جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

14 کاربر(ها) آنلاین هستند (7 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
14 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30

امتیازات خانه‌ها

آخرین گروه‌بندی‌ها

[[single]] مغازه ورزشی کوییدیچ

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
نقل قول:

lupin نوشت
سائورون اون جارویی که تو و ولدمورت فقط به درد جارو کردن می خوره!!! باید بذاریش گوشه خونه خاک بخوره....یه وقت بیرونش نیاری ها!و گرنه آبروت میره!!!

یک کلمه از مادر عروس!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 14:22
نمایش جزئیات
آفلاین
باید بگم مهارت کسی که سوار جارو میشه و خصوصا استیلش مهمتر از نوع جارو هستش شما اگه نتونی یه جارو با شتاب بالا را کنترل کنی دیگه فرقی نمیکنه سرعتش به چه حدی برسه چون کلا الان جاروهایی در بازار هستن که خیلی از اونایی که سوارشون میشن اصلا نمیتونن از یه دهم توانایی های جارو هم استفاده کنن

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 5 اسفند 1382 08:50
نمایش جزئیات
آفلاین
سائورون اون جارویی که تو و ولدمورت فقط به درد جارو کردن می خوره!!! باید بذاریش گوشه خونه خاک بخوره....یه وقت بیرونش نیاری ها!و گرنه آبروت میره!!!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
مودی :بابا یقه رو ول کن،فیتال تو یه مشنگ زاده ای واسه همین هنوز نتونستی خودتو با جادو تطبیق بدی،نمی دونم واسه چی تو اسلیترین انتخاب شدی؟!
دهن فیتال وا میمونه
مودی میره تو و یقه سائورون رو میگیره:تو به این میگی جارو؟هنوز نتونستی اون گره های رو چوبت رو درست کنی؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: دوشنبه 4 اسفند 1382 13:28
نمایش جزئیات
آفلاین
راستی این جاروی فیتالو که میگی دیدم خیلی خوبه.
ولی به هر حال کارخونه ای هست دیگه.
ظرافت دستو نداره.
تنها جارویی که این جوریه مال منه.
و لرد ولدمورت.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
خدایا شکرت که از ننگ تهمت دوستی با لرد خلاص شدم.
ـــ�
ارسال شده در: یکشنبه 3 اسفند 1382 17:13
نمایش جزئیات
آفلاین
ايول تمام قانون هاي مشنگي رو نقض كردين ؟؟؟؟
من اصلا حواسم نبود كه اين قانونا بر قرار نيست .
ولي مرلين جان مي تونم ازت بپرسم چجوري مي شه يه روح معجون بسازه و بخوره و بشه شكل يه نفر ديگه ؟؟؟؟؟
(سدريك مرحومو مي گم)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
!
ارسال شده در: یکشنبه 3 اسفند 1382 16:28
نمایش جزئیات
آفلاین
فيتال ماموراي سنت مانگو رو به شيوه ي مشنگي خونمالي ميكنه ( كه يه موقع قوانين زيست نره زير سوال ) مياد يقه ي مودي رو ميگيره و ميگه : يه جارو كه نه موتور داره نه غيره چه جوري پرواز ميكنه ؟؟ تازه تو اون مجله كه دست لونا بود نوشته بود يه زنه ادعا كرده كه با جاروي پرنده رفته كره ماه و به عنوان مدرك يه كيسه قورباغه آورده !

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 اسفند 1382 15:51
نمایش جزئیات
شغل
آفلاین
من كه يه ساعته رفتم طبقه بالا براي اوردن دسته جاروي ژاپني درحاليكه دسته جارو تو دستمه ميگم.
اين كيه ؟چرا اينقدر شبيه منه؟
بعد يه نيگاه بهش ميندازم و اون تبديل ميشه به سدريك ديگوري:سسسسسلام....
من: بابا سدريك تو كي ياد گرفتي كه معجون همه كاره رو بسازي؟
يه دونه محكم ميزنم تو سرش.

بعد رومو ميكنم به ولدمورت: به به وليدمورت. چي شده اين ورا پيدات شده؟ تو هم دسته جارو ميخواي؟
ولدمورت اخم ميكنه و با سرعت نور غيب ميشه.
خب يه توضيحي درباره اين دسته جارو بدم. منظور من از اينكه در 10 ثانيه سرعتش به 1000 كيلومتر در ساعت ميرسه اين بود كه يعني سرعتش نامحدوده و براي سفرهاي طولاني خيلي كاربرد داره. حالا بازم فكر ميكنين من قانون اينيشتين رو زير پا ميزارم؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!

تصویر تغییر اندازه داده شده
(لرد ولدمورت وارد مغازه میشه)
هوی مرلین چی چی بلغور می کنی؟
(رنگ از رخ مرلین می پره.)
بده من اونو.
(لرد ولدمورت مبایل مرلین رو می گیره و می ندازه زمین له می کنش.)
اوی دارک لرد خنگ! این مرلین گرفته تورو! مبایل کجا بود؟ جلف بازیاش که تموم نمیشه که!
در ضمن مودی جان
E=mc^2
اینجا برقرار نیست
هیچ قانون فیزیکی برقرار نیست. حتی قوانین شیمی و مولکولی و اینا هم برقرارنیست. مثلا نیگا کن. من با سرعت نور الان میرم و میام! اما هیچ اتفاقی برام نمی افته. زمان رو هم می تونم بدون سرعت کش بدم. پس
انیشتین بابا
خدافظ!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: یکشنبه 3 اسفند 1382 02:08
نمایش جزئیات
آفلاین
در همین موقع در داخل مغازه
مرلین: دارک می بینی عجب روزگاری شده جادوگرها گیر دادن به قوانین مشنگی این فیتال هم که دیگه شورش رو درآورده یه دیقه صبر کن( مرلین دستش رو می کنه تو رداش و یه گوشی موبایل در میاره..)
من: ا مرلین تو خودت از لوازم...
مرلین: سیس! هیچی نگو دوربین داره ازت یه عکس می اندازم.
الو بیمارسنان سنت ....یه بیمار براتون دارم ...بله کوچه دیاگون ... بله... چی از صداش تابلو هستش! شناساییش آسونه!
من: ( درحالی که خشکم زده!) ببینم مگه اونا هم تلفون دارن؟!
مرلین: اه آره دیگه بابا صداش رو در نیار یه لبخند بزن ((چیک!)) به به چه عکس ماهی شد... حالا دست درد نکنه برو بیرون اون دو تا رو مشغول کن تا مامورا بیان
من: بابا من از فیزیک بارم نیست
مرلین بهت می گم برو بیرون و من رو می اندازه بیرون!
من: ای نامرد!
مودی : بله می گفتم اگه e=mc2 رو برعکس کنیم باعث بر هم خوردن نظام کهکشانی و وقوع یک بیگ بنگ دیگه می شه.. ا دارک تو رو هم انداخت بیرون؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!