جادوگران جادوگران | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از هری بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

15 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
10
مهمانان
5
اعضا

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس
wand

پیام امروز

wand
جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

جدال‌ها در کوچه‌ی دیاگون!

ایزابل مک‌دوگال 1405/03/09 03:30  120 خواندن  بدون نظر 
یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

یار جدید سوروس اسنیپ که خواهد بود؟

تلما هلمز 1405/03/02 03:30  239 خواندن  بدون نظر 
اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

اثبات وفاداری یا نجات جان خود؟

ایزابل مک‌دوگال 1405/02/30 03:30  238 خواندن  بدون نظر 
پیوندشان مبارک!

پیوندشان مبارک!

آکی سوگیاما 1405/02/27 03:30  317 خواندن  7 نظر(ها) 
آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

آشنایی با گشنه در نت: افسانه‌ی قدرتمندترین شکلک

مرگ 1405/02/26 03:30  226 خواندن  1 نظر 
مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: بحث اضافي ، شكايت در مورد قوانين و ...
ارسال شده در: پنجشنبه 30 تیر 1384 02:04
نمایش جزئیات
آفلاین

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
بحث اضافي ، شكايت در مورد قوانين و ...
ارسال شده در: سه‌شنبه 21 تیر 1384 05:28
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور گریفندور قرار نیست امتیاز گروه ها به روز بشه؟؟؟
یه پیشنهاد دارم....بهتره شما امضا و عکس چوچانگ رو از امضاتون بردارید چون الان دیگه خیلی ضایع هستش.....درست نمیگم؟؟؟؟
همه همین کارو بکنن...........دیگه انتخابات تموم شد.......و سایت به حالت عادی برمیگرده...انشا الله.......

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: سه‌شنبه 7 تیر 1384 10:59
نمایش جزئیات
آفلاین
چشم!
به تقاضاي دوستان تاپيك شرح امتيازات هم باز شد تا هم كار من راحتتر باشه هم كار شما پس نحوه امتياز دهي رو يكبار ديگه ميگم :
شما توي كلاستون امتيازي كه ميخوايد بديد يا كم كنيد رو مينويسيد بعد به تاپيك شرح امتيازات ميرين و همون امتيازي كه دادين يا كم كردين رو اونجا هم اعلام ميكنيد...البته با دليل...من امتيازي كه توسط شما كم يا زياد شده رو ميبينم اگه خوب و عاقلانه بود وارد تابلوي امتيازات ميشه كه ميتونيد ببينيد! پس الان تنها و تنها امتيازاتي كه من خودم توي شرح امتيازات نوشتم وارد تابلو ميشه پس لطف كنين اساتيد محترم هر امتيازي كه در كلاساتون تا به اينجا دادين و من در شرح امتيازات ننوشتم خودتون بنويسين! تا من وارد كنم!
ممنون!
پروفسور دلاكور:
تاپيك دفتر معلمان سوژه خوبي نيست يعني نميگيره! مثلا معلما بيان در مورد چه چيز يه دانش آموز بحث كنن...اگر شكايتي از يه دانش آموز دارين توي دفتر مدير بگين اما چون ما دفتر معلمان رو توي هاگوارتز كم داريم من اسم اين تاپيك رو به دفتر اساتيد تغيير ميدم!
از پيشنهادتون ممنون!
در ضمن در كلاسها معلمها موظفن براي پاسخ به سوالاتشون 6 روز وقت بزارن در كلاس البته در كلاس تغيير شكل جوابا ديگه داشت تكراري ميشد منم گفتم بهتره بگم جواب دوتا سوال اول درسته و سوال آخر رو جواب بدن كه ديگه جوابا عين هم شد منم گفتم بهتره ديگه كسي جواب نده...البته شما هنوز ميتونيد مشكلاتتونو بگيدو كفشهاتونو به من نشون بدين!
با تشكر

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

بحث اضافي ، شكايت در مورد قوانين و ...
ارسال شده در: یکشنبه 5 تیر 1384 10:43
نمایش جزئیات
آفلاین
به نظر من هم باید تاپیک امتیاز دهی باز بشه تا خودمون توش امتیازا رو بزنیم.هم کار پروفسور گریفندور کم میشه و هم ما میتونیم دلیل امتیاز دهیمونو بنویسیم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1384 19:37
نمایش جزئیات
آفلاین
من در مورد امتیاز دهی یک مشکل دارم به نظر من باید تاپیک امتیاز دهی باز باشه تا اساتید بتونن برن اونجا و اتیاز مورد نظر رو بگن و دلیلشو هم بگن اینطوری ممکنه امتیازی جا بیفته !و همچنین کار پروفسور گودریک سخت می شه هر دفعه تمامه تاپیک هارو بخونه و ببینه از کی کم شده

مورد دیگه اینکه برای پاسخ به سوالات 6 روز وقت بزارید تا فرصت داشته باشیم بریم دنبال سوال مثلا من در کلاس تغییر شکل از صبح دنبال عکس و آپالود و جواب سوالا بودم و آخرم یکم تو فرستادن برام مشکل ایجاد شد درست یکم دیر فرستادم و خیلی ناراحتم پس اگر شش روز وقت برای جواب سوال بزارن ممنون می شم چون کلا بهتره

بعضی سوالات رو من واقعا نمی دونم از کجا جوابشو پیدا کنم مثلا من کتاب کوییدیچ رو تو ایران ندارم و تا برم تو نت جواب سوالو پیدا کنم خیلی طول می کشه برای همین هیچ شانسی برای پیدا کردن و امتیاز گرفتن ندارم(تو کلاس کوییدیچ)

یک سوال در مورد امتحانات
اونطوری که من پارسال دیدم بعضی درسها اصلا جواب سوالا و سوالا یک جوری بود بیشتر برای خنده بود امسال چطوره؟

می خواستم بگم یک مکان قرار بدید مثل دفتر معلمین که فقط معلمین بیان اونجا و درباره ی دانش آموزان بحث کنن آیا امکانش هست؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
دلبستگي من به جادوگران و اعضاش بيشتر از اون چیزی که فکرشو میکنید
ارسال شده در: چهارشنبه 1 تیر 1384 21:30
نمایش جزئیات
آفلاین
سلام
ببخشید همون طور که توضیح دادید ( در قوانین ) هر استاد تنها 5 نمره می تونه از کسی کم کنه ولی این موضوع مشکلی داره اگه دانش اموزی کار خطایی انجام بده که کم کردن نمره جایز باشه 5 نمره کم می شه اما اگه شخصی کاری اشتباهی کرد که باید بیشتر 5 نمره کم میشد چی مثلا کاری که بیشتر از 5 نمره احتیاج به کسر بود

اگر اینطوری باشه از کار هردو دانش اموز مثال زده در بالا به یه میزان کم شده و این عادلانه نیست!!!!!!!

مرسی

اگر شما احساس كرديد كسي بايد بيشتر از 5 امتياز ازش كسر بشه ،‌همون 5 امتياز رو كم كنيد و بعد موردش رو به من گزارش بديد تا يه تصميمي راجع بهش بگيرم...(گودريك گريفندور)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط پروفسور گودریک گریفندور در 1384/4/2 15:29:12
[b
ارسال شده در: پنجشنبه 19 خرداد 1384 13:40
نمایش جزئیات
آفلاین
دوشيزه چانگ

بله خواهيم داشت! امتياز دهي هم داريم و با توجه به پيشرفت قابل ملاحظه دو گروه هافلپاف و ريونكلا به هر چهار گروه هاگوارتز امتياز داده خواهد شد.
در مورد سوال بعدي جواب شما در تابلوي اعلانات داده شده... ميتونيد ببينيد...البته براي راحتي كار اينجا هم ميگم :
كساني كه عضو دوگروهن براي آسان شدن امتياز دهي ، تا اول تير ماه موظفند يكي از دو گروه رو انتخاب كنند و فقط عضو آن باشند و براي گروه خود امتياز كسب كنند (‌به پروفسور مك گونگال مراجعه كنيد!)

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
وه که چه بیرنگ و بینشان که منم...کی ببینم مرا چنان که منم؟!

ارسال شده در: دوشنبه 16 خرداد 1384 23:39
نمایش جزئیات
آفلاین
پروفسور من يه سوال داشتم.در واقع چند سوال.:

وقتي سال جديد شروع شد امتياز دهي خواهيم داشت؟
اگه خواهيم داشت به هر چهار تا گروه امتياز داده ميشه؟
اگه به هر چهار تا داده ميشه اونايي كه تو دو تا گروه عضون چي كار بايد بكنن؟

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
[b][font=Arial]«I am not worriedHarry,» 
said Dumbledore
his voice a little stronger despite
the freezing water
«I am with you.»[/font]  [/b]
ارسال شده در: پنجشنبه 15 اردیبهشت 1384 08:16
نمایش جزئیات
آفلاین
ویلیام ادوارد
بهتره که شما به دفتر مدیر مراجعه کنید. توضیحات لازم در آنجا داده شده!

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
Minerva McGonagall

Head of Gryffindor House

Deputy Headmistress

Less Expectation , Less Disappointment
ارسال شده در: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384 20:05
نمایش جزئیات
آفلاین
حتی معلمها و استادها هم نمیتوانن وارد گروهای مختلف بشوند...تا حالا دیده شده اسنیپ به برج گریفندور بیاد؟

....اگرهم در کتابهای بعدی این امر ممکن بشه فکر نکنم در سایت این موضوع عملی باشه

شما در همون گروهی که ثبت نام کردی...فعالیت کن

با تشکر
کرام

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
کرام اسبق!

قدرت منتقل شد!