جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خانه خانه انجمن‌ها انجمن‌ها کلاه گروهبندی کلاه گروهبندی تازه‌ها تازه‌ها بیشتر بیشتر ورود ورود
›
کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!
آنلاین‌ها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز

کمک می‌خوای؟ از ما بپرس!

تصویر تغییر اندازه داده شده

آنلاین‌ها

51 کاربر(ها) آنلاین هستند (44 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
51 مهمانان 0 عضو

کارت قورباغه شکلاتی

کارت قورباغه شکلاتی

پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران

شبکه پرواز

گالیون‌ و انرژی‌ جادویی خود را خرج کنید در: خرید چوبدستی از چوبدستی گستران و اجرای طلسم در اخگرهای نقره‌ای | آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در دخمه خاطرات | خرید جاروی پرنده از هفت دسته جارو | خرید خوراکی و کالا از زوپس مارکت جادوگران | خرید معجون از معجون‌سرای پاتیل‌طلا | خرید اقلام شوخی از شوخی‌کده فارس د ماره | درمان یا پیشگیری از بیماری در شفاخانه مرداب زیرین | فعالیت در رسانه‌های ویدئویی، تصویری، صوتی و متن‌کوتاه‌ جادوگران با خرید اشتراک جادوگران پلاس

پیام امروز

نسل بعدی هرى پاترى میشه ؟

مشاهده‌کنندگان این تاپیک: 1 کاربر مهمان
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1384 07:16
نمایش جزئیات
آفلاین
درسته که همه چیز نسبیه و ممکنه بهتر از هری پاتر هم به بازار بیاد و ما هم وقتی بزرگ شدیم دیگه حوصله ی خوندن هری پاتر رو نداشته باشیم ولی یه چیزی که همیشه هست اینه که " هیچ وقت لذت هری پاتر خوندن رو از یاد نمیبریم "

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!

كسي كه كوههاي شامخ را زير پا ميگذارد ، به همه شدايد اعم از شوخي و جدي ميخندد .
Re: ایا در سالهای اینده وقتی به سن مثلا 40 سال به بالا برسیم بازم هری پاترو دوست داریم؟
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1384 06:51
نمایش جزئیات
آفلاین
آره.خيلي همين حالا هم سن زيادي دارند ولي عاشق هري هستند تازه كتاب خواندن بچه هايمان داغ ما را تازه تر مي كند ووقت بيشتري داريم.تازه ممكنه تا آن زمان بهتر از هري پاتر هم بياد.اما خدا نكنه.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: شنبه 4 تیر 1384 05:26
نمایش جزئیات
آفلاین
صد در صد فراموش می کنید.اول کم تر می رید سراغش ولی هنوز دوستش دارید .بعد کم کم دیگه نمی رید سراغش ولی هنوز گاهی با احترام یادی ازش می کنید اونوقت یه روز احساس می کنید دلتون رو می زینه و این اتفاق قبل از سن 30 می افته .نمونش خواهر من (22سالشه)هفده سالگی عاشق هری بود .حتی سر کنکور من ندیدم کتاب درسی بخونه.ولی حالا از تابستون دو سال پیش هزار تا کتاب خونده و گاهی اوقات از بی کتابی هیچ کار نکرده ولی بیشتر از سه فصل محفلو نخونده .

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
از شما دعوت می شه تا در کلاس پیشگویی شرکت کنید .
ارسال شده در: جمعه 3 تیر 1384 20:10
نمایش جزئیات
آفلاین
به اندازه سن مرلين درصد همين طوره و همون طور كه من در پست قبليم گفتم تا لحظه ي مرگ با هري پاتر ، هرمايني ، رون و ديگر شخصيت ها خواهم ماند و با آنها زندگي خواهم كرد كم كم داره گريم ميگيره

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
چیزی به نام خوشبختی وجود ندارد زیرا که آرزوی تحقق نیافته باعث رنج می شود و تحقق آن هم جز دل زدگی ثمری ندارد ( شوپنهاور )

هرگ?
ارسال شده در: جمعه 3 تیر 1384 20:04
نمایش جزئیات
آفلاین
نه فراموش نمي كنم چون هري يكي از چيزهايي هست كه خيلي دوستش دارم.

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
http://shahzadeye-dorage.blogsky.com
براي خواندن داستان من به ادرس بالا برويد
به خدا قشنگه
آفلاین
سلام
همون طور که ادم تو سن بالاتر با خاطرات نوجوانی زندگی می کنه و چون کتاب هری خاطره بسیار خوبی از دوران نوجوانی پس غیر ممکن ادم هری رو فراموش کنه و به نظر من ادم تو لحظه مرگ هم از یاد و خاطره هری جدا نمیشه و باهاش هستش و همیشه در این فکر بوده که ای کاش منم می تونستم جامعه جادوگری رو ببینم( حد اقل من که این طوری هستم)

با این مطلب خواستم برسونم که انسان با یکی از نعمات الهی یعنی قدرت تفکر و تخیل و یکی از بهانهایی که انسان میل به زندگی در ای جهان را دارد خاطرات اوست پس(( هری پاتر)) هم یکی از بهترین خاطره هاست.

نقل قول:

آرسنیوس جیگر نوشته:
سلام
اول از همه بگم که این کسی که تاپیک رو زده خیلی خوشبین بوده که 40 سال و به بالا رو انتخاب کرده!
جوون تا وقتی که جوونه عشق جوونی داره
وقتی از این برحه سنی خارج میشه علایقشم تغییر ناگهانی و خیلی زیادی میکنه!
به هر حال!
من که خودم فکر نکنم اگه هری ادامه پیدا نکنه تا 25 سالگی دووم بییاره
همه کارشناسا گفتن که:
اگه این علایق از بین نره وعلایق جدید جایگزین نشه نشانه در جا زدن جوونه
ا

این حقیقت است که از دل برود هر آنچه از دیده رود

کاملا در اشتباهی ارسنیوس

لطفا از زدن چندين پست پي در پي پشت سر هم در يك روز، خود داري كنيد .
دنيس كريوي

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ویرایش شده توسط دنيس كريوي در 1384/4/3 22:02:21
ارسال شده در: جمعه 3 تیر 1384 15:20
نمایش جزئیات
آفلاین
هووومک....
کسانی که واقعا هری و کتاب هاشو دوست دارند وبه اون فقط به عنوان مد نگا نمی کنند مطمئنا تا زنده هستند هری رو دوست دارند وهیچ وقت از یادشون نمی ره وتا می توانند کتاب های اون رو شده برای 99999 بار هم میخونند =>خوب منم یکی از همین افرادم

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
فقط گریفندور !!!
ارسال شده در: جمعه 3 تیر 1384 13:02
نمایش جزئیات
آفلاین
من مطمئنم كه هيچ وقت فراموشش نميكنم وتا زماني كه بميرم ميخونمش و ميدونم هيچ كس فراموشش نميكنه .

هري پاتر يك استورست و يك استوره خواهد ماند.

هيچ كس فراموشش نخواهد كرد .

اين كتاب مثل كتاب بر باد رفته حتي هزار برابر بيشتر از اون در تاريخ خواهد بود.

نه من و نه هيچ كس ديگه هري پاتر رو فراموش نخواهد كرد شك نكنيد

شك نكنيد

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
:bigkiss:
ارسال شده در: جمعه 3 تیر 1384 00:12
نمایش جزئیات
آفلاین
من هر چند سال يك بار يادي ازش ميكنم
ولي نميدونم تا كي ادامه پيدا كنه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
ارسال شده در: پنجشنبه 2 تیر 1384 23:25
نمایش جزئیات
آفلاین
اره ولی نه به اندازه ی الان ولی چون من معتقدم هری پاتر یکی از رمان های ماندگار می شه پس مطمئنم که اگه 90 ساله ام هم که بشه بازم اگه این کتاب رو ببینم شروع میکنم به خواند نش چون منو به یاد دوران نواجوانیم می ندازه

افرادی که لایک کردند

اولین لایک را ثبت کن!
زندگي باور لحظه هاست
زندگي غ?

نصب جادوگران روی آیفون

1. در Safari دکمه «اشتراک‌گذاری» (Share) را بزن.
  2. گزینه «Add to Home Screen» (افزودن به صفحه اصلی) را انتخاب کن.
  3. روی «Add» بزن. آیکن جادوگران به صفحه اصلی اضافه می‌شود.