تنظیمات نمایش
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از ما بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
دور دوم انتخاب بهترینها
دور دوم هفتاد و هفتمین دورهٔ انتخاب بهترینهای سایت جادوگران برای فصل تابستان ۱۴۰۵ آغاز شده است؛ با رأی خود از اعضای اثرگذار جامعه قدردانی کنید.
مهلت شرکت: ۲۹ و ۳۰ شهریور
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
قلمپر تندنویس
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/01/03
آخرین ورود: دوشنبه 22 دی 1404 12:15
از: می عشق تو چنان مستم، که ندانم که نیست یا هستم
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

قدح به سر کنید ... قدح به سر کنید ... غم دنیا از سر به در کنید!
سلام به شما بینندههای گلم! ایام به کامه؟ چرخ روزگار بر وفق مراد میچرخه؟ تاسایی که تقدیر واستون میریزه، جفت شیشه؟ اگر یک درصد جوابتون آره نیست، اصلا نگران نباشید! دایی هوری این جاست تا کیفتون برای چند ساعتی کوک باشه.
مهمان آوردم چه مهمانی! چه مامانی! اگرچه مهمان امروز توی کتگوری مورد علاقه خودم قرار نمیگیره اما میدونم که تو اعضا و جوارح خیلیاتون بابت حضور یک مامان پارتی گرفتن! اونم نه هر مامانی ... این شما و این مادر گرامی لرد سیاه و مادرخوانده کل ارتش تاریکی، بانو مروپ گانت! اجازه میخوام پیش از رسیدن مهمون برنامه و در مدت زمانی که شما دارین سوالهاتون رو برای ما ارسال میکنید، چند بطری از این نوشیدنیها بنوشم. فکر میکنم ترکیب نوشیدنی کرهای با شیر و آب پرتقال بهم نسازه.
به سلامتی مادر بخاطر اینکه هیچوقت نگفت من، همیشه گفت بچه هام!
سلام به شما بینندههای گلم! ایام به کامه؟ چرخ روزگار بر وفق مراد میچرخه؟ تاسایی که تقدیر واستون میریزه، جفت شیشه؟ اگر یک درصد جوابتون آره نیست، اصلا نگران نباشید! دایی هوری این جاست تا کیفتون برای چند ساعتی کوک باشه.
مهمان آوردم چه مهمانی! چه مامانی! اگرچه مهمان امروز توی کتگوری مورد علاقه خودم قرار نمیگیره اما میدونم که تو اعضا و جوارح خیلیاتون بابت حضور یک مامان پارتی گرفتن! اونم نه هر مامانی ... این شما و این مادر گرامی لرد سیاه و مادرخوانده کل ارتش تاریکی، بانو مروپ گانت! اجازه میخوام پیش از رسیدن مهمون برنامه و در مدت زمانی که شما دارین سوالهاتون رو برای ما ارسال میکنید، چند بطری از این نوشیدنیها بنوشم. فکر میکنم ترکیب نوشیدنی کرهای با شیر و آب پرتقال بهم نسازه.
به سلامتی مادر بخاطر اینکه هیچوقت نگفت من، همیشه گفت بچه هام!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
از آن گر نان پزی مستی فزاید!
جزئیات کاربر
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

مست مستم لیک مستی دیگرم، امشب از هر شب به تو عاشق ترم!
راست گویم یک رگم هشیار نیست، مستم اما جام و می در کار نیست ...
سلام! پس از مدتی وقفه، دست تقدیر این طور تاس ریخته که باز هم با یک شب شیشهای دیگه در خدمتتون باشیم.
تشکر میکنم از نگاه شما عزیزان که همراهیتون باعث رونق این برنامه میشه.
و تشکر میکنم از مهمانهای پرتعدادی که دعوت ما رو رد کردن و باعث پنچری برنامه میشن.
منتظر نمیذارمتون، این شما و این پاسخهای گرگینهی وگن به سوالات دایی هوری!
مستی ما مستی انگور نیست. لحظه ای در خود شدن منظور نیست.
مستی ما بی خود از خود گشتن است؛ شوق جنت رفتن و یا حور نیست.
راست گویم یک رگم هشیار نیست، مستم اما جام و می در کار نیست ...
سلام! پس از مدتی وقفه، دست تقدیر این طور تاس ریخته که باز هم با یک شب شیشهای دیگه در خدمتتون باشیم.
تشکر میکنم از نگاه شما عزیزان که همراهیتون باعث رونق این برنامه میشه.
و تشکر میکنم از مهمانهای پرتعدادی که دعوت ما رو رد کردن و باعث پنچری برنامه میشن.
منتظر نمیذارمتون، این شما و این پاسخهای گرگینهی وگن به سوالات دایی هوری!
مستی ما مستی انگور نیست. لحظه ای در خود شدن منظور نیست.
مستی ما بی خود از خود گشتن است؛ شوق جنت رفتن و یا حور نیست.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
جزئیات کاربر
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

سلام به بیننده ها ... سلام به مهمون ... خیلی خیلی عذر میخوام از بیننده ها ... خیلی خیلی عذر میخوام از مهمون ... چند روز نبودم و تا آخر دی ماه هم نیستم. اون موقع که بیام تازه میتونم سوالات رو آماده کنم. گفتم تصور نکنید همینجوری رها شده این جا و مصاخبه رو هواست. در این فاصله میتونید هی سوال کنید.
خدانگهدار بیننده ها ... خدانگهدار مهمون.
خدانگهدار بیننده ها ... خدانگهدار مهمون.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/06/21
آخرین ورود: چهارشنبه 21 خرداد 1404 15:28
از: خون دل نوشتم نزدیک دوست نامه
پستها:
172

سلام پالی.
خوبی؟
1- تا حالا شده با کسی تو سایت به مشکل بخوری؟
2- صمیمی ترین دوستت تو سایت کیه؟
3- چرا اینقدر به گریفیندور وفا داری؟
4- رنگ مورد علاقه ت چیه؟ ( اگه خواستی بگو )
5- تا اونجایی که من فهمیدم ( البته امکان این که اشتباه فهمیده باشم زیاده ) تو شرایطی نیستی که بتونی زیاد فعالیت کنی، ولی می کنی! دلیلش چیه؟
سوالام تموم شد.
بازخورد:
سلام هوریس!
برنامه تون خیلی عالی و جذابه ولی یه مشکل داره که امیدوارم حل بشه. اونم این که بیشر وقتا آنتن نمی ده و ما مجبوریم برای تماشای برنامه بریم مزاحم همسایه هامون بشیم.
خوبی؟
1- تا حالا شده با کسی تو سایت به مشکل بخوری؟
2- صمیمی ترین دوستت تو سایت کیه؟
3- چرا اینقدر به گریفیندور وفا داری؟
4- رنگ مورد علاقه ت چیه؟ ( اگه خواستی بگو )
5- تا اونجایی که من فهمیدم ( البته امکان این که اشتباه فهمیده باشم زیاده ) تو شرایطی نیستی که بتونی زیاد فعالیت کنی، ولی می کنی! دلیلش چیه؟
سوالام تموم شد.
بازخورد:
سلام هوریس!
برنامه تون خیلی عالی و جذابه ولی یه مشکل داره که امیدوارم حل بشه. اونم این که بیشر وقتا آنتن نمی ده و ما مجبوریم برای تماشای برنامه بریم مزاحم همسایه هامون بشیم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
مزه خونه به همینه... همیشه می دونی درش به روت بازه... می تونی سر تو بندازی پایین و بیای تو و لازم نباشه توضیح بدی به کسی که چیکاره ای اونجا... چون جوابش معلومه... خونت اونجاست... حتی اگه فقط گهگداری بهش سر بزنی!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1398/07/25
آخرین ورود: شنبه 4 شهریور 1402 13:31
از: از تاریکترین نقطهی زیر سایهی ارباب!
پستها:
326

سلام!: )
خوبی؟
یه سوال دارم... فقط یکی...
اگه میتونستی یه قدرتی داشته باشی که مرده ها رو برگردونه... کیا رو برمیگردوندی؟...: )
فقط همین!=)
خوبی؟
یه سوال دارم... فقط یکی...
اگه میتونستی یه قدرتی داشته باشی که مرده ها رو برگردونه... کیا رو برمیگردوندی؟...: )
فقط همین!=)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/07/19
آخرین ورود: پنجشنبه 10 آبان 1403 15:26
از: زير سايه لرد سياه
پستها:
828

چی دیدی تو این رودولف؟
پات رو بکش بیرون از زندگی ما دیگه. نمیخوام یه قلم پا بمونه رو دستم!
سوال دیگهای ندارم.
پات رو بکش بیرون از زندگی ما دیگه. نمیخوام یه قلم پا بمونه رو دستم!
سوال دیگهای ندارم.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

یواش یواش پاورچین، راه میرم همچین همچین. مستم و بیقرارم اما، کاری به کسی ندارم.
سلام به همگی. امروز کبک خوریس هروس میخونه!
پس از گپ با یک پریزاد قراره به گفت و گوی با ساحرهای پریچهر بنشینه. ساحرهای خاص، براق تر از الماس! شما هم از تو قاب تلویزیونتون نگاه کنید و ...لذتشو ببرید.
این شما و این پالی چپمن!
تا من پیش از شروع مصاحبه سعی میکنم رای پالی رو نسبت به رودولف بزنم و بهش بگم میتونه به مردای قدرتمند دیگهای برای تکیه کردن فکر کنه، شما سوالاتون رو برامون بفرستید.
در شهر اگر که مست گیرند، باید هرآنچه هست گیرند.
سلام به همگی. امروز کبک خوریس هروس میخونه!
پس از گپ با یک پریزاد قراره به گفت و گوی با ساحرهای پریچهر بنشینه. ساحرهای خاص، براق تر از الماس! شما هم از تو قاب تلویزیونتون نگاه کنید و ...لذتشو ببرید.
این شما و این پالی چپمن!تا من پیش از شروع مصاحبه سعی میکنم رای پالی رو نسبت به رودولف بزنم و بهش بگم میتونه به مردای قدرتمند دیگهای برای تکیه کردن فکر کنه، شما سوالاتون رو برامون بفرستید.
در شهر اگر که مست گیرند، باید هرآنچه هست گیرند.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
جزئیات کاربر
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

از ملت شهیدپرور جادوگران تقاضا دارم یه بازخوردی چیزی بدن ما بدونیم باهاس سر و ته کنیم یا همین فرمون ادامه بدیم. پست بعدی که تا لحظاتی دیگه ارسال میشه معرفی مهمان خواهد بود.
نقل قول:
توروخدا؟
من حاضرم برای شکوفایی استعداد و شایستگی که توی این سوال نشون دادی، برات توی دفترم تدریس خصوصی دفاع در برابر جادوی سیاه داشته باشم دخترم.
اصلا تعارف نکن.

نقل قول:
به کل تیم کوییدیچ ما اشاره کردی (رودولفم اصرار داشتیم عضو شه که میگفت من عمرا سایت نمیام
) بعد همین تیم به تیم شما باخت. و به تیمای دیگه
بنابراین فکر میکنم ما اورریتد هستیم.
نقل قول:
نتیجه میگیریم من خیلی مدیرخفنی بودم و مدیریت غاصب سایت حقمو خورده که هاگو ازم گرفته.
نقل قول:
برو پیش لینی ... روزی سه بار میاد اصرار میورزه که یه بازی ترسناکی رو نصب کنم. برو بگو هر روز بهت پیشنهادش کنه و تو هر روز پیشنهادشو بپذیر بلکه من خلاص شم.
نقل قول:
13؟
نقل قول:
اتفاقا من و هاگرید یه تیم تولید کتاب صوتی و رادیو اینترنتی داریم - فعلا هیچ اثری تولید نکرده ... ولی جای نگرانی نیست، طبیعیه. مثلا ما یک گروه رپ و یک گروه تئاتر خیابانی و یک تیم بازی های آنلاین و یک تیم تولید اپلیکیشن و یک تیم استارتاپی و یک تیم تولید محتوا در فضای مجازی و چند تا گروه فرهنگی هنری ورزشی علمی تجاری صنعتی کوچولوی دیگه هم داریم که اونا هم هنوز هیچ اثری تولید نکردن
- که اگه بخوای میتونی عضوش بشی. 
در مورد سوتیت چند تا نمونه مشابه بگم ... من ترم یک همزمان با ارباب و یک دختر همکلاسی (ترم یک آدم چه انگیزه ای داره از چت با دختر همکلاسیش؟
) چت میکردم. به جای ارباب به اون دختره پیام دادم و خطابش کردم ارباب.
خود ارباب هم یک خاطره الان نقل کردن که در یاهومسنجر به ایشون به جای روفوس اسکریم جیور پیام دادم. بقیه خاطره قابل پخش نیست. 
نقل قول:
جذابترین کلاس یا استاد هاگوارتز: کلاس دفاع! استاد هم که پروفسور اسلاگهورن خیلی گوگولی بود.
توروخدا؟
من حاضرم برای شکوفایی استعداد و شایستگی که توی این سوال نشون دادی، برات توی دفترم تدریس خصوصی دفاع در برابر جادوی سیاه داشته باشم دخترم.
اصلا تعارف نکن.

نقل قول:
بهترین نویسنده طنز حال حاضر: سلوین!، برادران لسترنج که همیشه منتظرم پست بزنن، و هوریس و هاگرید.
به کل تیم کوییدیچ ما اشاره کردی (رودولفم اصرار داشتیم عضو شه که میگفت من عمرا سایت نمیام
) بعد همین تیم به تیم شما باخت. و به تیمای دیگه
بنابراین فکر میکنم ما اورریتد هستیم.نقل قول:
بهترین ترم برگزار شده هاگوارتز: کلا دو ترم دیدم. :/ولی بین پارسالی و امسالی، ترم تابستونهی پارسال که خیلی نظم و ترتیب و سوژههاش رو دوست داشتم.
نتیجه میگیریم من خیلی مدیرخفنی بودم و مدیریت غاصب سایت حقمو خورده که هاگو ازم گرفته.

نقل قول:
واسه من بازی باید ترسناک باشه و کشت و کشتار داشته باشه و همش یه چیزی برای غافلگیر کردنم رو کنه.
برو پیش لینی ... روزی سه بار میاد اصرار میورزه که یه بازی ترسناکی رو نصب کنم. برو بگو هر روز بهت پیشنهادش کنه و تو هر روز پیشنهادشو بپذیر بلکه من خلاص شم.

نقل قول:
دارم و خودمم قبلنا pes زیاد بازی میکردم
13؟

نقل قول:
کمی هم به رکورد کتاب صوتی علاقه دارم ولی نرفتم دنبالش هیچوقت. واسه دوستام فقط گهگاهی یه تیکه کتاب رکورد میکنم.
اتفاقا من و هاگرید یه تیم تولید کتاب صوتی و رادیو اینترنتی داریم - فعلا هیچ اثری تولید نکرده ... ولی جای نگرانی نیست، طبیعیه. مثلا ما یک گروه رپ و یک گروه تئاتر خیابانی و یک تیم بازی های آنلاین و یک تیم تولید اپلیکیشن و یک تیم استارتاپی و یک تیم تولید محتوا در فضای مجازی و چند تا گروه فرهنگی هنری ورزشی علمی تجاری صنعتی کوچولوی دیگه هم داریم که اونا هم هنوز هیچ اثری تولید نکردن
- که اگه بخوای میتونی عضوش بشی. 
در مورد سوتیت چند تا نمونه مشابه بگم ... من ترم یک همزمان با ارباب و یک دختر همکلاسی (ترم یک آدم چه انگیزه ای داره از چت با دختر همکلاسیش؟
) چت میکردم. به جای ارباب به اون دختره پیام دادم و خطابش کردم ارباب.
خود ارباب هم یک خاطره الان نقل کردن که در یاهومسنجر به ایشون به جای روفوس اسکریم جیور پیام دادم. بقیه خاطره قابل پخش نیست. 
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
جزئیات کاربر
پستها:
279
شغل
مدیر فنی دیوان جادوگران

رندان سلامت میکنند، جان را غلامت میکنند، مستی ز جامت میکنند، مستان سلامت میکنند ...
سلام! یک شب شیشهای دیگه و یک هوریس پاتیل دیگه. با مصاحبهی ... این جغد چی میگه؟ «با سلام به مجری دلربا و مهمون دلرباتر برنامه، میخواستم چند تا سوال ...» دیر رسیدی پافت! ناراحت شدی پافت؟
سخن کوتاه میکنم. ممنونم از گابریل عزیز که با جوابای صادقانه و لحن صمیمیش این شب رو برای ما گرمتر کرد.
تا شما واکنشاتونو نشون بدید و گابریل رو بابت پاسخهاش سین جیم کنید، مهمون بعدی معرفی میشه.
افسون مرا گوید کسی ... توبه ز من جوید کسی .. بی پا چو من پوید کسی ... مستان سلامت میکنند ...
سلام! یک شب شیشهای دیگه و یک هوریس پاتیل دیگه. با مصاحبهی ... این جغد چی میگه؟ «با سلام به مجری دلربا و مهمون دلرباتر برنامه، میخواستم چند تا سوال ...» دیر رسیدی پافت! ناراحت شدی پافت؟

سخن کوتاه میکنم. ممنونم از گابریل عزیز که با جوابای صادقانه و لحن صمیمیش این شب رو برای ما گرمتر کرد.
تا شما واکنشاتونو نشون بدید و گابریل رو بابت پاسخهاش سین جیم کنید، مهمون بعدی معرفی میشه.
افسون مرا گوید کسی ... توبه ز من جوید کسی .. بی پا چو من پوید کسی ... مستان سلامت میکنند ...
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ز خاک من اگر گندم برآید،
جزئیات کاربر

سلام گب...
خوبی گب؟ اومدم چند تا سوال بپرسم.
1- چرا وزارت؟ چرا نظارت نه؟
2- اگه میخاستی یه گروه غیر از ریونکلا انتخاب کنی کدوم رو انتخاب می کردی؟
3- با کی تو سایت .....؟
(دعوا داری؟ دوستی؟ دشمنی داری؟ رودروایسی داری؟ مشکل داری و....)
4- کیو دلت میخاد از نزدیک ببینی؟
5- آخرین باری که خندیدی که بود؟
6- خنده دار ترین فرد تو سایت؟
7- دوس داری با کی بیشتر اشنا شی؟
7- دقت کردی دوتا سوال هفت داریم؟
به نظرت قصد و هدف من از این کار چی بود؟
8- نظرت درباره ی مسلسل چیه؟
9- نظرت درباره ی من چیه؟ شباهتی به مسلسل ندارم؟ تانک چی؟
10- ناراحت شدی گب؟
11- مشخصه دیگه سوالی ندارم؟
با تچکرات.
خوبی گب؟ اومدم چند تا سوال بپرسم.
1- چرا وزارت؟ چرا نظارت نه؟
2- اگه میخاستی یه گروه غیر از ریونکلا انتخاب کنی کدوم رو انتخاب می کردی؟
3- با کی تو سایت .....؟
(دعوا داری؟ دوستی؟ دشمنی داری؟ رودروایسی داری؟ مشکل داری و....)
4- کیو دلت میخاد از نزدیک ببینی؟
5- آخرین باری که خندیدی که بود؟
6- خنده دار ترین فرد تو سایت؟
7- دوس داری با کی بیشتر اشنا شی؟
7- دقت کردی دوتا سوال هفت داریم؟
به نظرت قصد و هدف من از این کار چی بود؟
8- نظرت درباره ی مسلسل چیه؟
9- نظرت درباره ی من چیه؟ شباهتی به مسلسل ندارم؟ تانک چی؟
10- ناراحت شدی گب؟
11- مشخصه دیگه سوالی ندارم؟
با تچکرات.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ارباب...ناراحت شدید؟
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج
، برادران لسترنج که همیشه منتظرم پست بزنن، و هوریس و هاگرید.