سلام دوست عزیز گوش کنید
لطفن زمانی که پست میزنید
به تیتر تاپیک نگاه بندازید ممنون
چون اینجا ماله فیلمه 3 و تو قسمته فیلمام هست/
جادوگران® | نخستین مرجع فارسی زبان هواداران هری پاتر
خوش آمدید، Guest
ورود
›
اینستاگرام
کمک میخوای؟ از هری بپرس!
آنلاینها
کارت قورباغه شکلاتی
شبکه پرواز
اینستاگرام
آنلاینها
10 کاربر(ها) آنلاین هستند (9 کاربر(ها) در حال مرور انجمن هستند)
9
مهمانان
|
1
عضو
کارت قورباغه شکلاتی
کارت قورباغه شکلاتی
پرافتخارترین اعضای سایت جادوگران
شبکه پرواز
به شبکه پرواز خوش آمدید! شومینهها و دودکشها را باز کنید...
🦉
گالیون و انرژی جادویی خود را خرج کنید در:
خرید چوبدستی از
چوبدستی گستران
و اجرای طلسم در
اخگرهای نقرهای
| آموزش اجرای سپر مدافع یا مهاجم در
دخمه خاطرات
| خرید جاروی پرنده از
هفت دسته جارو
| خرید خوراکی و کالا از
زوپس مارکت جادوگران
| خرید معجون از
معجونسرای پاتیلطلا
| خرید اقلام شوخی از
شوخیکده فارس د ماره
| درمان یا پیشگیری از بیماری در
شفاخانه مرداب زیرین
| فعالیت در رسانههای ویدئویی، تصویری، صوتی و متنکوتاه جادوگران با خرید
اشتراک جادوگران پلاس
مدرسه علوم و فنون جادویی هاگوارتز - ترم 30
❖ امتیازات خانهها ❖
❖ کلاسها ❖
کلاسهای اختصاصی
کلاسهای عمومی
❖ محوطه قلعه ❖
❖ لیگ کوییدیچ ❖
| برد | باخت | مساوی | امتیاز | تفاضل |
|---|
پیام امروز
آخرین گروهبندیها
هافلپاف
ریونکلاو
گریفیندور
اسلیترین
بحث در مورد فیلم زندانی آزکابان
مشاهدهکنندگان این تاپیک:
1 کاربر مهمان
جزئیات کاربر

نقل قول:
يه چيزي فراتر از افتضاح بود اگه كسي كه داستان رو نخونده بود فيلم رو مي ديد گريه اش مي گرفت چون هيچي نمي فهميد!
تازه اون قسمت كه هري داشت از لوپين ياد مي گرفت سپر مدافع بسازه خيلي كوتاه بود هري بار دوم يا سوم( يادم نيست)تونست اون هم توي يه جلسه اما توي كتاب هري خيلي طولش داد....اصلا مثل فيلم اول و دوم قشنگ ساخته نشده بود!
جیمز مک میلان نوشته:
فيلمش افتضاح بود.........
يه چيزي فراتر از افتضاح بود اگه كسي كه داستان رو نخونده بود فيلم رو مي ديد گريه اش مي گرفت چون هيچي نمي فهميد!
تازه اون قسمت كه هري داشت از لوپين ياد مي گرفت سپر مدافع بسازه خيلي كوتاه بود هري بار دوم يا سوم( يادم نيست)تونست اون هم توي يه جلسه اما توي كتاب هري خيلي طولش داد....اصلا مثل فيلم اول و دوم قشنگ ساخته نشده بود!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
تجربه نامي است كه به اشتباهاتمان مي دهيم!
:bat: :fan:
:chomagh:
:bat: :fan:
:chomagh:
جزئیات کاربر

به نظر من كه فيلم زنداني آزكابان معمولي بود يعني آدم رو ميخكوب نميكرد ولي حفره اسرار خيلي با حال بود بعدشم سنگ جادو و آخر از همه زنداني آزكابان هر چند وقتي جام آتش بياد با فاصله خيلي زيادي از همشون جلو ميزنه من كه فكر ميكنم ميليون ميليون دلار فروش كنه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
هاف[size=large][color=FF0066]ل[/co
ماگل
جزئیات کاربر
پستها:
0

کلاً که فیلمها خوب نبودن و لی از بین این سه تا به ترتیب 2 -3-1 بهتر بودن
و در شماره های قبل لااقل فقط فیلم رو خوب نمیساختن و لی در هری پاتر و زندانی آزکابان علاوه بر اون کارگردان یه قسمت هایی رو هم از خودش اضافه کرده بود مثل اون جایی که هرمیون صدای گرگ در میاره تا گرگینه رو به طرف خودش بکشونه !! ( این صحنش واقاً مسخره بود )
و کلاً هم قیافه و هم شخصیت سیریوس بلک رو خیلی بد در اورده بودن و اون گرگینه ایم که ما توی فیلم دیدیم شبیه همه جور موجودی بود الا گرگینه !!
و با برد پیت موافقم که اگه کسی کاتبشو نخونه از فیلمش هیچی سر در نمیاره !!
و در شماره های قبل لااقل فقط فیلم رو خوب نمیساختن و لی در هری پاتر و زندانی آزکابان علاوه بر اون کارگردان یه قسمت هایی رو هم از خودش اضافه کرده بود مثل اون جایی که هرمیون صدای گرگ در میاره تا گرگینه رو به طرف خودش بکشونه !! ( این صحنش واقاً مسخره بود )
و کلاً هم قیافه و هم شخصیت سیریوس بلک رو خیلی بد در اورده بودن و اون گرگینه ایم که ما توی فیلم دیدیم شبیه همه جور موجودی بود الا گرگینه !!
و با برد پیت موافقم که اگه کسی کاتبشو نخونه از فیلمش هیچی سر در نمیاره !!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

خوب هیچ کارگردانی نمی تونه کاملا مانند رومان فیلم بسازد
آلفنسو کائرون کارگردان هری پاتر 3 به بسیاری از جزئیات توجه کرده و به بسیاری دیگر به هیچ وجه توجه نکرده بود.
اما شما بیایید به پیتر جکسون نگاه کنید این کارگردان تمام تلاشش را کرد و توانست رومان ارباب حلقه ها که به هیچ وجه نمی شد که به فیلم تبدیلش کرد به فیلم تبدیل کرد آن هم چه فیلمی
فیلمی که رکورد اسکار ها رو شکوند
البته مهم تر برداشت کارگردان و نویسنده فیلنامه از رمان های اصلی است که متاسفانه در هری پاتر به خوبی برداشت نشده بود.
آلفنسو کائرون کارگردان هری پاتر 3 به بسیاری از جزئیات توجه کرده و به بسیاری دیگر به هیچ وجه توجه نکرده بود.
اما شما بیایید به پیتر جکسون نگاه کنید این کارگردان تمام تلاشش را کرد و توانست رومان ارباب حلقه ها که به هیچ وجه نمی شد که به فیلم تبدیلش کرد به فیلم تبدیل کرد آن هم چه فیلمی
فیلمی که رکورد اسکار ها رو شکوند
البته مهم تر برداشت کارگردان و نویسنده فیلنامه از رمان های اصلی است که متاسفانه در هری پاتر به خوبی برداشت نشده بود.
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
ویلیام ادوارد
سرمایه گذار سایت
جادوگران
منصوب شده توسط:
مدیران و گردانندگان
سایت
عضو شورای تشخیص مصلحت سایت جادوگران
سرمایه گذار سایت
جادوگران
منصوب شده توسط:
مدیران و گردانندگان
سایت
عضو شورای تشخیص مصلحت سایت جادوگران
جزئیات کاربر

خب اگه ازون لحاظ ميگي پري جون (
) خب اگه يه نيگايي به تيزرها يا تريليرهاي فيلمها بندازيم، مثلاً نوشته 12 صحنه اضافي.
خب گاهي وقتا نميشه هرچي توي رمان هستو به تصوير كشوند.
مثلاً اونجايي كه هري، رون و هرميون به سمت كلبه هاگريد موقع اعدام باك بيك ميرفتن، نه مالفوي و نوچه هاش بودن و تازه شنل نامرئي هم تنشون بود. درصورتيكه تو فيلم براي اينكه اضافه كاري نكنن كارو ماسماليزاسيوم كنن بره صداي هري پاتريستا در نياد، اين صحنه رو اضافه كردن، عوضش 30 تاي ديگه رو حذف كردن!
و خيلي از صحنه هاي مشابه در همه فيلمها هستن كه اينجورين و اعصاب منو بولدوز ميكنن!
) خب اگه يه نيگايي به تيزرها يا تريليرهاي فيلمها بندازيم، مثلاً نوشته 12 صحنه اضافي.خب گاهي وقتا نميشه هرچي توي رمان هستو به تصوير كشوند.
مثلاً اونجايي كه هري، رون و هرميون به سمت كلبه هاگريد موقع اعدام باك بيك ميرفتن، نه مالفوي و نوچه هاش بودن و تازه شنل نامرئي هم تنشون بود. درصورتيكه تو فيلم براي اينكه اضافه كاري نكنن كارو ماسماليزاسيوم كنن بره صداي هري پاتريستا در نياد، اين صحنه رو اضافه كردن، عوضش 30 تاي ديگه رو حذف كردن!
و خيلي از صحنه هاي مشابه در همه فيلمها هستن كه اينجورين و اعصاب منو بولدوز ميكنن!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

جزئیات کاربر

بنظر من كه هيچ كدوم از فيلما تشابه خاصي نسبت به رمانها نداشتن!
ولي فيلم دو شايد شباهت بيشتري داشت!
مخصوصاً وقتي ده سال ميون فيلم دو و سه فاصله افتاد، ديگه برام غيرقابل تحمل شد!
مثلاً من نميدونم چرا اون چن صحنه در فيلم سه رو كه اتفاقاً خيلي هم مهم بودن، در سينماها پخش نكردن! البته اگه ميكردن، ما تشابه بيشتري رو احساس ميكرديم! (آخه ماشالا همه فيلماي خارجي در ايران بصورت پرده اي تشريف دارن!!
)
ولي بنظر مياد اين فيلم جام آتش بدك نباشه و البته چيزايي داره كه براي من غيرقابل تحملن! مثه بازيگر نقش فلور كه من اصلاً حتا چنين قيافه اي از ذهنمم نگذشته بود!
ولي خب، فيلم سه هم مزايايي داشت!
ولي فيلم دو شايد شباهت بيشتري داشت!
مخصوصاً وقتي ده سال ميون فيلم دو و سه فاصله افتاد، ديگه برام غيرقابل تحمل شد!

مثلاً من نميدونم چرا اون چن صحنه در فيلم سه رو كه اتفاقاً خيلي هم مهم بودن، در سينماها پخش نكردن! البته اگه ميكردن، ما تشابه بيشتري رو احساس ميكرديم! (آخه ماشالا همه فيلماي خارجي در ايران بصورت پرده اي تشريف دارن!!
)ولي بنظر مياد اين فيلم جام آتش بدك نباشه و البته چيزايي داره كه براي من غيرقابل تحملن! مثه بازيگر نقش فلور كه من اصلاً حتا چنين قيافه اي از ذهنمم نگذشته بود!
ولي خب، فيلم سه هم مزايايي داشت!
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
جزئیات کاربر

نقل قول:
من باهاش موافقم
در فيلم ۳ دو چيز خيلي بد بود :
۱.ديوانه ساز ها
۲.لوپين که گرگ مي شه اون شبيه گرگه اخه
:
brad pitt نوشته:
age kasi ketabo nakhonde bashe aslan nemifahme chi shode![]()
![]()
من باهاش موافقم در فيلم ۳ دو چيز خيلي بد بود :
۱.ديوانه ساز ها
۲.لوپين که گرگ مي شه اون شبيه گرگه اخه
افرادی که لایک کردند
اولین لایک را ثبت کن!
اگه ازم خوشت اومده بهم pm بده :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss: :bigkiss:
نمایش پروفایل
ویرایش پروفایل
آگاهیرسانیها
مرکز رسانه
خروج

Seeeing is believing