام ولي بعد از دو ماه لطفا گروهمو به اسلايترين تغير بده

درود دوباره فرزندم.

دل این کلاه پیرو خیلی شاد کردی که به توصیه هام عمل کردی و میخوای یه گروه دیگه رو امتحان کنی.

اما میدونی با این شخصیتی که الان داری نمیتونی بری ریون چون گروه اسکورپیوس توی کتاب مشخص بود و جز اسلی گروه دیگه‌ای نمیتونه بره. ولی تو میتونی یه شخصیت ریونی یا بدون گروه انتخاب کنی و با اون ورود به تالار ریونکلاو رو امتحان کنی. اگر هم خوشت نیومد بعد از یه مدت میتونی گروهتو عوض کنی و بری به اسلیترین.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 24 اسفند 1396 18:44
نمایش جزئیات
آفلاین
كلاه جان بي زحمت اگه ريونكلاو هست اونو ميخوام ولي بعد از دو ماه لطفا گروهمو به اسلايترين تغير بده

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زماني كه فرد زاعد نجات يابد
زماني كه پسران نا ديده پدرشان را بكشند
زمان تاريكي فرا ميرسد

يك مرگخوار وفادار
ارسال شده در: پنجشنبه 24 اسفند 1396 02:33
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

گیبن نوشته:
درود بر کلاه گروهبندی

من ادمی ام بس رفیق باز و بس مهربون و بس عادل و بسی شجاع.
انتخاب اولم هافلپافه انتخاب دومم هافلپافه اگه به انتخاب سوم کشید هر چی خودت صلاح میدونی.

درود فرزندم.

میبینم که سخت کوشی و مهربون هلگا رو هم درونت میبینم. حالا که خودتم دوست داری پس برو به هافلپاف!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت ها و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.