درود.
تعداد ظرفیت ۱۰۰۰ نفر و کیفیت بیشتر صندلی برای ورزشگاه آزادی ثبت شد و ۲۰۰ گالیون از سرمایه این تیم کسر شد.
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
[[chat]] مجتمع تجاری
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/11/12
آخرین ورود: امروز ساعت 01:27
از: گوی پیشگویی!
پستها:
233
شغل
مدیر ایفای دیوان جادوگران

با درود!
تیم اسم نداره درخواست خرید تجهیزات داره. ارتقا ظرفیت ورزشگاه به 1000 نفره و ارتقا کیفیت صندلی های ورزشگاه رو داریم.
با تشکر!
تیم اسم نداره درخواست خرید تجهیزات داره. ارتقا ظرفیت ورزشگاه به 1000 نفره و ارتقا کیفیت صندلی های ورزشگاه رو داریم.
با تشکر!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
جزئیات کاربر

درود خدمت سیبل و ایزابل، منم که دامبل!
درخواست خرید ورزشگاه کاپیتانهای دو تیم تایید شد، ۵۰۰ گالیون از سرمایه دو تیم کسر شد و ورزشگاههای آزادی و بارگاه ملکوتی به ترتیب برای تیم های اسم نداره و پرواز سیاه ثبت شد.
بریم ببینیم میخواین چه خاطراتی توی این ورزشگاهها برای تیمهاتون بسازین؟ امیدوارم خوش بگذره.
درخواست خرید ورزشگاه کاپیتانهای دو تیم تایید شد، ۵۰۰ گالیون از سرمایه دو تیم کسر شد و ورزشگاههای آزادی و بارگاه ملکوتی به ترتیب برای تیم های اسم نداره و پرواز سیاه ثبت شد.
بریم ببینیم میخواین چه خاطراتی توی این ورزشگاهها برای تیمهاتون بسازین؟ امیدوارم خوش بگذره.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1401/10/30
آخرین ورود: یکشنبه 31 خرداد 1405 09:45
از: حدشون که گذشتن، از روی جنازشون رد میشم...!
پستها:
260
شغل
خبرنگار پیام امروز

جزئیات کاربر
پستها:
233
شغل

رابستن و آستریکس!
قوانین کمی دچار تغییر شدن. به این شکل که دیگه تمدیدی در کار نیست. در واقع 90 درصد هزینه ای که در لیگ قبلی برای ورزشگاه خرج کردین به شما پرداخت میشه. و در نهایت شما با 10 درصد تخفیف ورزشگاهتون رو میخرید.
اگه مشکلی نداشته باشید نیازی به پست مجدد نیست و ما همین درخواستتون برای تمدید رو به جای درخواست خرید در نظر میگیریم و ورزشگاه براتون ثبت میشه. اگه مشکلی هم هست که از راه های ارتباطی با ما اعلام کنید!
قوانین کمی دچار تغییر شدن. به این شکل که دیگه تمدیدی در کار نیست. در واقع 90 درصد هزینه ای که در لیگ قبلی برای ورزشگاه خرج کردین به شما پرداخت میشه. و در نهایت شما با 10 درصد تخفیف ورزشگاهتون رو میخرید.
اگه مشکلی نداشته باشید نیازی به پست مجدد نیست و ما همین درخواستتون برای تمدید رو به جای درخواست خرید در نظر میگیریم و ورزشگاه براتون ثبت میشه. اگه مشکلی هم هست که از راه های ارتباطی با ما اعلام کنید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تویی که داری این پیام رو میخونی... برات مرگی دردناک پیشگویی میکنم! مرگی با سوراخ شدن انگشتت با دوک... نه چیزه... با اولین چیزی که بهش دست میزنی!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1397/12/14
آخرین ورود: دوشنبه 1 تیر 1405 11:31
از: سیرازو
پستها:
441

جزئیات کاربر
پستها:
233
شغل

سلام به رئسای فدراسیون!( خیلی عجیبه به خودم سلام میکنم!
)
تیم اسم نداره رسما و قانونی درخواست خرید ورزشگاه آزادی رو داره! برای تجهیزاتشم دوباره مزاحم خودم( حالا یه کمم دامبلدور) میشم!
)تیم اسم نداره رسما و قانونی درخواست خرید ورزشگاه آزادی رو داره! برای تجهیزاتشم دوباره مزاحم خودم( حالا یه کمم دامبلدور) میشم!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1396/08/13
آخرین ورود: چهارشنبه 3 تیر 1405 11:29
از: شبانگاه توی سایه ها.
پستها:
724

درود.
حالا که بقیه هم، تیم دادن و اعضا و حریفان معلوم شده، مشخصه قراره حسابی پختوپز کنیم.
پس چه بهتر آدم تو خونه خودش باشه درست نمیگم؟
ما بعنوان کاپیتان تیم برتوانا، اومدیم که ورزشگاه خونگی و فول آپشن خودمون، یعنی ورزشگاه نقش جهان رو تمدید کنیم.
باشد که دوباره جام به خانه بازگردد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
Life flows in the veins.
از جرقهای کوچک تا شعلهای فروزان؛ با شجاعت و اتحاد، برای گریفیندور!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1403/02/05
آخرین ورود: چهارشنبه 7 مرداد 1405 11:58
از: دره گودریک
پستها:
198
شغل
مسئول سکوی ¾9

سلام.
حدس بزنین چی شد؟
من همون جمعه قبل از این که ایزابل بیاد جواب مرگ و گلرت رو داده بودم اما یادم رفته بود رو دکمه ارسال بزنم.
بعدشم داشتم خستگی در میکردم نشد که بشه دوباره بیام تا این که مدیرا با قابلمه افتادن دنبالم و اینه که اومدم!
ضمن تشکر از حضور گلرت و ایزابل برای تسویه کردن وامی که از فدراسیون گرفته بودن، شما به ترتیب 80 و 70 گالیون وام گرفته بودین که بعد از گذشت هشت دور بازی اقدام به پرداختش کردین که یعنی 8درصد معادل با 6 گالیون برای هر دو روش سود میره. بنابراین به ترتیب 86 و 76 گالیون از حساب شما کسر و وامتون تسویه میشه.
به همین ترتیب باقی بازیکنانی که فراموش کردن برای پس دادن بدهیشون به فدراسیون مراجعه کنن، به صورت خودکار بدهیشون بر اساس این پست صاف میشه و تا دقایقی دیگه به اطلاع بانکدارا میرسونم تا این مقادیر از حسابشون کسر بشه.
ورزشگاه نقش جهان هم به خواست کاپیتان مرگ تمام تجهیزات باقیمونده معادل با 500 گالیون رو دریافت میکنه و تبدیل به ورزشگاهی فول آیتم اما با این حال در حال تعمیر میشه! این میزان گالیون از سرمایه تیم همون جمعه و پیش از تقسیم سرمایه بین بازیکنان کسر شد.
حدس بزنین چی شد؟

من همون جمعه قبل از این که ایزابل بیاد جواب مرگ و گلرت رو داده بودم اما یادم رفته بود رو دکمه ارسال بزنم.
بعدشم داشتم خستگی در میکردم نشد که بشه دوباره بیام تا این که مدیرا با قابلمه افتادن دنبالم و اینه که اومدم!ضمن تشکر از حضور گلرت و ایزابل برای تسویه کردن وامی که از فدراسیون گرفته بودن، شما به ترتیب 80 و 70 گالیون وام گرفته بودین که بعد از گذشت هشت دور بازی اقدام به پرداختش کردین که یعنی 8درصد معادل با 6 گالیون برای هر دو روش سود میره. بنابراین به ترتیب 86 و 76 گالیون از حساب شما کسر و وامتون تسویه میشه.
به همین ترتیب باقی بازیکنانی که فراموش کردن برای پس دادن بدهیشون به فدراسیون مراجعه کنن، به صورت خودکار بدهیشون بر اساس این پست صاف میشه و تا دقایقی دیگه به اطلاع بانکدارا میرسونم تا این مقادیر از حسابشون کسر بشه.
ورزشگاه نقش جهان هم به خواست کاپیتان مرگ تمام تجهیزات باقیمونده معادل با 500 گالیون رو دریافت میکنه و تبدیل به ورزشگاهی فول آیتم اما با این حال در حال تعمیر میشه! این میزان گالیون از سرمایه تیم همون جمعه و پیش از تقسیم سرمایه بین بازیکنان کسر شد.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر
تولد نقش: 1401/10/30
آخرین ورود: یکشنبه 31 خرداد 1405 09:45
از: حدشون که گذشتن، از روی جنازشون رد میشم...!
پستها:
260
شغل
خبرنگار پیام امروز

نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج