جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
اینستاگرام
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

13 کاربر(ها) آنلاین هستند (8 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10 مهمانان 3 اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

[[chat]] سال‌اولی‌ها از این طرف: کلاه گروه‌بندی

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
پاسخ به: سال اولی ها از این طرف: کلاه گروهبندی
ارسال شده در: جمعه 7 تیر 1398 00:15
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

H.K.313 نوشته:
سلام کلاه . استعداد زیادی دارم . لطفا منو گروه بندی کن . دوست دارم برم تو گروه گریفیندور . خیلی ممنون

درود بر تو فرزندم.

برای اینکه گروهت مشخص شه و بتونی وارد ایفای نقش بشی، باید مراحل زیرو به ترتیب طی کنی:

1. خواندن قوانین ورود به ایفای نقش.
2. شرکت در تاپیک کارگاه داستان نویسی. (مرتبط با یکی از تصاویر کارگاه)
3. مطالعه‌ی بیوگرافی گروه‌های چهارگانه هاگوارتز و مراجعه به تاپیک گروهبندی.
4. انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بلندپروازی، پشتکار، شجاعت و فراست
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 6 تیر 1398 23:47
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه . استعداد زیادی دارم . لطفا منو گروه بندی کن . دوست دارم برم تو گروه گریفیندور . خیلی ممنون

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
این انتخاب های ماست که نشون میده واقعا چه می هستیم نه توانای های ما...
«پرفسور آلبوس دامبلدور»
ارسال شده در: سه‌شنبه 4 تیر 1398 00:23
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

Helen.D نوشته:
سلام کلاه .حرف زدن با یه کلاه سخنگو خیلی عجیبه.بگذریم تا اونجایی که میدونم باهوشم.عاشق کتابم و عاشق ریونکلاو هم هستم . خب...مشخصه انتخابم چیه

درود بر تو فرزندم.

قطعا در آینده عجیب تر از حرف زدن با این کلاه پیر رو هم خواهی دید... اما در حال حاضر، بریم سراغ گروهبندیت... هووم... نظرم به نظرت نزدیکه. به نظر من هم میتونی در گروه ریونکلاو به موفقیت برسی.

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: دوشنبه 3 تیر 1398 18:08
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه .حرف زدن با یه کلاه سخنگو خیلی عجیبه.بگذریم تا اونجایی که میدونم باهوشم.عاشق کتابم و عاشق ریونکلاو هم هستم . خب...مشخصه انتخابم چیه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خفن ترین وارد میشود

#اختلال_خودشیفتگی

Raveeeen!!!
ارسال شده در: جمعه 31 خرداد 1398 10:53
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

aquarius44 نوشته:
سلام کلاه
من از یه راه دور اومدم و مجبور شدم از دست چند تا جادوگر که زندگی من و خونواده مو طلسم کرده بودن فرار کنم.

خیلی وقت نیس که فهمیدم جادوگرم چون پدر و مادرم جادوگر نبودن و کلا طبیعت گرا بودن.

بسیار رویابین هستم و به کمک اون ها راهمو پیدا میکنم. نقاشی و موسیقی و نوشتن رو خیلی دوست دارم.

با جادوی سیاه مخالفم و دوست دارم مهارتمو برای مراقبت از زندگی خودم و عزیزام استفاده کنم و برای همین به اینجا اومدم.

هر گروهی که فکر میکنی بهتره قرارم بده.

درود بر تو فرزندم.

خصوصیات جالبی از هر چهار گروه رو در تو میبینم. اما خصوصیات یک گروه رو بسیار درخشان تر میبینم. مطمئنم در این گروه میتونی به پیشرفت های فوق العاده ای برسی. پس برو به هافلپاف!

مرحله بعد: انتخاب یک شخصیت از لیست شخصیت های گرفته نشده و معرفی آن در تاپیک معرفی شخصیت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 خرداد 1398 23:37
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه
من از یه راه دور اومدم و مجبور شدم از دست چند تا جادوگر که زندگی من و خونواده مو طلسم کرده بودن فرار کنم.

خیلی وقت نیس که فهمیدم جادوگرم چون پدر و مادرم جادوگر نبودن و کلا طبیعت گرا بودن.

بسیار رویابین هستم و به کمک اون ها راهمو پیدا میکنم. نقاشی و موسیقی و نوشتن رو خیلی دوست دارم.

با جادوی سیاه مخالفم و دوست دارم مهارتمو برای مراقبت از زندگی خودم و عزیزام استفاده کنم و برای همین به اینجا اومدم.

هر گروهی که فکر میکنی بهتره قرارم بده.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
هر وقت به کمکم نیاز داشتی به اون قسمت از آسمون نگاه کن که پنج تا ماه کامل در حال درخشیدن هستن.
ارسال شده در: پنجشنبه 30 خرداد 1398 15:50
نمایش جزئیات
آفلاین
نقل قول:

مورگانا لی‌فای نوشته:
ای وای کلاه جون نمی دونستم از مرحله شمام باس بگذرم.
ولی به حرف اون گرگینه گوش دادم رفتم یه جغد فرستادم معرفی شخصیت!
خودت قبول کن گروهبندیمو دیگه... به هرحال ما سر و کارمون با جادوی سیاهه و نمی تونیم گروه دیگه ای بند شیم.

درود بر تو فرزند خیلی وقت پیش گروهبندی شده‌ی من!

اون گرگینه درست گفته بود. برای اعضای قدیمی، نیازی به گروهبندی مجدد نیست. اینطور که می بینم الان هم توی گروهت هستی. همون گروهی که بهش تعلق داری!

نقل قول:

Mitsuha گفته:
سلام کلاه جون . حال شما؟ من یکی از عاشقان آلبوس سوروس پاتر و البته سوروس اسنیپ هستم . دراکو مالفوی رو هم با اون تیکه انداختن ها شرارت ها که نگو و نپرس .و خوب اسکورپیوس مالفوی هم که بهترین و با مزه ترین شخصیت تاریخه . خیلی از ولدمورت خوشم نمیاد . ( بی دماغ زشت) دوست دارم وارد اسلیترین بشم اما اگر نشد میتونم به هوش نسبتا خوب خودم ببالم و ریونکلاو رو انتخاب کنم . اگر کلاه لطف بکنه و به عشق من به اسنیپ اهمیت بگذاره ازش خیلی خیلی ممنون میشم .

درود بر تو فرزندم.
بذار ببینم اینجا چه خبره...
هوووووممم... جسارتت زیاده! خیلی زیاد. خلاق هم هستی... ولی اینطور که مشخصه به اسلیترین علاقه بیشتری داری. پس منم به انتخابت احترام می ذارم.
برو به... اسلیترین!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!
ارسال شده در: پنجشنبه 30 خرداد 1398 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام کلاه جون . حال شما؟ من یکی از عاشقان آلبوس سوروس پاتر و البته سوروس اسنیپ هستم . دراکو مالفوی رو هم با اون تیکه انداختن ها شرارت ها که نگو و نپرس .و خوب اسکورپیوس مالفوی هم که بهترین و با مزه ترین شخصیت تاریخه . خیلی از ولدمورت خوشم نمیاد . ( بی دماغ زشت) دوست دارم وارد اسلیترین بشم اما اگر نشد میتونم به هوش نسبتا خوب خودم ببالم و ریونکلاو رو انتخاب کنم . اگر کلاه لطف بکنه و به عشق من به اسنیپ اهمیت بگذاره ازش خیلی خیلی ممنون میشم .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Rubina.L
ارسال شده در: چهارشنبه 29 خرداد 1398 01:22
نمایش جزئیات
آفلاین
ای وای کلاه جون نمی دونستم از مرحله شمام باس بگذرم.
ولی به حرف اون گرگینه گوش دادم رفتم یه جغد فرستادم معرفی شخصیت!
خودت قبول کن گروهبندیمو دیگه... به هرحال ما سر و کارمون با جادوی سیاهه و نمی تونیم گروه دیگه ای بند شیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 28 خرداد 1398 23:48
نمایش جزئیات
آفلاین
* تـوجــه *

به اطلاع کلیه تازه واردان می رسانیم که ظرفیت هر چهار گروه هاگوارتز مجددا خالی شده و بنابراین از این پس تا اطلاع ثانوی، انتخاب هایتان می تواند بین هر چهار گروه گریفیندور، ریونکلاو، هافلپاف و اسلیترین باشد.

توجه 1: برای اطلاع از چگونگیِ وضعیت گروه‌های چهارگانه هاگوارتز در سایت جادوگران، به تاپیک معرفی گروه های چهارگانه هاگوارتز(مخصوص تازه واردها) مراجعه کنید.

توجه 2: برای آشنایی با شیوه ی گروهبندی، می توانید به این پست مراجعه کنید.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
در کنار هم
هاگوارتز را می سازند!