سلام.
اینجا اتاق مدیراس؟
دیدیم تو قسمت تازهها زیاد پست میخوره اینجا امروز، گفتیم شاید نذری، ردای سفیدی چیزی میدن گفتیم بیایم یه سری بزنیم. یعنی درواقع در باز بود ماهم عین تسترال سرمون انداختیم پایین اومدیم.
حالاهم که اومدیم و دیدیم که خبری از نذری نیست و صرفا صحبتایی درمورد قسمت فنی و ایفایی و مدیران قدیم و جدید شده. گفتیم ماهم یچیزی بنویسیم و پست کنیم حالا اومدنمون بهر هیچی، هیچی هم نباشه صرفا.
البته حرفای تکرارین. چیز جدیدی نیستن. اما از اونجایی که مثل بردلی منم داغدارم خواستم درکنار این دوستمون دوتایی باهم دردودل کنیم تا بلکه سبک شدیمو رستگار.
خب، همینطور که گفتم، این حرفام اکثرا تکرارین و قبلا نوشته و حتی پخ شدن. منتها چون جوابی براشون دریافت نکردم، گفتم اینجا بنویسم تا بلکه بقیه ملت هم با دیدنش تشویقشن و ایده و نظر بدن تا شاید بهتر از ایده و نظر الان من بشه.
خب، چند تا مورد متفاوت و جدا از هم وجود داره که جدا جدا مینویسم.
اولیش رنگ لینکها در قالب روشن سایته. حقیقتا نمیدونم شما چجوری میبینید. عینک من شاید رنگشون رو تشخیص نمیده ولی شدییییدا مشکل دارم توی تشخیص لینکها. یعنی اگه توی پستهایی که لینک دار هستن توی قالب شب نگاه کنید، لینکها به رنگ زرد واضح مشخصا. اما در رنگ روشن رنگ لینکها... حتی نمیدونم چه رنگین ولی مشخص نیستن اصلا. مگه اینکه نویسنده خودش مشخص کرده باشه توی نوشتش که بدونی اونجا لینک گذاشته. و خب، طی همین مشکل خیلی بار شده که توی خوندن متن پخها، یا پستهای مدیریت و... لینکهایی که توی پست گذاشته شده از دستم در رفتن.
خلاصه که بنظرم خیلی بهتر میشه اگه رنگ لینکها توی قالب روشن سایت عوض شه بهتر میشه. خیلی وقته که رنگشون به این حالته، نمیدونم چرا تاحالا تغییری براشون نشده، نمیدونم فقط منم که باهاش مشکل دارم یا بقیه کاملا اوکی هستن و لینکارو میبینن. ولی اره دیگه.
مورد دوم، نظری بود که درمورد شکلکهای جدید و قدیم سایت توی چتر داده بودم. هرچند که قبول دارم چتر، جای نظر دادن نبود و جاش اینجا بود، اما از اونجایی که مدیریت دیده بودن نظرمو، اما جواب مناسبی نگرفتم. یعنی گرفتما. اما ایگنور شده گرفتم. برای همین اینم جزو اوناس که مینویسم و شاید کس دیگهای با نظر بهتر خودش ایده منو بهتر کرد. یاهم کلا ایده منو منسوخ کرد.
گفته بودم که از اونجایی که ما چندین مدل شکلک داریم، چه اونایی که استفاده نمیشه و بدرد نمیخورن، چه اونایی که از لحاظ گرافیکی جدیدتر و قدیمی ترن، معمولا شکلکهایی که گرافیک بهتری داشته باشن بیشتر مورد استفاده قرار میگیرن دیگه... مثلا ما چندین شکلک کپی برابر هم، از یک حالت داریم که معمولا ملت اون شکلکی که گرافیکش بهتر باشه رو استفاده میکنن. مثل:

و

که شخصا ندیدم کسی از اولی استفاده کنه، بجاش همه از دومی استفاده میکنن. یا مثل:

و

یا بازم مثل:

و

. میبینین؟ کپی همن فقط گرافیکشون متفاوته. بنظرم با حذف شدن کپیها هم از شلوغی بیدلیل باکس شکلکها راحت میشیم و هم جا برای اضافه شدن شکلکهای جدیدتر که هم باز میشه. و حتی یادمه یک بنده مرلینی هم گفته بود که ایدهای داده که شکلکها دسته بندی بشن و حس و حالتها کنار هم قرار بگیرن تا ملت راحت بتونن انتخاب کنن که شخصا از این ایدههم حمایت میکنم.
و اما، درمورد حذف کردن بعضی شکلکها که چه قدیمین چه استفاده نمیشن و... که همون موقع چتر حرفش شده بود که چون پستهای قدیمی از این شکلک استفاده کردن و اینطوری بهم میخورن کار درستی نیست. خب، برای این مورد هم ایدهای دادم من و متاسفانه بهش توجهی نشد. اونم این بود که گفتم که برای این کار هم میتونیم یک باکس جداگانه از شکلکها درست بشه. از شکلکهایی که چه بخاطر بیاستفاده بودن و چه قدیمی بودنشون قراره حذف بشن، به اون باکس منتقل بشن و صرفا در نوشت ابزار قرار نگیره.
یعنی، دو تا باکس شکلک داشته باشیم. یکیش حاوی شکلکهای جدید و پر استفاده و منظم شده که در دسترس اعضا و نوشت افزار قرار گرفته باشه و پستای جدید با اون نوشته بشن. و یک باکس دیگه که حاوی شکلکهای قدیمی و بدون استفاده که دیگه اعضا بهش دسترسی ندارن و صرفا برای اینکه شکلک کامل از سایت حذف نشه و پستای قدیمی بهم نخوردن وجود داشته باشه. تونستم درست توضیح بدم؟
مورد بعدی، ایدهای بود که شخصا به ذهنم اومد و با مدیرکل هلنا، در میان گذاشتم و گفتم که میتونم بصورت شخصا ادارش رو بعهده بگیرم. اما از اونجایی که نیاز به کد و مدیرای فنی داشت، باید اول مطمعن میشدیم که اصلا از لحاظ فنی قابل اجراست یا نه. برای همین به مدیر فنی پخ دادم و توضیحات کامل دادم ولی بعد از گذشتن هر یکی دو دقیقه صدای اوپراتور خانمی پخش میشه و میگه شما در صف انتظار هستید، زمان انتظار شما... مرلین داند دقیقه.
خب بگذریم، ایدهای که داشتم، تقریبا مثل پیام امروزه که توی سایت داریم. اما متفاوتتر. خیلی متفاوتتر. ایدهای که داشتم مثل این میمونه که بخوایم بات چت ناشناش تلگرامی رو وارد سایت کنیم. اما یعنی چی؟ توضیح میدم.
چیزی که بنظرم جالب و فان میومد این بود که بصورت هفتگی میتونیم اجرا کنیم که یک شخصی داوطلب و انتخاب میشه. مثلا آستریکس، بصورت یک بنر در قالب سایت هم اطلاع داده میشه. و اعضای سایت میان و حرفشون رو بصورت ناشناس به آستریکس( یا هر شخص دیگهای) میگن. حالا این حرف، میتونه تعریف و تمجید، انتقاد، نظر، تیکه، توهین، سوال، ابراز علاقه و... باشه. یعنی ممکنه هرچیزی باشه که یکی حرفی توی دلش داشته باشه و نخواد بصورت مستقیم به طرف بگه. یا حتی نخواد از شخص واسطهای هم استفاده کنه.
و خب، همه این حرفها، چه یکجا یا چه همون لحظه، بدون ذکر نام گوینده به اطلاع آستریکس میرسه.
شخصا میدونم که بغیر از کارای فنی، خود این ایده و برنامه میتونه با ایدههای بقیه بهتر و کاملتر بشه. برای همین همینجا مینویسم که بقیه هم نظر بدن.
هر هفته، چه بصورت داوطلبی و چه انتخابی میتونیم به اعضای سایت پخ بدیم و ازشون دعوت کنیم تا شرکت کنند. از نظرم برنامه جالب و باحالی میشه و فکر میکنم، خیلی از ملت حرفای ناگفته توی دلشون دارن که دوست دارن بگن.
حالا، شاید من مسئولیت برنامه رو بعهده گرفتم و کاراش رو شخصا انجام دادم. اما قسمت مهم این برنامه اینه که ایا مدیرای فنی میتونن این برنامه رو به حالت اجرایی در بیارن یا نه. یعنی اینکه چجوری ملت به چی پخ بدن و یا کجا حرفشون رو بنویسن و اون حرف چجوری بصورت ناشناس دست اون شخص برسه مهمه.
شخصا روز اول وقتی با مدیرکل هلنا، صحبت میکردم اول ایدم این بود که ملت حرفشون رو به خودم پخ میکنن و من همشون رو بدون ذکر نام به خود شخص پخ میکنم. اما بعد به ذهنم اومد که خب طبیعتا طرف نمیخواد که حتی من هم بدونم که همچین حرفی رو زده باشه. بنا به خیلی دلایلی منطقیه مگه نه؟ برای همین، اینکه اعضا محدودیت و معذبیتی(درست گفتم؟) توی گفتنش نداشته باشن و راحتتر شرکت کنن، مهمه این چیزی که قراره حکم بات چت ناشناس رو داشته باشه مشخص بشه. برای همین کاملا این برنامه به مدیرای فنی سایت بستگی داره. اینکه آیا میتونن همچین چیزی رو راه بندازن؟ آیا اصلا سایت قابلیت همچین چیزی رو داره یا نه و...
خب، میتونم بازم موارد دیگه بنویسم. هنوز هم نظر و ایده هایی دارم که بنظرم میتونه برای سایتمون بدرد بخور باشه. اما از اونجایی که در قطعی کامل اینترنت قرار داریم. نمیخوام الکی یک ایده خام و ساده بدم که بدردی نخوره و وقت مدیرا و اعضا برای خوندنش گرفته بشه. ترجیح میدم صبر کنم تا هروقت (وقت گل نی) به اینترنت دسترسی پیدا کردیم، بتونم روشون وقت بذارم و کار کنم و بعد، با دست پر بیام و مطرحشون کنم. هم توضیحات کامل باشه، هم ایده روش کار شده باشه که ارزش وقت مدیرارو هم داشته باشه.
همینا دیگه. چوخ ممنون بابت وقتی که گذاشتید و خوندید. خسته نباشید همگی.