پاسخ به: ستاد انتخاباتی اسکورپیوس مالفوی
ارسال شده در: سهشنبه 1 خرداد 1403 12:56
تولد نقش: 1400/04/24
آخرین ورود: یکشنبه 11 خرداد 1404 04:27
از: دست حسودا و بدخواها!
درود بر وزیر سابق قدیمی گوی.
نقل قول:
دوّم آن که آمدیم پرسش نماییم که آیا این سخن صدق می باشد که در دولت آتی جنابتان همواره تملک شخصی وجود نداشته و همه چیز را متعلق به خویش دانسته و جامعه جادویی هر از چندی موظف به پرداخت مالیت و عوارض متصرفات خویش بر جنابتان می باشند؟
شما جواب بدین آقای لادیسلاو. کی خبر ها رو از ستاد واسه شما میاره؟ چطور خبر دار شدین؟ البته من این حرف رو تایید یا رد نمیکنم. بعد وزیر شدن مردم خودشون متوجه نتایج رای دادن به من میشن و احتمالا گریه خوشحالی یا اعتراض خوشحالی خواهند کرد.
نقل قول:
سوّم آن که جنابتان میآواتارینید، می معجونیید و می آزکابانیدید و خواهید وزیریید و جوانی می باشید بسیار مشغول و شایعاتی پیرامون جنابتان می باشد که قصد دارید کلیه مشاغل جادویی را از آن خویش کرده، بار مسئولیت آنان بر دیگران نهاده و حقوق جمله آنان را در جیب گذارید و پشیزی بر سایرین در این میان مماسد، چنین است؟
بله آقای لادیسلاو تایید میکنم. فکر میکنید قراره همینطوری خالی خالی وزیر بشم؟ آیا نباید به خود در دوران وزارت سرویس بدهم؟ حق من نیست؟ آخه وزرات خانه همش برای ماست واس ماست.
نقل قول:
آیا این صحیح میباشد که معجونات تاریخ مصرف گذشته را دور نیانداخته و آنان را به خورد ساحرون و ساحرات خواهید داد و اسرار ایشان بر عام و خاص عیان خواهید بنمود؟
مجبورم این صحبت رو رد کنم اگه تایید کنم مغازه ام به علت مشکل بهداشت تعطیل میشه.

نقل قول:
آیا صحیح است که جنابتان قصد آتش افکنی در میان احزاب و گروهان جادوکده را داشته و ایشان را به جان یکدیگر انداخته و در همان هنگام که بر اریکه قدرت تکیه زدهاید نزاع ایشان تماشای بنموده و خنده مستانه خواهید بنمود؟
بله صدرصد اختلاف بینداز. پفیلا و نوشابه بیاور تماشا کن.

در آخر هم احتمالا بعد دولت ما به دولت با آه و فغان نگاه نمی کنند با جیغ و گریه نگاه میکنند.
ثروت، قدرتی است که میتواند به انسانها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.
Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.
الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.