برنامه تحلیلی علمی ورزشی 14!- با سلام من عادل قلی پور زاده هستم گزارشگر جدید برنامه 14 و این آقا هم که اون گوشه زیر دوربین نشستن و دارن با فندکشون ور میرن کارشناس خوب داوری ما آقا دکتر کورممد که ما دو تا ... تا آخر برنامه در خدمت شما هستیم ... خب .. با هم چند صحنه مشکوک به خطا رو میبینیم!
تصویر عوض میشه .. بلیز داره محکم با چماقش میزنه تو دماق آرشام و خون از دماغ آرشام به صورت سه بعدی میپاشه و آرشام از جارو پرت میشه پایین ... تصویر همینجا نگه داشته میشه!
قلی پور: آها این بازی بین ریش سفیدان و فسیل شدگانه ... آیا خطا بود این صحنه یا نه؟
کورممد: نه نه ... من خطایی نمیبینم ... برخورد عادی بود و بهترین کار ادامه بازی بود!
قلی پور: آقا خیلی بد میزندشا .. قشنگ بعد از ضربه مشخصه که دماغ آرشام میشکنه!
کورممد: نه .. نه برخورد عادیه ... بازیکن ریش سفید داره تمارض میکنه ...
قلی پور: ولی دوستان اگه محبت کنن زوم کنن .. ببینید بعد از ضربه قشنگ خون دماغ آرشام که پاشیده میشه تو دوربین مشخصه دوستان زحمت کشیدن خونشم اسلوموشن کردن تازه ... بازم خطا نیست؟
کورممد
قلی پور: بــــــــــــــــــله! اینم از نظرات کارشناسانه دکتر کورممد و اما دوستان اشاره میکنن همینک ارتباط ما با وزیر سحر و جادو و رئیس فدراسیون بین المللی کوییدیچ بر قرار شده ... آقا سلام عرض شد!
- منم خدمت شما و دوستانتون و کارشناس خوب برنامه سلام عرض میکنم و همچنین سلام یلدا رم بهتون میرسونم ... و همچنین سلام درود و هزاران درود به رهروان مرلین کبیر و سلام به جادوگران کوییدیچ دوست و ورزش دوست این مرز و بوم و سلام بر ...
قلی پور!!!!!!!!
هوکی: بله .. در خدمتم؟
قلی پور: آقا چه خبر از فدراسیون ... قانون جدیدی تز جدیدی چیزی تصویب نشد کسی اون یکی رو نکشت؟
هوکی: چرا آقا کلی قانون تصویب شده ... از این به بعد تیم هایی که بازیکنان غیر اصیل زاده دارن مجبورن هر هفته به فدراسیون مالیات بپردازند و یک هفته در میونم محروم میشن و تازه همه بازیکنان باید تا فردا برای تست اصیل زادگی به وزارت سحر و جادو مراجعه کنن و اگر همکاری نکنن عواقب خیلی وخیمی براشون داره!
قلی پور: یعنی چی آقا! این دیگه چجورشه؟
هوکی: در مورد این مسائل از قبل کارشناسی شده و ما میخوایم لیگ کوییدیچ حرفه ای راه بندازیم و هیچ اعتراضی وارد نیست ... حتی شما دوست عزیزم باید برای دادن تست به وزارت بیای وگرنه در برنامتو تخته میکنیم!
قلی پور: یعنی چی آقا؟ اصلا کارای شما با هم تناقض داره! خود شما یه جن بیشتر نیستید چطوری در مورد اصیل زادگی حرف میزنید؟
هوکی: من یه جن بیشتر نیستم؟ من یک اصیل زادم ...
قلی پور: نیستی آقا ... تو یه جنی ... دوستان خبرنگار آمارتو دراوردن میدونن قبلا خونه هپیزپا کار میکردی و تازه میدونن همین روبالشی ایم که هر روز تنتونه متعلق به بچگی های گراوپیه!
هوکی: آقا یعنی چی من اعتراض دارم ... اصلا فحش میدما! سووووت ... سووووت سوت سوت ... سووووووووت!!! و اینکه سووووت! ههه! چی شد؟ چرا سوت میذارین؟ چرا فحشامو پخش نمیکنین؟
قلی پور
هوکی: یعنی چی؟ اصلا خود شمام آقای قلی پور .. خیلی آدم سووووت سووووت سوت! هستین!
قلی پور: چرا آخه؟
هوکی: هستی دیگه!
قلی پور: چرا آخه؟
هوکی: اون از اینکه هی اصیل زادگی منو زیر سوال میبرین ... بعد هفته پیش مسابقه اس ام اس گذاشتید که ببینید چند درصد مردم موافقن که همین سه چهارتا تار موی بالای سر من کلاه گیسه ... خب آخه من میواستم کلاه گیس بذارم میرفتم یه خوبشو میخریدم ...
قلی پور: اینا که حرف من نیست ... الان هفتاد میلیون جمعیت جادوگری متفق و القولند که شما خون اصیلی ندارید و سرتونم کلاه گیس میذارید! ما فقط بازتاب خبرها رو اینجا میگیم ... اتفاقا چیز بدیم نیست! خود منم قبول دارم این سه تار مو خیلی به کلتون میاد!
هوکی: من کاری به این چیزا ندارم ... اگر باور ندارید .. همین الان همینجا شماره وینکی رو بگیرید ازش بپرسید ببینید من اصیل زاده هستم یا نه! بازم قبول ندارید زنگ بزنید آشپزخونه هاگوارتز از دابی بپرسید! بازم باور ندارید زنگ بزنید سازمان ترک اعتیاد از کریچر بپرسید!
قلی پور: جناب وزیر حرفی میزنیدا! چه ربطی داره؟ اصلا دست همه شما توی یهکاسست! ما براتون دلیل و مدرک میاریم که حرف ما درسته!!!
هوکی: نه کم آوردی دیگه .. همه شاهدن شما الان کم آوردی!
قلی پور: آقا من با شما شرط میبندم هیچ کدوم از ادعاهای ما بی پایه و اساس نیست .. اتفاقا دوستان ما زحمت کشیدن شجره نامه شما رو از عصر دایناسورها تا به امروز جمع آوری کردن ... فکر میکنم تصویر خودش گویا باشه .... دوستان لطف کنن شجره نامه وزیر اعظم رو بر روی صفحه مانیتور نشون بدن ....
هوکی: نه آقا لازم نکرده نشون بدین!
قلی پور: نه ما میخوایم نشون بدیم ...
هوکی: من منابع شما رو قبول ندارم ...
قلی پور: من با شما شرط میبندم که اطلاعات ما کاملا صحیحه و در این شجره نامه که از شصت سایت اینترنتی جمع آوری و گردآوری شده دقیقا مشخص شده که نیای شما از کرم های فولبر دوران پرکامبرین نشأت گرفته!
هوکی: بسه آقا .. میگم نمیخواد شجره ناممو نشون بدین .. دوباره فحش میدما!
قلی پور:
چرا آخه؟ هوکی: هی جو فدراسیون کوییدیچو خراب میکنید! ما داریم کار حرفه ای انجام میدیم .. هی سنگ اندازی .. هی مانع تراشی! اصلا برنامتونم خیلی افتضاحه و از فردا برنامتون تعطیله و شما رم میندازم تو آزکابان پیش اون گرگ پیر و دوست وفادارش!
قلی پور: آخه چرا؟ قبول کنید که انتقاد پذیر نیستید!
هوکی: چرا نداره دیگه ... نخیرم اتفاقا خیلیم انتقاد پذیرم به شرطی که انتقاد کارشناسی شده باشه! اما در حال حاضر ورزش دوستان میدونن که هوکی یک شخصیت اصیل زادست!
قلی پور: آقا اون شجره نامه رو پخش کن بینندگان ببینن!
هوکی: نـــــــــــه .. غلط کردم!
قلی پور
هوکی: !!!!!! من دیگه یک لحظه هم با برنامتون مصاحبه نمیکنم ... تـــــــــــــق! بوق بوق بوق (صدای قطع شدن تلفن)
کورممد: جناب وزیر منم همینجا خدمتتون عرض ادب و سلام و شب بخیر و خسته نباشید دارم و ...
قلی پور: بسه بابا رفتش!
کورممد
قلی پور: خب .... بینندگان عزیز توجه شما رو به برنامه بعدی جلب میکنم!