پاسخ به: گفتگو با ناظران انجمن كینگزكراس
ارسال شده در: جمعه 26 بهمن 1403 02:11
تولد نقش: 1386/11/13
آخرین ورود: چهارشنبه 14 آبان 1404 18:33
از: ت متنفرم غریبه نزدیک!
شلام
من باز اومدم!
ببخشید هی مزاحم میشما، شما هم سرتون شلوغه، کلی مراجع دارین، هی باید به من جواب بدین.

ولی خب یه مشکلی برام پیش اومده. من رفتم تو صفحه پروفایلم که برم پستای قدیممو ببینم یهو دیدم اشتباه اومدم و رفتم تو یه تاپیکی که توش پست زدم! حس دامبلدوری با مثانه پر بهم دست داد که رفت تو اتاق پر از آفتابه! خلاصه با هزار توبه تقصیر برگشتم که ای بابا پیر شدم و راهمو گم کردم و اشتباه اومدم که به ناگاه دیدم نخیر! پیر نشدم و درست اومدم! لکن معلوم نیست کدوم مادر سیریوسی برداشته معرفی شخصیتمو عوض کرده اون چرتوپرتایی که پارسال برای باز شدن دسترسیم نوشته بودمو جایگزین معرفی شخصیت قبلیم کرده!

خلاصه که از شما مقام محترم درخواست دارم ابتدا آن ناظر محترمی که دچار چنین اشتباه کوچکی شده را به من معرفی کنید تا با مهربانی به ایشان تذکر داده و از تکرار اتفاقات مشابه پیشگیری کنم. قطعا اشتباه ایشان به خاطر حجم کار بالا بوده و هیچ ربطی به خونلجنی بودنشان ندارد و اصلا در دنیای امروز صحبت از نژاد اصیل و نسلکشی ماگلها و فشفشهها و خونلجنیها کار خوبی نیست و همه باید با هم دوست باشیم و نباید به خاطر یک اشتباه کوچک یک ناظر زحمتکش را به کروشیو ببندیم و او را سر و ته در چاه زیرزمین خانه گانتها آویزان کنیم تا بپوسد و خوراک هزارپاها شود.

و در مرحله بعد لطفا معرفی شخصیت قبلی من جایگزین شود. ممنون از شما و زحماتی که در پاسخگویی به حجم عظیم مراجعان میکشید. بوس!

معرفی شخصیت قبلی من که باید لطفا جایگزین شود ایمپریوسکارس مادبلاثهای ملعون! :
نقل قول:
نام: مورفین گانت
رنگ مو : مشکی
گروه : اسلایترین
چشم های مورفین ریز و سیاه است موهای پرپشتی دارد و حالتی ترسناک.
او مار زبان است و با مارها رابطه ی خوبی دارد ، در صورتیکه مجبورش نکنند که به در میخشان کند !
مورفین دایی ولدمورت به حساب میاد و پسر مارولو گانت و برادر مروپ گانت است ، یک خواهر فشفشه ی به درد نخور !
مورفین از آزار دادن مشنگ ها و مشنگ زاده ها لذت می برد...
چه با چاقو ، چه با چوبدستی...
ویرایش شده توسط مورفین گانت در 1403/11/26 2:18:47