سلام!
من چندین جغد دریافت کردم که به نظر کسانی که تجربه کوییدیچ نداشتن یا بخشهای مرتبط با گالیون تازگی داره، مواردی هنوز براشون روشن نیست. بنابراین تصمیم گرفتم با توجه به این سوال و جوابا، توضیحات تکمیلی ارائه بدم. اگه هنوز جایی ابهام وجود داره با خیال راحت بیاین و بپرسین! حالا چه تو این تاپیک و چه از طریق پیام شخصی.
1. مسابقات سوژه جدینویسی دارن یا طنز؟تیم شما آزاده که به انتخاب خودش تو هر مسابقه جدی بنویسه یا طنز (مگه این که قابلیت جارویی از طرف تیم رقیب روی شما استفاده بشه که وادارتون کنه حتما طنز یا جدی بنویسین که البته جاروی دیگهای هم داریم که میتونه خواستهی تیم رقیب رو خنثی کنه).
2. هر دو تیم توی یه تاپیک مسابقه میدن؟ اگه وسط ارسال پست تیم ما، تیم رقیب پست زد چی؟ باید پست اونو ادامه بدیم؟ نگرانم وقت کم بیارم...هر دو تیم تو یک تاپیک مسابقه میدن اما پستای هر تیم مستقل از تیم رقیبه.
در واقع مسابقات کوییدیچ به این شکله که برای هر مسابقه داورا یک سوژه یک کلمهای به شما و تیم مقابل میدن. مثلا "طوفان". هر تیم مجزا از رقیبش، باید سوژهای کوییدیچی حول طوفان بنویسه. مثلا من عضو تیم A هستم و رقیبم تیم B هست. سوژه تیم ما (A) اینه که قبل از شروع مسابقه طوفان میاد و انبار جاروهامون خراب میشه و همه جاروها میشکنن. حالا تیم ما به دنبال اینه که جاروهای جایگزین برای شرکت در مسابقه پیدا کنه. اصلا مهم نیست تیم رقیب (B) چی مینویسه، برای منی که عضو تیم A هستم، فقط پستای تیم خودم مهمه. بنابراین تیم من به محض این که سوژه اصلی (طوفان) رو دریافت کرد و به توافق رسید چی بنویسه در موردش (خراب شدن جاروها)، کاپیتان تیم مشخص میکنه که هرکدوم از اعضای تیم کدوم بخش از سوژه رو بنویسن. مثلا من بعنوان کاپیتان به عضو دوم تیم میگم پست اول تیممو بنویسه و سوژه رو تا جایی پیش ببره که طوفان اومده و روز بعد از خواب بیدار شدیم دیدیم جاروها شکستن. خودم تو پست دوم راهکارهایی که برای جایگزین کردن جارو به ذهنمون رسیده رو مینویسم، و نفر آخر ماجرای مسابقه رو مینویسه که حالا ما با این جاروها چطور تو مسابقه شرکت کردیم و پیروز شدیم یا شکست خوردیم. بنابراین هر سه عضو تیم میتونن به صورت موازی از همون روز اول شروع کنن به نوشتن پستاشون بدون این که منتظر بمونن اول پستای نفرات قبلی برسه. پس برای تیم من هیچ اهمیتی نداره که تیم B چی مینویسه، سوژهش چیه یا پستاش رو کی میفرسته. فقط مهم اینه که اعضای تیم من، به ترتیب پستاشون رو توی تاپیک ارسال کنن (اگه وسط پست تیم شما، تیم رقیب پست زد مهم نیست، مهم اینه که پستای تیم خودتون به ترتیب باشه و سوژه خودتون رو ادامه بدین، همین).
3. نگرانم وقت کم بیارم...اولا تو اطلاعیه زمان هر مسابقه رو نوشتیم حداقل 7 روز که اگه دیدیم ممکنه اعضا با 7 روز به دشواری بخورن تا حداکثر 10 روز افزایش بدیم. بنابراین خوشحال میشیم دیدگاههای خودتون رو برامون بفرستین تا بهترین تصمیم رو بگیریم. فقط توجه کنین 10 روز به معنای طولانی شدن زمان کل مسابقات و فرسایشی شدنشه. پس صرفا این که چون 10 روز بیشتره انتخاب بهتریه نیست.
دوما شما از همون روزهای اول میتونین با تیمتون به توافق برسین که سوژه چیه و هرکس کدوم پست رو بزنه. بنابراین مجبور نیستین منتظر بمونین پست نفر قبلی برسه تا شروع به نوشتن پست خودتون کنین و در واقع، کل تیم تمام روزهای مسابقه وقت داره پستش رو بنویسه که زمان کمی نیست و حداقل یک هفته تمام رو شامل میشه. همه هفتهای یکی دو ساعت رو وقت داریم نه؟
سوما تیم شما اختیار داره عضو ذخیره داشته باشه. در این صورت اگه احیانا زمانی به دشواری خوردین، عضو ذخیره میتونه به جای شما تو اون مسابقه شرکت کنه.
چهارما اگه الان به نظرتون میرسین ولی نگران هستین در ادامه به مشکل بخورین و نتونین ادامه بدین، تیمها هر از چند گاهی قابلیت تعویض دائمی بازیکنان تیمشون رو دارن که شما با خیال راحت بتونین کنار بکشین.
4. ماجرای بازیکنان مجازی چیه؟کوییدیچ تیم هفت نفرهس که ما گفتیم هر تیم سه بازیکن حقیقی داره. بنابراین باید 4 عضو دیگه رو با خلاقیت خودتون و از افراد/چیزهای خیالی پر کنین.
یکی از جذابیتهای اصلی کوییدیچ بازیکنهای مجازی هستن که به انتخاب شما هرکس و هرچیزی میتونه باشه، از دستمال کاغذی و انیشتین گرفته تا سایت گوگل و هیتلر! بعنوان مثال فرض کنین دروازهبان تیم رقیب من "گوگل" هست. در این صورت تو زمین بازی کوییدیچ، تیم من برای این که گوگل از جریان بازی خارج شه میتونه بنویسه که مثلا هی پشت سر هم سرچ تو سایت گوگل میزنن تا سرش شلوغ شه، حواسش از بازی پرت شه و راحت گل بزنیم!
5. پس اسمش مسابقات کوییدیچه ولی فقط نیازه یه سوژه رو آزادانه طی حداقل 3 پست و حداکثر 5 پست به پایان برسونیم؟هم آره هم نه.
آره چون تیم شما باید یه سوژه رو طی حداقل 3 پست و حداکثر 5 پست شروع کنه و به پایان برسونه.
نه چون سوژه شما حتما باید به کوییدیچ ربط داشته باشه و حتما یکی از پستای تیمتون باید به ماجراهایی که تو زمین بازی و در حین مسابقه کوییدیچ رخ میده بپردازه.
6. همین اول باید مشخص کنیم چه جارو یا ورزشگاهی میخریم با چه تجهیزاتی؟خیر. شما فعلا تا ساعت 23:59 پنجشنبه 12 مهر، باید فقط تیمتون رو تشکیل بدین. بعدش قوانین تکمیلی مسابقات داده میشه و شما میتونین برای خرید ورزشگاه، جارو و... اقدام کنین. توجه کنین که شما مجبور نیستین هرچی میخواین رو همون ابتدا و قبل از شروع مسابقات مشخص کنین و بخرین، بلکه در طی مسابقات و هر وقت که بخواین بین هر دو بازی میتونین برای خرید ورزشگاه، تجهیزات و... اقدام کنین. برای مثال یه تیم ممکنه قبل از مسابقه اول فقط جارو بخره، و برای مسابقه سوم تازه اقدام به خریدن ورزشگاه کنه.
7. من میخوام حتما کاپیتان باشم و تیم تشکیل بدم، ولی نمیدونم از کجا عضو برای تیمم پیدا کنم؟در این صورت کافیه به تاپیک
عضویت در کوییدیچ مراجعه کنین و اعلام کنین که میخواین بعنوان کاپیتان تیم تشکیل بدین و هرکس میخواد تو تیم شما باشه بهتون پیام شخصی بزنه.
8. آیا هر گروه چهارگانه و جبهه باید یک تیم جدا بده و اساسا گروهبندیا مهمه؟خیر! این مسابقات کوییدیچ هاگوارتز نیست که مهم باشه تو کدوم گروه یا حتی جبهه هستین. شما میتونین با هر عضوی از هر گروهی یا هر جبههای که میخواین همتیمی بشین.
9. چه ورزشگاههایی رو میتونیم برای خریدن انتخاب کنیم؟ از باقی انجمنها هم مجازه؟شما میتونین هر ورزشگاهی که تو انجمن
فدراسیون کوییدیچ قرار داره رو به انتخاب خودتون بخرین.