خیلی خوش اومدی به کلاس من!
چالش اول کلاس رو به خوبی انجام دادی. هرچیزی که در چالش خواسته شده بود، انجام شده. داستان در مورد کوچهی ناکترن و فعالیتهای تو توی اون هست. تمرکز داستان روی توصیف کردنه. و از همه مهمتر، توصیفات به خوبی نوشته شده.
به عنوان یک سال اولی واقعا عالی ظاهر شدی مالفوی!
چالش اول تایید شد.
حالا میرسیم به چالش دوم! چالشی که یکی از مهمترین چالشهای کل کلاسهاییست که قراره توشون شرکت کنی. باید بگم که من توی این چالش کمی سختگیر میشم.

نسبت به انتظاری که از سال اولیها دارم، خیلی خوب نوشتی. مشکلات خیلی کمی داشتی ولی این باعث نمیشه که از کنار همون مقدار کم هم ساده رد بشم.
نقل قول:
خم شدم جلو وصدامو پایین تر آوردم، درست مثل وقتایی که پدرم توی مهمونیهای سیاه چیزایی میگفت که نباید کسی بشنوه.
- یه سنگ نایاب هست که پنهون شده، اونم جایی که حتی دامبلدور هم نتونه پیداش کنه. میگن یه جادوی خیلی قدیمی داره… جادویی که مربوط به قبل از هاگوارتز یا اصلا قبل از هرچیزه.
به این قسمت دقت کن. توصیفی که داشتی در مورد دارکو مالفوی بود و دیالوگ رو هم خود دراکو گفته پس نیازی نیست که بین توصیف و دیالوگ اینتر زده بشه. این اتفاق وقتی میافته که توصیف در مورد فرد A باشه و دیالوگ رو فرد B بگه.
نقل قول:
- مزخرفه، همچین چیزی ممکن نیست.
- واقعا؟
صدام سرد شد.
اینجا هم بین دیالوگ و توصیف بعدش اینتر نزدی ولی حس میکنم تو این موضوع رو خوب بلدی پس بذار ازش استفاده کنم تا چیز دیگهای رو بهت آموزش بدم.
بعد از نوشتن پستت، حتما یک بار اون رو از اول بخون... تریجحا با سرعت پایین! اینکار باعث میشه که اینگونه مشکلات و مشکلات دیگه مثل غلط املایی و ... رو پیدا کنی و اصلاحشون کنی.
برای اینکه مطمئن بشم چیز هایی که گفتم رو رعایت میکنی باید بگم...
چالش دوم تایید نشد.
با یک پست دیگه که این موارد توش رعایت شده برگرد و تاییدت رو ازم بگیر.
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
خروج

(که به قیافه اش نمیخورد)گذشت و هرسه با حس خوبوار هاگوارتز شدند.