شخصیت جادویی خودت را بساز، به یکی از چهار خانه ملحق شو، در کلاسها شرکت کن، کوییدیچ بازی کن و ماجراجوییهای خودت را بنویس.
✨ بیش از ۱۵,۰۰۰ جادوگر از سال ۱۳۸۲
🏰 ۴ خانه فعال: گریفیندور، اسلیترین، هافلپاف، ریونکلاو
📚 اساتید راهنما تو را قدمبهقدم همراهی میکنند
⚡ ماجراجوییهای بیپایان در انتظار توست
🗺 سفر تو در هاگوارتز:
📝یک داستان کوتاه بنویس
🧙شخصیت خودت را بساز
🛒از کوچه دیاگون خرید کن
🎓به یک خانه ملحق شو
همه چیز ساده است! استاد راهنمای اختصاصی تو را در هر قدم کمک میکند
با سلام و درود خدمت شنوندگان رادیو وزارت ...رادیویی که خودم تاسیسش کردم!
با توجه به اوضای مخوف جامعه پس از برکناریه من و دعوا سر لاحاف ملا! خواستم بگویم تنها راه نجات شما کرام است...او یکی از با تجربه ترین و لایق ترین اعضای سایت است....او کسیست که ثابت کرد میتواند جلوی هرگونه سختی ایستادگی کند....او سفید نیست!....اما سفید هارا هم دوست دارد....اگر وزارت بدست سفید ها بیفتد میدانید که همان آش و همان کاسه ی دوران وزارت کرنلیوس فاج خائن که با کودتای من برکنار شد!...وگرنه همین الان نمیتوانستید با خیال راحت به همین سایت بیایید....و کرام بود که در زمان کودتای دوم مرلین و همدستانش که تشکیل میشند از ویزلی ها و میخواست آرتور ویزلی این کارمند احمق وزارت را به سلطنتی برساند.....و کرام ثابت کرد که میتواند شورش را در نطفه خفه کند...و کرد!
در آخر وزیر اضافه کرد:من نمیگویم به کی رای بدهید...همه ی کاندید ها برای من قابل احترامند...اما میتوانید به کسی که اول فامیلش "ک" است و قبلا هم معاون بوده رای بدهید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.
(ولدمورت جان لطف کن عکسا رو یه جوری بذار که متنهات نپرن وسط دیوار!! فکر کنم اگه عکسا رو وسط چین یا راستچین کنی درست بشه.) همینجا به تمام ملت جادوگری اعلام میدارم که حرفها و سخنان کسانی رو که دلشون میخواد با دروغ و شایعه به وزارت برسن باور نکنند. همین کینگزلی با آن ماموران نوشابه ای در آن زمانها {که قدرتشان بیشتر از حالا بود} با گاز نوشابه مردم را به حال مرگ در می آوردند و متفرق می کردند. همین افراد هم اکنون مشغول تحریک مردم بر ضد کشور خودشون هستن! چرا؟ برای یک تخت بی ارزش؟ برای رسیدن به مال؟ اگر میخواهید هفته ای دو بار برای تفریح به فرانسه بروید(جناب شکلبوت) اگر میخواهید روزانه صدها میلیون گالیون درآمد داشته باشید حداقل راستگو باشید!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
هم اکنون خبرهایی حاکی از تظاهرات بر ضد مرلین در سراسر جهان به دست ما رسیده است که نشان میدهد مردم هنوز به کینگزلی و کرام علاقه مند هستند این در حالی است که کارشناسان احتمال این را میدهند امپراطور سیاه (دارکی) و مرلین تصمیم دارند با فریب دادن هری پاتر و آبرفورث کینگزلی را از قدرت برکنار نموده و سپس سایت را از زیر دست هری پاتر و آبرفورث بیرون آورند به تصاویر تظاهرات امروز نگاه کنید:
در این تصویر به وضوح میبینید که گارد ویژه هری پاتر به ضد و خورد با تظاهر کنندگان مشغول هستند
در این تصویر نیز یکی از طرفداران کرام و کینگزلی توسط این گارد به محل نا معلومی منتقل میشود
تظاهرات میلیونی بر ضد مرلین و پاتر
تصویر یک جادوگر بسیجی تند رو که از طرفداران حاجی دارکی میباشد و اصرار دارد تا یک طلسم مرگبار را بر سر تظاهر کنندگان خالی کند
تصویر خون تظاهر کنندگان!!! نشان میدهد که چقدر استکبار در این سایت شدید است!
در پایان هم تصویر مرلین را در مخفیگاه خود میبینید که چهره خود را با ماسک پوشانده است هرچند چهره واقعی او چندان زیبا تر هم نیست!!!
وزیر و معاون وزیر باید سیاه باشند!!!
خبرگذاری ارتش جادوی سیاه (DANA)
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
[b][size=medium]اولین جادوگر در تمامی دوران ها که توانس?
تظاهرات طرفداران كينگزلي شنوندگان عزيز سلام! ديروز طرفداران وزير سابق سحر و جادوي بريتانيا، كينگزلي اعظم، كه به دلايل نا معلوم از وزارت خلع گرديد دست به شورش ميليوني زدند. در اين تظاهرات مردم با سر دادن شعار: «ما اهل كوفه نيستيم ... كينگزلي تنها بماند» از كوچه دياگون تا جلوي درب وزارت سحر و جادو حركت كردند.
در جلوي درب وزارت رييس تظاهر كنندگان «حاج آقا شيخ سوسك العظما» كه از مراجع تقليد است به خبرنگار ما گفت: من حكم جهاد ميدم بر ضد مرلين! من ريش هاي اين مرلين رو آتيش ميزنم! من كه ميدونم! آستاكبار در اين قضيه نقش داره! من در دهن آستاكبار مي زنم! اگر اون خروس... نه... اگر اون آبرخروس رو ديدين... بهش بگين... من بر ضدش حكم جهاد صادر مي كنم... بهش بگين... من در دهنش مي زنم... بهش بگين...
چندي بعد نيروهاي مردمي بسيج جادوگري نيز به تظاهر كنندگان پيوستند. اين نيروها براي شكستن درب وزارت و وارد شدن به آن تلاش بسيار كردند و حتي 1000 شهيد و مجروح بر جاي گذاشتند! اما موفق نشدند و در بيرون از وزارت به جمع ميليوني مردم پيوستند! مردم هم به حمايت از آنها تا مدتي شعار مي دادند: « آستاكبار تو چه فكريه؟ ... بسيج طرفدار كينگزليه! » پس از مدتي شعار تظاهركنندگان تغيير كرد: «برادر بسيجي ... خدا نگهدار تو»
سپس سياه سوله هاي مكتب حسيني (لقب طرفداران كينگزلي) به حمايت از كينگزلي همه با هم فرياد زدند: «كينگزلي آزاده ... آماده ايم آماده!» و «نه قرمز، نه آبي، فقط مشكي عشقي!»
در آخر همه با هم شعار زير را سر دادند: «تا انقلاب مهدي (عج) ... شورش ادامه دارد» و در آخر دعاي زير را خواندند: « خدايا! خدايا! تا انقلاب مهدي (عج) از نهضت كينگزلي! محافظت بفرما! كينگزلي دلاور! به لطف خود نگه دار!»
و سپس جمعيت به آرامي متفرق شد و مرلين و آبرخروس توانستند از مخمصه جان سالم به در ببرند! (بايد هر شعار با آهنگ مخصوص خود خوانده شود!)
در حالی که همه مردم خود را برای رفراندوم تعیین حکومت جادوگری انتخاب میکنند هنوز عده ای از یاران دست نشانده رژیم سابق قصد اغتشاش و آشوب دارند ولی اداره بسیج جادویی قول داد به زودی عوامل باقی مانده این اغتشاش ها را نیز ساکت خواهد کرد ... در عین حال ... شنوندگان عزیز توجه فرمایید هم اینک آلبوس دامبلدور در مورد حوادث اخیر بیانیه ای صادر کرد که به شرح زیر میباشد: « مردم بدانند این کسی که در خارج از کشور رفته و پیام میده ... همان کسیه که از گوشت و خون این ملت بوده و خون ملته تو شیشه کرده.... من به آنها میگویم این ملته ما دیگه فریب شماره ( شما + را . مترجم) نمیخوره. مردم ما آسلام ره انتخاب کرده و نوع حکومت خوشه خودش انتخاب میکنه. آنهایی هم که گفته همه باید کاندید بشه بدانه به اینها نباید ترحم بشه و فرصت دوباره داده بشه اینها منتظر فرصته تا استفاده کنه که ما با چنگ اندازی به ریش مرلین گذاشته نمیشه اینطور بشه بلکه آنطور مشه که آسلام ناب مرلین در این کشور برقرار بشه»
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط هری پاتر در 1384/3/24 10:53:30
Sunny, yesterday my life was filled with rain. Sunny, you smiled at me and really eased the pain. The dark days are gone, and the bright days are here, My sunny one shines so sincere. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the sunshine bouquet. Sunny, thank you for the love you brought my way. You gave to me your all and all. Now i feel ten feet tall. Sunny one so true, i love you.
Sunny, thank you for the truth you let me see. Sunny, thank you for the facts from a to c. My life was torn like a windblown sand, And the rock was formed when you held my hand. Sunny one so true, i love you.
کرام:مرلین مطمئن باش..که هیچ رفراندومی برگزار نخواهد شد....همانطور که قبلا نبوده!!!! وزیر با اقتدار به وزارتش ادامه میده...متاسفانه سفر وزیر به ساحل عاج کمی طول کشید و باعث شد شماها باز هوس کودتا کنید...فکر کنم کودتای خونون پایین اومده بوده!!!! از همین جا اعلام میکنم جز کیگزلی کسی وزیر نیست و نخواهد بود...امضا کرام
مرلین: اوه مطمئنا منظور ما این نیست که شما بروید جناب کینگزلی! اگر صلاحیتش را داشته باشید میتوانید در انتخابات کاندید شوید.. اگر اینطور که خود میگویید در دل مردم جای دارید و از هر شخص دیگری در امر وزارت لایق هستید مطمئن باشید رای خواهید آورد و انتخاب خواهید شد! هدف ما براندازی حکومتیست که بوسیله یک کودتا بوجود آمده! خوب اگر حکومت شما درست بوده و باشد این بار با رای مردم انتخاب خواهید شد. حتما شما به این ضرب المثل اعتقاد دارید که بادآورده را باد می برد!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
زمان ما رسیده است، برادران و خواهران من! دیگر در خفا نخواهیم بود! صدایمان را خواهند شنید و این صدا کرکننده خواهد بود!
باشد ای ملت فریب خورده ی جادویی! من و یاران وفادارم میرویم میز وزارت از برای شما! ببینم با آن چه میکنید! تکه تکه کنید و به جان هم بیفتید! همانند لحاف ملا! من و یاران وفادارم که در راس آنها خفن الجادوگرا ویکتور کرام میباشد... ما به جزیره ی کینگزلی لند واقع در اقیانوس آرام...جزیره ای آرام و آزاد سفر میکنیم! این شما و این میز وزارت! راحت شدید؟
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
یوزر آیدی شماره ی 57. یکی از اعضای فوت شده،سوخته و خاکستر شده ی جادوگران.