هری پاتر نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر

هری پاتر نسخه موبایل

در حال دیدن این عنوان:   1 کاربر مهمان

پاسخ به: گفت‌و‌گو با مدیران، انتقاد، پیشنهاد و...
پیام زده شده در: ۱۸:۱۴:۴۹ سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳

ریونکلاو، محفل ققنوس، مرگخواران

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۰:۰۹ پنجشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۲۰:۰۶:۳۲
از ایستگاه رادیویی
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
پیام: 298
آفلاین
سلام ارباب.

طی این چند روز ما بحث و بررسی کردیم در مورد موضوعاتی که فرمودید.

برای مورد اول، با مدیریت مدرسه و قلعه هاگوارتز، سالازار اسلیترین صحبت کردیم و قرار شد که روش فکر کنه و یه ساز و کار و تاپیکی پیاده کنه براش.

و برای مورد دوم هم قرار شد تاپیک انجمن سه کله داغ رو در هاگزمید، با مسئولیت مرگ راه اندازی کنیم که به رماتیسم نویسی اختصاص داده بشه.

با تشکر از پیشنهادات خوبتون.

Smile my dear, you're never fully dressed without one

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۹:۱۲:۳۹ شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳

اسلیترین، مرگخواران

لرد ولدمورت

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۰:۴۰ دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۳
آخرین ورود:
۰:۵۴:۱۷ شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
از گور برخاسته.
گروه:
مشاور دیوان جادوگران
اسلیترین
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
مرگخوار
جـادوگـر
پیام: 144
آفلاین
با سلام خدمت روح های تاریک سایت...

ما پیشنهادی که در دیسکورد داشتیم در اینجا هم مطرح میکنیم. باشد که استفاده کنید...

دو چیز هست که ما احساس میکنیم جاش در سایت خالیه، یک تاپیک با موضوع مشخص و دو تاپیک عمومی روماتیسم نویسی.

در باب مورد اول:
افراد زیادی در سایت هستند که به علت اینکه از نوشتن فاصله گرفته اند نمیتونن خودشون رو وارد داستانهای ادامه دار کنند و یکم برگشتن به جو سایت براشون سخته. به نظرم ما به یک تاپیک با موضوع مشخص احتیاج داریم که فرد با خیال راحت از اینکه موضوع رو داره و نیازی به خلاقیت در زمینه موضوع پردازی نیست بتونه در اون فعالیت کنه. در ضمن این مساله که روند کار به صورت تک پستی و مستقل هم هست باز نوشتن رو به نظر من راحت میکنه.
ما چنین روندی رو در تاپیک درون گروه اسلیترین به صورت " پرورش خلاقیت با سالازار " داریم. موضوع مشخص و تایم طولانی داده میشه و هر کس با روند خودش به صورت تک پستی در مورد موضوع مینویسه. خود من وقتی که ذهنم قفل میشه این تاپیک بهم کمک کرده.
در صورتی که خود سالازار اجازه شو بدن و موافق باشند و مدیران هم بپسندند به نظرم میتونیم این تاپیک رو در اختیار همه قرار بدیم که همه از این روند استفاده کنند و فعال بشن.

در باب مورد دوم:
همه با روماتیسم نویسی یا همون هزل نویسی آشنا هستیم. این روند اگرچه به ظاهر درهم و بهم ریخته میاد ولی یک سبکه نوشتنه و به نظرم بسیار لذت بخشه و به جای اینکه که محدود به روند داخل تالاری گریفیندور باشه میتونه در کل سایت حداقل در یک تاپیک اجرا بشه. باز در این زمینه به فردی نیازه که ویرایش و روماتیسم نویسی رو خوب بلد باشه و بتونه ملت رو راهنمایی کنه.

وجود مبارک و تاریکمون منتظر پاسخ شماست...
ممنونم.

تصویر کوچک شده تصویر کوچک شده

تصویر کوچک شده

THERE IS NO GOOD OR EVIL.THERE IS ONLY POWER, AND THOSE TOO WEAK TO SEEK IT

پیام زده شده در: ۸:۳۱:۲۰ پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳

ریونکلاو

بردلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۵۹ شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
آخرین ورود:
دیروز ۲۱:۴۶:۳۶
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 196
آفلاین
سلام مجدد

نقل قول:

از اونجایی که بابتش واست حقوق تعیین کردیم دست خودتو میبوسه انجامش بدی.

بله حتما
از این به بعد در تاپیک میزگرد شاغلان، پستش رو میفرستم

پیام زده شده در: ۶:۲۷:۲۳ چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳

اسلیترین، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

اسکورپیوس مالفوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۱ پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰
آخرین ورود:
۲۳:۳۷:۵۵ جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
از دست حسودا و بدخواها!
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
هیئت مدیره جادوگران
اسلیترین
مترجم
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 405
آفلاین
مجددا درود

نقل قول:
فقط یه سوال: من معرفی کنم تاپیک هارو یا خودتون معرفی می کنید؟

از اونجایی که بابتش واست حقوق تعیین کردیم دست خودتو میبوسه انجامش بدی.

ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.

پیام زده شده در: ۱۲:۴۲:۴۱ سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳

ریونکلاو

بردلی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۲:۵۹ شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۲
آخرین ورود:
دیروز ۲۱:۴۶:۳۶
گروه:
جـادوگـر
ریونکلاو
جادوآموخته هاگوارتز
شـاغـل
پیام: 196
آفلاین
نقل قول:

الستور نوشته:
سلام بردلی.

خیلی ممنون بابت نظرات زیبات، و امیدوارم که دور بعد فرصت کنی در ترین‌ها شرکت کنی.

سلام الستور

خیلی ممنون
سعیمو میکنم

نقل قول:

آقا دوباره سلام.

ما این رو یه بحث و بررسی بریم روش با مدیرا و برمیگردم با جواب همینجا یه پست میزنم یا جغد می‌فرستم یا خلاصه یه جایی و یه جوری بهت اطلاعات رو می‌رسونم.
مرسی از ایده‌ت واقعا.

سلام مجدد قربان

مرسی از شما

---

نقل قول:

اسکورپیوس نوشته:
درود بر بردلی خلاق
معذرت بابت تاخیر

سلام بر اسکورپیوس ثروتمند
خواهش می کنم

نقل قول:

ایده‌ای که گفتی خیلی خوبه و به نظرم ارزش امتحان کردن داره. اینکه تاپیک‌های کمتر دیده‌شده دوباره بیاد تو مرکز توجه، هم باعث تنوع تو انجمن میشه و هم اعضا رو بیشتر درگیر می‌کنه.

فعلاً به خاطر ...

عالیه

فقط یه سوال: من معرفی کنم تاپیک هارو یا خودتون معرفی می کنید؟

نقل قول:

و در آخر بگم جای این پیشنهادات در این تاپیکه نه این مکان.

درسته، شرمنده، عادات قدیمیه.

پیام زده شده در: ۱۱:۴۸:۴۸ سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳

اسلیترین، وزارت سحر و جادو، مرگخواران

اسکورپیوس مالفوی

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۱۶:۱۱ پنجشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۰
آخرین ورود:
۲۳:۳۷:۵۵ جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳
از دست حسودا و بدخواها!
گروه:
جـادوگـر
مرگخوار
شـاغـل
جادوآموخته هاگوارتز
هیئت مدیره جادوگران
اسلیترین
مترجم
مدیر دیوان جادوگران
پیام: 405
آفلاین
درود بر بردلی خلاق
معذرت بابت تاخیر

ایده‌ای که گفتی خیلی خوبه و به نظرم ارزش امتحان کردن داره. اینکه تاپیک‌های کمتر دیده‌شده دوباره بیاد تو مرکز توجه، هم باعث تنوع تو انجمن میشه و هم اعضا رو بیشتر درگیر می‌کنه.

فعلاً به خاطر محدودیت جا تو بلاک اصلی، چت‌باکس گزینه مناسبیه. هر هفته یه تاپیک رو معرفی کنیم و لینکش رو پین کنیم که همه ببینن. اینطوری هم اجرای ساده‌ای داره و هم سریع می‌تونیم نتیجه بگیریم.

در مورد دستمزد هم ۷ گالیون به‌ازای هر معرفی کاملاً بنظرم مناسبه. اگه هر ماه چهار تاپیک معرفی بشه، ۳۰ گالیون جمع میشه که هم منصفانه‌ست و هم می‌تونه انگیزه خوبی باشه.

به نظرم با این روال شروع کنیم و اگر بازخورد مثبت بود، بعداً میشه جایگاه دائمی‌تری براش در نظر گرفت.

و در آخر بگم جای این پیشنهادات در این تاپیکه نه این مکان.

ویرایش شده توسط اسکورپیوس مالفوی در تاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ ۱۲:۳۹:۵۴

ثروت، قدرتی است که می‌تواند به انسان‌ها اجازه دهد تا از زنجیرهای فقر رهایی یابند و به دستاوردهای بزرگ دست یابند.

Wealth is a power that can enable people to break the chains of poverty and achieve great accomplishments.

الثروة هي قوة تمكن الناس من كسر قيود الفقر وتحقيق إنجازات عظيمة.

پیام زده شده در: ۱:۲۳:۳۸ یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳

مافلدا هاپکرک

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۰:۵۰ دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۸۳
آخرین ورود:
۱۵:۳۲:۵۲ شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳
گروه:
مدیر فنی
جادوآموخته هاگوارتز
مدیر دیوان جادوگران
جـادوگـر
پیام: 90
آفلاین
در تکمیل صحبت‌های الستور، در صورتی که پیام شخصی با محتوای نامناسب دریافت کردید و یا هر گونه مزاحمتی از این طریق براتون ایجاد شد، حتما یا از طریق بلیت و یا از طریق پیام شخصی به همین شناسه اطلاع بدید. مطمئن باشید که پیگیری مناسب صورت میگیرهو این موضوع ادامه پیدا نخواهد کرد.

مافلدا هاپکرک هستم.
مشاور سایت و راهنمای اعضای سایت...

پیام زده شده در: ۱۷:۲۹:۳۷ شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از ایستگاه رادیویی
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
آفلاین
نقل قول:

فلیسیتی ایستچرچ نوشته:
سلام به مدیران عزیز!

راستش یه ایده‌ای به ذهن من رسیده که می‌تونه خیلی جالب باشه. توی سایت ممکنه خیلیا دوست نداشته باشن بعضیا بهشون پیام شخصی بدن. بنابراین به نظر من هرکس یه چیزی شبیه ایمیل توی سایت داشته باشه که اونو فقط در اختیار افراد خاصی بذاره. مثلا توی بخشی که فهرست پیام‌ها قرار داره یه فهرست دیگه هم باشه که مخاطبین رو نشون بده.

حالا درباره‌ی اینکه این ایمیل جادویی چی باشه من یه توضیحی بدم. از اونجا که پیام‌ها اینجا در اصل جغد هستن و توی دنیای هری پاتر برای ارسال جغد باید آدرس اون شخص موردنظر رو دونست، نظر من اینه که این ایمیل جادویی دراصل آدرس خونه‌ی شناسه‌ی اون شخص باشه که برای ارسال جغد باید اونو وارد کرد و بعد جغد رو فرستاد.

به نظر من که این ایده‌ی خیلی خوبیه و باعث می‌شه همه بتونن به اونایی که نمی‌خوان اجازه ندن براشون جغد بفرستن.

سلام.

خیلی از اعضا راستش رو بخواید همینطوریشم سختشونه یه پیام شخصی جواب بدن، که خب زیاد برخورد جالبی نیست و میتونه باعث سوء تفاهم هم بشه.

چنین امکانی میتونه که جالب باشه اگر که در محیطی باشیم که آدمای مزاحمی وجود دارن که باعث اذیت بشن. ولی اینجا که کسی اینطوری نیست. بنابراین چنین امکانی حقیقتا به درد اینجا نمیخوره.

خیلی از اعضا هم ممکنه که کار واجبی داشته باشن و خارج از سایت هم دسترسی صحبت نداشته باشن، که در نتیجه دردسر و مشکلات زیادی میتونه ایجاد کنه چنین چیزی و خیلی محدودیت ایجاد کنه.

و البته که در نهایت اگر که نمیخواید از کسی پیامی دریافت کنید، خیلی مستقیم و راحت میتونید بهشون بگید.

تصویر کوچک شده

پیام زده شده در: ۱۵:۴۴:۳۲ شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳

هافلپاف

فلیسیتی ایستچرچ

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
۲۱:۵۹ شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۳
آخرین ورود:
دیروز ۱۹:۱۵:۴۲
از همه‌تون ممنونم!
گروه:
هافلپاف
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
پیام: 31
آفلاین
سلام به مدیران عزیز!

راستش یه ایده‌ای به ذهن من رسیده که می‌تونه خیلی جالب باشه. توی سایت ممکنه خیلیا دوست نداشته باشن بعضیا بهشون پیام شخصی بدن. بنابراین به نظر من هرکس یه چیزی شبیه ایمیل توی سایت داشته باشه که اونو فقط در اختیار افراد خاصی بذاره. مثلا توی بخشی که فهرست پیام‌ها قرار داره یه فهرست دیگه هم باشه که مخاطبین رو نشون بده.

حالا درباره‌ی اینکه این ایمیل جادویی چی باشه من یه توضیحی بدم. از اونجا که پیام‌ها اینجا در اصل جغد هستن و توی دنیای هری پاتر برای ارسال جغد باید آدرس اون شخص موردنظر رو دونست، نظر من اینه که این ایمیل جادویی دراصل آدرس خونه‌ی شناسه‌ی اون شخص باشه که برای ارسال جغد باید اونو وارد کرد و بعد جغد رو فرستاد.

به نظر من که این ایده‌ی خیلی خوبیه و باعث می‌شه همه بتونن به اونایی که نمی‌خوان اجازه ندن براشون جغد بفرستن.

هیچ‌وقت سعی نکن خودتو تغییر بدی، چون مطمئن باش همه همون‌جوری که هستی دوستت دارن.

پیام زده شده در: ۲۲:۵۸:۰۵ جمعه ۷ دی ۱۴۰۳

الستور مون

مخفی کردن اطلاعات کاربر
عضو شده از:
آخرین ورود:
از ایستگاه رادیویی
گروه:
جـادوگـر
جادوآموخته هاگوارتز
مرگخوار
محفل ققنوس
ریونکلاو
آفلاین
نقل قول:

بردلی نوشته:
سلام

حقیقتش ترین ها خیلی زود بسته شد و طبیعتا افرادی مثل من که خیلی کم فرصت آمدن به سایت رو دارن نمیرسن رای بدن. ولی دوست داشتم یه جایی از چند نفر که لایق رنک جادوگر ماه هستن تشکر کنم و اسم برده بشه چون حیفه واقعا.

در هر صورت من اگه فرصت داشتم، به دوریا بلک یا هیزل یا نیکلاس رای میدادم.

دلایلشم مشخصه دیگه و در ترین های قبل مفصل توضیح داده بودم: دوریا که همیشه بخش مقالات رو آپدیت نگه میداره و کارش واقعا قابل تقدیره. همینطور هیزل و نیکلاس هم که زحماتشون در گرینگوتز واضح و مبرهنه و این بخش مهم رو دارن جلو میبرن.

گابریل و الستور و اسکورپیوس هم که خب رای ممنوع هستند و وارد جزییات نشیم.
البه اکانت هری پاتر هم هست که نمیدونم چطوری استفاده میشه و چون حدس آدم اینه که دوره ای دست مدیرا باشه نمیدونم میشه بهش رای داد یا نه ولی در هر صورت این اکانت هم فعاله و خیلی خوب پاسخگوی اعضا و بخصوص تازه واردین هست.

مرسی

سلام بردلی.

خیلی ممنون بابت نظرات زیبات، و امیدوارم که دور بعد فرصت کنی در ترین‌ها شرکت کنی.

نقل قول:

زاخاریاس اسمیت نوشته:
والا ما که در رفتیم ولی ناموسا در و دیوار آزکابان رو به دستی بکشین!
زمینش چسبه، دیواراش چرب!
تازه نتونستم تو اون تاریک روشنی تشخیص بدم تشکا سفیده یا کرم زرد.
از شانس ما تو اوج سرما دستگیر شدیم. از تو سوراخ توالت که خروجیش کلا یه سوراخ به سمت دریا هه سوز
سگو سرما میومد.
تازه سلول من انقدر بالا بود که دو سه بار روح اقاجونمو دیدم

دستم میرسید شلاقتونم میزدم.

نقل قول:

بردلی نوشته:
سلام

من یک چیزی در راستای شغل کیمیاگری به ذهنم رسیده که گفتم ضرر نداره اینجا مطرح کنم. وقتی داری کیمیاگری و اجی مجی لاترجی میکنی () ناغافل تاپیک های نابکاری را میبینی که ظرفیت زیادی دارند اما در گوشه ای مخفی شده اند و خاک میخورند و روزگار میگذرانند. حالا بنظر من کاری که میشه کرد اینه که هر هفته یک دانه از این تاپیک ها را در بلاک بالای انجمن یا هر جایی که در چشم اعضا باشه معرفی کنیم و لینک بگذاریم و همینطور به ازای پست زدن در آن ها با گالیون جایزه بدهیم.

اگر خودتون وقت میکنید و دوست دارید این کار را انجام بدهید که فَبَها ولی اگه بخواین منم میتونم در قالب یک شغل جدید با ردیف حقوقی جدید () به نام کاوشگر (بر وزن کیمیاگر ) این کار را انجام بدهم. چون در هر صورت من که تاپیک ها را چک میکنم، اینم روش.

متشکرم

آقا دوباره سلام.

ما این رو یه بحث و بررسی بریم روش با مدیرا و برمیگردم با جواب همینجا یه پست میزنم یا جغد می‌فرستم یا خلاصه یه جایی و یه جوری بهت اطلاعات رو می‌رسونم.
مرسی از ایده‌ت واقعا.

تصویر کوچک شده

شما می ‌توانید مطالب را بخوانید
شما نمی توانید عنوان جدید باز کنید
شما نمی توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید
شما نمی توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید
شما نمی توانید نظر سنجی اضافه کنید
شما نمی توانید در نظر سنجی ها شرکت کنید
شما نمی توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید
شما نمی توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید
شما نمی توانید از نوع تاپیک استفاده کنید.
شما نمی توانید از HTML در نوشته های خود استفاده کنید
شما نمی توانید امضای خود را فعال/غیر فعال کنید
شما نمی توانید صفحه pdf بسازید.
شما نمی توانید پرینت بگیرید.

[جستجوی پیشرفته]

هرگونه نسخه برداری از محتوای این سایت تنها با ذکر نام «جادوگران» مجاز است. ۱۴۰۳-۱۳۸۲
جادوگران اولین وبسایت فارسی زبان هواداران داستان های شگفت انگیز هری پاتر است. به عنوان نخستین خاستگاه ایرانی ایفای نقش مبتنی بر نمایشنامه نویسی با محوریت یک اثر داستانی در فضای مجازی، پرورش و به ارمغان آوردن آمیزه ای از هنر و ادبیات برجسته ترین دستاورد ما می باشد.